Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Η 'Pfizer' και ο 'FDA' γνώριζαν στίς αρχές του 2021, ότι το «εμβόλιο» mRNA COVID της 'Pfizer', προκάλεσε ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ εμβρυϊκούς καί βρεφικούς ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, συμπεριλαμβανομένου του ΘΑΝΑΤΟΥ! - DailyClout

 


Έκθεση 69: ΒΟΜΒΑ – Η Pfizer και ο FDA γνώριζαν στις αρχές του 2021 ότι το

«εμβόλιο» mRNA COVID της Pfizer προκάλεσε τρομερούς κινδύνους για το έμβρυο και το βρέφος, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου. Ωστόσο, ξεκίνησαν μια επιθετική εκστρατεία για τον εμβολιασμό των εγκύων γυναικών.


29 Απριλίου 2023 • από την Amy Kelly, Διευθύντρια Προγράμματος του War Room/DailyClout Pfizer Documents Analysis Project

Η παρτίδα των εγγράφων κλινικών δοκιμών της Pfizer που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2023 από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) με δικαστική εντολή περιέχει ένα συγκλονιστικό, οκτασέλιδο έγγραφο με τίτλο, «Κύηση και γαλουχία αθροιστική αναθεώρηση. (https://www.phmpt.org/wp-content/uploads/2023/04/125742_S2_M1_pllr-cumulative-review.pdf)" Τα δεδομένα της αθροιστικής ανασκόπησης καλύπτουν το εύρος "... από τη στιγμή της ανάπτυξης φαρμακευτικών προϊόντων έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021. Ένας υπάλληλος της Pfizer, o Robert Τ. Μarokο (https://www.linkedin.com/in/maroko/), ενέκρινε την επανεξέταση στις 20 Απριλίου 2021. (σελ. 8)

Αυτό το έγγραφο είναι από τα πιο τρομακτικά που έχουν βγει μέχρι σήμερα σε δημόσια θέα. Αποκαλύπτει ότι τόσο η Pfizer όσο και ο FDA γνώριζαν από τις αρχές του 2021 ότι το εμβόλιο mRNA COVID της Pfizer, BNT162b2, είχε ως αποτέλεσμα φρικτή βλάβη στα έμβρυα και τα μωρά. Η Pfizer πινακοποίησε:

  • Ανεπιθύμητες ενέργειες σε πάνω από το 54% των περιπτώσεων «μητρικής έκθεσης» στο εμβόλιο (248 από τις 458). Η έκθεση της μητέρας» ορίζεται στις σελίδες 1-2 ως: «PTs Απροσδιόριστος χρόνος έκθεσης της μητέρας, Έκθεση της μητέρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, Έκθεση της μητέρας πριν από την εγκυμοσύνη, Έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης». Αυτοί οι ορισμοί υπονοούν ότι η Pfizer μπορεί να εξέταζε βλάβες σε γυναίκες και μωρά που θα μπορούσαν να προκύψουν από τη σεξουαλική επαφή, την εισπνοή και την επαφή με το δέρμα πριν από την εγκυμοσύνη, καθώς η Pfizer ορίζει την «έκθεση» συμπεριλαμβανομένων και των τριών στο πρωτόκολλό της (Τροποποίηση Πρωτοκόλλου 14, https://www.phmpt.org/wp-content/uploads/2022/03/125742_S1_M5_5351_c4591001-interim-mth6-protocol.pdf, σ. 213, 246, 398, 431, 575, 607, 751, 783, 918, 948, 1073, 1103, 1226, 1255, 1378, 1406, 1522, 1549, 1663, 1688, 1813, 1836, 1949, 1969, 2081, 2100, 2211, 2228 και 2337.)
  • Ο απολογισμός των βλαβών της Pfizer στα έμβρυα και τα μωρά περιλαμβάνει:
    • "53 αναφορές [ή 21% - 53/248] αυθόρμητης άμβλωσης (51) / άμβλωσης (1) / άμβλωσης που χάθηκε (1) μετά τον εμβολιασμό BNT162b2." (σ. 4). Μια «χαμένη έκτρωση» είναι «ένας άδειος σάκος κύησης, ένα κατεστραμμένο ωάριο ή ένα έμβρυο ή εμβρυϊκός πόλος χωρίς καρδιακό παλμό πριν από την ολοκλήρωση των 20 εβδομάδων κύησης 0 ημερών». https://www.acog.org/practice-management/coding/coding-library/billing-for-interruption-of-early-pregnancy-loss
    • Εμβρυϊκή ταχυκαρδία (ακανόνιστος καρδιακός ρυθμός ταχύτερος από 180 παλμούς ανά λεπτό https://www.cincinnatichildrens.org/health/f/fetal-tachycardia) που απαιτούσε πρόωρο τοκετό και νοσηλεία του προσβεβλημένου νεογνού για πέντε ημέρες. «Η κλινική έκβαση της εμβρυϊκής ταχυκαρδίας ήταν άγνωστη». (σελ. 2)
    • Έξι περιπτώσεις πρόωρου τοκετού (σελ. 3) με αποτέλεσμα:
      • Δύο θάνατοι νεογέννητων. Η αιτία θανάτου για ένα μωρό «αναφέρθηκε ως ακραία προωρότητα με σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια και πνευμοθώρακα». Η Pfizer δήλωσε ότι ο άλλος θάνατος οφειλόταν σε «πρόωρο μωρό μικρότερο των 26 εβδομάδων και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια και πνευμοθώρακα». Σημειώστε ότι ο νεογέννητος πνευμοθώρακας είναι μια κατάσταση όπου ο αέρας διαρρέει από τον πνεύμονα και συλλέγεται μεταξύ του πνεύμονα και του θωρακικού τοιχώματος.
      • Νεογέννητη σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια. (Σημείωση: Η μαία της Καλιφόρνιας, Ellen Jasmer, έχει περιγράψει ακριβώς αυτό το φαινόμενο που συμβαίνει στην πρακτική της σε πρόσφατη συνέντευξή του στο DailyClout. https://dailyclout.io/calcified-placentas-a-nurse-midwifes-disturbing-testimony/)

 

Δεν είναι μόνο τα έμβρυα και τα νεογέννητα μωρά που η Pfizer σημείωσε ήρεμα ότι έχουν καταστραφεί στα εσωτερικά αρχεία της εταιρείας. Η Pfizer κατέγραψε επίσης πολλαπλές βλάβες στα μωρά μέσω του γάλακτος των εμβολιασμένων μητέρων. Σύμφωνα με την Pfizer στην αθροιστική ανασκόπηση, το 19% (41/215) των μωρών στα αρχεία της Pfizer που εκτέθηκαν στο εμβόλιο mRNA COVID της εταιρείας μέσω του μητρικού γάλακτος της μητέρας τους καταγράφηκαν να πάσχουν από 48 διαφορετικές κατηγορίες ανεπιθύμητων ενεργειών* (σελ. 6-7). Αυτά περιελάμβαναν:

Μερικά από τα προβλήματα των μωρών ήταν σοβαρά: υπήρχαν δέκα «σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες» (SAEs) από την «έκθεση μέσω γαλουχίας». Η επισκόπηση περιγράφει έξι από αυτές (σελ. 7):

  1. «Ένα βρέφος 15 μηνών με ιατρικό ιστορικό εμέτου παρουσίασε απολέπιση δέρματος και ευερεθιστότητα βρέφους ενώ θήλαζε (λανθάνουσα κατάσταση <7 ημέρες). Η έκβαση του συμβάντος «απολέπιση δέρματος» δεν ανακτήθηκε και η έκβαση του συμβάντος «ευερεθιστότητα του βρέφους» ήταν άγνωστη. Δεν αναφέρθηκε καμμία αιτιώδης συνάφεια από τον γιατρό».
  2. «Ένα βρέφος 9 μηνών με ιατρικό ιστορικό μηνιγγιτιδοκοκκικού εμβολίου και χωρίς ιστορικό αλλεργιών, άσθματος, εκζέματος ή αναφυλαξίας παρουσίασε εξάνθημα και κνίδωση μία ημέρα μετά την έκθεση μέσω γαλουχίας. Το αποτέλεσμα των γεγονότων «επιλύθηκε» και το συμβάν δεν συνέβη μετά τη δεύτερη ημέρα. Δεν υποβλήθηκε εκτίμηση αιτιώδους συνάφειας."
  3. «Μια μέρα μετά τον εμβολιασμό της μητέρας, ένα μωρό εμφάνισε εξάνθημα μετά το θηλασμό. Κατά τον χρόνο της έκθεσης, το συμβάν «δεν είχε ανακτηθεί. [Sic] Δεν παρασχέθηκε εκτίμηση αιτιώδους συνάφειας».
  4. «Ένα βρέφος 8 μηνών εμφάνισε αγγειοοίδημα [μια περιοχή διόγκωσης του κατώτερου στρώματος του δέρματος και του ιστού ακριβώς κάτω από το δέρμα ή τους βλεννογόνους] μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό της μητέρας του. Το συμβάν θεωρήθηκε μη σοβαρό από τις υγειονομικές αρχές και το αποτέλεσμα κατά τη στιγμή της αναφοράς ήταν άγνωστο. Δεν δόθηκε καμία αιτιώδης συνάφεια».
  5. «Υπήρξαν 2 περιπτώσεις που ανέφεραν "ασθένεια" μετά από έκθεση μέσω μητρικού γάλακτος». Στην πρώτη περίπτωση, ένα βρέφος 6 μηνών ανέπτυξε μια απροσδιόριστη ασθένεια 2 ημέρες μετά τον εμβολιασμό της μητέρας. Η έκβαση της ασθένειας του συμβάντος ανακτήθηκε και δεν παρασχέθηκε εκτίμηση αιτιώδους συνάφειας. Στη δεύτερη περίπτωση, ένα βρέφος 3 μηνών ανέπτυξε μια απροσδιόριστη ασθένεια και χρειάστηκε νοσηλεία για 6 ημέρες μετά την έκθεση μέσω μητρικού γάλακτος (λανθάνουσα κατάσταση >7 ημερών). Το αποτέλεσμα του συμβάντος αναφέρθηκε ως «ανάκτηση» και δεν παρασχέθηκε εκτίμηση αιτιώδους συνάφειας».

 

Η ενότητα Περίληψη και Συμπέρασμα της Pfizer της Σωρευτικής Ανασκόπησης αναφέρει: «Οι περιπτώσεις που εξετάστηκαν παραπάνω είναι ενδεικτικές του τι υπάρχει στη βάση δεδομένων ασφάλειας της Pfizer από τις 28 Φεβρουαρίου 2021. Ο χορηγός (Pfizer/BioNTech) θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να αναφέρει όλες τις περιπτώσεις έκθεσης και γαλουχίας κύησης. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αυθόρμητη βάση δεδομένων ασφάλειας προορίζεται για τη δημιουργία υποθέσεων και όχι για δοκιμές υποθέσεων. (σελ. 7)

Παρά το γεγονός ότι η Pfizer και ο FDA γνώριζαν μέχρι τις 20 Απριλίου 2021, την έκταση της βλάβης στα έμβρυα και τα μωρά, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι τα έμβρυα και τα νεογέννητα είχαν πεθάνει, στις 23 Απριλίου 2021, ανεξήγητα η Δρ Rochelle Walensky πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο όπου συνέστησε στις έγκυες γυναίκες να εμβολιαστούν. (https://www.verywellhealth.com/pregnant-women-covid-vaccine-5092509)

Παρακαλώ διαβάστε αυτό το καταδικαστικό "Κύηση και γαλουχία αθροιστική αναθεώρηση" (https://www.phmpt.org/wp-content/uploads/2023/04/125742_S2_M1_pllr-cumulative-review.pdf) παρακάτω.

(δείτε αναλυτικά στοιχεία εντός του συνδέσμου)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://dailyclout.io/bombshell-pfizer-and-the-fda-knew-in-early-2021-that-the-pfizer-mrna-covid-vaccine-caused-dire-fetal-and-infant-risks-they-began-an-aggressive-campaign-to-vaccinate-pregnant-women-anyway/#page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!