Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

(ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΚΑΛΑ!) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ: Η Natalia τραυματίστηκε ΨΥΧΙΚΑ, όταν είδε τό μωρό της μετά τήν λήψη του χαπιού ΑΜΒΛΩΣΕΩΣ!



 Τον Μάρτιο του 2020 (https://www.marchforlife.co.uk/2021/02/24/my-diy-abortion-natalias-story/), η Natalia έμαθε ότι ήταν έγκυος. 

Η αρχική της αντίδραση, είπε, ήταν να το κάνει να «φύγει», αλλά καθώς περνούσαν οι ημέρες, ήρθε γύρω από την ιδέα να αποκτήσει ένα μωρό και άρχισε να αισθάνεται δεμένη με το αγέννητο παιδί της. 


Ο φίλος της, ωστόσο, δεν το έκανε. Τελικά, η Natalia πήρε το χάπι της άμβλωσης και τραυματίστηκε από αυτό που συνέβη.

Το κέντρο αμβλώσεων έδωσε στη Natalia φακέλλους με τα χάπια άμβλωσης που θα έπαιρνε μόνη της στο σπίτι, αν και ποτέ δεν της έδωσαν υπερηχογράφημα για να δει πόσο μακριά ήταν με την εγκυμοσύνη της (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). 

Της είπαν να αρχίσει να τα παίρνει εκείνο το βράδυ, δεν άκουσε. 

Κράτησε τα χάπια για τρεις εβδομάδες μαζί με την ελπίδα ότι ο φίλος της θα άλλαζε γνώμη

«Ποτέ δεν μου κάθισε καλά μέσα μου», είπε στο (https://www.youtube.com/watch?v=CvmZU_wfRaQ) March for Life UK. «Ποτέ δεν ήθελα να τα πάρω».

(βίντεο)

«Ήθελα ο πατέρας του μωρού μου να μου πει: "Όχι, είναι εντάξει. Μπορούμε να το κρατήσουμε», είπε με δάκρυα στα μάτια. 

«Είναι τόσο λυπηρό να το λέω τώρα, αλλά έκανα τα πάντα για να τον ευχαριστήσω. 

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...»  (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Ο φίλος της είχε απειλήσει να την αφήσει αν κρατούσε το μωρό και φοβόταν. 

Η εξαναγκαστική άμβλωση είναι κοινή, με μια μελέτη να αναφέρει ότι το 64% των γυναικών (https://www.liveaction.org/news/coerced-abortion-more-common/) που έκαναν αμβλώσεις δήλωσαν ότι ΠΙΕΣΤΗΚΑΝ να το κάνουν.

Κοιτάζοντας πίσω, η Natalia πιστεύει ότι ήταν περίπου επτά εβδομάδων έγκυος όταν της δόθηκαν τα χάπια και 10 εβδομάδων όταν τα πήρε. Το χάπι άμβλωσης έχει εγκριθεί για χρήση στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τις 10 εβδομάδες της εγκυμοσύνης.

«Θυμάμαι την ώρα. Ήταν σαν τις 5 το πρωί», είπε. «Όταν άρχισε να συμβαίνει, νoιώθεις σαν να σε μαχαιρώνουν στο στομάχι. Με κάποιο τρόπο, μπαίνω στην τουαλέτα και τότε είναι που γέννησα το μωρό μου».

(βίντεο)

Με δάκρυα στα μάτια, συνέχισε:

Και κοίταξα κάτω και τον είδα. Δεν ήταν σαν μια βαριά περίοδος. Ήταν σαν μωρό! Και κοίταξα κάτω και απλά κοίταξα ψηλά και απλά – δεν μπορούσα να κοιτάξω πια. Ήταν ένα παιδί!

Η Natalia έπεσε στα γόνατά της και χωρίς να σκεφτεί, ξέπλυνε την τουαλέτα τραβώντας το καζανάκι (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Πήγε στο κρεβάτι της, όπου παρέμεινε – μόνη – για τρεις ημέρες, αιμορραγώντας μέσα από το στρώμα της. Είπε ότι «απλώς προσπαθούσα σκληρά να μην σκεφτώ τι ακριβώς συνέβη».

Δείτε ολόκληρη την ιστορία της Ναταλίας εδώ.

https://www.marchforlife.co.uk/2021/02/24/my-diy-abortion-natalias-story/

Δείτε ολόκληρη την ιστορία της Ναταλίας εδώ.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.liveaction.org/news/natalia-saw-her-baby-abortion-pill/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!