Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Ἂς γελάσουμε λίγο!



5 σχόλια:

  1. κι όμως υπήρξαν κορόϊδα που πήγαν και ψήφισαν αυτήν την απάτη. ξέχασαν τα μνημόνια που ψήφισε κι αυτή η ... πατριωτάρα και κάτι χρήματα που έβγαλε έξω στη Γερμανία.
    είμαστε λαός ηλίθιων και γελοίων . να τον χαίρεστε όσοι τον ψηφίσατε. κι όταν αντιληφθείτε τη @@@@κία που κάνετε πείτε του να σας στείλει καμμία κηραλοιφή για παρηγοριά.
    αίσχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Βελοπουλος ειναι NUMBER ONEEEEEEE. Αλλα τουλαχιστο δεν ειναι σαν τον Νατσιο που πηρε LOTS OF MONEY aπο τον ιερονημο και διαφορους ηφοπλιστες. GOOD NIGHT GREECE ENJOY MISOTAKIS. Κριμα που εβλεπα το προγγραμα σας

      Διαγραφή
    2. Και που το ξέρεις εσύ ρε γιγαντα

      Διαγραφή
  2. Τι εγινε Κουλιστας;Σας την εκατσε ο Νατσιος και ο Βελοπουλος.Ειχατε την ΝΙΚΗ για να κοψει απο Βελοπουλο και πηγατε κουβα;Τωρα σκυλιασατε και αμοληκατε τα τρολ και τους μαφιοζους στο Αγιο Ορος μην σας φυγουν ψηφοφοροι;Για την Ιστορια,ο Βελουπουλος,στα 22 εβγαλε το πρωτο βιβλιο και μεχρι προτεινος δουλευε.Επισης εχει πολλες δουλειες στη Γερμανια,οπου και μεγαλωσε.Φυσικα η ευφυια του απεχει απο την ιδιωτεια του Μητσοτακη.Τελος παντων.Πειτε ρε παιδια στη Κεραμεως,καμια καλη τσοντα θα μας βρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!