Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Ο Robert Kennedy Jr. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ τήν 'C.I.A.' πίσω από τήν ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του θείου του! ( Σάν νά ΑΡΓΗΣΕΣ ρέ Robert! 60 ολόκληρα χρόνια! Καί 55 χρόνια από τήν ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του πατέρα σου! )

 


Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, δικηγόρος Robert Kennedy Junior, ο οποίος είναι ανιψιός του 35ου προέδρου των ΗΠΑ John F. Kennedy, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών της χώρας ('CIA') συμμετείχε στη δολοφονία του αρχηγού του κράτους το 1963.




«Υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία ότι η CIA συμμετείχε στη δολοφονία του. 


Νομίζω ότι είναι πέρα από κάθε εύλογη αμφιβολία σε αυτό το σημείο», ανέφερε ο ίδιος αναφερόμενος στο βιβλίο του James Douglas, «JFK and the Unspeakable».




ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://sputnikglobe.com/20230508/robert-kennedy-accuses-cia-behind-his-uncles-assassination-1110188916.html


4 σχόλια:

  1. και όπως πάντα, εξαιρετική επιλογή φωτογραφικού υλικού! ιδιαίτερα το εξώφυλλο του βιβλίου JFK & the Unspeakable, αλλά και η δεύτερη στο τραίνο πολύ δυνατό αποτέλεσμα! μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά είσαι πάντα καλά αγαπητέ 'c.G.'.
      Yπάρχει μέγα πλήθος φωτογραφιών από τήν πολυτάραχη εκείνη ιστορική περίοδο καί τό τρομερό συμβάν, βάζουμε λιγοστές καί κατά τό δυνατόν αντιπροσωπευτικές.

      Διαγραφή
  2. Η CIA ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ , ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ; ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΟΣΑΝΤ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ MEYER LANSKY, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΝΝΕΝΤΙ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΟΠΛΑ , ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΤΟ 1963 Ο JAMES J. ANGLETON ΗΤΑΝ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ CIA ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ. ΟΙ ``ΔΥΝΑΜΕΙΣ`` ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ, ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΝΕΝΤΙ, ΤΟΝ ΜΑΛΚΟΛΜ X , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ , ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΙ. Η ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΝΕΝΤΙ ΣΤΟ ΝΤΑΛΑΣ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ `` ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ`` ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΩΣΤΙΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ``ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ`` … ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΤΑΛΑΣ ; … ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ SAM BLOOM , ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΣ , ΚΑΙ ΤΟΥ JERRY BRUNO, ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΝΕΝΤΙ. Ο ΜΠΡΟΥΝΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ WOMEN`S BUILDING, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΣ ΕΠΕΜΕΝΑΝ Ο ΚΕΝΝΕΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ TRADE MART. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΤΑΛΑΣ ; ΜΗΠΩΣ Η ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΝΕΝΤΙ ΕΚΕΙ , ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ; ΙΣΩΣ, ΤΟ ΝΤΑΛΑΣ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ , ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΟΠΛΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1940. ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΚΕΝΝΕΝΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΥΡΙΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΤΑΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα ένας ΕΞΟΧΟΣ σχολιασμός, παραλλήλως μέ στοιχεία, που αγγίζει τήν ουσία της δολοφονίας του Αμερικανού Προέδρου, όπως δυστυχώς δέν γράφεται καί δέν δημοσιεύεται....
      Άπειρες ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ αγαπητέ ΑΝΝΙΚΕΡΙ !
      (Εννοείται ότι θά αναρτηθεί!)

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!