Σάββατο 13 Μαΐου 2023

ΤΙ; ΤΙ; ΤΙ; Στήν Πάτρα θά ΤΙΜΗΣΟΥΝ τόν ....Μπουρλά! Επίτιμο διδάκτορα; ΠΥΡΕΤΟ έχετε;


Για το γεγονός ότι  ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, καθηγητής Άλμπερτ Μπουρλά, θα ανακηρυχθεί στις 16 Μαΐου, επίτιμος διδάκτορας των Τμημάτων Ιατρικής και Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών μίλησε το πρωί στον Focus fm 103,6, o αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο Πατρών  Κωνσταντίνος Πουλάς.


“Είναι από εκείνες τις στιγμές που αναρωτιέσαι αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις. 

Ίσως είναι καλύτερα να συμβεί και αυτό γιατί δεν εχουν συνειδητοποιήσει αρκετοί ή κάνουν ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει, οτι ο συγκεκριμένος και όλη η παρέα του, αυτοί που έστησαν όλο αυτό, εδώ και κάποια χρόνια, δε θα αργήσει η στιγμή που θα βρεθούν κατηγορούμενοι. 

Και τότε θα είναι θλιβερή η θέση αυτών που προστρέχουν τώρα -προς άγρα επιχορηγήσεων και επιδοτήσεων τρέχουν – να τον επιτιμοποιήσουν. 

Επειδή θα βρεθούν αναμφίβολα σε δύσκολη θέση, από τη μία είναι λυπηρό, αλλά από την άλλη, ίσως πρέπει να γίνει”. 

Πρωταθλήτρια στους θανάτους “από covid”  ή “με covid” χαρακτήρισε τη χώρα μας ο κος Πουλάς, 

” Aρχίσει να συζητιέται παντού οτι  τα νούμερα είχαν διογκωθεί, βάφτιζαν θανάτους από κορονοϊό το οτιδήποτε. 

Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι όλα αυτά, χρησιμοποιήθηκαν για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Και όλοι θυμόμαστε τις μεθόδους υιοθέτησαν για να μας “κλειδώσουν”, να μας φιμώσουν . 

Σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΦ για το 2022, έχουν αναφερόμενους θανάτους, μετά τον εμβολιασμό, λίγο πάνω από 60 και τραυματισμούς δυνητικά θανατηφόρους , περίπου 1500, 1600.  

Αυτά τα νούμερα πρέπει να τα πολλαπλασιάζουμε με ένα συντελεστή επί 100, κατά μέσο όρο, αυτό λέει η παγκόσμια βιβλιογραφία”.

Ο κος Πουλάς αναφέρθηκε και τις δραστηριότητες του πρώην επικεφαλής επιδημιολογου της αμερικανικής κυβέρνησης Άντονι Φάουτσι. όπως παρουσιάζονται  στο βιβλίο  ” Ο πραγματικός Άντονι Φάουτσι”  του  «αντιεμβολιαστής» Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ υποψήφιου για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ.

“Ήδη έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να  διεκδικήσει τη προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών από την πλευρά των Δημοκρατικών, να δούμε εάν του επιτραπεί να είναι διεκδικητής. 

Σε κάθε περίπτωση όμως σε αυτή την προσπάθεια θα έχει το χρόνο παρουσίας στα συστημικά ΜΜΕ και θα παρουσιάσει και τις αλήθειες που υπάρχουν στο βιβλίο του”.

https://focusfm.gr/stin-patra-o-mpoyrla/

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος εκ πεποιθήσεως13 Μαΐου 2023 στις 3:10 μ.μ.

    Διάβαζα την ακριβώς επόμενη ανάρτησή σας περί επαναφοράς της θανατικής ποινής στην Πολωνία.
    Θεωρώ ότι είναι άμεσα σχετική με το παρόν άρθρο σας και θα πρέπει να ανοίξει η συζήτηση αυτή σε όσες χώρες την έχουν κατάργηση.
    Θα υπάρξουν πολλοί, πιστέψτε με, που θα πρέπει να οδηγηθούν εκεί. Ο εν λόγω κύριος πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος εκ πεποιθήσεως13 Μαΐου 2023 στις 3:14 μ.μ.

      *διόρθωση : καταργήσει.
      Συγγνώμη.

      Διαγραφή
  2. «Είναι Ελληνας της διασποράς και ποτέ δεν ξέχασε τη χώρα του. Υπενθυμίζω ότι στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, έχει υλοποιήσει μία σημαντικότατη επένδυση Pfizer, μέσω της οποίας έχει εξασφαλίσει 600 θέσεις εργασίας και μάλιστα υψηλόμισθες».

    Στο ερώτημά μας εάν η διοίκηση του Πανεπιστημίου προσδοκά κάποια συνεργασία με τη Pfizer, ο κ. Μπούρας μας απάντησε: «Ηδη έχουμε συνεργασία με το Κέντρο Pfizer στη Θεσσαλονίκη και η προσπάθειά μας είναι να την ενδυναμώσουμε. Σε αυτή την προσπάθεια το Πανεπιστήμιο θέλει συμμάχους όλους τους φορείς της περιοχής. Αν πάμε όλοι μαζί, θα έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

    https://pelop.gr/o-albert-bourla-sto-panepistimio-patron/

    TI MΠΟΥΡΑΣ,ΤΙ ΜΠΟΥΡΛΑΣ...ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,
    ΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;
    ΤΙ ΟΧΙ;;;;


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ PFIZER, κου ΜΠΟΥΡΛΑ


    Επιστολή της ΔΕΥΔΗΒ στο πανεπιστήμιο Πατρών για την επικείμενη βράβευση του Αλμπέρτου Μπουρλά, διευθύνοντος συμβούλου της PFIZER.

    Αρ. Πρωτοκόλλου: 35261
    Ημ/νια Πρωτοκόλλου: 12/05/2023
    Θέμα: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ PFIZER, κου ΜΠΟΥΡΛΑ.


    https://dimobio.gr/?p=1610

    =========
    Σου είπαν ψέματα πως δεν υπάρχουν μελέτες: 1011 δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες δείχνουν πως τα εμβόλια Covid είναι επικίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό.

    https://investigation94.wordpress.com/2023/03/03/%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%af%cf%80%ce%b1%ce%bd-%cf%88%ce%ad%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad/


    Υ.Γ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!