Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Robert F. Kennedy Jr. γιά τήν Ουκρανία: Η Ρωσσία διεξάγει έναν ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ καί δέν έχει τήν πολυτέλεια νά ΧΑΣΕΙ !

 


(Natural News) 

Παρά τους επανειλημμένους ισχυρισμούς πολιτικών και μέσων μαζικής ενημέρωσης, ότι η Ουκρανία κερδίζει τη σύγκρουσή της με τη Ρωσσία, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία Robert F. Kennedy Jr. (https://www.kennedy24.com/πιστεύει το αντίθετο. 


Σημείωσε, ότι η Ρωσσία βλέπει τον πόλεμο ως υπαρξιακή απειλή για τη συνέχιση της ύπαρξης του κράτους, γι 'αυτό και δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει (https://www.realclearpolitics.com/video/2023/05/07/rfk_jr_on_ukraine_war_were_being_told_russia_is_losing_but_they_cannot_afford_to_lose.html).

 

Ο Kennedy το επεσήμανε αυτό κατά τη διάρκεια του 127ου επεισοδίου του «All-In Podcast», όπου παρέκτεινε τη σταθερή αντιπολεμική του θέση σχετικά με την ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσσίας στην Ουκρανία. 

(Σχετικά: Ο RFK Jr. εκθέτει όλα τα ψέμματα που λέγονται στους Αμερικανούς για τον πόλεμο της Ρωσσίας στην Ουκρανία. https://www.naturalnews.com/2023-04-26-rfk-jr-exposes-lies-americans-being-told-about-russias-war-in-ukraine.html)

«Οι Ρώσσοι δεν μπορούν να χάσουν αυτόν τον πόλεμο. 

Μας λένε ότι χάνουν, αλλά δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν αυτόν τον πόλεμο. 

Αυτό είναι υπαρξιακό ζήτημα γι' αυτούς», δήλωσε ο Kennedy. 

«Αυτή είναι η πιο βίαιη σύγκρουση από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, πιθανώς οπουδήποτε στον κόσμο, και οι απώλειες είναι τεράστιες. Πάνω από 300.000 Ουκρανοί νεκροί. 

Οι Ρώσσοι σκοτώνουν Ουκρανούς (http://wwiii.news/), ανάλογα με το ποιον πιστεύετε, σε αναλογία πέντε προς ένα».

«Αυτό είναι κάτι που η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και η ουκρανική κυβέρνηση έχουν εργαστεί σκληρά για να κρύψουν – τον αριθμό των θυμάτων, ο οποίος ήταν καταστροφικός», πρόσθεσε.

Ο Kennedy δήλωσε ότι είναι προς το συμφέρον των κυβερνήσεων τόσο της Ουκρανίας όσο και των Ηνωμένων Πολιτειών να συνεχιστεί ο πόλεμος, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξαντληθούν πρώτα οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις και στη συνέχεια να επιτευχθεί αλλαγή καθεστώτος στη Μόσχα.

«Η αντίληψή μου για τον πόλεμο είναι ότι ο Zelenskyy πιέζει αυτόν τον πόλεμο όσο πιο σκληρά μπορεί, αλλά ότι οι νεοσυντηρητικοί στον Λευκό Οίκο θέλουν αυτόν τον πόλεμο», δήλωσε ο Kennedy. «Θέλουν αλλαγή καθεστώτος με τους Ρώσσους. Θέλουν να εξαντλήσουν τον ρωσικό στρατό».

 

Ο Μπάιντεν «ποτέ δεν επιχείρησε πραγματικά» τη διπλωματία με τη Ρωσσία

Σε πολλές συνεντεύξεις και δηλώσεις, ο Kennedy έχει επισημάνει ότι η λύση του στη σύγκρουση στην Ουκρανία είναι πολύ απλή: Θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Ρωσσία (https://www.dailymail.co.uk/news/article-11991887/RFK-Jr-addresses-past-outlines-plans-deal-big-pharma-Ukraine.html).

«Η διπλωματία δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ πραγματικά», έγραψε ο Kennedy σε ένα τμήμα της ιστοσελίδας της εκστρατείας του (https://www.kennedy24.com/) με τίτλο «ειρήνη».

«Θα προσφερθούμε να αποσύρουμε τα στρατεύματά μας και τους πυραύλους με πυρηνική ικανότητα από τα σύνορα της Ρωσσίας», πρόσθεσε, υποστηρίζοντας ότι μια τέτοια κίνηση θα δελεάσει τη Ρωσσία να αποσύρει τα δικά της στρατεύματα από τουλάχιστον ορισμένα από τα αμφισβητούμενα τμήματα της Ουκρανίας.

Μετά την απόσυρση, οι ειρηνευτικές δυνάμεις των Ηνωμένων Εθνών θα σταλούν στη συνέχεια για να εγγυηθούν την ειρήνη, ειδικά για τους ρωσόφωνους στην ανατολική περιοχή του Ντονμπάς.

«Οι Ρώσσοι έχουν επανειλημμένα προσφερθεί να εγκατασταθούν. 

Αν κοιτάξετε τις συμφωνίες του Μινσκ, στις οποίες οι Ρώσσοι προσφέρθηκαν να συμβιβαστούν, μοιάζουν με μια πραγματικά καλή συμφωνία σήμερα», δήλωσε ο Kennedy.

«Ας είμαστε ειλικρινείς: Είναι ένας πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσσίας (https://moderndiplomacy.eu/2023/05/08/robert-kennedy-jr-lets-be-honest-its-a-us-war-against-russia/), για να θυσιαστεί ουσιαστικά το άνθος της ουκρανικής νεολαίας σε ένα σφαγείο θανάτου και καταστροφής για τη γεωπολιτική φιλοδοξία των νεοσυντηρητικών, που συχνά δηλώνεται, για αλλαγή καθεστώτος για τον Βλαντιμίρ Πούτιν και εξάντληση του ρωσικού στρατού, ώστε να μην μπορούν να πολεμήσουν πουθενά αλλού στον κόσμο».

Η συμφωνία του Μινσκ, που συμφωνήθηκε αρχικά το 2014 με τη μεσολάβηση της Ευρώπης και υπογράφηκε ξανά το 2015, αφού η Ουκρανία παραβίασε τις αρχές της συμφωνίας, είναι «η καλύτερη διευθέτηση για αυτόν τον πόλεμο», σύμφωνα με τον Kennedy.

Παρά το γεγονός ότι ο λαός του Ντονμπάς ψήφισε να αποσχιστεί από την Ουκρανία και να ενταχθεί στη Ρωσσία, ο Πούτιν και η κυβέρνησή του απέρριψαν τότε την προσφορά τους και υποστήριξαν την επίτευξη συμφωνίας με το Κίεβο, σύμφωνα με την οποία οι δύο περιοχές του Ντονμπάς - Ντόνετσκ και Λουχάνσκ - θα μετατραπούν σε αυτόνομες περιοχές με ειδικά δικαιώματα, παρόμοια με τον τρόπο λειτουργίας ενός κράτους στην Αμερική.

«Θα διευθετούσα αυτόν τον πόλεμο», είπε ο Kennedy. «Η Ουκρανία δεν μπορεί να πολεμήσει χωρίς την υποστήριξη των ΗΠΑ».

Βρείτε περισσότερες ιστορίες όπως αυτή στο RussiaReport.news.

Kennedy Jr. συζητώντας πώς οι νεοσυντηρητικοί στην κυβέρνηση των ΗΠΑ έσπειραν τους σπόρους της τρέχουσας συμμετοχής της Αμερικής στη σύγκρουση της Ρωσσίας στην Ουκρανία, όταν υποστήριξε ένα πραξικόπημα (https://www.brighteon.com/d61829d1-9122-4747-b635-e0011ba78f8d) και εγκατέστησε μια πολύ αντιρωσική κυβέρνηση στο Κίεβο.

(βίντεο)

Αυτό το βίντεο είναι από το κανάλι InfoWars στο Brighteon.com.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

RealClearPolitics.com

DailyMail.co.uk

ModernDiplomacy.eu

Brighteon.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-05-10-rfk-jr-russia-fighting-existential-war-cannot-lose.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!