Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Τεκμηριώνοντας τό μεγαλύτερο ἔγκλημα στήν Ἱστορία

 



Ο Andrew Huff δείχνει πώς ο SARS CoV-2 ήταν η αμερικανική εκδοχή του τέρατος του Δρ. Frankenstein.

 
 
28 ΑΠΡ 2023
 
Από τον John Leake
 

Οι αναγνώστες αυτού του Substack γνωρίζουν τις σταθερά αναδυόμενες ενδείξεις ότι ο SARS-CoV-2 ήταν ένας κατασκευασμένος ιός που είτε διέρρευσε είτε απελευθερώθηκε σκόπιμα από εργαστήριο στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν. Κάποιος θα μπορούσε να γράψει αρκετά συναρπαστικά βιβλία για το κράτος βιοασφάλειας των ΗΠΑ που έγινε αδίστακτο και έδωσε χρήματα σε απερίσκεπτους επιστήμονες για να υποστηρίξουν τους χειρισμούς τους σε ζωικούς ιούς, προκειμένου να τους κάνουν να μολύνουν τους ανθρώπους.

Πέρασα τις τελευταίες μέρες διαβάζοντας το βιβλίο του Δρ Andrew Huff, Η αλήθεια για τη Γουχάν. Ο Δρ Huff ήταν αντιπρόεδρος της EcoHealth Alliance από το 2014 έως το 2016 - την κρίσιμη περίοδο κατά την οποία ο πρόεδρος της εταιρείας, Peter Daszak, ζήτησε και έλαβε επιχορήγηση από το NIAID του Δρ Fauci για τη διεξαγωγή παράνομης και εξαιρετικά επικίνδυνης έρευνας Gain of Function για κορωνοϊούς νυχτερίδων.

Πρόσφατα συνάντησα τον Δρ Huff στο Φεστιβάλ Βιβλίων του Λος Άντζελες, όπου η Skyhorse Publishing παρουσίασε τα βιβλία μας.

Ο Δρ Huff, βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, είναι ένας ψηλός, επιβλητικός και με αυτοπεποίθηση άνδρας που δεν αποφεύγει την αντιπαράθεση με ισχυρούς ανθρώπους και θεσμούς. Εδώ γράφει για το πρώην αφεντικό του, τον πρόεδρο της EcoHealth Alliance Peter Daszak.

Ένα άλλο πρόβλημα που εντόπισα [στην EcoHealth Alliance] ήταν ότι ο Δρ Daszak χρησιμοποιούσε την ομάδα δεδομένων και τεχνολογίας για να εργαστεί σε όλες τις ιδέες και τα παράπλευρα έργα του. ... Η ταπεινωτική συμπεριφορά του ήταν γενικά αντιπροσωπευτική του Peter ως ηγέτη και ήταν μια συμπεριφορά που είχα εντοπίσει προηγουμένως σε άλλους τους οποίους χαρακτήριζα μαλάκες, ηλίθιους ή και τα δύο.

Ο Δρ Daszak ήταν ο συγγραφέας μιας διαβόητης πρότασης επιχορήγησης, με ημερομηνία 27/5/2014, με τίτλο Κατανόηση του κινδύνου εμφάνισης κορωνοϊού νυχτερίδας (https://www.judicialwatch.org/wp-content/uploads/2023/04/NIH-EcoHealth-Grant-FOIA-April-2023.pdf). Αυτό το έγγραφο θα πρέπει να θεωρηθεί συνοδευτικό κομμάτι στο έγγραφο του 2015 με τίτλο Ένα σύμπλεγμα κυκλοφορούντων κορωνoϊών νυχτερίδων τύπου SARS δείχνει δυνατότητες ανθρώπινης εμφάνισης (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4797993/) από τους Veneet Menachery, Zhengli-Li Shi, Ralph Baric κ.ά.

Η Αλήθεια για τη Γουχάν είναι ένα συναρπαστικό έργο αληθινού εγκλήματος και μεγάλο μέρος του διαβάζεται σαν θρίλερ κατασκοπείας. Η γραφή του Δρ Huff είναι ισχυρότερη όταν αναλύει τις μηχανορραφίες της EcoHealth Alliance. Μαζί με τους βασικούς συνεργάτες της - τον καθηγητή Ralph Baric και τον Zhengli-Li Shi - η εταιρεία πήρε κορωνοϊούς νυχτερίδων που αποτελούσαν καθαρά υποθετικό κίνδυνο μόλυνσης ανθρώπων και τους τροποποίησε σκόπιμα για να τους κάνει να μολύνουν και να αρρωστήσουν τους ανθρώπους.

Αναλύοντας ένα βασικό απόσπασμα από την πρόταση επιχορήγησης του Δρ Daszak το 2014, ο Δρ Huff γράφει:

Ο Peter (Daszak) πραγματικά επικοινωνεί: θα φτιάξουμε έναν ψευδοεπιστημονικό ορισμό και ένα σύστημα μέτρησης για κάτι που μόλις εφηύραμε από το πουθενά και το οποίο δεν μπορεί να αναπαραχθεί, που ονομάζεται «δυναμικό ανάδυσης».

Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσουμε τη γενετική μηχανική (γνωστή και ως αντίστροφη γενετική) για να φτιάξουμε ιούς SARS που μπορούν να αναπαραχθούν μόνο μία φορά και θα αρχίσουμε να διερευνούμε ενώσεις που θα εξετάσουν γρήγορα την εκλεκτικότητα και τη συγγένεια ενός παράγοντα δοκιμής με έναν στόχο υποδοχέα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε μια χημική δομή για να δημιουργήσουμε μια κύρια ιατρική θεραπεία για τον τροποποιημένο ιό (γνωστές και ως δοκιμασίες δέσμευσης υποδοχέα). Μετά από αυτό θα δούμε πόσο καλά οι τροποποιημένοι ιοί και οι ψευδοϊοί μας μολύνουν τα ανθρώπινα κύτταρα (σε ποντίκια).

Στη συνέχεια, ο Peter προχωρά αλλά το κάνει τόσο εύγλωττα: «Με νυχτερίδες-CoV που έχουμε απομονώσει ή αλληλουχήσει και χρησιμοποιώντας ζωντανή μόλυνση από ιό ή ψευδοϊό σε κύτταρα διαφορετικής προέλευσης ή εκφράζοντας διαφορετικά μόρια υποδοχέα, θα αξιολογήσουμε τη δυνατότητα για κάθε απομονωμένο ιό και εκείνους με αλληλουχίες θέσης δέσμευσης υποδοχέα, να διαχυθούν».

Αυτό που πραγματικά λέει ο Peter εδώ είναι: χρησιμοποιώντας τον SARS-CoVs απομονωμένο ή κατασκευασμένο με διάφορους τύπους υποδοχέων, θα δοκιμάσουμε όλες τις παραλλαγές φυσικών και κατασκευασμένων ιών ή ψευδοϊών για να προσδιορίσουμε συγκεκριμένα ποιοι θα ήταν οι χειρότεροι για την ανθρωπότητα.

Στη συνέχεια, θα πάρουμε τα αποτελέσματα αυτής της ανάλυσης και θα τα συνδυάσουμε με το ψευδοεπιστημονικό μας σύστημα μέτρησης για να κάνουμε πολλούς τολμηρούς και αβάσιμους ισχυρισμούς σχετικά με την πιθανότητα μετάδοσης ασθενειών μεταξύ νυχτερίδων που βρίσκονται σε απομονωμένες σπηλιές, ιών που μόλις δημιουργήσαμε στο εργαστήριο και ανθρώπων. Στη συνέχεια λέει: «Θα το κάνουμε αυτό με την αλληλούχιση των γονιδίων πρωτεΐνης ακίδας (ή άλλου υποδοχέα δέσμευσης / σύντηξης) από όλους τους μεταλλαγμένους νυχτερίδες-CoV για να προσδιορίσουμε πόσο σημαντικά θα πρέπει να εξελιχθεί το καθένα για να χρησιμοποιήσει ACE2, CD26 / DPP4 (υποδοχέας MERS-CoV) ή άλλους πιθανούς υποδοχείς CoV».

Αυτό μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί όπως είπε ο Peter: Αλλά πρώτα, πρέπει να αλληλουχήσουμε όλες τις πρωτεΐνες ακίδας (το τμήμα του ιού που επιτρέπει στους κοροναϊούς να διεισδύσουν στα κυτταρικά τοιχώματα σε ζωικά είδη που βρέθηκαν σε φυσικούς κορωνοϊούς και τις πρωτεΐνες ακίδας των κορωνοϊών που δημιουργήσαμε για να προσδιορίσουμε ποια έχει την καλύτερη ικανότητα να μολύνει ανθρώπινα κύτταρα. Στη συνέχεια, ο Peter συνεχίζει: «Στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουμε δοκιμασίες δέσμευσης ψευδοϊών μεταλλαγμένων υποδοχέων, in vitro μελέτες σε κυτταρικές σειρές νυχτερίδων, πρωτευόντων, ανθρώπων και άλλων ειδών και με εξανθρωπισμένα ποντίκια όπου ιδιαίτερα ενδιαφέροντες ιοί αναγνωρίζονται φυλογενετικά ή απομονώνονται». Αυτή η επιστημονική ορολογία σημαίνει: Θα δημιουργήσουμε δεσμευτικές αναλύσεις για τους κατασκευασμένους (μεταλλαγμένους) ψευδοϊούς που δημιουργήσαμε. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσουμε μια σειρά πειραμάτων σε ένα εργαστήριο όπου θα προσπαθήσουμε να δεσμεύσουμε όλους τους ιούς που διαθέτουμε, τόσο τροποποιημένους όσο και φυσικούς, σε μια μεγάλη ποικιλία κυττάρων ειδών, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, για να προσδιορίσουμε ποιοι είναι οι πιο επικίνδυνοι για τον άνθρωπο. Η τελική δήλωση του Peter είναι ένα πραγματικό στολίδι: «Αυτές οι δοκιμές θα παρέχουν δεδομένα σχετικά με τη δημόσια υγεία και επίσης θα βελτιώσουν επανειλημμένα το μοντέλο πρόβλεψης για την καλύτερη στόχευση των ειδών νυχτερίδων και των CoV κατά τη διάρκεια των μελετών πεδίου μας για την απόκτηση στελεχών νυχτερίδας-CoV με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την κατανόηση των μηχανισμών μετάδοσης μεταξύ ειδών».

Η τελική μετάφραση: αυτά τα πειράματα θα χαρακτηρίσουν τον καλύτερο τρόπο μηχανικής του SARS-CoVs για να τα καταστήσει εξαιρετικά μεταδοτικά μεταξύ ζώων και ανθρώπων.

The Truth About Wuhan: How I Uncovered the Biggest Lie in History (https://www.amazon.com/Truth-about-Wuhan-Uncovered-Biggest/dp/1510773886/ref=sr_1_1?crid=2IBYT7Z9TYOWM&keywords=the+truth+about+wuhan&qid=1682628815&sprefix=the+truth+about+wuhan%2Caps%2C245&sr=8-1), του Dr. Andrew Huff, Skyhorse Publishing: New York, 2022.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://petermcculloughmd.substack.com/p/documenting-the-greatest-crime-in?utm_source=substack&utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!