Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Ο πρώην αντιπρόεδρος της 'Pfizer', Δρ Mike Yeadon, λέει ότι υπάρχει ένα ΣΧΕΔΙΟ γιά νά ΣΚΟΤΩΣΕΙ εκατομμύρια, άν όχι ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπους......

 


Όπως αναφέρει αυτό το Substack για πάνω από 2 χρόνια τώρα, το PSYOP-19 ήταν και συνεχίζει να είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού.


Και παρά τους πρόσφατους ισχυρισμούς του Π.Ο.Υ., ότι η «έκτακτη πανδημία», που δεν υπήρξε ποτέ έχει πλέον «επίσημα» τελειώσει, είμαστε ακόμα στην μέση (!) αυτής της επιχείρησης. 

Απλώς μείωσαν την μετάδοση πανικού μέχρι την επόμενη αρπαγή της εξουσίας.

Το μήνυμα του Δρ Yeadon, συνδέει τέλεια το PSYOP-19 με το PSYOP-MARKET-CRASH και το PSYOP-CLIMATE-CHANGE, καθώς και με τις διάφορες άλλες ψυχολογικές επιχειρήσεις, που υπάρχουν.

Ο χρόνος τελειώνει, αλλά ο Δρ Yeadon τελειώνει δηλώνοντας σωστά ότι πρέπει όλοι να «αποσύρουμε την συγκατάθεσή μας», που είναι ένας άλλος τρόπος να πούμε ΜΗ συμμορφώνεσθε:

(https://twitter.com/LeadingReport/status/1654179518842650624, Ο απατεώνας Elon Musk εξακολουθεί να μην επιτρέπει συνδέσμους Twitter στο Substack, οπότε κάντε κλικ στην εικόνα, για να παρακολουθήσετε το σημαντικό μήνυμα του Δρ. Yeadon.)

ΜΗ συμμορφώνεσθε!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/breaking-former-vp-at-pfizer-dr-mike?utm_source=substack&utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!