Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

(Μαθήματα από τό παρελθόν, που ακόμη ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ!). O (τέως) πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης, λέει ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΑΝ μέ τόν 'Π.Ο.Υ.', γιά νά αποκομίσουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ, από τήν ΨΕΥΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ της γρίπης των χοίρων!...

 


Εμφανιζόμενος στο Alex Jones Show, ο απερχόμενος πρόεδρος της Υποεπιτροπής Υγείας (https://historyheist.com/wickedpedia/health/) του Συμβουλίου της Ευρώπης, Wolfgang Wodarg, δήλωσε ότι η έρευνα της επιτροπής του για το ξέσπασμα της γρίπης των χοίρων (https://historyheist.com/wickedpedia/swine-flu/) το 2009 διαπίστωσε ότι η πανδημία (https://historyheist.com/wickedpedia/pandemic/) ήταν μια ψεύτικη φάρσα που κατασκευάστηκε από φαρμακευτικές εταιρείες σε συνεργασία με τον ΠΟΥ για να αποκομίσουν τεράστια κέρδη, θέτοντας παράλληλα σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία (https://historyheist.com/wickedpedia/health/).


Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, ένα σώμα 47 εθνών που περιλαμβάνει δημοκρατικά εκλεγμένα μέλη του κοινοβουλίου, ξεκίνησε ακροάσεις τον περασμένο μήνα για να διερευνήσει εάν η πανδημία της γρίπης των χοίρων H1N1 (https://historyheist.com/wickedpedia/swine-flu/) παραποιήθηκε ή υπερβλήθηκε σε μια προσπάθεια να επωφεληθεί από τις πωλήσεις εμβολίων (https://historyheist.com/wickedpedia/vaccines/).

 

Ο Wodarg δήλωσε ότι οι κυβερνήσεις «απειλούνται» από ομάδες ειδικών συμφερόντων εντός της φαρμακευτικής βιομηχανίας καθώς και από τον ΠΟΥ να αγοράσουν τα εμβόλια και να εγχύσουν τους πληθυσμούς (https://historyheist.com/wickedpedia/vaccines/) τους χωρίς κανένα εύλογο επιστημονικό λόγο για να το πράξουν, και όμως σε χώρες όπως η Γερμανία (https://historyheist.com/wickedpedia/germany/) και η Γαλλία μόνο περίπου το 6% πήρε το εμβόλιο (https://historyheist.com/wickedpedia/vaccines/), παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετό διαθέσιμο για να καλύψει το 90% του πληθυσμού.


«Αυτή ήταν η πιο ήπια γρίπη (https://historyheist.com/wickedpedia/influenza/) ποτέ και οι άνθρωποι ήταν πολύ πιο έξυπνοι από την κυβέρνηση, οπότε πρέπει να μάθουμε τι συνέβαινε με τον ΠΟΥ – γιατί κήρυξαν αυτόν τον συναγερμό πανδημίας (https://historyheist.com/wickedpedia/pandemic/)», ρώτησε ο Wodarg, σημειώνοντας ότι τα φαρμακευτικά συμφέροντα εντός του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (https://historyheist.com/wickedpedia/world-health-organization/) συνέβαλαν στη δημιουργία πανικού και στην αποκόμιση των οικονομικών μερισμάτων.


Δεν ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη, γνωρίζουμε μόνο ότι άλλαξαν τον ορισμό της πανδημίας (https://historyheist.com/wickedpedia/pandemic/), η οποία ήταν ένα πολύ επικίνδυνο πράγμα πριν και τώρα είναι απλώς μια κανονική γρίπη (https://historyheist.com/wickedpedia/influenza/), και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι επιχειρήσεις για τις φαρμακευτικές εταιρείες ήταν ανοιχτές», δήλωσε ο Wodarg, προσθέτοντας ότι σε επιλεγμένες φαρμακευτικές εταιρείες δόθηκε το μονοπώλιο στη δημιουργία του εμβολίου (https://historyheist.com/wickedpedia/vaccines/).


«Είναι το κόλπο τους ότι προσπαθούν πάντα να το μονοπωλήσουν αυτό και πληρώνουμε πολύ περισσότερα έτσι», δήλωσε ο Wodarg, σημειώνοντας ότι εάν οι πατέντες (https://historyheist.com/wickedpedia/patent/) παραμείνουν ανοιχτές, τα εμβόλια (https://historyheist.com/wickedpedia/vaccines/) θα παραχθούν πολύ πιο γρήγορα και πολύ φθηνότερα.

 

Ο Wodarg είπε ότι δεν υπήρχε «άλλη εξήγηση» για αυτό που συνέβη από το γεγονός ότι ο ΠΟΥ συνεργάστηκε με τη φαρμακευτική βιομηχανία για να κατασκευάσει τον πανικό προκειμένου να δημιουργήσει τεράστια κέρδη, συμφωνώντας με τον οικοδεσπότη Alex Jones ότι ολόκληρη η ιστορία ήταν φάρσα.

 

Εξήγησε επίσης πώς οι υγειονομικές (https://historyheist.com/wickedpedia/health/) αρχές «περίμεναν ήδη να συμβεί κάτι» προτού καν ξεκινήσει η πανδημία (https://historyheist.com/wickedpedia/pandemic/) και στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκαν τον ιό (https://historyheist.com/wickedpedia/virus/) για δικούς τους σκοπούς.
 

Ο Wodarg δήλωσε ότι η έρευνα ήταν πιθανό να συστήσει τον τερματισμό της αθέμιτης επιρροής των φαρμακευτικών εταιρειών στα ιδρύματα δημόσιας υγείας (https://historyheist.com/wickedpedia/health/) στην Ευρώπη.(Σ.τ.Μ. κάτι που δεν έγινε και σε αυτήν την ... "πανδημία")


Ωστόσο, ο Wodarg επεσήμανε: «Δεν υπάρχει νόμος για τον ΠΟΥ, δεν υπάρχει κανείς που να τιμωρεί αυτούς τους ανθρώπους στον ΠΟΥ, έχουμε μόνο εθνικό δίκαιο, οπότε αυτό είναι πολύ σημαντικό να συλλέξουμε τις πληροφορίες και σε εθνικό επίπεδο προσπαθούμε να βρούμε αυτούς τους υπεύθυνους και προσπαθούμε να τους τιμωρήσουμε» (γι αυτό και ζητούν από τις χώρες να παραδώσουν την εθνική τους κυριαρχία).
 

«Κάντε έρευνες, ρίξτε μια βαθιά ματιά, δεν μπορούμε να ανεχτούμε μια τέτοια εξέλιξη, δεν μπορούμε να το έχουμε ξανά τον επόμενο χειμώνα, δεν θέλουμε τέτοιες ψεύτικες πανδημίες (https://historyheist.com/wickedpedia/pandemic/)», κατέληξε ο Wodarg.


Ο Wodarg δήλωσε ότι τεράστιες ποσότητες αχρησιμοποίητων εμβολίων (https://historyheist.com/wickedpedia/vaccines/) απορρίπτονται τώρα στον τρίτο κόσμο και ότι άλλες χώρες απλώς προσπαθούν να προωθήσουν προγράμματα εμβολιασμού (https://historyheist.com/wickedpedia/vaccines/), παρόλο που ο ιός (https://historyheist.com/wickedpedia/virus/) έχει αποδειχθεί ότι δεν αποτελεί σημαντική απειλή.

«Οι Ιάπωνες αγόρασαν εμβόλια (https://historyheist.com/wickedpedia/vaccines/) για 110 εκατομμύρια ανθρώπους και δεν μπορούν να επιστρέψουν από αυτό το συμβόλαιο εμβολίου (https://historyheist.com/wickedpedia/vaccines/), οπότε βρίσκονται σε ένα πολύ μεγάλο πολιτικό δίλημμα τώρα και έχουν ήδη προβλήματα επειδή ο ιαπωνικός λαός γνωρίζει ήδη ότι δεν θα ήταν απαραίτητο να εμβολιαστεί», δήλωσε ο Wodarg στο Alex Jones Show.

(άρα γε, μας θυμίζουν κάτι όλα αυτά;;;;;;)

(Alex Jones INFOWARS 2009 - Επισκέπτης Δρ Wolfgang Wodarg - Γρίπη των χοίρων φάρσα (Μέρος δεύτερο), https://youtu.be/s2mqMY_6sNQ)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://historyheist.com/council-of-europe-chair-says-pharmaceutical-companies-conspired-with-who-to-make-vast-profits-from-fake-swine-flu-hysteria/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!