Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ & ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ! Νοσ(ηρ)οκομείο ΑΡΝΕΙΤΑΙ σωτήρια ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ νεφρού σέ 9χρονο αγόρι, λόγω καταστάσεως εμβολιασμού!

 


Η ζωή ενός εννιάχρονου αγοριού από το Οχάϊο, κρέμεται τώρα από μια κλωστή, αφού οι ιατροί ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ τη μεταμόσχευση νεφρού του επειδή ο δωρητής οργάνων, ο πατέρας του παιδιού, δεν έχει εμβολιαστεί για τον Covid.


Ο Tanner Donaldson χρειάζεται απεγνωσμένα μια σωτήρια μεταμόσχευση, αφού διαγνώστηκε με χρόνια νεφρική νόσο 'σταδίου 4'.

Το νεαρό αγόρι γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική ανωμαλία, που προκαλεί μη αναστρέψιμη νεφρική βλάβη.

Ευτυχώς, ο πατέρας του Tanner, Dane Donaldson, είναι κατάλληλος ζωντανός δωρητής νεφρού και έχει προσφέρει το δικό του ζωτικό όργανο για να σώσει τη ζωή του γιου του.

Ωστόσο, το Νοσοκομείο Παίδων της Κλινικής του Κλήβελαντ αρνήθηκε (https://magspress.com/9-year-old-boy-refused-life-saving-kidney-transplant-because-his-father-is-unvaccinated/) να πραγματοποιήσει τη χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης επειδή ο Dane δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Το νοσοκομείο έχει μια πολιτική που απαιτεί από όλους τους δωρητές οργάνων να είναι πλήρως εμβολιασμένοι (!!!!!!!!!) για να ελαχιστοποιηθούν οι επιπλοκές κατά τη διάρκεια και μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Ο Dane αμφισβήτησε την υποκρισία του νοσοκομείου, επισημαίνοντας ότι οι νεκροί δωρητές οργάνων δεν απαιτείται να εμβολιαστούν.

Προσφέρθηκε ακόμη και να υπογράψει μια παραίτηση απαλλάσσοντας το νοσοκομείο από την ευθύνη.

Αλλά το νοσοκομείο τον απέρριψε, παρ' όλο που η ζωή του αγοριού κινδυνεύει χωρίς τη μεταμόσχευση.

Τον Απρίλιο, οι Epoch Times επικοινώνησαν με το νοσοκομείο για μια εξήγηση.

«Τα άτομα που έχουν μολυνθεί ενεργά με COVID-19 έχουν πολύ υψηλότερο ποσοστό επιπλοκών κατά τη διάρκεια και μετά τη χειρουργική επέμβαση, ακόμη και αν η λοίμωξη είναι ασυμπτωματική», απάντησε το νοσοκομείο.

Ο Dane αντιτίθεται στο εμβόλιο για θρησκευτικούς λόγους.

Αλλά ήταν επίσης διστακτικός «επειδή έχει δει έναν αυξανόμενο αριθμό πελατών να αρρωσταίνουν σοβαρά μετά τη λήψη του», σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Το νοσοκομείο αναγνώρισε ότι οι ζώντες δότες είναι οι καλύτεροι για μεταμοσχεύσεις νεφρού, αλλά είπε ότι «δεν είναι χωρίς κινδύνους».

«Προσπαθούμε συνεχώς να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο για τους ζώντες δότες μας και ο εμβολιασμός είναι ένα σημαντικό στοιχείο για να διασφαλίσουμε την ασφαλέστερη προσέγγιση και τα βέλτιστα αποτελέσματα για τους δότες», υποστήριξε το νοσοκομείο.

Ο Dane Donaldson ανέφερε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του προσπαθούν να βρουν άλλο νοσοκομείο για να πραγματοποιήσουν την επέμβαση.

Αυτή είναι μία από τις πολλές ιστορίες (https://nypost.com/2023/05/08/unvaccinated-mom-denied-transplant-claims-discrimination-no-jab-no-heart/) στις οποίες οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να δωρίσουν τα όργανά τους λόγω ελαττωματικών πολιτικών COVID.

Δεν μπορούμε να πούμε πόσοι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, επειδή τα νοσοκομεία ενδιαφέρονται περισσότερο να διασφαλίσουν ότι οι άνθρωποι είναι εμβολιασμένοι παρά να σώσουν πραγματικά ζωές.

Η άρνηση σωτήριας ιατρικής περίθαλψης σε άτομα με βάση την κατάσταση εμβολιασμού τους είναι ηθικά λανθασμένη για διάφορους λόγους.

Πρώτον, αντιβαίνει στη θεμελιώδη αρχή της ιατρικής δεοντολογίας, η οποία είναι να δοθεί προτεραιότητα στην ευημερία και το βέλτιστο συμφέρον του ασθενούς.


Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι ασθενείς που χρειάζονται μεταμόσχευση οργάνων στερούνται δυνητικά σωτήριων διαδικασιών μόνο και μόνο επειδή οι δυνητικοί δότες τους είναι ανεμβολίαστοι.

Ακόμη χειρότερα, δεν φαίνεται να υπάρχουν πραγματικές ενδείξεις ότι ένας μη εμβολιασμένος δότης θα έθετε ανθρώπους όπως ο Donaldson σε μεγαλύτερο κίνδυνο από την ασθένεια από την οποία πάσχουν.

Η απόφαση αυτή αγνοεί τις επείγουσες ιατρικές ανάγκες των ασθενών και δίνει μεγαλύτερη προτεραιότητα στην κατάσταση εμβολιασμού παρά στην υγεία και τη ζωή των ατόμων.

Δεύτερον, δημιουργεί ένα επικίνδυνο προηγούμενο ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ βάσει προσωπικών ιατρικών επιλογών.

Οι ιατρικές αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής να λάβουν εμβόλιο ή όχι, θα πρέπει να λαμβάνονται από άτομα με βάση τη δική τους αξιολόγηση των κινδύνων και των οφελών, λαμβάνοντας υπόψη τις μοναδικές ιατρικές παθήσεις και τις προσωπικές πεποιθήσεις τους.

Αρνούμενα ιατρικές θεραπείες σε άτομα που έχουν κάνει διαφορετική επιλογή όσον αφορά τον εμβολιασμό, τα ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης τιμωρούν και στιγματίζουν αποτελεσματικά όσους έχουν λάβει διαφορετική απόφαση, υπονομεύοντας την προσωπική αυτονομία και το δικαίωμα να κάνουν ενημερωμένες ιατρικές επιλογές.

Δυστυχώς, αυτές οι περιττές πολιτικές θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε περισσότερες απώλειες ζωών.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/9-year-old-boy-denied-life-saving-transplant-over-vax-status/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_campaign=daily-newsletter


1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!