Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

(ΜΗ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ!) Ψυχωμένη μαθήτρια Γυμνασίου ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ τήν ἰδεολογία τῶν διεμφυλικῶν μέ ΙΣΧΥΡΟ λόγο!

 "Hello Ladies and Gentlemen, and only ladies and gentlemen it is and SHALL ALWAYS BE"

(Χαίρετε κυρίες και κύριοι και μόνο κυρίες και κύριοι είναι και ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ)

High School Girl Destroys Transgender Ideology with Powerful Speech

Μια μαθήτρια από την Καλιφόρνια εξευτέλισε την «woke» ιδεολογία των τρανσέξουαλ του λυκείου της, εκφωνώντας μια παθιασμένη και δυνατή ομιλία.


Η Megan Simpkins, μαθήτρια στο Martin Luther King High School στο Riverside, μίλησε ενάντια σε μια πολιτική που επιτρέπει στους άνδρες τρανσέξουαλ μαθητές να χρησιμοποιούν τη γυναικεία τουαλέτα.

Η πολιτική οδήγησε σε μια διαπληκτισμό με χρήση σωματικής βίας κατά την οποία ένας μαθητής επιτέθηκε σε δύο κορίτσια στις γυναικείες εγκαταστάσεις.

Η Simpkins χαρακτήρισε το viral βίντεο της αντιπαράθεσης «εξοργιστικό».

Και ρώτησε τους υπεύθυνους του σχολείου: «Γιατί επιβεβαιώνουμε τη διανοητική σύγχυση αυτού του αγοριού και θέτουμε σε κίνδυνο την ασφάλεια των γυναικών επιτρέποντας σε διανοητικά μπερδεμένους άνδρες να χρησιμοποιούν τους χώρους των γυναικών;»

Ένα πλήθος πίσω από την Simpkins την χειροκρότησε καθώς μιλούσε πριν από μια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Riverside Unified School District.

«Φυσικά, κάθε άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι γυναίκα αποδέχεται κάτι τέτοιο, αλλά τι γίνεται με τις γυναίκες;» συνέχισε.

«Τι γίνεται με τα αληθινά κορίτσια σαν εμένα, που είναι γυναίκες από το DNA μας;

«Γιατί δεν έχουμε εμείς λόγο αν νοιώθουμε άνετα ή όχι με αυτό;

«Η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ», είπε.

«Οι περισσότερες από εμάς δεν νοιώθουμε άνετα, και όμως δεν έχει γίνει τίποτα για την προστασία της ασφάλειας αυτών των γυναικών.

«Θα ολοκληρώσω με αυτό: όλα ξεκινούν από εσάς.

«Είστε υπεύθυνοι για την ασφάλειά μας, των γυναικών και των παιδιών των γονιών μας, οπότε σας παρακαλώ να κάνετε κάτι γι 'αυτό», δήλωσε ο Simpkins.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, ο βιολογικός έφηβος άνδρας τρανσέξουαλ μαθητής επιτέθηκε σε δύο κορίτσια, τα οποία ήταν πολύ μικρότερα, στην τουαλέτα.

Το viral βίντεο δείχνει την τρανς μαθήτρια να σηκώνει ένα από τα κορίτσια και να την σπρώχνει σε ένα τραπέζι.

Καθώς η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε, ο μαθητής άρχισε να γρονθοκοπά το κορίτσι και ακόμη άλλο ένα που ήρθε να την υπερασπιστεί.

Οικογένειες και μαθητές είπαν σε μια θυγατρική του 'Fox', ότι η τρανσέξουαλ μαθήτρια έχει ιστορικό απρόβλεπτης και βίαιης συμπεριφοράς.

«Βρίσκεται στα αποδυτήρια των κοριτσιών, χρησιμοποιώντας τις τουαλέτες των κοριτσιών», δήλωσε ο μαθητής του MLK Aiden Vermeir για την 'τρανσέξουαλ' μαθήτρια.

«Έφτυνε τις φίλες μου που είναι κορίτσια, γυναίκες.

«Έδειχνε τα γεννητικά του όργανα στα αποδυτήρια».

Σε δήλωσή της, η Riverside Unified School District ανέφερε, ότι η τρανσέξουαλ μαθήτρια έχει απομακρυνθεί οριστικά από το σχολείο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ  ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/high-school-girl-destroys-transgender-ideology-powerful-speech/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!