Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Οι συγγραφείς ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ: Ο διεμφυλισμός «μπερδεύει τους ανθρώπους, σχετικά μέ τήν φύση της πραγματικότητος» καί ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙ τά παιδιά!

 


Όσο κι αν προσπαθήσουν να ισχυριστούν ότι η προώθηση του τρανσέξουαλ στα παιδιά είναι μια μορφή «αγάπης» και «αποδοχής», η αλήθεια είναι ότι οι διαταραγμένοι αριστεροί λένε ψέμματα στα παιδιά και τους γονείς τους (https://www.theepochtimes.com/transgenderism-confusing-people-about-the-nature-of-reality-and-victimizing-children-say-authors_5248032.html) για το τι κρύβεται πραγματικά πίσω από την προώθηση του διεμφυλισμού: τα χρήματα.


Πρόκειται επίσης για μείωση του πληθυσμού, αλλά όπως εξήγησαν ο Δρ Jeff Myers και ο Brandon Showalter, η προώθηση του διεμφυλισμού είναι μια βιομηχανία και αυτή που αναπτύσσεται επί του παρόντος αλματωδώς χάρη στην εκτεταμένη προπαγάνδα που προωθείται στα δημόσια σχολεία, στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το TikTok και σε όλο το Χόλιγουντ και τα μέσα ενημέρωσης.

Σε μια συνέντευξη στις 2 Μαΐου με τον Jan Jekielek στο "American Thought Leaders", ο Myers αποκάλυψε τη σκοτεινή και άσχημη ιστορία του πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο και γιατί τα παιδιά βρίσκονται στο στόχαστρο αυτού του σε μεγάλο βαθμό παιδοφιλικού, καταστροφικού για τη ζωή κινήματος εναντίον των πιο αθώων και ευάλωτων της Αμερικής.

Το τρανσέξουαλ, εξήγησε ο Myers, είναι «μια ιδεολογία που βγήκε από το μεταμοντέρνο κίνημα στη δεκαετία του 1980 που προσπαθεί να κερδίσει δύναμη μπερδεύοντας τους ανθρώπους σχετικά με τη φύση της πραγματικότητας».

«Υπάρχει μια ιατρική βιομηχανία που έρχεται και λέει ότι αν τα παιδιά μπερδευτούν, θα χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα μας και στη συνέχεια θα βγάλουν δεκάδες δισεκατομμύρια δολλάρια. Η ιδεολογία και η βιομηχανία τροφοδοτούν ένα πρόβλημα και στην πραγματικότητα κάνουν τα παιδιά διπλά θύματα».

Όχι, τα παιδιά ΔΕΝ είναι πιο πιθανό να αυτοκτονήσουν εάν τους αρνηθούν μια «μετάβαση» φύλου

Ο Myers έγραψε ένα βιβλίο με το Showalter με τίτλο "Exposing the Gender Lie: How to Protect Children and Teens from the Transgender Industry's False Ideology" που ξετυλίγει όλα αυτά περαιτέρω. Το βιβλίο εκδόθηκε τον Μάρτιο από τα Summit Ministries.

Ο Showalter συνεχίζει να κατηγορεί τους «influencers» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη συμμετοχή τους στην κομπίνα των τρανσέξουαλ, ειδικά όταν εκμεταλλεύονται παιδιά που είναι αυτιστικά ή πάσχουν από προβλήματα ψυχικής υγείας, αναγνωρίζοντας τα ως εύκολο χρήμα επειδή επηρεάζονται πολύ πιο εύκολα από άλλα παιδιά ώστε να αγκαλιάσουν την ιδεολογία και να καταστρέψουν τη ζωή τους.

«Είναι φυσιολογικά αδύνατο να γίνεις το αντίθετο φύλο», δήλωσε ο Showalter κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης. «Το έχουμε δει να συμβαίνει με προηγούμενες κοινωνικές μολύνσεις, όπως η ανορεξία, ο αυτοτραυματισμός και άλλοι τρόποι αυτοτραυματισμού που εξαπλώνονται μέσω της κοινωνικής μετάδοσης. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτή την κατάσταση».

«Αυτό που συμβαίνει με τους αυτιστικούς ανθρώπους, όσο σοβαρός ή μέτριος ή ήπιος κι αν είναι ο αυτισμός τους, [...] Είναι μπλεγμένοι σε μια κουλτούρα όπου τα ζητήματά τους μπορούν να εξηγηθούν μέσω της ιδεολογίας της ταυτότητας φύλου».

Ένας δημοφιλής, αλλά ανέντιμος, ισχυρισμός από τη μαφία των τρανσέξουαλ είναι ότι πρέπει να επιτρέπεται στα παιδιά να κόβουν τα μέρη του σώματός τους και να παίρνουν φάρμακα από καπρίτσιο, διαφορετικά θα αυτοκτονήσουν επειδή αναγκάζονται να ζουν σε «λάθος σώμα».

Ο Showalter λέει ότι κάθε υποτιθέμενη «επιστήμη» που ισχυρίζεται ότι αυτό είναι αλήθεια είναι «εντελώς λάθος» και ότι οι ερμηνείες των μέσων ενημέρωσης για αυτές τις ψευδείς μελέτες είναι ένα «ψέμμα».

«Όταν κοιτάζετε πίσω σε αυτές, συνειδητοποιείτε, στην καλύτερη περίπτωση, ότι αυτές οι μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που περνούν από αυτές τις ιατρικές διαδικασίες δεν βλέπουν καμμία βελτίωση», εξήγησε.

«Από την εμπειρία μου, οι νέοι που βιώνουν δυσφορία φύλου - και δουλεύω με αρκετές χιλιάδες νέους κάθε χρόνο - έχουν πάντα συννοσηρότητες όπως άγχος, κατάθλιψη και ανεπίλυτα παιδικά τραύματα. Είναι όλα αυτά τα πράγματα αναμεμειγμένα μεταξύ τους».

Όσο για τα διάφορα ιδρύματα που έχουν αρχίσει να προωθούν επιθετικά τον ακρωτηριασμό των παιδιών από τρανσέξουαλ, ο Showalter τα αποδίδει όλα σε «θεσμική αιχμαλωσία».

«Πρέπει αμέσως και αδιαμφισβήτητα να πεις ότι αυτό είναι σωστό και ποτέ, μα ποτέ, να μην το αμφισβητήσεις», λέει για το πώς και γιατί ομάδες όπως η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (AAP), η Ενδοκρινολογική Εταιρεία και η Παιδιατρική Ενδοκρινολογική Εταιρεία παπαγαλίζουν όλα τα ίδια μηνύματα υπέρ των τρανς.

Τα τελευταία νέα σχετικά με την αριστερή εμμονή με την καταστροφή των γεννητικών οργάνων των παιδιών μπορούν να βρεθούν στο Transhumanism.news.

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

TheEpochTimes.com

NaturalNews.com

METAΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.newstarget.com/2023-05-11-transgenderism-confusing-people-nature-reality-victimizing-children.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!