Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ γίνονται τέτοιες ταινίες! "Sound of Freedom": Μία ταινία γιά τήν ΕΜΠΟΡΙΑ παιδιών!..... [ A Ξ Ι Ζ Ε Ι ! ]

 

Τό πρώτο 'τρέϊλερ' κυκλοφόρησε από τήν «Angel Studios» καί υπόσχεται νά

ευαισθητοποιήσει τήν ανθρωπότητα, γιά αυτό τό ειδεχθές έγκλημα!Ο Jim Caviezel, ηθοποιός των «Παθών του Χριστού», παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο δράμα εμπορίας ανθρώπων "Sound of Freedom". 

Το πρώτο 'τρέϊλερ' κυκλοφόρησε (https://www.angel.com/press/release/angel-studios-announces-new-film-sound-of-freedom-starring-jim-caviezel) από την Angel Studios


Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Tim Ballard, ενός πρώην πράκτορα της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που παραιτήθηκε από τη δουλειά του για να σώσει παιδιά από τους παγκόσμιους σωματεμπόρους.

Ο Ballard (Caviezel), ένας ομοσπονδιακός πράκτορας, χάνει την ελπίδα του στο σκοτεινό πεδίο της εγκληματικής παιδικής εργασίας. 

Αλλά ο Ballard ανακαλύπτει γρήγορα το έργο της ζωής του όταν καταφέρνει να απελευθερώσει ένα επτάχρονο αγόρι που έχει απαχθεί. Όταν το αγόρι ζητά από τον Ballard να βρει την αδελφή του, η οποία έχει επίσης απαχθεί, ο Ballard αποφασίζει να αφιερώσει τη ζωή του στη διάσωση παιδιών από τη σεξουαλική δουλεία.Εκτός από τον Caviezel, οι νικητές των Όσκαρ είναι επίσης η Mira Sorvino ("The Final Cut"), ο Bill Camp ("12 Years a Slave") και ο José Zúñiga ("Twilight") που είναι μέρος του καστ. 

Πρωταγωνιστεί επίσης ο συντηρητικός Μεξικανός ηθοποιός και ακτιβιστής κατά των αμβλώσεων Eduardo Verástegui ("Unplanned"), ο οποίος είναι επίσης παραγωγός της ταινίας.

Το "Sound of Freedom" είναι μια αξιόλογη ταινία, κινηματογραφημένη και βασισμένη σε αληθινές ιστορίες μυστικών ηρώων, που θα έφερναν ελπίδα σε πολλούς ανθρώπους, δήλωσε ο Neal Harmon, Διευθύνων Σύμβουλος των 'Angel Studios'.

«Αυτή η ταινία θα καθηλώσει το κοινό με ενθουσιασμό και θα μας ενθαρρύνει όλους να αναλάβουμε δράση».

Ο Caviezel πρόσθεσε: 

«Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέρος αυτής της δυνατής ταινίας. Θα έλεγα μάλιστα ότι αυτή είναι η δεύτερη πιο σημαντική ταινία που έχω κάνει μετά τα "Πάθη του Χριστού"»

Σύμφωνα με την πύλη μέσων ενημέρωσης Vision Times (https://es.visiontimes.com/2023/05/18/sound-of-freedom.html), το "Sound of Freedom" θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ στις 4 Ιουλίου.

Πηγή:

Angel Studios: Trailer «Sound of Freedom» (https://www.angel.com/press/release/angel-studios-announces-new-film-sound-of-freedom-starring-jim-caviezel) - 17 Μαΐου 2023

Vision Times: «Sound of Freedom»: la película sobre el tráfico de niños que promete conmover al mundo (https://es.visiontimes.com/2023/05/18/sound-of-freedom.html) - 18 Μαΐου 2023

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://transition-news.org/sound-of-freedom-film-uber-kinderhandel

3 σχόλια:

 1. Πολύ ξ ε χ ω ρ ι σ τ ό ς ηθοποιός, μέ αληθινό ΗΘΟΣ!
  Ένας άνθρωπος που αποτελεί πιστεύουμε όντως ΚΟΣΜΗΜΑ γιά τό κατά τά άλλα διόλου ποιοτικό 'Χόλλυγουντ'!
  Καί είναι ο άνθρωπος που ο πάντα ΨΥΧΩΜΕΝΟΣ Μέλ Γκίμπσον ΕΥΣΤΟΧΑ επέλεξε πρό ετών γιά τήν φοβερή ταινία του περί του Ιησού Χριστού καί των Παθών του, ως πρωταγωνιστή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μόνον στην δικιά σας σελίδα μαθαίνουμε τέτοια νέα,ειλικρινά δεν γνώριζα ότι έχει γυριστεί τέτοια ταινία.Σίγουρα θα το διαδώσω σε όσους περισσότερους μπορώ.Δυστυχώς έχουν βάλει εδώ και πάρα πολλά χρόνια ως στόχο τα μικρά παιδιά!Ο Θεός να τα φυλάει από κάθε τι κακό.ΑΜΗΝ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι γνωστό αγαπητέ, ότι τόν Καβίζελ δέν τόν συμπαθούν ιδιαιτέρως στό 'Χόλλυγουντ'.....
   Ακριβώς επειδή κρατάει αυτήν τήν σίγουρα ΠΟΙΟΤΙΚΗ στάση καί ως άνθρωπος καί ως ηθοποιός.
   (Φαντασθείτε στό 'σήριαλ' που γύριζε καί πρωταγωνιστούσε πρό ετών, αστυνομικής καί περιπετειώδους πλοκής, πυροβολούσε πάντα τούς "κακούς" μόνο στά ...πόδια!!!! Γιά νά μήν σκοτώνει!)

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!