Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

(Κάποιος νά του πεί, ότι θά τήν πατήσει. Θά μείνει ...μπουκάλα στόν λέβητα!!!!!!....) - Ο δισεκατομμυριούχος Peter Thiel, επιδιώκει τήν ....αθανασία, σχεδιάζοντας κρυοσυντήρηση μετά θάνατον! ( Τόσο του κόβει! )

 


Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής τεχνολογίας Peter Thiel δήλωσε στην ανεξάρτητη δημοσιογράφο Bari Weiss στο podcast της, "Honestly with Bari Weiss" (https://podcasts.apple.com/us/podcast/honestly-with-bari-weiss/id1570872415), ότι όταν ο θάνατος θα έρθει να χτυπήσει την πόρτα του (knock-knock! ding dong!), εκείνος επέλεξε την κρυογονική, παρ' όλο που δεν είναι απολύτως σίγουρος αν η τεχνολογία θα τον αναζωογονήσει σε μελλοντική ημερομηνία (ουπς!).






Η Weiss ρώτησε τον Thiel:

"Είναι αλήθεια ότι έχετε εγγραφεί για να διατηρηθείτε κρυονικά όταν πεθάνετε, ώστε να μπορέσετε να επιστρέψετε στη ζωή στο μέλλον;"

Ο δισεκατομμυριούχος, ο οποίος κατατάσσεται 271ος στον δείκτη δισεκατομμυριούχων (όχι νοημοσύνης!) του Bloomberg, με καθαρή περιουσία 8,1 δισεκατομμυρίων δολλαρίων, απάντησε:

«Ναι... Αλλά το σκέφτομαι περισσότερο ως μια ιδεολογική δήλωση».

«Δεν περιμένω απαραίτητα να λειτουργήσει, αλλά νομίζω ότι είναι το είδος των πραγμάτων που υποτίθεται ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε», συνέχισε ο Thiel.

Στη συνέχεια, η Weiss ρώτησε τον Thiel αν έκανε σχέδια να παγώσουν και οι αγαπημένοι του. Τότε ήταν που δήλωσε ότι «δεν ήταν πεπεισμένος» ότι η τεχνολογία λειτουργεί όπως προβλέπεται (ακόμα).

«Περισσότερο, νομίζω ότι έχει να κάνει με το να δοκιμάζουμε πράγματα. Δεν είναι ακόμα εκεί», είπε

Το ενδιαφέρον του Thiel για τις τεχνολογίες αντιγήρανσης είναι μέρος μιας κούρσας μεταξύ άλλων δισεκατομμυριούχων που γοητεύονται από το να ζουν για πάντα. 

Είπε στην Telegraph σε συνέντευξή του το 2014 ότι έχει υπογράψει να παγώσει από την εταιρεία βιοτεχνολογίας Alcor.

«Όταν σας λέω ότι έχω εγγραφεί σε αυτό [κρυογονική], υπάρχει πάντα αυτή η αντίδραση ότι είναι πραγματικά τρελλό, είναι ενοχλητικό. 

Αλλά η άποψή μου είναι ότι είναι μόνο ενοχλητικό επειδή προκαλεί τον εφησυχασμό μας».

Το 2006, ο Theil υποσχέθηκε χρηματοδότηση ύψους 3,5 εκατομμυρίων δολλαρίων για την Alcor για την ολοκλήρωση της επιστημονικής έρευνας σχετικά με την ανακούφιση και την ενδεχόμενη αντιστροφή των εξασθένησης που προκαλείται από τη γήρανση.

Ο Thiel έχει εκφράσει την ανησυχία του ότι η ανθρώπινη φυλή αποσπάται από συγκρούσεις και πολιτιστικά θέματα, ενώ θα πρέπει να επικεντρωθεί σε άλλα θέματα όπως η θεραπεία του καρκίνου.

«Συνεχίζω να σκέφτομαι ότι δεν κάνω αρκετά για τη βιοτεχνολογία και τη ριζική παράταση της ζωής ή ακόμα και απλά προσπαθώ να επενδύσω στη θεραπεία πολλών από αυτές τις πολύ μεγάλες χρόνιες ασθένειες που έχουμε», είπε στον Weiss.

Ο Thiel προστίθεται σε μια λίστα δισεκατομμυριούχων που θέλουν επίσης να διατηρηθούν κρυογονικά. 

Μερικοί έχουν ήδη παγώσει τα σώματά τους σε θερμοκρασίες -321 ° F με την ελπίδα να αναβιώσουν αιώνες αργότερα (καλά κρασιά!), όταν η ιατρική επιστήμη θα έχει προχωρήσει αρκετά για να θεραπεύσει την αιτία του θανάτου τους (δις, καλά κρασιά!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!