Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Η 'Target' λανσάρει τήν σειρά ρούχων 'τρανσέξουαλ' γιά .....μωρά!!!!! ΛΥΣΣΑΞΑΝ! Ούτε τά μωρά δέν ΣΕΒΟΝΤΑΙ!

 


Ο μεγάλος αμερικανικός λιανοπωλητής 'Target', μόλις ξεκίνησε μια νέα σειρά ρούχων για ........«τρανσέξουαλ» μωρά!!!


Η νέα σειρά ρούχων αποτελεί μέρος της νέας σειράς ρούχων της Target που είναι αφιερωμένη στο "PRIDE" (https://www.target.com/c/pride/-/N-5589f).

Η ενότητα περιλαμβάνει αντικείμενα με θέμα το ουράνιο τόξο και ρούχα "gender-fluid".

Η Target λέει ότι η «νέα συλλογή ρούχων LGBTQ 'υπερηφάνειας'» απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων των βρεφών.

Η νέα σειρά ρούχων για κατηχημένα παιδιά αποκαλύφθηκε από το Woke Alerts από την Έρευνα Καταναλωτών, το οποίο ειδοποιεί τους χρήστες για την εταιρική αφύπνιση.

Ωστόσο, το Woke Alerts προειδοποιεί ότι (https://consumersresearch.org/woke-alert/target/) η νέα συλλογή τρανς ρούχων δεν είναι η πρώτη προσπάθεια της Target να προωθήσει την ακροαριστερή ιδεολογία στα παιδιά.

«Αυτό ακολουθεί τις μακροχρόνιες προσπάθειες της Target να κατηχήσει τα παιδιά μέσω βιβλίων με τίτλους "Are you a boy or are you a girl?", "The Hips on the Drag Queen Go Swish, Swish, Swish", "I'm Not a Girl" και πολλά άλλα», σημειώνει το Woke Alert.

Τώρα, η Target επεκτείνει τα προϊόντα προπαγάνδας της τρανς ατζέντας για να κατηχήσει τα παιδιά ενώ είναι ακόμα μωρά.

Στο πλαίσιο του "Pride, Kids' &; Baby Clothing" (https://www.target.com/c/pride-kids-baby-clothing/-/N-aharm) της Target, ο γίγαντας λιανικής προσφέρει τα ακόλουθα είδη:

"Το να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου και την κοινότητά σου είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεις, όλο το χρόνο", αναφέρει η εταιρεία για τα προϊόντα.

Προφανώς, το να είσαι «ο εαυτός σου» σημαίνει να συμμορφώνεσαι με τη ριζοσπαστική «woke» ατζέντα της Αριστεράς.

«Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να αρχίσετε να κάνετε πλύση εγκεφάλου στα παιδιά σας ώστε να πιστεύουν ότι το σώμα τους είναι ελαττωματικό και να τα μπερδεύετε σχετικά με το φύλο και τη σεξουαλικότητά τους, σύμφωνα με το Target!» 

Σημειώσεις (https://pjmedia.com/culture/catherinesalgado/2023/05/10/lgbtqinfant-target-releases-lgbtq-clothes-for-babies-kids-n1694283) PJMedia.

«Περιέργως, το Target δείχνει μόνο κορίτσια που φορούν τα φορέματα.

«Φαίνεται ότι είναι δύσκολο ακόμη και για τον woke Target να ξεφύγει από τη νοοτροπία όπου η βασική βιολογία έχει σημασία.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/target-launches-transgender-clothing-line-babies/

2 σχόλια:

  1. https://www.reuters.com/investigates/special-report/global-pandemic-bats-deforestation/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ελληνικό κράτος κόπτεται για την εκπαίδευση των δημοσίων υπαλλήλων σε θέματα ΛΟΑΤΚΙ!
    Δείτε το έγγραφο
    https://enromiosini.gr/arthrografia/to-elliniko-kratos-koptetai/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!