Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Προσέξτε τήν παγκοσμιοποιημένη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του «One Health», που συγχωνεύει τήν πανδημία καί τίς κλιματικές «καταστάσεις έκτακτης ανάγκης»....

 


Άρα γε, υπάρχει ένα άμεσα διαθέσιμο και απλό διαγνωστικό τεστ για να επιβεβαιώσει κανείς τα διαπιστευτήριά του ως κριτικός στοχαστής; 

Κάτι που μπορείτε να σπρώξετε μέσα στη μύτη σας, να το στείλετε σε ένα εργαστήριο κάπου και να περιμένετε το τηλέφωνό σας να χτυπήσει.


Ίσως όχι, αλλά στο Westminster Hall στις 17 Απριλίου, περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά μετά την κοινοβουλευτική συζήτηση για την πρόληψη και την ετοιμότητα πανδημίας του ΠΟΥ, ήμασταν προικισμένοι με το τέλειο εργαλείο αξιολόγησης.

Για να κάνετε το τεστ, διαβάστε αυτό το σύντομο απόσπασμα (https://twitter.com/thinkingslow1/status/1652900596611969026), ευγενική προσφορά του μέλους για το Μπέρμιγχαμ, Edgbaston (Εργατικό / Συνεταιριστικό Κόμμα), Preet Kaur Gill:

Η κλιματική αλλαγή και η παγκοσμιοποίηση σημαίνουν ότι οι φυσικές βιολογικές απειλές γίνονται όλο και πιο συχνές... 

Το δίδαγμα της πανδημίας ήταν ότι κανείς δεν είναι ασφαλής έως ότου όλοι είναι ασφαλείς και ότι η παγκόσμια υγεία είναι τοπική υγεία, επομένως η παγκόσμια συνεργασία για την ετοιμότητα για πανδημίες και τις βιολογικές απειλές πρέπει σαφώς να ενισχυθεί. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αντιπολίτευση υποστηρίζει απολύτως την αρχή μιας νομικά δεσμευτικής συνθήκης της ΠΟΥ.

Εάν, καθώς διαβάζετε αυτές τις λέξεις, αισθάνεστε την αρτηριακή σας πίεση να αυξάνεται και τα αγγεία στο λαιμό σας να πάλλονται από οργή, τότε συγχαρητήρια, η αντίδρασή σας είναι κατάλληλη. 

Είστε σαφώς απρόσβλητοι από τη σκοτεινή τέχνη της σύγχρονης σοφιστείας και να είστε σίγουροι ότι οι διαδικασίες κριτικής σκέψης σας είναι καλά συντονισμένες.

Εάν, από την άλλη πλευρά, τα λόγια της σας καθησυχάσουν, επιβεβαιώσουν την πίστη σας στην ανθρωπότητα και σας γεμίσουν με ένα ζεστό ασαφές συναίσθημα, τότε δυστυχώς έχετε υποκύψει στην προπαγάνδα. 

Ενδέχεται να είστε μια χαμένη υπόθεση.

Εκείνοι που αποτυγχάνουν να αποσπάσουν μια ισχυρή απάντηση μπορεί να συγχωρεθούν για την αμφισβήτηση της εγκυρότητας του τεστ. 

Μπορεί να αντιληφθούν το απόσπασμα ως κοινότυπη ή αδρανή ρητορική, αθώα συνταγμένη μεταφορική ομιλία που σας διαπερνά ακίνδυνα. 

Αλλά μην γελιέστε, αυτές οι λέξεις είναι ολέθριες και προσεκτικά κατασκευασμένες για να επιτύχουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. 

Αυτό στο οποίο εκτιθέμεθα εδώ είναι οι νέες παραλλαγές της πολιτικής σοφιστείας, κατασκευασμένες για να φαίνονται επιφανειακά εύλογες, αλλά είναι λανθασμένες και στοχεύουν να σας εξαπατήσουν

Φορέστε το καπέλο της διπλής σκέψης σας, γιατί τώρα πρέπει να αποδεχτείτε ότι «η παγκόσμια υγεία είναι τοπική υγεία» και «η κλιματική αλλαγή και η παγκοσμιοποίηση σημαίνουν ότι οι φυσικές βιολογικές απειλές γίνονται όλο και πιο συχνές». Αυτές οι δηλώσεις έρχονται σε αντίθεση με τα γεγονότα.

Πρώτα η UNICEF (https://www.unicef.org/press-releases/no-one-safe-until-everyone-safe-why-we-need-global-response-covid-19), ακολουθούμενη από την GAVI (https://www.gavi.org/vaccineswork/no-one-safe-until-everyone-safe), τον ΠΟΥ (https://www.who.int/news-room/photo-story/photo-story-detail/No-one-is-safe-from-COVID19-until-everyone-is-safe), τον ΟΗΕ (https://www.un.org/en/desa/%E2%80%9Cno-one-safe-until-everyone-%E2%80%9D), το Συμβούλιο της Ευρώπης (https://assembly.coe.int/LifeRay/SOC/Pdf/DocsAndDecs/2021/AS-SOC-2021-54-EN.pdf), το BMJ (https://www.bmj.com/content/377/bmj.o1625), τον Guardian (https://www.theguardian.com/commentisfree/2022/dec/31/safe-pandemic-economy-cost-of-living-crisis), τους Financial Times (https://www.ft.com/content/5c922538-4977-4d02-996d-cef8bff5768b)τη Save the Children (https://www.savethechildren.org.uk/blogs/2021/no-one-is-safe-from-covid-19-until-everyone-is-safe) και τώρα το Εργατικό Κόμμα σας έχουν πει: «Κανείς δεν είναι ασφαλής μέχρι όλοι να είναι ασφαλείς». 

Αυτό το σύνθημα έχει σχεδιαστεί για να συγκεντρώσει τα ιδανικά της ισότητας και της συντροφικότητας και να προκαλέσει ένα ζεστό, ασαφές συναίσθημα, ενώ στην πραγματικότητα είναι κρύο και υπολογιστικό. 

Ο απώτερος σκοπός αυτού του συνθήματος είναι να μειώσει το εύρος της σκέψης σας και να διαιωνίσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης. 

Η διδασκαλία του είναι μια επιβολή από πάνω προς τα κάτω χωρίς γείωση στην πραγματικότητα, ενισχυμένη με επανάληψη που μοιάζει με ένα μάντρα από πολλές (φαινομενικά) ανεξάρτητες φωνές μέχρι να μην αμφισβητείται πλέον από τις μάζες. 

Αυτή είναι μια ύπουλη μορφή κατήχησης.

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούν αυτοί οι συνθήματα δεν είναι καινούργιες και απηχούν εκείνες των ολοκληρωτικών καθεστώτων. 

Αν δεν είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τη δύναμη αυτής της χειραγώγησης, τότε δεν μπορούμε να προστατευτούμε από τον κίνδυνο που θέτει.

Στην Προέλευση του Ολοκληρωτισμού, η Hannah Arendt έγραψε:

Το ιδανικό υποκείμενο της ολοκληρωτικής διακυβέρνησης δεν είναι ο πεπεισμένος Ναζί ή ο πεπεισμένος κομμουνιστής, αλλά άνθρωποι για τους οποίους η διάκριση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας (δηλαδή, η πραγματικότητα της εμπειρίας) και η διάκριση μεταξύ αληθινού και ψεύτικου (δηλαδή, τα πρότυπα σκέψης) δεν υπάρχουν πλέον.

Πριν οι μαζικοί ηγέτες καταλάβουν τη δύναμη να προσαρμόσουν την πραγματικότητα στα ψέμματά τους, η προπαγάνδα τους χαρακτηρίζεται από την ακραία περιφρόνησή της για τα γεγονότα ως τέτοια, γιατί κατά τη γνώμη τους τα γεγονότα εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τη δύναμη του ανθρώπου που μπορεί να τα κατασκευάσει.

Τα συνθήματα της προπαγάνδας «One Health» που συγχωνεύει την πανδημία και τις κλιματικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης εμφανίζονται τώρα παντού. Εδώ είναι ο Peter Daszak (https://www.unep.org/news-and-stories/press-release/escaping-era-pandemics-experts-warn-worse-crises-come-options), Πρόεδρος της EcoHealth Alliance και Πρόεδρος του εργαστηρίου IPBES του ΟΗΕ με θέμα «Διαφυγή από την "Εποχή των Πανδημιών"» (https://www.ipbes.net/pandemics-marquee):

Δεν υπάρχει μεγάλο μυστήριο σχετικά με την αιτία της πανδημίας COVID-19 - ή οποιασδήποτε σύγχρονης πανδημίας. Οι ίδιες ανθρώπινες δραστηριότητες που οδηγούν στην κλιματική αλλαγή και την απώλεια βιοποικιλότητας οδηγούν επίσης στον κίνδυνο πανδημίας μέσω των επιπτώσεών τους στο περιβάλλον μας... Αυτός είναι ο δρόμος προς τις πανδημίες.

Και ακούστε τους ανθρώπους της Συμμαχίας για την Υγεία και το Περιβάλλον (που χρηματοδοτείται γενναιόδωρα από την ΕΕ) να περιγράφουν (https://www.env-health.org/wp-content/uploads/2021/01/One-Health-Briefing.pdf) την επιστήμη της φιλοσοφίας «Μία υγεία»:

Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην ανθρώπινη υγεία δεν περιορίζονται στην αύξηση των μέσων θερμοκρασιών και στο λιώσιμο των παγετώνων. 

Η κλιματική αλλαγή είναι επίσης η αιτία πίσω από τη μετανάστευση ανθρώπων και ζώων, την αύξηση των ακραίων καιρικών φαινομένων, την εμφάνιση και εξάπλωση μολυσματικών ασθενειών που μεταδίδονται με διαβιβαστές και υδατογενείς ασθένειες, καθώς και την αύξηση των αλλεργιογόνων, της ρύπανσης του αέρα, των υδάτων και των τροφίμων.

Η άρνηση της κλιματικής αλλαγής είναι παρόμοια με βλασφημία και με τη σύγχυση της πολιτικής για το κλίμα και την πανδημία, οι νομικά δεσμευτικοί όροι της συνθήκης για την πανδημία θα καταστούν αδιαμφισβήτητοι. 

Το «One Health» είναι η συγχώνευση δύο διαφορετικών αντιληπτών απειλών: της κλιματικής αλλαγής και των πανδημιών. Όπως οι καρχαρίες σε συνδυασμό με ανεμοστρόβιλους, το «One Health» είναι μια φανταστική δημιουργία και ακριβώς όπως το «Sharknado» (https://www.imdb.com/title/tt2724064/), ανήκει σε μια ταινία Β, όχι στον πραγματικό κόσμο.

*

Ο Shiraz Akram είναι μέλος του Thinking Coalition (https://thinkingcoalition.org/), μιας ομάδας υπέρ της ελευθερίας, που αναδεικνύει και αμφισβητεί την κυβερνητική υπερβολή.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://dailysceptic.org/2023/05/05/beware-the-globalist-one-health-propaganda-merging-pandemic-and-climate-emergencies/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!