Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - Η Ε.Ε. εντείνει τίς επιθέσεις της στήν φιλο-οικογενειακή Ουγγαρία του Βίκτωρ Όρμπαν! ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ!

 


Η Ε.Ε. εντείνει τις επιθέσεις της στην φιλο-οικογενειακή Ουγγαρία του Βίκτορ Ορμπάν!

Οι αξίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι ευθέως αντίθετες με εκείνες του Θεού, της οικογένειας και της χώρας.


(LifeSiteNews) Με ανακοίνωση του Ούγγρου υπουργού Δικαιοσύνης στις 27 Απριλίου, η φιλοχριστιανική κυβέρνηση του Βίκτορ Ορμπάν λέει, ότι δεν θα υπάρξει υποχώρηση στους νόμους για την προστασία των παιδιών. 

Από τον ιστότοπο της ουγγρικής κυβέρνησης (https://abouthungary.hu/news-in-brief/justice-minister-hungary-will-make-no-compromise-over-child-protection):

Η υπουργός Δικαιοσύνης Judit Varga δήλωσε ότι η Ουγγαρία δεν θα κάνει κανένα συμβιβασμό, για την προστασία των παιδιών και θέλει να έχει το πιο αυστηρό καθεστώς προστασίας των παιδιών στην Ευρώπη.

Ο κανόνας ορισμένων νόμων

Για χρόνια, η ουγγρική κυβέρνηση έχει υποστεί νομικές και οικονομικές κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την άρνησή της να επανεξετάσει έναν από τους δικούς της νόμους. 

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν με την ψήφιση του νόμου για την προστασία των παιδιών, βλέποντας τον υφυπουργό Miltosz Soltesz να απαντά το 2021 (https://hungarytoday.hu/hungary-child-protection-law-soltesz-lgbtq/). Σύμφωνα με τον ίδιο, «... Ο νόμος αφορούσε την προστασία των παιδιών... και την επιβολή αυστηρότερης τιμωρίας για την παιδεραστία».

Το γεγονός ότι η Ε.Ε. θεωρεί έναν τέτοιο νόμο ομοφοβικό και τρανσφοβικό μιλάει από μόνο του. 

Ο υπουργός συνέχισε:

«Ο νόμος της Ουγγαρίας», τόνισε ο Soltész, «απαγορεύει την αλλαγή φύλου κάτω των 18 ετών και απαγορεύει την "προπαγάνδα" που προωθεί την αλλαγή φύλου στα παιδιά».

«Καθιστά επίσης παράνομη τη στόχευση νέων κάτω των 18 ετών με οποιοδήποτε πορνογραφικό περιεχόμενο», σημείωσε.

Ο νόμος αυτός θεωρείται αντίθετος προς τις αξίες (;;;...) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τόσο σοβαρή είναι η απειλή που συνιστά η προστασία των παιδιών που έχει ληφθεί ένα νέο μέτρο – το οποίο η Ουγγαρία ισχυρίζεται ότι υπονομεύει το ίδιο το κράτος δικαίου. 

Η υπουργός Δικαιοσύνης της Ουγγαρίας απάντησε στα μέτρα, τα οποία ισχυρίζεται ότι δεν υποκινούνται μόνο από προοδευτική ιδεολογία, αλλά αποτελούν προσπάθεια υπονόμευσης των νομικών εξουσιών ενός κυρίαρχου έθνους. 

Είπε ότι οι δυνάμεις που αγκάλιασαν την «ιδεολογία woke» κατάφεραν να πείσουν 15 κράτη μέλη της ΕΕ να συμμετάσχουν σε μια συνεχιζόμενη δίκη κατά της Ουγγαρίας σχετικά με το νόμο για την προστασία των παιδιών.

Η θέση των Ούγγρων είναι σαφής – πιστεύουν ότι έχουν το νόμιμο δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους για την προστασία των παιδιών στη χώρα τους! 

Δικαιώματα και πολιτική αριστερά

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν αναγνωρίζει τέτοιο δικαίωμα. Εδώ και χρόνια παρακρατεί δισεκατομμύρια ευρώ σε χρηματοδότηση και απειλεί με κυρώσεις (https://www.politico.eu/article/viktor-orban-battle-eu-funds-reveal-existential-clash/) κατά της Ουγγαρίας για τη λήψη μέτρων για την προστασία του έθνους της και του χριστιανικού πολιτισμού της από το κακό των λεγόμενων «προοδευτικών αξιών». 

Η Ε.Ε. έχει επίσης επικρίνει την παρακμή του κράτους δικαίου στην Ουγγαρία, την ίδια στιγμή που επιδιώκει να χρησιμοποιήσει νομικά μέσα για να υπονομεύσει ένα κυρίαρχο κοινοβούλιοΤο Politico συνόψισε την κατάσταση τον Μάρτιο του 2023 ως εξής:

Όταν ανακοίνωσε μια συμφωνία για σχεδόν 22 δισεκατομμύρια ευρώ σε κονδύλια περιφερειακής ανάπτυξης για την Ουγγαρία στο πλαίσιο του προϋπολογισμού του μπλοκ για το 2021 έως το 2027, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέστησε σαφές ότι ένα κομμάτι των χρημάτων δεν θα είναι πραγματικά προσβάσιμο έως ότου η Βουδαπέστη συμμορφωθεί με τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ.

«Η Επιτροπή θεωρεί ότι οι διατάξεις του λεγόμενου νόμου της Ουγγαρίας για την προστασία των παιδιών και οι σοβαροί κίνδυνοι για την ακαδημαϊκή ελευθερία και το δικαίωμα ασύλου έχουν συγκεκριμένο και άμεσο αντίκτυπο στη συμμόρφωση με τον Χάρτη», έγραψε η Επιτροπή στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου.

Μεταφρασμένο από τεχνοκράτη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εννοεί ότι η διασφάλιση των εθνικών συνόρων σας και το κλείσιμο των ινστιτούτων καταστροφής του έθνους του Τζωρτζ Σόρος δεν είναι «οι αξίες μας».

Το ότι καμμία καλή πράξη δεν θα μείνει ατιμώρητη είναι απλώς μια πτυχή της ηθικής αντιστροφής που ονομάζεται «πρόοδος».

Κανένα δικαίωμα να προστατεύσετε τα παιδιά σας  

Η δήλωση (https://www.politico.eu/article/germany-france-eu-lawsuit-hungary-lgbt-law/) αυτή έρχεται ως απάντηση στα μέτρα για την παραπομπή της ουγγρικής κυβέρνησης σε δίκη παρωδία στο «Ευρωπαϊκό Δικαστήριο».

Δεκαπέντε κυβερνήσεις της ΕΕ, ένθερμοι υποστηρικτές των σεξουαλικών εξτρεμιστών που απαιτούν πρόσβαση στα παιδιά, έχουν ενωθεί για να ασκήσουν κατηγορίες κατά της Ουγγαρίας. 

Το έγκλημα είναι να περάσει ένας νόμος που απαγορεύει τη στρατολόγηση παιδιών από ανθρώπους τόσο αφοσιωμένους στη διαταραγμένη σεξουαλική συμπεριφορά που βασίζουν ολόκληρη τη ζωή τους σε αυτήν

Διαίρεση στη Γερμανία

Η προσπάθεια απομόνωσης των παιδιών από την προώθηση της φαυλότητας αντίκειται στις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ιδιαίτερα της γερμανίδας υπουργού Εξωτερικών του Κόμματος των Πρασίνων, Annelena Baerbock

Ήταν κατ' εντολή της που η Γερμανία εντάχθηκε, την τελευταία στιγμή, χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση για αυτή την απόφαση. Είναι κατανοητό ότι ο Γερμανός καγκελλάριος, Olaf Scholz, ήταν απρόθυμος να κάνει ένα τέτοιο βήμα εναντίον της Ουγγαρίας

Όπως το έθεσε διακριτικά το Politico (https://www.politico.eu/article/germany-france-eu-lawsuit-hungary-lgbt-law/) στις 8 Απριλίου:

Η αίτηση της τελευταίας στιγμής της Γερμανίας δείχνει την απόκλιση απόψεων στον κυβερνητικό συνασπισμό στο Βερολίνο.

Η Baerbock εκπροσωπεί το σεξουαλικά εξτρεμιστικό Κόμμα των Πρασίνων, του οποίου το πρόγραμμα κλεισίματος των γερμανικών πυρηνικών γεννητριών συνέβαλε στην αποβιομηχάνιση μιας κάποτε μεγάλης κατασκευαστικής δύναμης. 

Ανίκανη για διπλωματία, προσέβαλε τους Κινέζους και κήρυξε μονομερώς τον πόλεμο στη Ρωσσία. (https://www.politico.eu/article/annalena-baerbock-germany-rip-diplomatic-playbook/) 

Είναι μια αποφασισμένη ιδεολόγος, ζηλωτικά πεπεισμένη για την αρετή όλων όσων δεν είναι η ουγγρική κυβέρνηση. Για μια γυναίκα αφοσιωμένη στο Net Zero, στην κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού και στην πανοπλία της αταξίας που παρέλασε κάτω από τη σημαία του ουράνιου τόξου, ο αγώνας εναντίον της Ουγγαρίας είναι προσωπικός. 

Αυτή είναι η φύση του τεχνοκρατικού διευθυντισμού. Έχει παραδώσει την εξουσία στα χέρια αφοσιωμένων φαντασιωτών όπως η Baerbock, της οποίας οι προσωπικές εμμονές την βλέπουν να πιέζει για κάθε μέσο που θα βλάψει την ουγγρική κυβέρνηση και τη δέσμευσή της στις χριστιανικές αξίες

Σωστά και λάθος 

Όπως ανέφερε το Politico στις 8 Απριλίου (https://www.politico.eu/article/germany-france-eu-lawsuit-hungary-lgbt-law/), η Γερμανία, η Γαλλία και δεκατρείς εκπρόσωποι άλλων εθνών ασκούν αυτές τις κατηγορίες.  

Η επείγουσα ανάγκη να διασφαλιστεί ότι η σεξουαλική διαστροφή μπορεί να διαφημιστεί στα παιδιά ως θετικός τρόπος ζωής περιγράφεται ως «Ένα πραγματικό μέτωπο για τα ανθρώπινα δικαιώματα... να εδραιωθεί στην Ευρώπη!» από έναν Γάλλο πολιτικό από το κυβερνών κόμμα.

Είναι αδύνατο να το πλαισιώσουμε αυτό ως συζήτηση, πόσο μάλλον ως επιχείρημα. Δεν πρόκειται καν για πολιτική διαδικασία. Αυτό που βλέπουμε είναι η δίωξη του κακού μέσω του οργάνου του νόμου. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη που να αποδίδεται με την κατάργηση των νόμων για την προστασία των παιδιών – μόνο κακία.  

Οι αξίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι ευθέως αντίθετες με εκείνες του Θεού, της οικογένειας και της χώρας. Είναι μια προκατάληψη που θα επιβληθεί με κυρώσεις και με νόμο, για να ενισχυθεί το σημείο ότι δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα υπέρ ή κατά των αξιών της «προόδου» – υπάρχει μόνο συμφωνία – ειδάλλως...

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.lifesitenews.com/opinion/the-eu-is-ramping-up-its-attacks-on-viktor-orbans-pro-family-hungary/?utm_source=digest-freedom-2023-05-01&utm_medium=email

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!