Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Ανεξέλεγκτες ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ, δερματικές παθήσεις μετά τήν ένεση 'covid', τώρα μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων!...

 


(Natural News)

 Νέα έρευνα (https://thecovidblog.com/2023/04/30/graphic-gruesome-post-injection-skin-diseases-continue-plaguing-people-all-over-the-world/) που διεξήχθη από επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Ιατρικών Επιστημών της Τεχεράνης (https://en.tums.ac.ir/en) στο Ιράν διαπίστωσε ότι τα «εμβόλια» του κορωνοϊού της Γουχάν (Covid-19) προκαλούν σοβαρές δερματικές παθήσεις σε πολλούς λήπτες.


Δημοσιευμένο στο τεύχος Δεκεμβρίου 2022 του Clinical Case Reports, το έγγραφο εξετάζει έναν 67χρονο άνδρα χωρίς προηγούμενο ιστορικό δερματικών διαταραχών, που έλαβε την ένεση «αδρανοποιημένου ιού» της Sinopharm για covid, η οποία δεν έλαβε ποτέ άδεια χρήσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σχεδόν αμέσως μετά το τρύπημα, ο άνδρας ανέπτυξε σοβαρό πυρετό, ακολουθούμενο από «μπαλώματα ερυθήματος στην πλάτη του [και] αλλοιώσεις από φλύκταινες στα κάτω άκρα». 

Ανέπτυξε επίσης αυξημένα επίπεδα D-dimer, αν και βρέθηκε αρνητικός για εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση.

Μέχρι την έκτη ημέρα μετά την ένεση, το 30% του σώματος του άνδρα ήταν καλυμμένο με «πορφυρικά και σκοτεινά μπαλώματα... με υποτονικές φλύκταινες και περιοχές επιδερμικής αποκόλλησης». 

Ήταν αυτή τη στιγμή που ο άνθρωπος διαγνώστηκε με τοξική επιδερμική νεκρόλυση.

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τον άνδρα, οι γιατροί του έδωσαν φάρμακα απόρριψης μοσχεύματος οργάνου, με την πρόταση ότι το σώμα του μπορεί να ερμήνευσε το εμβόλιο της Sinopharm ως ξένο υλικό που έπρεπε να απορριφθεί. 

Του δόθηκαν επίσης ισχυρά κορτικοστεροειδή και υποβλήθηκε σε θεραπεία για πιθανή επιπεφυκίτιδα, γνωστή και ως ροζ μάτι.

Μετά από 14 ημέρες αυτής της θεραπείας, η κατάσταση του δέρματος του άνδρα φάνηκε να καθαρίζει. Ωστόσο, αυτή είναι μόνο μία περίπτωση μεταξύ πολλών που εμφανίστηκαν τις ημέρες μετά την απελευθέρωση των εμβολίων της γρίπης Fauci.

«Υπάρχει μεγάλη υποψία, ότι ο παράγοντας που το προκάλεσε είναι το εμβόλιο, καθώς άλλες αιτίες, όπως τα φάρμακα, δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν αυτό το φαινόμενο στο προαναφερθέν χρονοδιάγραμμα», εξηγεί η μελέτη περίπτωσης του άνδρα.

(Σχετικά: Για να ενημερωθείτε σχετικά με τραυματισμούς και θανάτους από ένεση covid, φροντίστε να δείτε CovidVaccineReactions.com.)

 

Τα εμβόλια των AstraZeneca και Pfizer για τον covid άφησαν Φιλιππινέζο άνδρα μόνιμα σημαδεμένο μετά από φρικτή δερματική ασθένεια

Σε μια άλλη περίπτωση από τις Φιλιππίνες, η οποία δημοσιεύθηκε ως μελέτη περίπτωσης τον Μάρτιο του 2023 στο Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology, ένας 62χρονος ασθενής με προϋπάρχουσα ψωρίαση έλαβε δύο δόσεις της ένεσης DNA «ιικού φορέα» της AstraZeneca για covid, η οποία επίσης δεν αδειοδοτήθηκε ποτέ στις ΗΠΑ.

Αρχικά, ο άνδρας δεν ανέφερε εμφανείς ανεπιθύμητες ενέργειες. Ωστόσο, αφού έλαβε μια τρίτη «αναμνηστική» δόση της ένεσης mRNA της Pfizer στα τέλη Νοεμβρίου 2022, ανέπτυξε «νέες τεταμένες φουσκάλες στα πόδια».

Η μελέτη εξηγεί επίσης ότι ο άνδρας «ανέπτυξε μια έξαρση ψωρίασης που περιγράφεται ως πολλαπλές ερυθηματώδεις πλάκες στα άκρα», καθώς και «πολλαπλά κνησμώδη τεταμένα κυστίδια και φλύκταινες, με διαβρώσεις και ορώδη κρούστα».

Ο άνδρας τελικά διαγνώστηκε με ένα σπάνιο, συνυπάρχον πομφολυγώδες πεμφιγοειδές και ψωρίαση.

Σε αυτή την περίπτωση, χρειάστηκαν μήνες επιθετικών θεραπειών με κορτικοστεροειδή, καθώς και η χορήγηση ενός αντικαρκινικού φαρμάκου που ονομάζεται μεθοτρεξάτη, αντιισταμινικά και φολικό οξύ, για να καθαριστούν οι βλάβες. 

Μετά από τρεις μήνες οι βλάβες εξαφανίστηκαν από το σώμα του άνδρα, ωστόσο έμεινε με μόνιμες ουλές.

Στη συνέχεια, έχουμε εννέα περιπτώσεις εκτός Τουρκίας στις οποίες άτομα που έλαβαν είτε τις ενέσεις αδρανοποιημένου ιού Sinovac CoronaVac είτε την ένεση mRNA της Pfizer ανέπτυξαν διάφορες δερματικές παθήσεις που κυμαίνονται από τοπικό ερύθημα, οξεία κνίδωση (κνίδωση), εκρήξεις δέρματος που μοιάζουν με πιτυρίαση rosea και απλό έρπητα.

Ή τι γίνεται με τους δύο ασθενείς από το Μίσσιγκαν που ανέπτυξαν δερματικές λεμφικές διηθήσεις μετά τη λήψη της σειράς ενέσεων mRNA της Moderna; 

Σε αυτή την περίπτωση, οι ασθενείς έπρεπε να υποβληθούν σε βιοψίες για να διασφαλιστεί ότι οι βλάβες ήταν μη καρκινικές.

Στη λίστα πηγαίνει με δερματικές παθήσεις που εμφανίζονται παντού σε άτομα που έλαβαν κάθε τύπο ένεσης covid που κυκλοφόρησε για covid. 

Τι περιέχουν πραγματικά αυτά τα φιαλίδια που είναι ικανά να προκαλέσουν τέτοια φρίκη επάνω στα σώματα των ανθρώπων και μέσα σε αυτά;

Τα τελευταία νέα σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις των κινεζικών πυροβολισμών ιού μπορούν να βρεθούν στο VaccineInjuryNews.com.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

TheCovidBlog.com

NaturalNews.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-05-03-gruesome-skin-diseases-rampant-covid-fully-jabbed.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!