Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Ώχ! Η ....παραφροσύνη, είναι τώρα τό νέο φυσιολογικό!!!!!!!!!!!!!

 


16 ΜAΪΟΥ 2023

  1. Το Ηνωμένο Βασίλειο στέλνει τώρα πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία. Και το Ηνωμένο Βασίλειο στέλνει επίσης στρατεύματα. Αυτό μας φέρνει ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά στον πυρηνικό πόλεμο. Και, για να μην μείνουν πίσω, οι ΗΠΑ παρέχουν στην Ουκρανία πυραύλους και πληροφορίες από περιπολίες συστημάτων εναέριας προειδοποίησης και ελέγχου (AWAC). 

  2. Αυτό δεν αφήνει στη Ρωσία άλλη επιλογή από το να καταρρίψει το αμερικανικό αεροσκάφος. Είναι ολοφάνερο ότι το ΝΑΤΟ θέλει έναν ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο. (Αν δεν τα έχετε δει, παρακολουθήστε τα βίντεό μου: «Γιατί χρειάζονται τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο» (πρώτη μετάδοση στις 3 Μαΐου 2022) και «Επείγουσα προειδοποίηση προς όλους» (πρώτη μετάδοση στις 9 Φεβρουαρίου 2023). Και τα δύο βίντεο είναι διαθέσιμα στο www.vernoncoleman.org και στο κανάλι μου στο BrandNewTube. Είναι, νομίζω, δίκαιο να πούμε ότι αν η Ουκρανία και το ΝΑΤΟ φαίνεται να κερδίζουν αυτόν τον πόλεμο, θα υπάρξει πυρηνικός πόλεμος, επειδή οι Ρώσοι δεν θα πάνε ήσυχα στην ήττα. Θυμηθείτε ότι οι Ρώσοι έχασαν περίπου 25 εκατομμύρια άνδρες στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπερασπιζόμενοι τη χώρα τους από μια γερμανική εισβολή. Οι Ρώσοι θα πολεμούσαν εξίσου σκληρά εναντίον της Αμερικής. Τα μέλη του ΝΑΤΟ θα πρέπει όλα να μείνουν έξω από τη διαμάχη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Όποιος κυματίζει μια σημαία της Ουκρανίας με ενθουσιασμό είναι ένας πολεμοκάπηλος ψυχοπαθής. Θα επαναλάβω τη συμβουλή που έδωσα πριν από λίγο καιρό: όπου κι αν ζείτε, παρακολουθήστε πού βρίσκεται ο πρόεδρος ή ο πρωθυπουργός του έθνους σας. Εάν δύο ή περισσότερα ανώτερα στελέχη εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα ταυτόχρονα, τότε ίσως είναι καιρός να εξετάσετε το ενδεχόμενο να φύγετε επίσης. Έτσι, στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα το θεωρούσα πιθανό προειδοποιητικό σημάδι εάν τόσο ο Κάρολος όσο και ο Σούνακ έφευγαν ήσυχα από το Λονδίνο για τις εξοχικές κατοικίες τους (ή, στην περίπτωση του Καρόλου, μία από τις πολλές εξοχικές κατοικίες του).
  3. Μια εθνική εφημερίδα στο Ηνωμένο Βασίλειο είχε αυτόν τον τίτλο τις προάλλες: «Μεγάλη επιδημία θανατηφόρας βικτωριανής νόσου είναι στα χαρτιά, προειδοποιεί ειδικός». Γνωρίζετε το όνομα της «θανατηφόρας βικτωριανής ασθένειας»; Ήταν η ιλαρά. Και η ευθύνη για ένα πιθανό ξέσπασμα επιρρίπτεται στους γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους κατά της ιλαράς. Φυσικά, προκειμένου να αυξηθεί ο φόβος, η ιστορία έπρεπε να λάβει μια επιπλέον τροπή και η κοινή ιλαρά έγινε μια «θανατηφόρα βικτωριανή ασθένεια». Τι κρίμα που οι εφημερίδες δεν αναφέρουν ποτέ τις ιστορίες που δείχνουν πόσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τα εμβόλια. Για παράδειγμα, η κυβέρνηση της Δανίας και ένας δανός κατασκευαστής εμβολίων, χρηματοδότησαν μια μελέτη για το εμβόλιο DTP. Ο Γκέητς και το κατοικίδιο ζώο του, ο ΠΟΥ, ισχυρίζονται ότι το εμβόλιο DTP σώζει εκατομμύρια ζωές, αλλά η αλήθεια φαίνεται να είναι πολύ διαφορετική. Αφού εξέτασαν δεδομένα 30 ετών, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο DTP πιθανότατα σκότωνε περισσότερα παιδιά από όσα πέθαναν από διφθερίτιδα, κοκκύτη και τέτανο πριν από την εισαγωγή του εμβολίου. Το εμβόλιο είχε καταστρέψει το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών καθιστώντας τα ευάλωτα στο θάνατο από πνευμονία, λευχαιμία, σχιστοσωμίαση, ελονοσία και δυσεντερία. Αν θέλετε να μάθετε την αλήθεια για τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς, διαβάστε το βιβλίο μου Όποιος σας λέει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά λέει ψέμματα: Εδώ είναι η αλήθεια (https://vernoncoleman.org/books/anyone-who-tells-you-vaccines-are-safe-and-effective-lying). Μπορείτε να το βρείτε προς πώληση στο Amazon.
  4. Πριν από μερικές δεκαετίες αφιέρωσα μεγάλο μέρος του χρόνου μου στην εκστρατεία κατά της χρήσης ζώων για τη δοκιμή καλλυντικών. Τελικά, κερδίσαμε αυτή τη μάχη. Αλλά τώρα, μετά από μια απαγόρευση που διήρκεσε 25 χρόνια, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου επιτρέπει την επανέναρξη των δοκιμών για καλλυντικά συστατικά. Αυτό είναι σκληρό και εντελώς τρελλό. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να δοκιμάζονται καλλυντικά συστατικά σε ζώα – όπως δεν υπάρχει ανάγκη δοκιμής φαρμακευτικών προϊόντων σε ζώα. Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους αυτή είναι μια εντελώς ηλίθια απόφαση. Πρώτον, τα πειράματα σε ζώα είναι εμφανώς αναξιόπιστα. Και έτσι οι δοκιμές σε ζώα είναι εντελώς άχρηστες. Εάν δεν γνωρίζετε εάν μπορείτε να βασιστείτε σε ένα τεστ, τότε δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τεστ για να λάβετε μια απόφαση. Λοιπόν, γιατί να το κάνουμε; Δεύτερον, οι φαρμακευτικές εταιρείες προωθούν και πωλούν δεκάδες φάρμακα που είναι γνωστό ότι προκαλούν θανατηφόρες ασθένειες στα ζώα. Υποστηρίζουν ότι οι δοκιμές είναι άσχετες επειδή τα ζώα είναι τόσο διαφορετικά από τους ανθρώπους που οι δοκιμές δεν σημαίνουν τίποτα. Παρεμπιπτόντως, βλέπω ότι υπάρχει μια διαμάχη στην Ένωση της Οξφόρδης σχετικά με μια δέσμευση με μια φεμινίστρια που ασκεί κριτική στο φύλο. Η Oxford Union περιγράφει τον εαυτό της ως το τελευταίο προπύργιο της ελευθερίας του λόγου. Χα-χα. Πριν από μερικές δεκαετίες αποσυνδέθηκα από την Oxford Union. Με κάλεσαν να συζητήσω για ζωοτομία, αλλά στη συνέχεια με απαγόρευσαν όταν οι υποστηρικτές της ζωοτομίας αρνήθηκαν να συζητήσουν μαζί μου. (Και είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι δεν θα με καλέσουν να συζητήσω για τον εμβολιασμό ή την κλιματική αλλαγή. Αν το έκαναν, πιθανότατα θα είχα απο-πλατφορμιστή προτού καν μπορέσουν να εκτυπωθούν οι αφίσες.)
  5. Μια βρετανική εφημερίδα δημοσίευσε έναν τίτλο στο πρωτοσέλιδό της λέγοντας: «Δύο εκατομμύρια με Long Covid: 400.000 χρειάζονται εξειδικευμένη φροντίδα». Και αυτό είναι περίεργο γιατί η μεγαλύτερη μελέτη του long covid πρότεινε ότι δεν υπάρχει η μακρά covid. Υποψιάζομαι ότι τα περισσότερα από τα δύο εκατομμύρια είναι υποχονδριακοί, υστερικοί ή κακοποιοί. Εάν 400.000 άνθρωποι λαμβάνουν εξειδικευμένη φροντίδα για μια ανύπαρκτη ασθένεια, η διαθέσιμη φροντίδα για τους καρκινοπαθείς θα μειωθεί δραματικά.
  6. Ένας κορυφαίος βρετανός επιχειρηματίας κατηγορήθηκε για ανάρμοστη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Μία από τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον του είναι ότι πριν από τρία χρόνια είπε σε μια γυναίκα ότι το φόρεμά της ταίριαζε στη σιλουέττα της. Ο κατηγορούμενος είπε ότι έκανε την παρατήρηση ως «εσφαλμένο τρόπο για να προσπαθήσει να φτιάξει τη διάθεση κάποιου». Η γυναίκα υπέβαλε επίσημη καταγγελία. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Στο μέλλον, προτείνω, όταν μιλάμε με μέλη του άλλου φύλου, να περιορίσουμε όλες τις παρατηρήσεις μας στην κατάσταση του καιρού και τις πιθανότητες που έχει το άλογο κούρσας Black Beauty στο 3.30 στο Haydock Park. Χμ, σταθείτε ίσως να μην αναφέρετε καν το όνομα Black Beauty.
  7. Οι νομοθέτες στην Ιρλανδία ψήφισαν νόμο που καθιστά έγκλημα την κατοχή «περιεχομένου μίσους» στο κινητό τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Όποιος έχει περιεχόμενο μίσους μπορεί να σταλεί στη φυλακή. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ορίζουν το «περιεχόμενο μίσους», έτσι εκατομμύρια άνθρωποι θα έχουν περιεχόμενο μίσους στις συσκευές τους χωρίς να το συνειδητοποιούν. Και αν συμπεριλάβουν την παραπληροφόρηση ως «περιεχόμενο μίσους», τότε οποιοσδήποτε έχει υλικό από το BBC στα gadgets του θα μπορούσε να είναι μέχρι τον λαιμό μέσα στην ακαθαρσία. Ωστόσο, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ. Η Wikipedia, η υποτιθέμενη εγκυκλοπαίδεια, που εκδίδεται από ερασιτέχνες, προειδοποίησε ότι μπορεί σύντομα να απαγορευτεί στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αποτέλεσμα της νέας νομοθεσίας λογοκρισίας. Αυτά είναι τα καλύτερα νέα που έχω ακούσει εδώ και μήνες. Θα γιορτάσω αν πεθάνει η Βικιπαίδεια. Θυμηθείτε, ένας συνιδρυτής της Wikipedia την έχει περιγράψει ως «εντελώς διεφθαρμένη». Και όμως ακόμα οι άνθρωποι την χρησιμοποιούν και της δίνουν χρήματα. Θα ήταν πιο λογικό να δώσουμε χρήματα στους Rothschilds παρά να δώσουμε χρήματα στη Wikipedia.
  8. Τα υψηλά αμειβόμενα χαϊβάνια της Τράπεζας της Αγγλίας ομολόγησαν τώρα ότι ο πληθωρισμός δεν θα μειωθεί μέχρι το 2025. (Αυτή είναι η τελευταία εικασία τους). Έκαναν λάθος για τις τιμές, λάθος για τα επιτόκια, λάθος για την ύφεση και λάθος για τον πληθωρισμό. Και ο Sunak, ο οποίος υποσχέθηκε ότι ο πληθωρισμός θα νικηθεί μέχρι το τέλος του έτους, φαίνεται τώρα ένα χρηματικό έπαθλο. Φυσικά, απεχθάνομαι να λέω "σας το είπα", αλλά οι αναγνώστες πιθανότατα θα θυμούνται ότι στις 5 Αυγούστου 2022 κυκλοφόρησα ένα βίντεο με τίτλο "Προειδοποίησα για τον αυξανόμενο πληθωρισμό και τα επιτόκια το 2020. Λοιπόν, τι ακολουθεί;' (https://vernoncoleman.org/videos/i-warned-about-soaring-inflation-and-interest-rates-2020-so-whats-next). Εάν ένας ηλικιωμένος άνδρας σε μια καρέκλα μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα απολύτως σωστά, γιατί στο καλό οι λεγόμενοι επαγγελματίες με τους παχυλούς μισθούς να αντιλαμβάνονται τα πράγματα τόσο λάνθασμένα; Πρέπει να κλείσουμε την Τράπεζα της Αγγλίας, να απολύσουμε όλο το προσωπικό και να μοιράσουμε τα εκατομμύρια που εξοικονομούμε.
  9. Ο Δρ David Starkey αντιμετώπισε τρομερό πρόβλημα επειδή υπαινίχθηκε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός και λάτρης του WEF Rishi Sunak δεν είναι πλήρως θεμελιωμένος στον πολιτισμό μας. Ο Starkey ήταν, φυσικά, απολύτως σωστός. Ο Sunak φαίνεται να έχει δεσμούς που είναι πιο κοντά σε αυτούς της Αμερικής παρά σε αυτούς της Αγγλίας. Επιπλέον, υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα που έχει απομονώσει ο Starkey είναι πιο κοινό από ό, τι επιτρέπεται να πιστεύουμε. Έτσι, για παράδειγμα, υποψιάζομαι ότι πολλές από τις καταγγελίες για ρατσισμό προέρχονται από άτομα των οποίων οι πολιτιστικές αξίες δεν μπορούν να οριστούν ως παραδοσιακά αγγλικές. Αυτό δεν είναι «λάθος», φυσικά, αλλά εξηγεί γιατί ένας αθλητής, για παράδειγμα, που μπορεί να μην έχει ανατραφεί μέσα στα παραδοσιακά αγγλικά πολιτιστικά έθιμα και συμβάσεις μπορεί να παραπονεθεί ότι τον πειράζουν – για να μην αναφέρουμε τη χρήση ψευδωνύμων. Το κυνήγι μαγισσών, το οποίο φαίνεται να έχει καταστρέψει μεγάλο μέρος του αγγλικού κρίκετ κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών, θα μπορούσε σίγουρα να είχε αποφευχθεί αν οι χωρίς χιούμορ και φαρισαϊκές ορδές των λογοκριτών δεν βιάζονταν να δείξουν με το δάχτυλο και να ουρλιάξουν «ρατσισμό». Το χειρότερο παράδειγμα ρατσισμού που έχω συναντήσει ποτέ συνέβη, είναι αλήθεια, σε αγώνα κρίκετ, αλλά οι δράστες ήταν υποστηρικτές της πακιστανικής ομάδας. Ένα μάλλον άσχημο και πολεμοχαρές πλήθος (όλοι τους θα είχαν αποτύχει στο τεστ Tebbit) φώναζαν ρατσιστικές ύβρεις για ώρες με αποτέλεσμα εγώ και άλλοι να φύγουμε στην μέση. Οι Ουαλοί αναφέρονται εδώ και χρόνια χαϊδευτικά ως "κυνηγοί προβάτων" χωρίς, εξ όσων γνωρίζω, κανείς να διαμαρτύρεται ότι η φράση πρέπει να θεωρηθεί ότι έχει ρατσιστική χροιά. Όλα αυτά μου θυμίζουν ότι όταν ήμουν στο σχολείο με φώναζαν παλαβό. Και σε αρκετές περιπτώσεις με αποκαλούσαν «μπάσταρδο». Εξακολουθώ να υποφέρω από εφιάλτες εξαιτίας αυτών των παρατηρήσεων και θα απαιτήσω αποζημίωση 100 εκατομμυρίων λιρών από τα σχολεία στα οποία φοίτησα.
  10. Ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας (δεν ήξερα ότι είχαμε), ο οποίος προφανώς ονομάζεται Andrew Griffith (ποτέ δεν τον άκουσα) δήλωσε ότι η Βρετανία πλησιάζει στο να αποφασίσει «πότε, παρά αν» θα εκδώσει μια ψηφιακή έκδοση της στερλίνας. (Για την ιστορία, ήταν το Reuters που αποκάλεσε τον Griffith υπουργό Οικονομικών Υπηρεσιών, αν και νομίζω ότι είναι πιο παραδοσιακά και συνήθως γνωστός ως Υπουργός Οικονομικών στο Υπουργείο Οικονομικών. Προφανώς, αυτό είναι το ίδιο Reuters που χαίρεται στην πραγματικότητα να ελέγχει τους ανθρώπους.) Η εικασία μου είναι ότι με ανθρώπους όπως ο Griffith να περπατούν στο Κοινοβούλιο, θα υπάρξει ένα Britcoin πριν από τα Χριστούγεννα. Τότε θα είμαστε τρομακτικά κοντά στο τέλος του πολιτισμού μας. Μακάρι οι άνθρωποι να έπαιρναν στα σοβαρά αυτή την απειλή. Οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις κάρτες σάρωσης και τα κινητά τους τηλέφωνα για να πληρώσουν για όλα τα πράγματα που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς. Οι υπόλοιποι από εμάς θα πρέπει όλοι να αρνηθούμε να πατρονάρουμε οποιοδήποτε κατάστημα ή καφετέρια που δεν θα δεχθεί μετρητά. Για να κατανοήσετε το ζοφερό και άνυδρο μέλλον που αντιμετωπίζουμε, διαβάστε They want your money and your life (https://vernoncoleman.org/books/they-want-your-money-and-your-life) – και Social Credit: Nightmare on your street (https://vernoncoleman.org/books/social-credit-nightmare-your-street) και τα δύο είναι διαθέσιμα μέσω του βιβλιοπωλείου (https://vernoncoleman.org/books) σε αυτόν τον ιστότοπο. Μόλις οι μπάσταρδοι εισαγάγουν ένα ψηφιακό νόμισμα, θα μας κάνουν όλους να το χρησιμοποιήσουμε και στη συνέχεια να αποσύρουμε γρήγορα πραγματικά μετρητά από την κυκλοφορία. Το τέλος είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε.
  11. Όπως επεσήμανα τις προάλλες, η Ουκρανία δεν θα είναι πλέον η κύρια πηγή τροφίμων στον κόσμο. Στέλνοντας βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία, ο Βρετανός πρωθυπουργός Rishi Sunak βοήθησε στην καταστροφή της Ουκρανίας ως πηγή τροφής και εγγυήθηκε μαζική, παγκόσμια πείνα. Το απεμπλουτισμένο ουράνιο θα καταστρέψει πεδία στην Ουκρανία. Το ακτινοβολούμενο έδαφος δεν είναι χρήσιμο για την καλλιέργεια τροφίμων. Μέχρι πρόσφατα η Βρετανία είχε μόνο έναν μεγάλο εγκληματία πολέμου (τον Τony Blair). Τώρα έχουμε δύο και ο Blair και ο Sunak μπορούν ίσως να μοιραστούν ένα κελί.
  12. Το BBC είχε τίτλο «Οι καρκινοπαθείς στη Γάζα αντιμετωπίζουν απειλητικές για τη ζωή τους καθυστερήσεις στη θεραπεία». Στην ιστορία εκτιμήθηκε ότι περισσότεροι από 200 ασθενείς χρειάζονταν επειγόντως θεραπεία. Αναρωτιέμαι αν κάποιος στο BBC γνωρίζει (ή νοιάζεται) ότι υπάρχουν αρκετά εκατομμύρια ασθενείς στη Βρετανία που αντιμετωπίζουν απειλητικές για τη ζωή καθυστερήσεις στη θεραπεία. Αν ναι, ίσως θα ήθελαν να δημοσιεύσουν περισσότερες ιστορίες που θα επικεντρώνονταν στο να εξηγήσουν γιατί το Ηνωμένο Βασίλειο έχει τώρα το είδος του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης που θα απορριπτόταν από μια χώρα του Τρίτου Κόσμου.
  13. Οι λάτρεις της κλιματικής αλλαγής είναι τρομερά ενθουσιασμένοι με το υδρογόνο. Είναι, λένε, το νέο, καθαρό καύσιμο που θα μας σώσει όλους. Αναρωτιέμαι τι θα πουν οι παραπλανημένοι ηλίθιοι όταν ανακαλύψουν ότι το υδρογόνο παράγεται από την καύση ορυκτών καυσίμων.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://vernoncoleman.org/articles/insane-now-new-normal


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!