Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Ο Sucharit Bhakdi μιλάει στην Bundestag.


  • Πρόσκληση του AfD στο 2ο Συμπόσιο Corona στη γερμανική Bundestag στο Βερολίνο.
  • Ο διάσημος μικροβιολόγος Bhakdi ήταν μεταξύ των πολλών ομιλητών στις 11 και 12 Νοεμβρίου.
  • Μετά την απόρριψη μιας εξεταστικής επιτροπής για τον «κορωνοϊό», το AfD εξακολουθεί να είναι ενεργό.
  • Πολλές διασημότητες και οι γιατροί και οι επιστήμονες της MWGFD μιλούν στην Bundestag.
  • Όλες οι πτυχές της «πανδημίας του κορωνοϊού» βρίσκονται στο τραπέζι. Η stattzeitung.org αποτελεί μέρος της.
  • Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα συμπληρώσουμε αυτό το άρθρο με εντυπώσεις από το συμπόσιο.
    Ζητούμε συγγνώμη για την ελαφρώς μειωμένη ποιότητα εικόνας των ζωντανών ηχογραφήσεων.
    Αποσπάσματα από τους ειδικούς στις φωτογραφίες και στο τέλος του άρθρου.
  • Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη ζωντανή ροή. Επεξήγηση αυτού στο τέλος του άρθρου.

S

Ο ucharit Bhakdi έρχεται στο Βερολίνο. Είναι ένας από τους εξέχοντες ομιλητές στο 2ο Συμπόσιο Corona στη γερμανική Bundestag. Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, η κοινοβουλευτική ομάδα του AfD σας προσκαλεί σε κεντρικές ομιλίες και ομάδες εμπειρογνωμόνων στη γερμανική Bundestag. Τους τελευταίους 21 μήνες, το stattzeitung.org έχει επίσης επανειλημμένα αναφέρει τους κινδύνους των επιβλαβών «εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού» και τις καταστροφικές παρενέργειες των αποτυχημένων μέτρων κατά του κορωνοϊού. 

Για παράδειγμα, στα άρθρα "Ο εμβολιασμός είναι επικίνδυνος και μερικές φορές θανατηφόρος!" και "Η ένεση Covid-19 καταστρέφει τις διαδικασίες της ανθρώπινης σκέψης". Η εδώ και καιρό αναμενόμενη εξεταστική επιτροπή απορρίπτεται από την πλειοψηφία των Γερμανών πολιτικών σε όλο το κομματικό τοπίο. Μεμονωμένες φωνές των «θυμάτων του εμβολίου» έχουν φτάσει τώρα στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, αλλά συνήθως δεν ακούγονται. 

Ξανά και ξανά, η stattzeitung.org συνάντησε αξιοθρήνητους ανθρώπους που ενήργησαν καλή τη πίστει απέναντι στην προστατευτική επίδραση της ακίδας mRNA και ακόμη και τώρα, πολύ μετά το καταστροφικό γι' αυτούς "τσίμπημα", διαμαρτύρονται για τεράστιες ζημιές. Οι συγκινητικές ιστορίες μας για την πρώην «δρομέα μεγάλων αποστάσεων» Hannah Stoll από το Sigmaringen, η οποία μπορεί να περπατήσει μόνο πολύ αργά μόνο μετά την ακίδα, και τον νεαρό οικογενειάρχη Benjamin Leonhard από την Κωνσταντία, ο οποίος μόλις και μετά βίας μπορεί να σηκώσει τον τρίχρονο γιο του, προκάλεσαν αίσθηση. Μέχρι σήμερα, κανένας από τους δύο δεν τα πάει πολύ καλύτερα. Είστε ευπρόσδεκτοι να διαβάσετε ""Εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού", εμβολιασμένος και στη συνέχεια εγκαταλελειμμένος - Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η Γερμανία αντιμετωπίζει τα θύματα εμβολίων" και "Απλά πρέπει να θέλετε να το κάνετε", καθηγητής Dr. med. Arne Burkhardt".

Οι γιατροί που αντιτάχθηκαν στο αντιπαραγωγικό διάταγμα για τις μάσκες έπρεπε να αναφερθούν στο δικαστήριο και να λάβουν σκληρές τιμωρίες, όπως συνέβη με τον γιατρό από το Deggenhausertal κοντά στο Überlingen. Πλήρωσε για την ιατρική του άποψη με πρόστιμο πάνω άνω των 20.000 ευρώ. Ο γιατρός στο Überlingen καταδικάστηκε τελικά».

Σε πολλές πτυχές του "Corona Plandemic" και των επιπτώσεών του, οι οποίες εξακολουθούν να επηρεάζουν όλους τους ανθρώπους, στη φυλάκιση για πολιτικούς λόγους, καθώς και σε αυτό το θέμα, η stattzeitung.org αναφέρει σε συνεχή βάση, όπως μια τρέχουσα υπόθεση από την περιοχή της λίμνης της Κωνσταντίας. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε "Η υπόθεση της "Johanna Findeisen" και τα μέσα ενημέρωσης.". 

Σχετικά με το θέμα του πλαστογραφημένου αριθμού κλινών εντατικής θεραπείας, τη θεραπεία των παιδιών, τις επιπτώσεις ενός «εμβολίου» μόνο με επείγουσα έγκριση, το ρήγμα που διαπερνά ολόκληρη την κοινωνία, τις οικονομικές συνέπειες, την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης και πολλά άλλα, σπουδαίοι εμπειρογνώμονες συγκεντρώνονται στο Βερολίνο για να κατηγορήσουν, να εκπαιδεύσουν - αλλά και να συζητήσουν τρόπους εξόδου από την παγκόσμια καταστροφή. 

Ο εκπρόσωπος πολιτικής υγείας της κοινοβουλευτικής ομάδας του AfD, Martin Sichert (MdB), καλωσορίζει επίσης τους συναδέλφους του κόμματος, όπως ο Rainer Rotfuß (MdB) από το Lindau και ο Mag. Gerald Hauser, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του αυστριακού FPÖ.

Ο Sucharit Bhakdi θα μιλήσει το Σάββατο στις 17:30 μ.μ. για τον ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) και την παγκόσμια τραγωδία εμβολίων του παγκόσμιου καθεστώτος εμβολιασμού. 

 Ο Bhakdi, ένας από τους σημαντικότερους διαφωτιστές στο θέμα του "κορωνοϊού", μικροβιολόγος και συγγραφέας βιβλίων ανακοίνωσε αυτή την ομιλία ως τη σημαντικότερη ομιλία του. 

Η stattzeitung.org μπόρεσε επίσης να πάρει συνέντευξη από τον φάρο του κινήματος στη Βιέννη. Κοιτάξτε στο "Ο καθηγητής Sucharit Bhakdi ήρθε στη Βιέννη με ένα μήνυμα".


Παρακολουθήστε επίσης την εκδήλωση, με τίτλο: "ΠΟΥ - μια ευκαιρία για παγκόσμια υγεία ή ανθρωπιστικό αδιέξοδο;" στις 22 Νοεμβρίου 2023 στο Überlingen στη λίμνη της Κωνσταντίας

Στο ερώτημα: ΠΟΥ μια ευκαιρία για την παγκόσμια υγεία, ή ανθρωπιστικό αδιέξοδο, ένα σημαντικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στο Überlingen στη λίμνη της Κωνσταντίας στις 22 Νοεμβρίου 2023. 

Δύο από τους τρεις ομιλητές στο βήμα στο Überlingen, η Maria Hubmer-Mogg και ο Philipp Kruse, θα μιλήσουν επίσης στο Βερολίνο. Κλείστε γρήγορα το εισιτήριό σας για να μπορέσετε να είστε εκεί όταν τρεις ειδικοί από την Αυστρία, την Ελβετία και τη Γερμανία μιλούν για τους κινδύνους της υγείας ως παγκόσμιου αγαθού, που διαχειρίζεται ένας κερδοσκοπικός οργανισμός. Είστε ευπρόσδεκτοι να διαβάσετε "Ο ΠΟΥ. Για κινδύνους και παρενέργειες, ρωτήστε τους ειδικούς μας».

Εισιτήρια για την εκδήλωση "WHO" στο Überlingen είναι διαθέσιμα εδώ.


Ο κατάλογος των ομιλητών στο 2ο Συμπόσιο Corona στη γερμανική Bundestag είναι ελλιπής εδώ. Πολλοί από αυτούς είναι μέλη της MWGFD (Mediziner und Wissenschaftler für Gesundheit, Freiheit und Demokratie: Γιατροί και Επιστήμονες για την Υγεία, την Ελευθερία και τη Δημοκρατία). Ξανά και ξανά, η MWGFD επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως στο τελευταίο συμπόσιο τύπου για την ιδρυματική βία κατά των παιδιών. Ρίξτε μια ματιά στο "Uwe Kranz: Online πορνό για εξάχρονα, ένα πρότυπο για την εκπαίδευση;".

Οι συντάκτες της stattzeitung.org θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για τις πολυάριθμες προσκλήσεις, όποτε είναι δυνατόν να είμαστε εκεί, συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου στο Βερολίνο.

Συμμετέχοντες στο 2ο Συμπόσιο Corona στη γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2023: Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Dr. Ronald Weikl, Prof. Dr. Walter Lang, Dr. Maria Hubmer-Mogg, Werner Möller, Prof. Dr. Andreas Sönnichsen, Uwe Kranz, Prof. DDr. Christian Schubert, Prof. Dr. Stefan Hockerz, Philipp Kruse, Dr. Michael Yeadon, Prof. Dr. Michael Meyen, Prof. Dr. Stefan Homburg, Paul Cullen, Tom Lausen, Philipp Kruse, Dr. Walter Weber, Dr. Gunter Frank, Katharina Koenig, μια γυναίκα σοβαρά άρρωστη ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού, Martin Sichert MdB, Dr. Christina Baum MdB, Dr. Rainer Rothfuss MdB και πολλοί άλλοι ομιλητές.

Αποσπάσματα από τους ειδικούς στο 2ο Συμπόσιο Corona

  • Andreas Sönnichsen: «Ποτέ δεν υπήρξε επιδημική κατάσταση εθνικής σημασίας».
  • Δρ Ronald Weikl: «Το πιο επικίνδυνο πράγμα για τις μάσκες ήταν η επανεισπνοή με το αυξημένο διοξείδιο του άνθρακα».
  • Walter Lang για τους αιφνίδιους θανάτους: «Βλέπουμε μια συσσώρευση και πρόσφυση στον καρδιακό μυ, αυτό που βλέπουμε είναι συγκρίσιμο με μια ωρολογιακή βόμβα. Πρέπει να δοθεί τέλος στον ευτελισμό της βλάβης από τα εμβόλια ως Long Covid». Μεγάλο χειροκρότημα.
  • Kay-Uwe Ziegler, μέλος της Bundestag AfD, μέλος της επιτροπής υγείας για τη βοήθεια κατά του κορωνοϊού: «Το σωσίβιο ήταν γεμάτο ψιλά γράμματα. Σήμερα, οι "τραυματισμένοι του εμβολίου" σύρονται στα δικαστήρια».
  • Ο καθηγητής Δρ Paul Cullen, εργαστηριακός γιατρός, σχετικά με τα τεστ PCR: «Τα 2/3 των θετικών ευρημάτων ήταν άσχετα με την πανδημία».
  • Ο οικογενειακός γιατρός και συγγραφέας Δρ Gunter Frank: «Ο αποκλεισμός ήταν μια ανθρωπιστική καταστροφή».
  • Tom Lausen, αναλυτής δεδομένων: «Τα στοιχεία του RKI δεν αξίζουν τίποτα. Αυτό έχει να πει το ChatGPT γι' αυτό».
  • Lars Hünich, MdL Brandenburg: «Ο Ralf Ludwig θα υποβάλει μήνυση τον Δεκέμβριο εναντίον των πολιτικών που ψήφισαν υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού».
  • Walter Weber για την έρευνα στο σπίτι του: «Η γυναίκα μου είναι νοικοκυρά και ζήτησε από την αστυνομία να βγάλουν τα παπούτσια τους όταν έγινε έρευνα. Όλοι τους το έκαναν, ωστόσο λειτούργησαν εκφοβίζοντας το ιατρικό επάγγελμα».
  • Jörg Schneider, μέλος της γερμανικής Bundestag, Επιτροπή Υγείας: «Γιατί έπρεπε να εξασφαλιστούν τόσο μεγάλες ποσότητες εμβολίου, έχουμε οικονομία της αγοράς».
  • Josef Hingerl, δικηγόρος: «Ο δικαστής της Βαϊμάρης Christian Dettmar έκανε τα πάντα σωστά».
  • Εγκληματολόγος Björn-Lars Oberndorf: «Έχουμε δει μεγάλη αύξηση των ενταλμάτων κατ' οίκον έρευνας εναντίον προηγουμένως αθώων πολιτών».
  • Gerhard Reuther, ιστορικός της ιατρικής, Βιέννη: «Αν φοβάσαι, δεν σκέφτεσαι πια. Εκείνοι που είναι φτωχοί είναι πολύ πιο πιθανό να πεθάνουν. Μείωση πληθυσμού».
  • Christina Baum, μέλος της γερμανικής Bundestag, μέλος της Επιτροπής Υγείας: «Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε».
  • Δρ Maria Hubmer-Mogg: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο στην ιστορία του κόσμου».
  • Sucharit Bhakdi: «Οι αρχές υπήρξαν συνεργοί! Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε τι εννοώ. Όποιος θέλει μπορεί να το καταλάβει».

Το παρακάτω χειροκρότημα ανήκει στον μεγάλο Sucharit Bhakdi και στο τέλος της διάλεξής του το χειροκρότημα που ακολούθησε ξεπέρασε το προηγούμενο.


Αναφορά από τη 2η ημέρα του Συμποσίου Corona

Είστε ευπρόσδεκτοι να διαβάσετε την έκθεση για τη 2η ημέρα του Συμποσίου Corona: Ο Sucharit Bhakdi μιλάει στην Bundestag. Ημέρα 2.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη ζωντανή ροή

Σύμφωνα με τον Kay-Uwe Ziegler, MdB, δεν θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης λόγω απόφασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του AfD.
Δεν ήθελαν να διακινδυνεύσουν ότι το γεγονός θα μπορούσε να απαξιωθεί από απρόβλεπτες ομιλίες.

Μαγνητοσκόπηση ομιλιών

Λάβαμε επίσης το μήνυμα από τον Rainer Rothfuss, μέλος της Bundestag, ότι όλες οι ομιλίες αυτής της διήμερης εκδήλωσης θα δημοσιευτούν σύντομα στο κανάλι YouTube της κοινοβουλευτικής ομάδας AFD. Μπορείτε να βρείτε το κανάλι, αγαπητοί αναγνώστες του stattzeitung, εδώ.


































ΠΗΓΗ: https://www.stattzeitung.org/artikel-lesen/2023-11-11-sucharit-bhakdi-spricht-im-bundestag.html


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!