Τρίτη 23 Μαΐου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Ο καθηγητής Sucharit Bhakdi ΔΙΚΑΣΘΗΚΕ στήν Γερμανία, αντιμετωπίζοντας (ΑΣΤΕΙΕΣ!) κατηγορίες γιά ....«υποκίνηση του λαού»! ΜΟΛΙΣ Α Θ Ω Ω Θ Η Κ Ε από ΟΛΕΣ τίς κατηγορίες!!!

 



Αυτή η υποστοίβα έχει καλύψει τον καθηγητή Bhakdi σε πολλές περιπτώσεις. Ο άντρας είναι ένας καλόπιστος ήρωας στο Κίνημα Ιατρικής Ελευθερίας.

Ο Δρ Bhakdi λέει ότι η γερμανική κυβέρνηση τον καταδιώκει με εντελώς ψευδείς κατηγορίες για αντισημιτισμό, αλλά πραγματικά τιμωρείται επειδή μίλησε ανοιχτά ενάντια στο εμβόλιο CV19. Από νωρίς είπε στους ανθρώπους να μην κάνουν τις ενέσεις CV19. 


Εάν καταδικαστεί, ο Δρ Bhakdi λέει ότι αντιμετωπίζει 5 χρόνια φυλάκιση. 
Η δίκη του είναι το 2023.

Το εμβόλιο CV19 καταστρέφει καρδιές και εγκεφάλους δισεκατομμυρίων ανθρώπων – Δρ. Sucharit Bhakdi.

Από τον Greg Hunter 

Ο παγκοσμίου φήμης μικροβιολόγος και ιολόγος καθηγητής Sucharit Bhakdi MD έχει κερδίσει πολλά ιατρικά και επιστημονικά βραβεία και έχει περισσότερες από 300 ερευνητικές εργασίες με αξιολόγηση από ομοτίμους. 

Ο Δρ Bhakdi ήταν ένας από τους πρώτους κορυφαίους γιατρούς παγκοσμίως, που προειδοποίησε για τις θανατηφόρες και εξουθενωτικές επιπτώσεις του CV19 vax. Είχε δίκιο. Ο Δρ. Bhakdi λέει ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι…

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία.

Σήμερα, έχουμε πραγματικά μερικά εξαιρετικά καλά νέα:

Από το περσινό άρθρο του Substack γνωρίζαμε ότι ο Δρ. Sucharit Bhakdi ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της έκθεσης όλων των πραγμάτων DEATHVAX™:

Όσο άσχημα κι αν ήταν όλα αυτά, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση των θανάτων από το εμβόλιο Covid - πολύ λίγες πλήρεις αυτοψίες έχουν γίνει για να καταλάβουμε γιατί πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι, δηλαδή μέχρι πρόσφατα. Δύο ερευνητές υψηλής ειδίκευσης, ο Δρ. Sucharit Bhakdi, μικροβιολόγος και υψηλά καταρτισμένος εμπειρογνώμονας στις μολυσματικές ασθένειες και ο Δρ. Arne Burkhardt, ένας παθολόγος που είναι μια ευρέως δημοσιευμένη αρχή και καθηγητής παθολογίας σε πολλά αναγνωρισμένα ιδρύματα, πραγματοποίησαν πρόσφατα αυτοψίες σε 15 άτομα που είχαν πέθανε μετά τον εμβολιασμό. 

Αυτό που βρήκαν εξηγεί γιατί τόσοι πολλοί πεθαίνουν και αντιμετωπίζουν βλάβη οργάνων και θανατηφόρους θρόμβους αίματος.[5]

Η πανδημία του COVID και το εμβόλιο mRNA: Ποια είναι η αλήθεια;

από τον Δρ. Russell Blaylock - Πρώτη δημοσίευση την 1η Μαΐου 2022 *** Η πανδημία COVID-19 είναι ένα από τα πιο χειραγωγημένα γεγονότα μολυσματικών ασθενειών στην ιστορία, που χαρακτηρίζεται από επίσημα ψέμματα σε ένα ατελείωτο ρεύμα από κυβερνητικές γραφειοκρατίες, ιατρικούς συλλόγους, ιατρικά συμβούλια, μέσα ενημέρωσης και διεθνείς φορείς

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Και τώρα τα γερμανικά δικαστήρια δεν είχαν άλλη επιλογή από το να απαλλάξουν τον Δρ Sucharit Bhakdi από το ψεύτικο «έγκλημα» της «υποκίνησης του λαού».

Πρέπει τώρα να κυνηγήσουμε ενεργά τους εγκληματίες και τους εταίρους τους στο έγκλημα, τον ΟΗΕ, το CFR, το WEF, τον ΠΟΥ, τη CIA, το FBI, το Υπουργείο Εξωτερικών, διάφορους «μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς» των Ροκφέλλερς, Σόρος και Γκέητς, κ.ά.


Σε θέλουν νεκρό, γενετικά τροποποιημένο, άρρωστο, φοβισμένο και/ή φυλακισμένο με κατηγορίες για βλακείες.

ΜΗ συμμορφωθείτε.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!