Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ αρχι-εγκληματίας του κορωνοϊού Christian Drosten, επανεμφανίζεται γιά νά δώσει τά εύσημα στά εμβόλια γιά τόν τερματισμό της πανδημίας καί νά επιμείνει, ότι τά lockdowns καί τό κλείσιμο των σχολείων, παραμένουν επιλογές πολιτικής στό μέλλον.....

 


(φωτό: Ο επικεφαλής κατανοητής του ιού Christian Drosten ποζάρει ως ένα ασταθές συμπονετικό είδωλο της Επι$τήμη$, παρά ως ο συνένοχος, αποτυχημένος και μόνιμα λανθασμένος που είναι πραγματικά.)

 Αυτός ο αιώνιος ...κοπρίτης, το περίττωμα που δεν λέει να τραβήξει καζανάκι (!) και να εξαφανιστεί, ο Christian Drosten, επανεμφανίστηκε με μια απεχθή συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης, απαιτώντας τα εμβόλια να λάβουν αναγνώριση για τον τερματισμό της πανδημίας και ότι οι καταπιεστικές μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις, όπως τα lockdown και το κλείσιμο των σχολείων, παραμένουν στο τραπέζι για μελλοντικές πανδημίες.


Από την Tagesspiegel (https://www.tagesspiegel.de/politik/folgerungen-aus-corona-pandemie-virologe-drosten-warnt-vor-kategorischem-ausschliessen-von-lockdowns-9775856.html):

Τα μέτρα που έλαβαν οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις στην πανδημία του κορωνοϊού αποδείχθηκαν εξαιρετικά αμφιλεγόμενα και πυροδότησαν έντονες συζητήσεις. Ο ιολόγος του Charité του Βερολίνου Christian Drosten, μεταξύ των υποστηρικτών των σκληρών περιορισμών, προειδοποίησε τώρα να μην εξαχθούν λάθος συμπεράσματα. Ο «θεμελιώδης, ιδεολογικός αποκλεισμός των lockdown και του κλεισίματος των σχολείων» είναι παράτολμος, δήλωσε ο Drosten στις εφημερίδες της Funke Mediengruppe.

«Δεν έχουν όλα τα παθογόνα τα ίδια χαρακτηριστικά. Ένας ιός θα μπορούσε να εμφανιστεί που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για τα παιδιά, για παράδειγμα, ή που προκαλεί ύπουλα επακόλουθα παρά την αβλαβή αρχική μόλυνση».

«Το κλείσιμο των σχολείων το 2020 και το 2021 ήταν λάθος, αλλά παρακαλώ μην μας στερήσετε τη δύναμη να κλείσουμε ξανά τα σχολεία στο μέλλον! Ο επόμενος ιός μπορεί πραγματικά να είναι επικίνδυνος για τα παιδιά! Δεν παίζουμε πάντα τον "Πέτρο και τον λύκο", εκτός από εκείνες τις φορές που το κάνουμε!»

Λοιμώξεις όπως η παρωτίτιδα και η ιλαρά έχουν προκαλέσει φλεγμονή του εγκεφάλου, διαβήτη ή στειρότητα, πρόσθεσε ο διευθυντής του Ινστιτούτου Ιολογίας. «Εάν ένας τέτοιος ιός εξελισσόταν σε ένα εξαιρετικά μεταδοτικό πανδημικό παθογόνο, οι πολιτικοί θα έπρεπε αναπόφευκτα να λάβουν μέτρα. Δεν μπορείς να αποκλείσεις κατηγορηματικά πράγματα όπως τα lockdown και το κλείσιμο των σχολείων, αυτό δεν είναι ούτε ρεαλιστικό ούτε υπεύθυνο».

Ναι, μπορείτε να αποκλείσετε κατηγορηματικά τα lockdown και το κλείσιμο των σχολείων. Κυριολεκτικά ποτέ δεν κάναμε τίποτα από αυτά πριν σε αυτή την κλίμακα ή για αυτή τη διάρκεια ως απάντηση σε οποιονδήποτε ιό, ούτε εξετάστηκαν ποτέ lockdown ή άλλα επεμβατικά μέτρα μέχρι που οι Κινέζοι σας έδωσαν ένα σωρό κακές ιδέες πριν από τρία χρόνια. Επιπλέον, όλες οι παρεμβάσεις σας ήταν απόλυτες, άθλιες αποτυχίες. Δεν έκαναν τίποτα.

Ο Drosten επέκρινε επίσης τη δημόσια συζήτηση σχετικά με τους εμβολιασμούς κατά του Covid, η οποία «συχνά εξακολουθεί να είναι καταστροφική». Το γεγονός ότι δεν συνιστώνται πλέον περαιτέρω εμβολιασμοί Covid για παιδιά και πολλούς ενήλικες «δεν αποδεικνύει ότι τα εμβόλια ήταν πάντα περιττά», τόνισε ο καθηγητής Charité.

«Αντίθετα, με τη βοήθεια των εμβολιασμών, μετριάσαμε τον αντίκτυπο των λοιμώξεων και αναπτύξαμε υψηλό επίπεδο ανοσίας στον πληθυσμό. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που οι συστάσεις για τα εμβόλια θα μπορούσαν τώρα να αλλάξουν».

Αν δεν είχαμε εμβολιάσει ούτε μία ψυχή, θα είχαμε τα ίδια επίπεδα ανοσίας στον πληθυσμό αυτή τη στιγμή από την Όμικρον. Επίσης, δεν θα είχαμε όλα αυτά τα αμήχανα πρωτοσέλιδα τραυματισμών εμβολίων (https://www.eugyppius.com/p/vaccine-injuries-become-the-dominant).

Σε περίπτωση που δεν είστε ακόμα αρκετά θυμωμένοι, όμως, χειροτερεύει:

Η διευθύντρια του Ινστιτούτου Διεθνούς Υγείας στο Charité, Beate Kampmann, προειδοποίησε κατά του σκεπτικισμού για τα εμβόλια. «Ο εμβολιασμός δεν αφορά μόνο την ευημερία του ατόμου, αλλά και την υγεία της κοινωνίας στο σύνολό της, δηλαδή τη δημόσια υγεία, και αυτό σημαίνει επίσης αλληλεγγύη», δήλωσε στις εφημερίδες.

«Μερικές φορές οι άνθρωποι ξεχνούν ότι συμβάλλουν στην προστασία του καθενός με την προσωπική τους απόφαση. Αυτό ίσχυε για τον κορωνοϊό, αλλά ισχύει και για την ιλαρά, για παράδειγμα».

Θέλω να μάθω, γιατί όλοι αυτοί οι καριόληδες λένε πάντα ψέμματα. Τα εμβόλια δεν προορίζονταν να σταματήσουν τη μετάδοση, οι δοκιμές δεν σχεδιάστηκαν για να δείξουν εάν θα σταματήσουν τη μετάδοση και γνωρίζουμε πέρα από κάθε αμφιβολία από το καλοκαίρι του 2021 ότι δεν σταματούν τη μετάδοση. Κανείς που εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού δεν συνέβαλε καθόλου στην υγεία κανενός άλλου, όλα αυτά είναι απλώς αναλήθειες.

Οι πανδημικοί δεν φεύγουν. Έχουν συγκεντρώσει μια μεγάλη εργαλειοθήκη νέων δυνάμεων και θα τριγυρνούν για δεκαετίες περιμένοντας την επόμενη ευκαιρία να τις δοκιμάσουν ξανά. Τώρα που η υστερία του ιού έχει ξεφούσκωσε και κάποια ελάχιστα πρότυπα ορθολογισμού έχουν επιστρέψει στη συζήτηση, θα πρέπει να είναι προτεραιότητα να δυσφημίσουμε και το τελευταίο από αυτά τα παράσιτα, τους αστρολόγους του κορωνοϊού, τους μοντελιστές και τους εμπόρους πανικού, μία και για πάντα. Διαφορετικά, διατρέχουμε μεγάλο κίνδυνο να ξαναζήσουμε το ίδιο πράγμα.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.eugyppius.com/p/unrepentant-pandemic-arch-villain?utm_source=cross-post&publication_id=268621&post_id=119709560&isFreemail=true&utm_campaign=1032096&utm_medium=email


1 σχόλιο:

  1. Ετοιμάζουν εκχωρήσεις στην Τουρκία, διακομματικά. Πράκτορες ξένων συμφερόντων στο… Μέρος Β'
    https://www.youtube.com/watch?v=ilO3y8Y0_uQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!