Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

ΣΑΪΝΙΑ!!! - Αντί νά συλλαμβάνουν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, οι πόλεις των Δημοκρατικών, ΜΗΝΥΟΥΝ τίς αυτοκινητοβιομηχανίες, επειδή κάνουν τά αυτοκίνητα πολύ εύκολο νά ...κλαπούν! ! ! ! ! ! ! ! !

 


Οι Δημοκρατικοί έχουν ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια για την αντιμετώπιση των κλοπών αυτοκινήτων στις πόλεις τους που έχουν μολυνθεί από την εγκληματικότητα.

Αντί να συλλαμβάνουν και να φυλακίζουν εγκληματίες, οι πόλεις των Δημοκρατικών, μηνύουν τώρα τους κατασκευαστές αυτοκινήτων επειδή κάνουν τα αυτοκίνητά τους πολύ εύκολο να ...κλαπούν!!!!!



Το Μιλγουώκι, το Ρότσεστερ και η Βαλτιμόρη, τρεις πόλεις που κατακλύζονται από την εγκληματικότητα, μηνύουν την Kia και τη Hyundai επειδή οι κακοποιοί συνεχίζουν να κλέβουν τα αυτοκίνητά τους.

Ο εισαγγελέας της πόλης του Μιλγουώκι, Tearman Spencer, δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) αυτή τη στιγμή που τελικά πήραμε την εντολή να προχωρήσουμε σε αγωγή».

Τους πρώτους τρεις μήνες του 2023, η αστυνομία του Μιλγουώκι λέει ότι κλάπηκαν 373 Kia και 304 Hyundai.

«Κατά την εκτίμησή μου, όλα τα προβλήματα προήλθαν από το Μιλγουώκι, το επίκεντρο της αιτίας και των προβλημάτων που βιώνουμε», δήλωσε ο Spencer.

«Όσο ζεις στην πόλη του Μιλγουώκι και πληρώνεις φόρους, στέκεσαι όρθιος», δήλωσε ο Spencer.

«Έχετε ζημιές από το αστυνομικό τμήμα που πρέπει να ανταποκριθεί, τη φωτιά που πρέπει να ανταποκριθεί».

Η Amanda Mattefs, της οποίας το Hyundai έχει κλαπεί δύο φορές, δήλωσε ότι πρέπει πρώτα να σταματήσουν τους εγκληματίες:

«Ήμουν περισσότερο θυμωμένη που συνέβαινε κάτι στην πόλη που δεν μπορούσε να ελεγχθεί.

«Στο τέλος της ημέρας, οι κλέφτες θα καταλάβουν πώς να το κάνουν αν θέλουν να κλέψουν ένα όχημα.

«Πρέπει να ρίξουν μια βαθύτερη ματιά στο τι συνέβαινε τότε και τι συμβαίνει τώρα, και ακόμα δεν έχει αλλάξει.

«Απλώς μιλούσαν για αλλαγή και τίποτα δεν έχει πραγματικά συμβεί».

Η Hyundai ανέφερε σε δήλωσή της:

«Η Hyundai δεσμεύεται να διασφαλίζει την ποιότητα και την ακεραιότητα των προϊόντων της.

«Όλα τα οχήματα Hyundai πληρούν τις αντικλεπτικές απαιτήσεις του Federal Motor Vehicle Safety Standard 114.

«Σε απάντηση στις αυξανόμενες κλοπές που στοχεύουν οχήματα Hyundai χωρίς ανάφλεξη με μπουτόν και ακινητοποιούν αντικλεπτικές συσκευές στις ΗΠΑ, η Hyundai εισήγαγε μια δωρεάν αναβάθμιση αντικλεπτικού λογισμικού για να αποτρέψει την εκκίνηση των οχημάτων κατά τη διάρκεια μιας μεθόδου κλοπής που έγινε δημοφιλής στο TikTok και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Η Kia ανέφερε σε δήλωσή της:

«Ευχαριστούμε (!!!) τους Γενικούς Εισαγγελείς για την ευκαιρία να τους ενημερώσουμε τι έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε για να καταπολεμήσουμε αυτή την αύξηση της κλοπής αυτοκινήτων και τον ρόλο που έχουν διαδραματίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην ενθάρρυνσή της.

«Δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε με αυτούς τους αξιωματούχους και με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε πολιτειακό και τοπικό επίπεδο για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των οχημάτων.

"Για να είμαστε σαφείς, η Kia άρχισε να δοκιμάζει και να αναπτύσσει μια δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού για να περιορίσει τη μη εξουσιοδοτημένη λειτουργία των συστημάτων ανάφλεξης οχημάτων πριν από μήνες.

«Έχουμε ήδη επικοινωνήσει απευθείας με πάνω από 1,1 εκατομμύρια ιδιοκτήτες και μισθωτές οχημάτων Kia που επηρεάζονται για να τους ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα της αναβάθμισης λογισμικού και να τους συμβουλεύσουμε να προγραμματίσουν μια δωρεάν εγκατάσταση σε οποιονδήποτε αντιπρόσωπο της Kia.

«Έχουμε προγραμματίσει να επικοινωνήσουμε με πάνω από 2 εκατομμύρια τέτοιους ιδιοκτήτες και μισθωτές μέχρι το τέλος Μαρτίου.

"Οι αντιπρόσωποι που έχουν εγκαταστήσει τη δωρεάν αναβάθμιση αναφέρουν ότι η επιτυχής εγκατάσταση διαρκεί λιγότερο από μία ώρα για να ολοκληρωθεί και τα σχόλια των πελατών ήταν θετικά.

«Εκτός από αυτή την αναβάθμιση, έχουμε ήδη παράσχει περισσότερες από 23.000 κλειδαριές τιμονιού σε περισσότερες από 120 υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε όλη τη χώρα για να τις διανείμουν - χωρίς κόστος - στους ιδιοκτήτες που επηρεάζονται.

«Θα συνεχίσουμε να διαθέτουμε αυτές τις κλειδαριές – χωρίς κόστος – καθώς χρειάζονται.

«Έχουμε επίσης διανείμει εκατοντάδες δωρεάν κλειδαριές τιμονιού απευθείας στους πελάτες που επηρεάζονται.

"Επιπλέον, δημιουργήσαμε επίσης έναν ιστότοπο όπου οι ιδιοκτήτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το VIN τους για να ελέγξουν την κατάσταση της επιλεξιμότητας του οχήματός τους για δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού και μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την άμεση απόκτηση δωρεάν κλειδώματος τιμονιού από την Kia.

«Είμαστε επίσης σε επαφή με μεγάλους ασφαλιστικούς φορείς, ώστε να γνωρίζουν τις ενέργειες που έχουμε κάνει και συνεργαζόμαστε ενεργά μαζί τους για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε ποιοτική και ολοκληρωμένη κάλυψη.

"Οι ιδιοκτήτες Kia μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στο 1-800-333-4542 (4Kia) ή online στον ειδικό ιστότοπο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλεξιμότητά τους για δωρεάν αναβάθμιση ή για να μάθουν περισσότερα σχετικά με την απόκτηση δωρεάν κλειδώματος τιμονιού".

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/rather-than-arrest-criminals-dem-cities-sue-car-makers-for-making-cars-too-easy-to-steal/

2 σχόλια:

  1. https://orthodoxostypos.gr/%E1%BC%A1-%E1%BC%80%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%E1%BC%91%CF%8E%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%84%E1%BD%B8-%CF%81%CE%B1%CE%BC/?fbclid=IwAR3f-uLYRqRN4cpA3MrM3bD-R7Uw7SSfOKjZ4kY4lX7waSsjDA65AF6f2SY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αγγλική μεγάλη, ή καλύτερα μέγιστη Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α αλλά πρωτίστως ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ στό Ισλάμ, σέ όλο της τό μεγαλείο!
      Καί όχι γιά πρώτη φορά εννοείται.....
      Τά "καμπανάκια" κτυπούν διαρκώς από ετών μάλιστα ΚΑΙ ΕΔΩ, αλλά ουδείς θέλει νά ακούσει....
      Είμαστε άξιοι της αρρωστημένης μας α δ ι α φ ο ρ ί α ς, γιά τά ΑΛΗΘΙΝΑ ζητήματα που πρέπει νά μας καίνε καί όχι σαχλαμάρες του τύπου των υποκλοπών, λές καί δέν γνωρίζει καί ο τελευταίος πολίτης, ότι ΑΝΕΚΑΘΕΝ οι πάντες άκουγαν τούς πάντες, γιά άπειρους λόγους....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!