Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Τό (νεοταξικό) 'Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ' λέει, ότι θά «επιταχύνει» τήν εφαρμογή της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας 2030! ( Δέν μας εκπλήσσουν ΚΑΘΟΛΟΥ! )


Οι παγκόσμιοι ηγέτες θα συγκεντρωθούν αργότερα φέτος για να «επιταχύνουν την εφαρμογή της Ατζέντας 2030», σύμφωνα με ανακοίνωση (https://www.weforum.org/agenda/2023/04/agenda-2030-civic-participation-sustainable-development-goals) του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.


Τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) και το WEF εμφανίζονται απογοητευμένα από την έλλειψη προόδου προς την ιδεολογία της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» (https://www.takedownthewef.com/), παράλληλα με την Ατζέντα 2030, τον σοσιαλιστικό, ιδεολογικό διάδοχο (https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d5/N1529189.pdf) των αποτυχημένων «Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας».

Το WEF - με επικεφαλής τον Γερμανό μηχανικό Klaus Schwab, του οποίου ο πατέρας εργαζόταν κάποτε για τον μηχανισμό του ναζιστικού κόμματος - δήλωσε ότι οι προηγούμενες προσπάθειες για την εφαρμογή των σχεδίων τους «υπέστησαν απρόβλεπτες αποτυχίες λόγω της πανδημίας COVID-19, των μεγάλων αρνητικών επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής και του αυξανόμενου κόστους των τροφίμων και των καυσίμων παντού λόγω της σύγκρουσης στην Ουκρανία».

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://thenationalpulse.com/2023/04/26/the-world-economic-forum-says-it-will-accelerate-implementation-of-globalist-agenda-2030/

2 σχόλια:

  1. Η παχυσαρκία και οι συνέπειές της------ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ 15 ΛΕΠΤΩΝ
    Ειρήνη Αγαπηδάκη γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας

    Αγαπηδάκη Ειρήνη, Μανιός Ιωάννης, Παπαστεργίου Δημήτρης, Γαμβρός Ρόδιος,
    Χρούσος Γεώργιος Π., Γεωργακόπουλος Θοδωρής
    5 Απριλίου 2022
    https://www.blod.gr/lectures/i-pahysarkia-kai-oi-synepeies-tis/
    ΒΙΝΤΕΟ -ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ 11ο Λεπτο και Μετα

    Για το καλό μας............ρε κορόϊδα...

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αϊβαλιώτης τό "δεξί"χέρι τού Καρατζαφέρη..Στους ΕΑΝ με τον αγαπημένο φίλο του τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη;;;;;

    https://apopsi10.blogspot.com/2023/04/blog-post_87.html

    https://twitter.com/K_Aivaliotis/status/1653491714307260418

    Υ.Γ. ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ....ΘΑ κάνουν τα πάντα

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!