Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - Λευχαιμία/Καλπάζων καρκίνος : Παιδιά ηλικίας 11 έως 21 ετών, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ μέσα σέ λίγες ώρες, ή ημέρες, από τήν διάγνωση του καρκίνου! (ΔΕΙΤΕ στήν πηγή ΟΛΑ τά περιστατικά μέ φωτογραφίες!)

 


Νέα υπόθεση: Ο 16χρονος Kyle Limper

Από τον Δρ William Makis

Global Research, 02 Μαΐου 2023

*** 

Φιλαδέλφεια, PA – Ο 16χρονος Kyle Limper πέθανε μέσα σε 24 ώρες από τήν διάγνωση λευχαιμίας στις 13 Απριλίου 2023 (κάντε κλικ εδώ: https://nypost.com/2023/04/26/kyle-limper-16-dies-within-24-hours-of-leukemia-diagnosis/)


Ο πατέρας του, Ken Limper, έφερε αρχικά τον γιο του Kyle στα επείγοντα λόγω πόνου στην πλάτη μετά από παιχνίδι μπάσκετ πριν  τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Jefferson.

«Μου είπαν σε μερικές ημέρες, αν δεν γίνει καλύτερα, να τον φέρω πίσω. 

Λοιπόν, σε μερικές μέρες δεν μπορούσε καν να σηκωθεί», είπε ο θλιμμένος πατέρας. 

«Δεν μπορούσε καν να σηκωθεί από το κρεββάτι και έπρεπε να τον βοηθήσω να σηκωθεί και να τον σηκώσω, μετά έπεσε πάλι στο κρεββάτι».

Ο Limper τελικά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων του Αγίου Χριστόφορου, όπου οι γιατροί είπαν ότι τα όργανα του αθλητή πολλαπλών αθλημάτων είχαν σταματήσει από λευχαιμία. 

Μέσα σε 24 ώρες από την άφιξή του στο νοσοκομείο, πέθανε. (πατήστε εδώhttps://www.dailymail.co.uk/health/article-12020923/Devastated-family-say-teen-boy-died-leukemia-just-day-showing-symptoms.html)

Omaha, NE – Kavieriona White, 11χρονο κορίτσι πέθανε δύο ημέρες μετά τη διάγνωση λευχαιμίας, πέθανε στις 16 Φεβρουαρίου 2023

Η 11χρονη Kavieriona πέθανε ξαφνικά αφού διαγνώστηκε με λευχαιμία λίγες μέρες πριν (πατήστε εδώ: https://www.wowt.com/2023/03/02/family-loses-11-year-old-daughter-acute-onset-leukemia/)

Όλα ξεκίνησαν όταν την έστειλαν σπίτι από το σχολείο με πυρετό. Λίγες μέρες αργότερα βρέθηκε αναίσθητη, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με λευχαιμία και πέθανε δύο ημέρες αργότερα.

«Η ασθένεια του αίματος ήταν λευχαιμία. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι ήταν θεραπεύσιμο και ιάσιμο, αλλά το κύριο πρόβλημα ήταν οι αιμορραγίες στον εγκέφαλο»

Augusta, GA – Julia Chavez, 13χρονο κορίτσι πέθανε ώρες μετά τη διάγνωση λευχαιμίας, στις 13 Φεβρουαρίου 2023

«Ένα 13χρονο κορίτσι από το γυμνάσιο του Χάρλεμ της Τζώρτζια πέθανε λίγες ώρες αφότου διαγνώστηκε με λευχαιμία όταν εισήλθε στα επείγοντα με πονοκέφαλο και λοίμωξη στο αυτί». (πατήστε εδώ: https://www.dailymail.co.uk/news/article-11760103/Georgia-girl-13-went-ER-headache-dies-hours-later-undiagnosed-leukemia.html)

«Είχε αιμορραγία στον εγκέφαλο, στους πνεύμονες, στο στομάχι και σε όλο της το σώμα».

«Ποτέ δεν ξέραμε ότι το είχε», δήλωσε η Jenna στο ειδησεογραφικό πρακτορείο. «Ποτέ δεν είχε περισσότερο από συνάχι και δεν έχει νοσηλευτεί ποτέ για τίποτα από τότε που γεννήθηκε».

Vallejo, CA - Evan Fishel, ηλικίας 21 ετών, πέθανε 4 ημέρες μετά τη διάγνωση λευχαιμίας, στις 10 Φεβρουαρίου 2023

VAERS ID: 2228276 (https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?IDNUMBER=2228276) – 13χρονο κορίτσι (εκτός ΗΠΑ) έκανε το 2ο εμβόλιο mRNA Pfizer COVID-19, διαγνώστηκε με λευχαιμία 5 ημέρες αργότερα, πέθανε 41 ημέρες μετά το 2ο εμβόλιο Pfizer στις 02 Μαρτίου 2022

Ένα 13χρονο κορίτσι είχε 2ο Pfizer στις 20 Ιανουαρίου 2022 και ένιωθε πολύ κουρασμένο. Προηγουμένως είχε πονοκέφαλο και ζάλη μετά την 1η δόση της Pfizer.

Στις 24 Ιανουαρίου 2022 παρουσιάστηκε στα έκτακτα περιστατικά αδύναμη και χλωμή. Στις 25 Ιανουαρίου 2022 διαγνώστηκε με οξεία λεμφοειδή λευχαιμία Β-κυττάρων (ALL). Νοσηλεύτηκε και πέθανε στις 2 Μαρτίου 2022 από καρδιακή ανεπάρκεια, σοκ κ.λπ..

Lake Charles, LA – Η 17χρονη μαθήτρια του λυκείου Washington Marion Rhyann Green έχασε τη μάχη της με τη λευχαιμία στις 22 Απριλίου 2023

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό πάλευε με την ασθένεια ή πόσο γρήγορα εξελίχθηκε.

Η δική μου αντίληψη ... 

Έγραψα ένα εκτενές substack για αυτό το θέμα στις 7 Μαρτίου 2023, το οποίο δεν προβλήθηκε ούτε διαβάστηκε ευρέως (κάντε κλικ εδώhttps://makismd.substack.com/p/21-year-old-twitch-star-kyedae-shymko)

Τα εμβόλια mRNA COVID-19 παρέχουν LNP με mRNA στον μυελό των οστών

Λευχαιμία είναι ένας ευρύς όρος για καρκίνους των ιστών που σχηματίζουν αίμα του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του μυελού των οστών και του λεμφικού συστήματος. Λευχαιμία συνήθως περιλαμβάνει τα λευκά αιμοσφαίρια. Σε άτομα με λευχαιμία, ο μυελός των οστών παράγει υπερβολική ποσότητα μη φυσιολογικών λευκών αιμοσφαιρίων, τα οποία δεν λειτουργούν σωστά (κάντε κλικ εδώ https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/leukemia/symptoms-causes/syc-20374373).

Το γεγονός ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 της Pfizer και της Moderna παραδίδουν ένα μεγάλο ωφέλιμο φορτίο LNP γεμάτο με mRNA στον μυελό των οστών, είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Η πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου COVID-19 είναι εξαιρετικά τοξική και μόλις εκφραστεί στον μυελό των οστών, μπορεί να ξεκινήσει αυτές τις εξαιρετικά γρήγορες λευχαιμίες που είναι θανατηφόρες μέσα σε ώρες ή ημέρες.

Όλες αυτές οι περιπτώσεις θα πρέπει να διερευνηθούν.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research.

Ο Δρ William Makis είναι Καναδός ιατρός με εμπειρία στην Ακτινολογία, την Ογκολογία και την Ανοσολογία. Μετάλλιο Γενικού Κυβερνήτη, Υπότροφος του Πανεπιστημίου του Τορόντο. Συγγραφέας 100+ ιατρικών δημοσιεύσεων με κριτές.

Η προτεινόμενη εικόνα είναι από το Children's Health Defense

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.globalresearch.ca/turbo-cancer-leukemia-children-from-ages-11-to-21-dying-within-hours-days-cancer-diagnosis/5817927

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!