Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ! - Η Michele Bachmann αναφέρει, απευθείας από τήν Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του 'Π.Ο.Υ.' στήν Γενεύη: «Καμμία διαφωνία δέν έχει καταγραφεί από ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ μέχρι στιγμής, στίς προτεινόμενες τροποποιήσεις, ούτε στήν παγκόσμια συνθήκη πανδημίας»....

 


Ο James Roguski παίρνει θέση επίσης: «Μπορώ να εκτιμήσω ένα επιδέξια κατασκευασμένο σατανικό σχέδιο, και αυτό βλέπω...» 

Θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι που θα εξαπατηθούν!


Η πρώην βουλευτής της Μιννεσότα Michele Bachmann βρίσκεται στη Γενεύη αυτή την εβδομάδα, ως μέρος μιας μικρής ομάδας μαχητών προσευχής που μεσολαβούν για την πολύ σοβαρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κόσμος. 

Βρισκόμαστε στο χείλος ενός σημαντικού ιστορικού γεγονότος στο οποίο η εξουσία βρίσκεται στη διαδικασία μετατόπισης από τα έθνη-κράτη σε διεθνείς οργανισμούς που συνδέονται με τα Ηνωμένα Έθνη. 

Είναι αυτή η διαδικασία και ο τρόπος επίτευξής της που συζητείται αυτή τη στιγμή στην 76η ετήσια Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (https://www.who.int/about/governance/world-health-assembly/seventy-sixth-world-health-assembly) στη Γενεύη της Ελβετίας.

Η Bachmann θα παρακολουθεί τις διαδικασίες σχετικά με σημαντικές τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (που τροποποιήθηκε τελευταία φορά το 2005) καθώς και μια ολοκαίνουργια συμφωνία πανδημίας που θα μετατοπίσει τεράστιες ποσότητες εξουσίας από τις εθνικές κυβερνήσεις στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ηνωμένων Εθνών και στον γενικό διευθυντή του.

(φωτό: Το πρώην μέλος του Κογκρέσου Michele Bachmann, Ρεπουμπλικανικό Κόμμα -Minnesota, στην 76η ετήσια Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας στη Γενεύη, Ελβετία)

Σήμερα, μου παρέδωσε ένα χρονοδιάγραμμα για τα έθνη του κόσμου να συνάψουν αυτό το παγκόσμιο σύμφωνο, παραδίδοντας την κυριαρχία τους για «καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία» στον ΠΟΥ.

Η Bachmann δήλωσε σε γραπτό μήνυμα ότι τα 194 κράτη μέλη του ΠΟΥ θα λάβουν τελική ψηφοφορία για το αν θα παραδώσουν την κυριαρχία τους στον ΠΟΥ σε ένα χρόνο από σήμερα στην 77η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας τον Μάϊο του 2024.

«Αυτή η ψηφοφορία θα αφορά το πακέτο των 300 τροπολογιών που θα αντικαταστήσουν (αλλάξουν) τους ισχύοντες Διεθνείς Κανόνες Υγείας», είπε. «Οι αντιπρόσωποι θα ψηφίσουν επίσης για την παγκόσμια συνθήκη / συμφωνία για την υγεία της πανδημίας».

Αυτά τα δύο έγγραφα θα συντεθούν και θα συντονιστούν και θα ψηφιστούν στην ίδια εκδήλωση στη Γενεύη τον Μάιο του 2024, εξήγησε η Bachmann.

«Δεν υπήρξε διαφωνία από κανένα έθνος μέχρι στιγμής, στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας 2023 ούτε για τις προτεινόμενες 300 τροποποιήσεις ούτε για την παγκόσμια συνθήκη πανδημίας», είπε. 

«Είναι μια ενιαία φωνή υποστήριξης για την ψήφιση των τροποποιήσεων και της προτεινόμενης συνθήκης για την πανδημία».

Δήλωσε επίσης ότι ένας εκπρόσωπος των ΗΠΑ στη Συνέλευση (υπάρχουν πολλοί αναπληρωματικοί που αναφέρονται https://ussanews.com/2023/05/22/delegates-to-the-76th-world-health-assembly/) μίλησε σήμερα, 23 Μαΐου, υπέρ της έγκρισης του πακέτου προτεινόμενων διεθνών τροποποιήσεων για την υγεία και των παγκόσμιων συμφωνιών πανδημίας.

Εκτός παρέμβασης, το χρονοδιάγραμμα και η ημερήσια διάταξη πρόκειται να εγκριθούν τον Μάϊο του 2024.

«Τα έθνη θα διαπραγματευτούν και θα συζητήσουν τις προτεινόμενες 300 τροποποιήσεις και τη συνθήκη πανδημίας στη Νέα Υόρκη στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο του 2023», δήλωσε η Bachmann. «Το τελικό πακέτο τροποποιήσεων θα παρουσιαστεί στον ΟΗΕ τον Ιανουάριο του 2024, πράγμα που σημαίνει ότι οι τροποποιήσεις και η συνθήκη δεν θα αλλάξουν μετά από αυτή την ημερομηνία».

Δήλωσε επίσης ότι, «Οι αντιπρόσωποι σχεδιάζουν να επιστρέψουν στη Γενεύη τον Φεβρουάριο του 2024 για να συζητήσουν και να οριστικοποιήσουν τα σχέδιά τους πριν από την τελική ψηφοφορία σε ένα χρόνο από τώρα στην 77η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας στα Ηνωμένα Έθνη στη Γενεύη της Ελβετίας, τον Μάϊο του 2024».

Ένας άλλος εμπειρογνώμονας στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών να επιτύχουν παγκόσμια κυριαρχία μέσω της λεωφόρου της «δημόσιας υγείας» είναι ο James Roguski (https://jamesroguski.substack.com/), ερευνητής και συγγραφέας με έδρα την Καλιφόρνια. Ο Roguski διαχειρίζεται τον ιστότοπο Worldwide.ExitTheWHO.com (https://jamesroguski.substack.com/p/worldwide-exit-the-who).

Είπε ότι τα προσχέδια εγγράφων έχουν συνταχθεί με σχεδόν πλήρη μυστικότητα και όμως θα παρουσιαστούν ως περιεκτικά και αντικατοπτρίζουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερομένων.

Είπε ότι τα αμερικανικά διαβατήρια στις αρχές της δεκαετίας του 1970 εκδίδονταν με πιστοποιητικό εμβολίου ευλογιάς. 

Αυτή ήταν η απόδειξή σας όταν εισήλθατε σε άλλη χώρα ότι είχατε ανοσοποιηθεί κατά της ευλογιάς. Είπε ότι η φίλη του εξακολουθεί να έχει ένα παλιό διαβατήριο από το 1972 που δείχνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

«Στο παράρτημα 6 του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού υπάρχει ένα έντυπο πανομοιότυπο με το διαβατήριο της φίλης μου του 1972. 

Ήταν ήδη εκεί, αλλά θέλουν να το ψηφιοποιήσουν, το οποίο θα καθιστούσε πολύ πιο εύκολο να επεκταθούν σε ο,τιδήποτε άλλο θέλουν να απαιτήσουν ή να επιβάλουν. Η ψηφιοποίησή του θα το άνοιγε σε κάθε είδους άλλα πιστοποιητικά συμμόρφωσης σε έναν κωδικό QR.

Ο Roguski δήλωσε ότι κάθε έθνος στο πλαίσιο αυτών των προτεινόμενων αλλαγών θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να πει στους ξένους ταξιδιώτες «πρέπει να κάνετε αυτές τις ενέσεις ή δεν μπορείτε να έρθετε στο έθνος ή το κράτος μας».

Το ερώτημα είναι, πώς να το κάνουμε αυτό;

Αυτό το σημείο, δηλαδή, τα ψηφιακά πιστοποιητικά υγείας, περιλαμβάνεται στις προτεινόμενες τροποποιήσεις του ΔΥΚ. Αυτό συμβαίνει επίσης να είναι το μοναδικό θέμα στο οποίο συμφώνησαν όλα τα έθνη της G20 στη σύνοδο κορυφής τους στην Ινδονησία τον περασμένο Νοέμβριο και το οποίο ήθελαν κάθε έθνος να αποδεχθεί και να εφαρμόσει.

«Κάθε έθνος πρόκειται να εξαναγκαστεί να καταχραστεί όχι απαραίτητα τις ελευθερίες των πολιτών του, αλλά τις ελευθερίες των πολιτών κάθε άλλου έθνους, αλλά αν όλοι συμφωνήσουν να κακοποιήσουν τους πολίτες άλλων εθνών, τότε όλοι καταλήγουν να κακοποιούνται», δήλωσε ο Roguski. «Η ειρωνεία και η υποκρισία είναι απίστευτες. Αυτό είναι το πράγμα που νομίζω ότι θα μπορούσαν να προωθήσουν. Είναι απλώς μια ψηφιακή επέκταση αυτού που όλοι ήδη αποδέχονται, και τότε έχετε πραγματικά ένα παγκόσμιο (ψηφιακό) σύστημα ταυτότητας που γίνεται εύκολα το σύστημα του θηρίου.

"Και κανείς δεν μιλάει γι' αυτό", δήλωσε ο Roguski. «Θα μπορούσαν να το προωθήσουν αυτό σιωπηρά».

«Διαθέτουν ήδη αυτά τα συστήματα», πρόσθεσε. «Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να το προωθήσουν με το πρόσχημα κάποιου άλλου ζητήματος».

Ποιο μπορεί να είναι αυτό το «άλλο» ζήτημα; Η ανάγκη για ταυτότητα ψηφοφόρων ίσως;

«Μπορώ να εκτιμήσω ένα επιδέξια κατασκευασμένο σατανικό σχέδιο, και αυτό είναι που βλέπω εδώ. Θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι που δεν θα περίμενε κανείς, οι οποίοι θα έπεφταν πραγματικά σε αυτό. Θα πουν, "Ω, δεν χρειάζεται να σας εμβολιάσουν. Απλά πρέπει να κάνετε ένα τεστ και στη συνέχεια απλά αφήστε μας να ελέγξουμε την ψηφιακή σας ταυτότητα».

Τόμπολα. Είδαμε κατά τη διάρκεια του Covid πόσοι άνθρωποι αρνήθηκαν το τρύπημα αλλά συμφώνησαν να κάνουν τεστ για να μπορέσουν να κάνουν ορισμένα πράγματα, να πάνε σε ορισμένα μέρη. Θα το κάνουν ξανά, νομίζοντας ότι απέφυγαν τα τρυπήματα, μόνο που θα δεχτούν μια παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα. Τώρα θα επισημαίνονται με ψηφιακή ταυτότητα που αναγνωρίζεται και πιστοποιείται σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα που ορίζει ο ΠΟΥ. Θα είναι πλέον ένας πιστοποιημένος υπάκουος «πολίτης του κόσμου» που είναι σε θέση να ταξιδεύει διεθνώς χωρίς κανένα περιστατικό.

Εάν ο ΟΗΕ και η δομή υποστήριξής του εντός των παγκόσμιων εταιρειών και κυβερνήσεων του κόσμου είναι σε θέση να το περάσουν αυτό εναντίον μας, τότε ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ που έρχεται κατά πάνω μας. Δεν είναι ότι δεν ΛΑΒΑΜΕ μια επαρκή ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. Τα διδάγματα της τελευταίας πανδημίας ήταν σαφή. Οποιαδήποτε δύναμη ή εξουσία δώσετε σε αυτά τα τέρατα πάνω στη ζωή σας, είτε πρόκειται για τον τοπικό διευθυντή υγείας σας είτε για τις δαιμονικές οντότητες σε υψηλές θέσεις στα Ηνωμένα Έθνη, θα διεκδικήσουν αυτή την εξουσία πάνω σας για πάντα και θα αναλάβουν την υπακοή / υποταγή σας σε αυτά. Εάν αρνηθείτε την υποβολή σας, «μένετε πίσω», δεν μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε, να μετακινηθείτε ελεύθερα, να εργαστείτε σε μια δουλειά ή να λάβετε οποιαδήποτε κρατικά οφέλη. Σε αυτό, φίλοι μου, κατευθύνεται αυτό, είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι. Η συντριπτική πλειοψηφία θα προσφέρει την αφοσίωσή της στο θηρίο.

Ό,ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, φέτος ή σε ένα χρόνο από τώρα, το 2024, θα είναι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ για τα 194 κράτη μέλη.

«Και ο ΠΟΥ θα έχει την εξουσία να πει τι είναι παραπληροφόρηση», δήλωσε ο Roguski. «Ο ΠΟΥ θα είναι ο διαιτητής του τι είναι η επιστήμη. Αυτή είναι μια τεράστια αρπαγή εξουσίας».

Ο ΠΟΥ και οι υποστηρικτές του εισάγουν επίσης μια έννοια που αποκαλούν «Μία υγεία» (One Health). Αυτό συγχωνεύει τα συμφέροντα όλης της ζωής στον πλανήτη Γη - ζωική, ανθρώπινη και φυτική ζωή. Όλες οι αποφάσεις για την υγεία θα λαμβάνονται υπό το πρίσμα της προσέγγισης One Health. Βλέπετε πού θα γίνει επικίνδυνο.

"Αυτό δίνει στον γενικό διευθυντή [του ΠΟΥ] τη δυνατότητα να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος, προκαλώντας lockdown, μάσκες, αναγκαστικούς εμβολιασμούς κ.λπ.", δήλωσε ο Roguski. «Δεν χρειάζεται καν να είναι μια πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Θα μπορούσε να είναι ακόμη και απλώς ένας κίνδυνος διεθνούς έκτακτης ανάγκης.

«Μας εγγράφουν για ψηφιακή δουλεία. Ο ΠΟΥ είναι ο παγκόσμιος ηγεμόνας όσον αφορά τα αναγκαστικά εμβόλια που αστυνομεύονται μέσω ψηφιακών διαβατηρίων εμβολίων. Αλλά στη συνέχεια, αν αυτό περάσει, θα πάει πέρα από τις πανδημίες σε οποιαδήποτε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, όπως κηρύχθηκε από τον ΠΟΥ».

Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει ο,τιδήποτε, από την κλιματική αλλαγή μέχρι την ένοπλη βία ή τις λεγόμενες «επιθέσεις» σε τρανς άτομα.

"Ο,τιδήποτε θα μπορούσε να προκαλέσει τις τεράστιες νέες εξουσίες που θέλουν να δώσουν στον ΠΟΥ", δήλωσε ο Roguski.

Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις καταργούν τις προστασίες. Σύμφωνα με το άρθρο 3, για παράδειγμα, η απαίτηση σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας αντικαθίσταται από την «ισότητα».

«Αυτό δίνει στον ΠΟΥ μονοπωλιακή εξουσία στα πρότυπα υγειονομικής περίθαλψης κατά τη διάρκεια των λεγόμενων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα εξουσιοδοτούμε τον Μπιλ Γκέητς και την Κίνα να κατευθύνουν την πολιτική, υπογράφοντας δικαιώματα και ελευθερίες εν λευκώ».

Ο Roguski σημείωσε ότι η σύσταση για εμβολιασμό παιδιών ηλικίας έως 6 μηνών προήλθε από τον ΠΟΥ. Τα περισσότερα έθνη δεν άκουσαν αυτή τη σύσταση. Οι ΗΠΑ το έκαναν.

Όποιος υποστήριξε ότι τα εμβόλια Covid ήταν επικίνδυνα για ενήλικες, έγκυες μητέρες, παιδιά ή μωρά χαρακτηρίστηκε ως προμηθευτής παραπληροφόρησης και φιμώθηκε από τις πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης / κοινωνικών μέσων που συνεργάζονται με τη Big Pharma και την κυβέρνηση.

«Θα υπάρξει μόνο μία εκδοχή της αλήθειας», δήλωσε ο Roguski. «Αυτό δεν μου ακούγεται σαν επιστήμη ή επιστημονική μέθοδος... Η κυριαρχία σε μια δημοκρατική δημοκρατία ανήκει νόμιμα στον λαό. Δεν είναι του Μπάιντεν ή οποιουδήποτε άλλου να την χαρίσει».

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://leohohmann.com/2023/05/23/michele-bachmann-reports-directly-from-who-world-health-assembly-in-geneva-no-dissent-registered-by-any-nation-thus-far-to-proposed-amendments-nor-to-global-pandemic-treaty/#more-14026

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!