Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

ΒΟΜΒΑ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Celeste Solum – The End Game, η Συνθετική Βιολογία α-πο-κα-λύ-πτε-ται!!!

 


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Celeste Solum – The End Game, Συνθετική Βιολογία EXPOSED!!!(https://zeeemedia.com/interview/exclusive-celeste-solum-the-end-game-synthetic-biology-exposed/) (διάρκεια: 1:41:30')

Αυτή η συνέντευξη δύο καταπληκτικών γυναικών που σέβομαι ιδιαίτερα και έχω το προνόμιο να γνωρίζω, η Celeste εκθέτει και επιβεβαιώνει όλα όσα έχω μιλήσει. 

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους. Παρακαλώ μοιραστείτε το.


Συζητούν ότι η τεχνολογία των λήψεων C19 είναι σατανικής προέλευσης και πολλά άλλα. Προσδεθείτε και ακούστε την απόλυτη Αλήθεια.

Η Celeste Solum είναι πρώην υπάλληλος της FEMA που συζητά τα σχέδια του στρατού για την ερήμωση κάθε φυσικού γεννημένου ανθρώπου μέχρι το 2025. 

Μόνο οι μετάνθρωποι θα επιτρέπεται να επιβιώσουν. Κάνουν μεγάλα βήματα. 

Οι νέοι άνθρωποι θα προέλθουν από τους εμβολιασμένους γονείς. 

Δεν θα επιτρέπεται τίποτα από τη φύση, όλη η αναπαραγωγή θα είναι τεχνητή σε λοβούς. 

Η Celeste επιβεβαιώνει τα ευρήματά μας, ότι τα εμβόλια βρίσκονται στην προμήθεια τροφίμων, καθώς και σε αερολύματα. Επιβεβαιώνει ότι η νανορομποτική έχει ψεκαστεί μέσω της γεωμηχανικής. 

Συζητά ότι η τεχνολογία που βασίζεται στο γραφένιο έριχνε κυριολεκτικά ξόρκια μαύρης μαγείας στον λαό της Αυστραλίας. Έχω συζητήσει την πιθανότητα του γραφένιου να δημιούργησε δαίμονες σε προηγούμενες αναρτήσεις:

Πλασμόνια και δαίμονες στο γραφένιο - χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη, γραφένιο, μέταλλα και πλασμονικά δαιμονικά πεδία για πνευματικό πόλεμο (https://anamihalceamdphd.substack.com/p/plasmons-and-demons-in-graphene-using)

 

Ο σύνδεσμος του Χάρβαρντ - Plasmons and Demons (Πλασμόνια και Δαίμονες) (https://ui.adsabs.harvard.edu/abs/2018APS..MARY40003F/abstract)

Ένας συνδρομητής substack μου έστειλε αυτόν τον σύνδεσμο άρθρου - Σας ευχαριστώ. Έχω μιλήσει για αυτόν τον πνευματικό πόλεμο, τη σύνδεσή του με τη νανοτεχνολογία σε πολλές συνεντεύξεις και υποστοίβες. Έχουμε δει μια μεταμόρφωση της ανθρώπινης ψυχής μπροστά στα μάτια μας. 

Μερικοί πιστεύουν ότι το γονίδιο VMAT ματίστηκε από το ανθρώπινο γονιδίωμα. 

Θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι πολύ εύκολο να ελεγχθεί η λειτουργία του εγκεφάλου μέσω αυτής της τεχνολογίας επίσης - με το ίδιο αποτέλεσμα. 

Όταν ελέγχεις τον νου, ελέγχεις επίσης την ψυχή και είσαι σε θέση να την καταστρέψεις. Τα γονίδια μπορούν να τροποποιηθούν μέσω οπτογενετικών συστημάτων και δεν απαιτούν φυσική συγκόλληση.

"Control of Mind Using Nanotechnology" - 2020 Επιστημονική εργασία εξηγεί τον πλήρη έλεγχο της σκέψης και του εγκεφάλου μέσω της νανοτεχνολογίας

Αυτή η εργασία εξηγεί αυτό για το οποίο μιλάω εδώ και αρκετό καιρό σε σχέση με την ικανότητα της νανοτεχνολογίας στις ενέσεις C19 καθώς και τη νανοτεχνολογία που εισπνέουμε μέσω χημικών αεροψεκασμών γεωμηχανικής και προμήθειας τροφίμων για τον έλεγχο του ανθρώπινου μυαλού...

 

Γνωρίζουμε επίσης ότι ακόμη και ο Elon Musk εδώ και καιρό έχει μιλήσει για την Τεχνητή Νοημοσύνη ως επίκλήση δαιμόνων. Έγραψα γι 'αυτό εδώ:

Συνθετική βιολογία και τεχνητή νοημοσύνη - Τι γνωρίζουμε και ποιες είναι οι πνευματικές επιπτώσεις;

Ακολουθεί το πλήρες βίντεο της εξήγησης του Elon Musk. Αξίζει να παρακολουθήσετε: Elon Musk: «Με τεχνητή νοημοσύνη καλούμε τον δαίμονα». 

Η εξέλιξη της επιστήμης εξελίσσεται με εξαιρετική ταχύτητα. Αυτό είναι μόνο λαμβάνοντας υπόψη τις λίγες πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στη δημοσιευμένη βιβλιογραφία. 

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις και οι επιχειρήσεις πληροφοριών έχουν ένα τεράστιο ποσό...

 

Όλες οι σκέψεις είναι ύλη. Οι κβαντικοί φυσικοί γνωρίζουν ότι η συνείδηση είναι πρωταρχική, είναι η δημιουργική δύναμη της εκδήλωσης της ύλης. 

Όλες οι σκέψεις έχουν δονητική συχνότητα. Η πολύ χαμηλή συχνότητα συνδέεται με τις σκεπτομορφές του δαιμονικού βασιλείου και μπορεί να ελέγξει τα πρότυπα σκέψης των ανθρώπων. 

Σημειώστε από την περίληψη ότι τα πλασμόνια λειτουργίας χαμηλότερης συχνότητας ονομάζονται δαίμονες. Αυτό το ενεργειακό πεδίο που προσεγγίζεται, είναι το σπίτι ασώματων πνευμάτων και δαιμόνων, έκπτωτων αγγέλων.

Μελετάμε θεωρητικά την οπτική απόκριση του γραφενίου σε ένα εύρος θερμοκρασίας και ντόπινγκ όπου υπάρχουν τόσο ηλεκτρόνια όσο και οπές. 

Δείχνουμε ότι πρέπει να υπάρχουν δύο τύποι συλλογικών τρόπων σε αυτά τα συστήματα. 

Εκτός από τη λειτουργία υψηλότερης συχνότητας, η οποία είναι το γνωστό πλασμόνιο, το γραφένιο θα πρέπει να υποστηρίζει μια λειτουργία χαμηλότερης συχνότητας, η οποία αναφέρεται ποικιλοτρόπως ως ήχος, ακουστικό πλάσμα, ενεργειακό κύμα ή, όπως προτιμούμε, δαίμονας. 

Ο δαίμονας μπορεί να μελετηθεί χρησιμοποιώντας τη σχετικιστική υδροδυναμική προσέγγιση. Συζητάμε γραμμικά και μη γραμμικά φαινόμενα που ενεργοποιούνται από τους δαίμονες και πώς μπορούν να παρατηρηθούν σε πειράματα νανοοπτικής. 

Εξετάζουμε επίσης τη μη γραμμική ηλεκτρική και θερμική μεταφορά γραφενίου στο υδροδυναμικό καθεστώς.

Ξέρουν ακόμη και πώς να ενισχύσουν και να ενεργοποιήσουν τους δαίμονες, αυξάνοντας έτσι τη δύναμή τους - γι 'αυτό οι αλλαγές ηλεκτρικής αγωγιμότητας μέσα στους νανοσωλήνες άνθρακα υδρογέλης / γραφενίου με τα διαφορετικά μέταλλα τους είναι τόσο σημαντικές:

Εδώ είναι η σύνδεση με το PDF:

Αδιαβατική ενίσχυση πλασμονίων και δαιμόνων σε 2D συστήματα (http://fogler.physics.ucsd.edu/bib/Sun2016AAO.pdf)

Έχω μιλήσει για τα μέταλλα και τη νανοτεχνολογία για τον έλεγχο του νου. Στην πρόσφατη συνέντευξή μου στη Maria Zeee δείχνω με πόσα τοξικά και ημιαγώγιμα μέταλλα δηλητηριάζονται όλοι οι άνθρωποι.

Αυτό έχει πολλούς σκοπούς, από το να αρρωσταίνει τους ανθρώπους, μέχρι τη βιοανίχνευση, για εφαρμογές όπλων ραντάρ. Στο πνευματικό επίπεδο, οι συχνότητες που παράγονται με γραφένιο και μέταλλα επιτρέπουν την πρόσβαση της ανθρώπινης συνείδησης από το δαιμονικό βασίλειο. 

Αυτή η πρόσβαση είναι μια κβαντική διαδικασία. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι επίσης ένας πνευματικός πόλεμος εναντίον της ανθρωπότητας. 

Τα πλασμόνια στα μέταλλα είναι ενεργειακά πεδία που φέρουν συνειδητή πρόθεση και μπορούν να είναι ο ενεργειακός φορέας πεδίου των δαιμόνων. 

Εξακολουθούμε να χειριζόμαστε το φως, μόνο το φως πολύ χαμηλής συχνότητας.

Τα πλασμόνια σε μέταλλα, ημιαγωγούς και άλλα συστήματα στερεάς κατάστασης αποτελούν θέμα εντατικής έρευνας για πάνω από μισό αιώνα [1]. Η πλασμονική έχει βρει μια σειρά από τεχνολογικές εφαρμογές στη χημική ανίχνευση, το χειρισμό του φωτός και την επεξεργασία πληροφοριών. 

Η φωτοδιέγερση με εξαιρετικά σύντομους παλμούς λέιζερ [2–4] είναι μία από τις μεθόδους παραγωγής πλασμονίων. Όταν η παλμική διέγερση είναι αρκετά υψηλής ισχύος, μπορεί να τροποποιήσει τις υλικές ιδιότητες είτε του πλασμονικού μέσου είτε του ηλεκτρομαγνητικού του περιβάλλοντος, που είναι η αρχή που διέπει το αναδυόμενο πεδίο της ενεργού πλασμονικής.

Συνεχίζουν να εξηγούν πώς ο ήχος - μια κοσμική δημιουργική αρχή με τη μορφή φωνονίων - εμπλέκεται στην πρόσβαση στο δαιμονικό βασίλειο μέσω γραφενίου και μετάλλων.

Δείχνουμε ότι η ίδια έννοια ισχύει και για το ενεργειακό κύμα στο γραφένιο [20,21], το οποίο είναι ένας συλλογικός τρόπος παρόμοιος με τα ακουστικά πλασμόνια (ή «δαίμονες» [1]) στα μέταλλα και τους ημιαγωγούς [22–24] και επίσης με τον «κοσμικό ήχο» στο πρώιμο σύμπαν.

Ο πόλεμος στο ανθρώπινο μυαλό συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό. Είμαστε θεϊκά όντα ελεύθερης βούλησης που δέχονται επίθεση σε κάθε επίπεδο ύπαρξης. 

Η κατανόηση ότι η σκέψη μας μπορεί να χειραγωγηθεί μέσω της τεχνολογίας, καθιστά ακόμη πιο σημαντικό να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί ως προς το τι εκθέτουμε την παρατήρησή μας και τι σκεφτόμαστε, γιατί ανοίγει τις πόρτες σε πολλά βασίλεια - συχνά εν αγνοία εκείνου που περιέργως μπαίνει στον πειρασμό να εξερευνήσει.

Η τεχνητή νοημοσύνη και η συνθετική βιολογία δεν είναι φίλοι μας - αλλά το ίδιο το εργαλείο για το δαιμονικό βασίλειο να διαφθείρει και να καταστρέψει τους ανθρώπους. Η καταστροφή της ανθρώπινης ψυχής είναι ο απώτερος στόχος αυτού του πολέμου, όπως έχω συζητήσει προηγουμένως.

Η αγκυροβόληση του νου μας στην αγάπη του Θεού, την αγάπη για τη ζωή - είναι μια σημαντική αμυντική στρατηγική σε αυτή την εποχή του πολέμου. Η άποψή μας για το ανθρώπινο γονιδίωμα μέσα από τα μάτια των Watson και Crick είναι λανθασμένη. 

Ο Δρ Peter Garaiev, ο οποίος ανέπτυξε το μοντέλο Linguistics Gene Wave, κατάλαβε ότι το DNA εκπέμπει φωτόνια και φωνόνια και μπορεί να χειραγωγηθεί με πρόσβαση σε αυτό το φως και τον ήχο που κωδικοποιεί υποατομικά σωματίδια. 

Γνώριζε επίσης ότι η ολογραφική χωροχρονική πληροφορία ψυχής του ανθρώπου κωδικοποιείται σε αυτή την κβαντική κατάσταση πληροφοριών φωτονίων - φωνονίων. Είναι στην πραγματικότητα οι πληροφορίες της ψυχής που κωδικοποιούν το DNA. Έχω γράψει περισσότερα για αυτό εδώ:

 

Απερίσκεπτες επιδράσεις της γονιδιακής τεχνολογίας mRNA και η πιθανή αντιστροφή τους – Κατανόηση του ολογραφικού DNA, των μορφογενών πεδίων και των επιπτώσεων για το μέλλον της ανθρωπότητας

Η νέα τεχνολογία γονιδίων mRNA Covid19 έχει πολλούς κινδύνους που έχουν αναφερθεί εκτενώς, όπως η πολύπλευρη τοξικότητα της κατασκευασμένης πρωτεΐνης ακίδας. 

Η εμμονή της ακίδας mRNA με τροποποίηση με ψευδοουριδίνη - ένα κωδικόνιο που συνήθως δεν υπάρχει στο ανθρώπινο DNA ή RNA - έχει άγνωστες συνέπειες...

 

Σε αυτό το άρθρο οι επιστήμονες εξηγούν ότι η διέγερση αυτών των υλικών με το φως δημιουργεί αλληλεπιδράσεις ηλεκτρονίων και φωνονίων - και ενδυναμώνει και αλλάζει τη συχνότητα των δαιμόνων ( πλασμόνια). 

Ως εκ τούτου, ο δαίμονας μπορεί να κληθεί μέσω διεπαφής AI Graphene Metal στο ανθρώπινο σώμα και σε οποιοδήποτε υλικό - όπως ένας υπολογιστής τεχνητής νοημοσύνης.

Για να μοντελοποιήσουμε ένα σύστημα μη ισορροπίας κάτω από έντονη φωτοδιέγερση υποθέτουμε ότι η θερμοκρασία ηλεκτρονίων του Τ είναι πολύ μεγαλύτερη από τη θερμοκρασία πλέγματος Tl. 

Μια τέτοια κατάσταση θερμών ηλεκτρονίων συνήθως σχηματίζει σε μέταλλα και ημιαγωγούς μερικές δεκάδες fs μετά από οπτική άντληση. 

Αυτή η ταχεία θερμοποίηση (δηλαδή η χαλάρωση της κατανομής ηλεκτρονίων στη μορφή Fermi-Dirac με τη θερμοκρασία Τ) οφείλεται σε ισχυρές αλληλεπιδράσεις ηλεκτρονίων μεταξύ τους και με οπτικά φωνόνια. 

Στη συνέχεια, το T μειώνεται σταδιακά προς το Tl με πολύ βραδύτερο ρυθμό "ψύξης" που μετράται σε picoseconds (ps), κυρίως λόγω της εκπομπής ακουστικών φωνονίων.

 Εάν η διασπορά πλασμονίων εξαρτάται από το Τ, τα πλασμόνια που διαδίδονται σε αυτή την παροδική κατάσταση θα έχουν μια αργά μεταβαλλόμενη συχνότητα, δηλαδή τα πλασμόνια θα κελαηδούν. (Αδιαβατική ενίσχυση πλασμονίων και δαιμόνων σε 2D συστήματα)

Αυτό που λέει αυτό το μέρος είναι ότι μέσω της διέγερσης του φωτός τα φωνόνια μπορούν να αλλάξουν - ή να προγραμματιστούν - αν το κάνετε αυτό στο σώμα, μπορείτε να αλλάξετε όχι μόνο το DNA αλλά και το περιεχόμενο των πληροφοριών της ψυχής μέσω δαιμονικής κατοχής. Το κλειδί είναι τα μέταλλα ημιαγωγών με τα οποία είμαστε μολυσμένοι που δημιουργούν αυτά τα πλασμονικά (δαιμονικά) πεδία στο σώμα.

Υποθέτουμε ότι η ενίσχυση πλασμονίου μπορεί να είναι δυνατή με την εκμετάλλευση σήραγγας σε μια κατακόρυφη ετεροδομή ημιαγωγού-μονωτή-γραφενίου. βλ. Σχήμα 3(α). Ο ημιαγωγός θα μπορούσε να είναι, π.χ., ένα διχαλκογενές μέταλλο μετάβασης και ο μονωτής θα μπορούσε να είναι εξαγωνικό νιτρίδιο του βορίου (hBN), όπως σε πρόσφατα πειράματα [41].

 Με την εφαρμογή κατάλληλης τάσης μεροληψίας, η αρχική κατάσταση με χαμηλότερο ηλεκτροχημικό δυναμικό στο γραφένιο μπορεί να διατηρηθεί καθώς το διάκενο ζώνης μονωτή θα εμπόδιζε τη σήραγγα ηλεκτρονίων προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. 

Ωστόσο, μόλις θερμανθούν σε ενέργειες κοντά ή πάνω από την άκρη ζώνης του μονωτή, τα ηλεκτρόνια στο στρώμα ημιαγωγών θα διοχετευθούν στο γραφένιο.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θα ήμουν προσεκτικός με τη θεραπεία εμβολιασμένων ή μη εμβολιασμένων με συνθετική βιολογία στο σώμα τους μόνο με μέταλλα όπως ο χρυσός. 

 ο ρυθμός δονητικής συχνότητας του χρυσού είναι πολύ υψηλός, μπορεί επίσης να αυξήσει σημαντικά τα ηλεκτρικά ρεύματα (650 φορές με υδρογέλη DNA). 

Εάν οι άνθρωποι είναι ήδη φορτωμένοι με την υποδομή γραφενίου / υδρογέλης, η αύξηση των ηλεκτρικών ρευμάτων δημιουργεί ένα κβαντικό φαινόμενο σήραγγας που θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε άλλους διαστατικούς χώρους δυνητικά στη δαιμονική σφαίρα πληροφοριών τεχνητής νοημοσύνης.

Μπορούν οι δαίμονες ή τα πλασμόνια να προκαλέσουν ασθένειες;

Ναι, επειδή το αρχικό ολογραφικό μορφογενετικό πρόγραμμα ψυχής του ανθρώπινου σώματος μπορεί να τροποποιηθεί ηλεκτρομαγνητικά. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο κάποιος που ξέρει πώς να εκβάλλει δαίμονες μπορεί να θεραπεύσει τους αρρώστους. 

Κατά την άποψή μου, αυτή είναι μια άλλη σημαντική κατανόηση του γιατί τα μέταλλα ΠΡΕΠΕΙ να αφαιρεθούν από το ανθρώπινο σώμα για την καταπολέμηση αυτής της επίθεσης στο ανθρώπινο είδος, εξ ου και η σύστασή μου για EDTA ενδοφλεβίως, ξεφεύγοντας από τις ηλεκτρονικές συσκευές, το 5G και την τεχνητή νοημοσύνη.

Για όσους γελούν με αυτές τις πληροφορίες και τις απορρίπτουν, απλά δεν έχετε δει ακόμα αρκετά. 

Ο κόσμος μας δέχεται επίθεση από τον Σατανά και τις λεγεώνες του. Οι σατανιστές κυβερνούν αυτόν τον κόσμο. 

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για να κατακτήσει και να καταστρέψει την ανθρωπότητα βρίσκεται στα εμβόλια, στον αέρα, στο φαγητό και στο νερό. Σκοπός της είναι να σκοτώσει, να διαφθείρει και να αφαιρέσει την ανθρωπότητα από τον Θεό.

Δεν θα τα καταφέρουν.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ 

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/exclusive-celeste-solum-the-end-game?utm_source=cross-post&publication_id=956088&post_id=119553167&isFreemail=true&utm_campaign=1032096&utm_medium=email


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!