Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Σκέτο 'ΣΟΚ'! - Δικηγόρος πληροφοριοδοτών, εκθέτει υπαλλήλους της 'Big Pharma', που γνωρίζουν ότι τά «εμβόλια Covid» σκοτώνουν ανθρώπους (αποκλειστική συνέντευξη).

 


«Είναι πωλητές απατηλών φαρμάκων, όπως και τον 19ο αιώνα. 

Έχουν τα μικρά παρασκευάσματά τους. 

Τα πουλάνε εντελώς ανεξέλεγκτα»!!!!!!

Ένας δικηγόρος από το Οχάϊο που ειδικεύεται σε υποθέσεις πληροφοριοδοτών, εξηγεί τον τεράστιο αριθμό των υπαλλήλων των φαρμακευτικών εταιρειών που γνωρίζουν ότι τα εμβόλια mRNA σκοτώνουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!!!...


Σε μια αποκλειστική συνέντευξη για το RAIR Foundation USA (http://www.rairfoundation.com), ο Warner Mendenhall ήταν ενεργός πολιτικά όλη του τη ζωή. Έχει χρησιμοποιήσει την εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση και την εκπαίδευσή του στο δίκαιο για να βοηθήσει τους πολίτες να καταπολεμήσουν τη διαφθορά. 

Ο Mendenhall έχει «πάθος να βοηθά να δοθεί στους απλούς ανθρώπους η δύναμη να αντισταθούν στις κυβερνητικές καταχρήσεις και την εταιρική απάτη». 

Και πρόκειται πραγματικά να είναι πολύ απασχολημένος.
«Έχουμε ακούσει από υπαλλήλους από κάθε μεγάλο κατασκευαστή και διανομέα φαρμάκων σε αυτή τη διαδικασία, όλους όσους μπορείτε να σκεφτείτε σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προγραμματιστών των εμβολίων. 

Οι εργαζόμενοι αυτών των εταιρειών ανησυχούν πολύ για το τι διανέμεται. 

Δεν θέλουν να εμβολιαστούν, αλλά υπάρχει μεγάλη πίεση σε αυτές τις μεγάλες εταιρείες να το κάνουν. 

ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. 

Και μπορώ να σας πω ότι οι εργαζόμενοι που είναι πολύ ενημερωμένοι για τη φαρμακοβιομηχανία γνωρίζουν ότι είναι κακό».

(βίντεο)

Πρόσφατα, ο Mendenhall είχε προγραμματισμένη κλήση με έναν υπάλληλο σε μία από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. 

Εξεπλάγην όταν διαπίστωσε ότι περίπου 50 άτομα συμμετείχαν σε αυτό το κάλεσμα από γραφεία σε όλο τον κόσμο. 

«Αυτό σας δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη αντίσταση μέσα στις ίδιες τις εταιρείες», είπε. 

«Ένα από τα πράγματα που νομίζω ότι πρέπει να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να κάνουν σε αυτό το σημείο είναι απλά να απομακρυνθούν από αυτές τις εταιρείες. 

Επειδή αυτό το προϊόν mRNA είναι τόσο θανατηφόρο και πιστεύω ότι είναι τόσο επιζήμιο για τους ανθρώπους που το να το προωθήσουμε – όπως έχουμε δει επανειλημμένα να κάνει ο Μπουρλά – είναι απλώς μια δόλια πράξη σε αυτό το σημείο».

Επί του παρόντος, ο Mendenhall εξετάζει εξονυχιστικά το ζήτημα του εξαναγκασμού και πώς αυτός θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να ζητήσει μια απόφαση από έναν δικαστή ότι είναι παράνομος και ότι έχει διαπραχθεί έγκλημα. 

Ζητά από τα δικαστήρια να αποφανθούν σε μια αστική υπόθεση σχετικά με το ερώτημα «Είναι παράνομο να εξαναγκάσεις κάποιον να πάρει ένα ναρκωτικό στην πολιτεία (του Οχάϊο); 

Αυτό είναι προφανές, έτσι δεν είναι; Δεν μπορείς να εξαναγκάσεις κάποιον να πάρει ένα ναρκωτικό παρά τη θέλησή του, τελεία και παύλα. Ήρθε η ώρα για έναν δικαστή να δηλώσει ότι ένα έγκλημα διαπράχθηκε με τον εξαναγκασμό».

Ο Mendenhall επικεντρώνεται επί του παρόντος ιδιαίτερα στα προβλήματα στη διαδικασία κατασκευής με τις λήψεις. 

Μια γενναία πληροφοριοδότης, από τις πρώτες που βγήκαν μπροστά, η Melissa McAtee, επιθεωρητής ποιότητας προϊόντων, εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2021 με ανησυχίες σχετικά με τη μόλυνση των προϊόντων. «Βλέπουμε απίστευτα επίπεδα μόλυνσης DNA, μόλυνσης από πλασμίδια, διακύμανση στις ποσότητες mRNA», εξηγεί ο Mendenhall. 

"Αυτοί είναι οι λόγοι που αυτές οι παρτίδες ονομάζονται μερικές φορές Hot Lots (επικίνδυνες παρτίδες). 

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν μερικές θανατηφόρες παρτίδες· 

Μπορεί να είναι 10 ή 100 φορές πιο θανατηφόρες από άλλες. 

Κυμαίνεται από τους ανθρώπους που παίρνουν ένα εμβόλιο που είναι ουσιαστικά φυσιολογικός ορός μέχρι τους ανθρώπους που παίρνουν κάτι που είναι πολύ δηλητηριώδες».

Έτσι, όχι μόνο ο FDA δεν ρυθμίζει αυτή την ασυνέπεια και τη μόλυνση αυτών των εμβολίων, σύμφωνα με τον Mendenhall, αλλά επίσης δεν ρυθμίζουν και αξιολογούν την ασφάλεια της δοσολογίας. 

«Λόγω της διαφοράς στο μέγεθος και την αντιδραστικότητα του σωματικού βάρους με αυτά τα ενέσιμα προϊόντα DNA, δεν έχουμε ιδέα ποια είναι η ζώνη ασφάλειας. 

Και επειδή αντιδρά εξαιρετικά διαφορετικά σε διαφορετικά άτομα, γι' αυτό έχουμε αυτή την τεράστια ποικιλία ανεπιθύμητων ενεργειών. 

Ένα άτομο μπορεί να έχει μυοκαρδίτιδα, ένα άλλο εγκεφαλική αιμορραγία, ένα άλλο μπορεί να αναπτύξει θρόμβους στους πνεύμονές του και το επόμενο μπορεί να αναπτύξει διαβήτη ή Αλτσχάϊμερ. 

Δεν έχουμε ιδέα πώς αλληλεπιδρά αυτό το προϊόν με οποιοδήποτε άτομο», λέει ο Mendenhall. 

«Ακόμα κι αν δεν ήταν νοθευμένο, ακόμα κι αν δεν ήταν μολυσμένο με άλλα πράγματα. 

Ακόμα κι αν όλα αυτά αποσύρθηκαν από το τραπέζι, δεν μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα αντιδράσει κάποιος μεμονωμένος άνθρωπος στους πυροβολισμούς. 

Είχα τα προβλήματά μου με τους ρυθμιστικούς οργανισμούς μας πριν από αυτό, αλλά δεν υπάρχει πλέον καμία βάση για να εμπιστευόμαστε οτιδήποτε λένε. 

Έχουν χάσει εντελώς την αξιοπιστία τους στο μυαλό μου και νομίζω ότι αυτό γίνεται όλο και πιο εμφανές σε άλλους στον πληθυσμό που ίσως δεν έχουν δώσει τόσο μεγάλη προσοχή».

Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες εμφανίζονται σε δεδομένα παντού. Το σύστημα VAERS αναφέρει τώρα πάνω από 35.000 θανάτους, αλλά είναι τα ποσοστά θνησιμότητας από όλες τις αιτίες (αύξηση 40% στην ηλικιακή ομάδα 18-64 ετών) και οι ισχυρισμοί αναπηρίας που δείχνουν επίσης το μέγεθος της καταστροφής που προκαλούν αυτά τα εμβόλια mRNA.

 "Μπορούμε να δούμε μέσω του Γραφείου Στατιστικών Εργασίας ότι έχουμε ποσοστά αναπηρίας που έχουν αυξηθεί δραματικά, οδηγώντας σε επιπλέον 3 εκατομμύρια άτομα με αναπηρία σε αυτή τη χώρα. αυτό είναι μια αύξηση 10%», λέει ο Mendenhall.

Πολύ χειρότερο είναι αυτό που συμβαίνει με τα ποσοστά γονιμότητας παγκοσμίως. 

Καθώς τα ποσοστά γεννήσεων πέφτουν και οι γενετικές ανωμαλίες και η εμβρυϊκή θνησιμότητα εκτοξεύονται στα ύψη, «αυτό που πραγματικά βγαίνει με πολύ τρομακτικούς τρόπους είναι η ζημιά στα αναπαραγωγικά συστήματα ανδρών και γυναικών», λέει ο Mendenhall.

«Άκουσα από κάποιες μαίες πρόσφατα εδώ στο Οχάϊο ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ. Και ΜΕΡΙΚΕΣ από τις γυναίκες είναι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ. 

Αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό. ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ; Προήλθε από το φαινόμενο της απόρριψης/αποβολής του εμβολίου (shedding);" Αυτά είναι ζητήματα που ο ειδικός μητρικής-εμβρυϊκής ιατρικής Δρ James Thorp έχει δει να αυξάνεται εκθετικά από την κυκλοφορία του εμβολίου mRNA.

Το γραφείο του Mendenhall στο Akron City βρίσκεται πολύ κοντά στο νοσοκομείο. «Είχα κάποιες πολύ νεαρές νοσοκόμες που ήρθαν σε μένα απλά τρομοκρατημένες και κλαίγοντας εξαιτίας των μωρών που έπρεπε να μεταφέρουν στο νεκροτομείο στο κρεματόριο».

Ο Mendenhall ενθαρρύνει τους ανθρώπους να παρουσιαστούν ως πληροφοριοδότες. «Ένας από τους λόγους που ήθελα πραγματικά να κάνω αυτή τη συνέντευξη ήταν επειδή ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να το δουν και να επιλέξουν να γίνουν πληροφοριοδότες. 

Είμαι τόσο περήφανος για όλους όσους έχουν σταθεί όρθιοι. Ξέρετε, τόσα πολλά εκατομμύρια άνθρωποι πετάχτηκαν στην ανεργία επειδή αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο. 

Και είναι καιρός όσοι εργάζονται για μία από αυτές τις εταιρείες που κατασκευάζουν αυτές τις κακές ουσίες να σκεφτούν να φύγουν επειδή πολλοί από τους συμπολίτες σας το έχουν κάνει. 

Και είναι πατριωτικό σας καθήκον να κάνετε μια αλλαγή και να απομακρυνθείτε από αυτό το κακό. "

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://rairfoundation.com/whistleblower-lawyer-exposes-big-pharma-employees-who-know-covid-vaccines-are-killing-people-exclusive-interview/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!