Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Εμπειρογνώμονας βιολογικού πολέμου προειδοποιεί: Ο 'Π.Ο.Υ.' θα υποβαθμίσει τούς ανθρώπους στην κατάσταση των ....ζώων (!!!!!), γιά νά αποκτήσει περισσότερο έλεγχο!!!


(Natural News) 

Η επιδημιολόγος βιολογικού πολέμου Δρ Meryl Nass προειδοποίησε ότι η ιδέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) "One Health" θα θέσει τα ζώα και τα οικοσυστήματα στο ίδιο επίπεδο με τους ανθρώπους (https://www.brighteon.com/4e3c1716-59ba-4690-8ef1-fd222758d449).


Σε συνέντευξή της στον ανεξάρτητο οργανισμό μέσων ενημέρωσης Bright Light News στις Βρυξέλλες του Βελγίου, η πιστοποιημένη παθολόγος και εμπειρογνώμονας άνθρακα δήλωσε ότι υπό την καθοδήγηση της Συνθήκης Πανδημίας του ΠΟΥ και των προτεινόμενων αλλαγών στον Διεθνή Υγειονομικό Κανονισμό (ΔΥΚ), ο εξειδικευμένος οργανισμός υγείας των Ηνωμένων Εθνών θα λάβει κεντρικές εξουσίες που θα αντικαταστήσουν εκείνες των κυρίαρχων κυβερνήσεων των 194 κρατών μελών του.

H Nass εξήγησε ότι στο πλαίσιο του "One Health", τα ζώα και το περιβάλλον (https://brightlightnews.com/the-who-wants-to-run-global-pandemic-policies-declare-climate-change-lockdowns-dr-meryl-nass/) θα έχουν ίση θέση με τους ανθρώπους.

«Μία από τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για να αποκτήσει ο ΠΟΥ περισσότερη εξουσία είναι μια ιδέα που παρουσιάστηκε στο Νταβός (http://globalism.news/) το 2012 στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Αυτή η έννοια δηλώνει ότι η ανθρώπινη υγεία δεν μπορεί να εξεταστεί μεμονωμένα. Αλλά αντ 'αυτού, πρέπει να εξετάσουμε την υγεία των ζώων, των φυτών, του περιβάλλοντος, των υδάτινων συστημάτων ή των οικοσυστημάτων μαζί», σημείωσε ο Nass.

«Σε αυτό το πλαίσιο, οι γιατροί δεν επιτρέπεται πλέον να εξετάζουν την υγεία. Αντ' αυτού, χρειαζόμαστε οικολόγους και κτηνιάτρους, παθολόγους κ.λπ. Τώρα, πιστεύετε ότι ο ΠΟΥ πρόκειται να ανυψώσει τα ζώα στην κατάσταση των ανθρώπων; Όχι, θα υποβαθμίσει τους ανθρώπους στην κατάσταση των ζώων».

Πρόσθεσε ότι ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus θα είναι σε θέση να κηρύξει πανδημίες με την απλή απειλή μιας έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος. Μπορεί επίσης να ζητήσει παγκόσμιο αποκλεισμό για δηλωμένες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την κλιματική αλλαγή. (Σχετικά: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνεχίζει να βάζει τρελούς επιστήμονες υπεύθυνους για την παγκόσμια υγεία, προωθώντας τον ιατρικό φασισμό. https://naturalnews.com/2023-02-13-who-mad-scientists-global-health-medical-fascism.html)

 

Το Κογκρέσο ψηφίζει νόμο που επιδιώκει να αναπτύξει ένα εθνικό «Πλαίσιο one Health»

Τον Δεκέμβριο του 2022, το Κογκρέσο ψήφισε και θέσπισε νομοσχέδιο που υποστηρίχθηκε από την Αμερικανική Κτηνιατρική Ιατρική Ένωση (AVMA). Το νομοσχέδιο επιδιώκει να αναπτύξει ένα εθνικό «Πλαίσιο Μίας Υγείας» που θα συντονίζει τις ομοσπονδιακές δραστηριότητες για την καταπολέμηση των εστιών ζωονοσογόνων ασθενειών και την προώθηση της ετοιμότητας για τη δημόσια υγεία (https://www.avma.org/news/congress-approves-development-national-one-health-coordination-plan-other-veterinary-funding).

Η γλώσσα One Health που ψηφίστηκε (https://www.avma.org/sites/default/files/2023-01/Sec-2235-One-Health-Framework.pdf) προέρχεται από ένα άλλο νομοσχέδιο, το "Advancing Emergency Preparedness Through One Health Act (HR 2061 / S 681)" και διευθύνει το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) και τις ΗΠΑ. Υπουργείο Γεωργίας (USDA) να συνεργαστεί με άλλα σχετικά ομοσπονδιακά τμήματα και υπηρεσίες για την ανάπτυξη του εθνικού πλαισίου.

"Η νομοθεσία One Health που ψηφίστηκε από το Κογκρέσο θα συμβάλει στην ενίσχυση της ετοιμότητας του έθνους για ασθένειες που μπορούν να εξαπλωθούν μεταξύ ζώων και ανθρώπων", δήλωσε η πρόεδρος της AVMA Lori Teller. «Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες της σημαντικής απειλής που συνιστούν οι ζωονοσογόνες ασθένειες για την κοινωνία μας. Με τα ζώα, τους ανθρώπους και το περιβάλλον να είναι πιο διασυνδεδεμένα από ποτέ, η AVMA επικροτεί το Κογκρέσο για τη λήψη αυτού του κρίσιμου βήματος προς τα εμπρός στην πλήρη εφαρμογή ενός πλαισίου One Health, ώστε να μπορούμε να προστατεύσουμε καλύτερα τη δημόσια υγεία».

Η ψήφιση της νομοθεσίας επαινέθηκε από τον Δρ Bruce Kaplan, συνιδρυτή της πρωτοβουλίας One Health.

«Η ψήφιση αυτής της από καιρό καθυστερημένης διάταξης του Πλαισίου Μίας Υγείας από το Κογκρέσο είναι ενθαρρυντική και είμαι ευτυχής», δήλωσε ο Kaplan. «Ωστόσο, η ένθερμη ελπίδα μου είναι, όπως είπε ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, "Τώρα αυτό δεν είναι το τέλος. Δεν είναι καν η αρχή του τέλους. Αλλά είναι, ίσως, το τέλος της αρχής».

Ο νόμος εξουσιοδοτεί τις αρμόδιες ομοσπονδιακές υπηρεσίες να υποβάλουν ένα προτεινόμενο πλαίσιο στο Κογκρέσο εντός ενός έτους. Η AVMA δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με νομοθέτες και ομοσπονδιακές υπηρεσίες για την εφαρμογή της νομοθεσίας.

 

Ρίξτε μια ματιά MedicalTyranny.com για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τις προσπάθειες των παγκοσμιοποιημένων οργανισμών υγείας να αναλάβουν τον παγκόσμιο έλεγχο.

Παρακολουθήστε το βίντεο κλιπ της συνέντευξης του Bright Light News με τη Δρ Meryl Nass παρακάτω (https://www.brighteon.com/4e3c1716-59ba-4690-8ef1-fd222758d449).

Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι What is happening στο Brighteon.com.

 

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τοποθετείται για να γίνει παγκόσμιος δικτάτορας υγείας, ενώ οι μάζες αποσπώνται με «διαρροές εργαστηρίου».

Η συνθήκη πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προμηνύει ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για τη δημοκρατία.

Πολιτικός της ΕΕ καταδικάζει τη συνθήκη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για παράκαμψη της «κυριαρχίας του λαού».

Πληροφοριοδότης του ΟΗΕ λέει ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι «η αιχμή του δόρατος» για την παγκόσμια τυραννία.

Το YouTube ανακοινώνει ότι θα «πιστοποιήσει» ιατρικές πληροφορίες σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

 

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Brighteon.com

BrightLightNews.com

AVMA.org 1

AVMA.org 2

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-05-12-who-will-lower-humans-to-animal-status.html

 

1 σχόλιο:

  1. Και μόνο το έμβλημα του Π.Ο.Υ να παρατηρήσει κανείς θα καταλάβει ότι μοιάζει με στόχαστρο διόπτρας.
    Ποιός άραγε να είναι ο στόχος εξολόθρευσης;;; μα φυσικά η ανθρωπότητα και η μαζική μειωσή της.......
    Κάνω λάθος;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!