Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Τά κορυφαία 7 ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΑ όπλα μαζικής καταστροφής!

 


Πολλοί άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με συμβατικά όπλα, όπως ελικόπτερα μάχης, πολεμικά πλοία, νάρκες ξηράς και πυροβολικό. 

Έπειτα, υπάρχουν τα όπλα μαζικής καταστροφής, συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών βομβών, των πυρηνικών πυραύλων και των όπλων που είναι ραδιενεργά, χημικά και βιολογικά.


Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται πολύ ως όπλα μαζικής καταστροφής είναι αυτά που κατηγοριοποιούνται ως «φάρμακα» ή «εμβόλια» και άλλες λεγόμενες «θεραπείες» για ασθένειες και διαταραχές.

Πολλά από αυτά είναι πολύ επιζήμια για την ανθρωπότητα και χρησιμεύουν πολύ περισσότερο ως απειλή και κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή παρά ως όφελος, καθιστώντας τα έτσι συχνά όπλα μαζικής καταστροφής, γενοκτονίας και μείωσης του πληθυσμού.

 

Η κυβέρνηση σχεδιάζει και χορηγεί «εμβόλια» για να ακρωτηριάσει και να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών

Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις την αλήθεια μερικές φορές, αλλά όταν οι άνθρωποι το κάνουν, είναι συχνά ευκολότερο να ξεπεράσετε κάθε αντιξοότητα που έρχεται μαζί της. Αυτό θα συνέβαινε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τις ρυθμιστικές υπηρεσίες, οι οποίες γνωρίζουν καλά τη βλάβη και τον μαζικό θάνατο που έρχεται με την έγχυση γνωστών νευροτοξινών (συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνών ακίδας) στα σώματα των πολιτών της, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών μελών, των εφήβων, των παιδιών, των μωρών και των εγκύων γυναικών.

Μια άλλη επικρατούσα μορφή «ιατρικής» κάνει πολύ περισσότερο κακό παρά καλό, και αυτό είναι γνωστό ως χημική «θεραπεία» για καρκινικά κύτταρα (https://chemo.news/) ή «χημειοθεραπεία». Τα καρκινικά κύτταρα τροφοδοτούνται κυριολεκτικά όταν οι άνθρωποι καταναλώνουν χημικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων χημικών ζιζανιοκτόνων και χημικών εντομοκτόνων, αλλά ακόμα το ιατρικό βιομηχανικό σύμπλεγμα επιμένει να δίνει στους μολυσμένους από καρκίνο Αμερικανούς τη χημική «σταγόνα» που δημιουργεί νέους καρκίνους και συχνά εξαπλώνει τον καρκίνο από τον οποίο ήδη υποφέρουν.

Η χημειοθεραπεία είναι σαν ένας κατά συρροή δολοφόνος ντυμένος γιατρός και κλωνοποιημένος όπως σχεδόν κάθε ογκολόγος στη χώρα. Τι κρίμα που αυτό το αντισυμβατικό όπλο μαζικής καταστροφής θεωρείται ως πρώτη γραμμή θεραπείας για τη διαταραχή κυτταρικής μετάλλαξης. Η χημειοθεραπεία έχει πολύ χαμηλό ποσοστό επιτυχίας στην καταπολέμηση του καρκίνου, μόνο περίπου 6%, και ακόμη και όταν το κάνει αυτό, ο καρκίνος που πηγαίνει σε «ύφεση» συχνά επιστρέφει με εκδίκηση μετά από 5 χρόνια, οπότε τότε είναι που η επικρατούσα ιατρική σταματά να μετράει, για στατιστικούς σκοπούς.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η κυβέρνηση όχι μόνο επιτρέπει, αλλά χρηματοδοτεί επιστήμονες που εργάζονται σε ασθένειες «κέρδους λειτουργίας», όπου οι ιοί που επηρεάζουν μόνο τα ζώα μπορούν τώρα να μολύνουν και να σκοτώσουν ανθρώπους. Αυτό το είδος έρευνας, που είναι υπεύθυνο για το plandemic του κορωνοϊού της Γουχάν (COVID-19), χρηματοδοτείται με δισεκατομμύρια δολλάρια προκειμένου να διευκολυνθεί η «μεγάλη επαναφορά», όπου δισεκατομμύρια άνθρωποι θα δολοφονηθούν χρησιμοποιώντας «νέες» ασθένειες και τα θανατηφόρα «εμβόλια» που τις συνοδεύουν. Αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, απλά "ακολουθήστε την επι$τήμη" και τα χρήματα και σίγουρα θα το συνειδητοποιήσετε.

Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε και να μυρίσουμε τα όπλα μαζικής καταστροφής, και όχι τόσο τα συμβατικά, αλλά τα μη συμβατικά που η πλειοψηφία του πληθυσμού πιστεύει ότι είναι φάρμακα, υγειονομική περίθαλψη και εμβόλια.

 

7 πιο δημοφιλή αλλά μη συμβατικά όπλα μαζικής καταστροφής

#1. «Εμβόλια» πρωτεΐνης ακίδας (https://www.zerohedge.com/sponsored-post/dr-mccullough-3-painful-facts-about-spike-protein) mRNA

#2. Παυσίπονα με βάση τα οπιοειδή και φαιντανύλη

#3. Υδράργυρος (https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/B/excipient-table-2.pdf) σε εμβόλια, εμβόλια γρίπης και οδοντικά σφραγίσματα

#4. Αμβλώσεις - ακόμη και μέχρι την ημέρα της γέννησης

#5. Χημειοθεραπεία (συχνά δημιουργεί νέους καρκίνους ή σκοτώνει τους ίδιους τους ασθενείς)

#6. SSRIs (Εκλεκτικός αναστολέας επαναπρόσληψης σεροτονίνης - αντικαταθλιπτικά) (συχνά ο ένοχος αυτοκτονίας, ανθρωποκτονίας και μαζικών πυροβολισμών)

#7. Κέρδος λειτουργίας που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία νέων ιών (https://www.naturalnews.com/2023-05-12-monkeypox-resurfaces-chicago-who-health-emergency-over.html), βακτηρίων, μυκήτων και παρασίτων

 

Κρατήστε τα πραγματικά νέα υπό έλεγχο προσθέτοντας το Preparedness.news στη λίστα αγαπημένων σας και συντονιζόμενοι καθημερινά για ενημερώσεις σχετικά με πραγματικές ειδήσεις σχετικά με την επιβίωση και την ευημερία κατά τη διάρκεια της επερχόμενης αποκαλυπτικής «επαναφοράς» που προσπαθεί να πραγματοποιήσει η Αριστερά με αντισυμβατικά όπλα μείωσης του πληθυσμού (https://biologicalweapons.news/).

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Censored.news

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.newstarget.com/2023-05-15-top-7-unconventional-weapons-of-mass-destruction.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!