Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

CRÉPOL (ΓΑΛΛΙΑ) - ΔΟΥΒΛΙΝΟ: ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ.


Επιτρέπεται να φωνάζετε μόνο στην περίπτωση του ...«πραγματικού» ρατσισμού από τους λευκούς... (Συμβολική εικόνα: Imago)


από Aischa Schlüter
-
25 Νοεμβρίου 2023

Θα είχατε ακούσει αν ένας νεοναζί εισέβαλε σε μουσουλμανικό σχολείο στην Ιρλανδία προχθές και τραυμάτιζε σοβαρά πολλά παιδιά με μαχαίρι; Θα είχατε ακούσει για το πώς μια ομάδα 20 νεοναζί εισέβαλε σε ένα πάρτυ σε τζαμί στην Crépol της Γαλλίας, επιτέθηκε στους καλεσμένους με μαχαίρια και δολοφόνησε έναν δεκαεξάχρονο;

Ναι, πιθανότατα θα το είχατε ακούσει – αν οι δράστες ήταν λευκοί και οι μετανάστες τα θύματα. Επειδή όμως συνέβη ακριβώς το αντίστροφο, τα κύρια άρθρα και τα κομβικά σημεία, τα κύματα αγανάκτησης και οι δημόσιες εκφράσεις συλλυπητηρίων, απουσιάζουν. 

Διότι, όπως διατείνονται οι ειδικοί, δεν είναι ρατσισμός αν οι Ευρωπαίοι είναι τα θύματα. Ρατσισμός εναντίον των λευκών δεν υπάρχει. Δεν έχει σημασία ότι οι δολοφόνοι της Crépol φώναζαν ότι είχαν έρθει για να «σκοτώσουν λευκούς». Και δεν έχει σημασία ότι το σχολείο στο Δουβλίνο (https://www.t-online.de/nachrichten/panorama/kriminalitaet/id_100288140/dublin-messerattacke-auf-kinder-loest-rechtsextreme-unruhen-aus.html), όπου ένας Αλγερινός ήθελε να δολοφονήσει τα παιδιά, είναι ένα σχολείο όπου ομιλούνται μόνο γαελικά, δηλαδή αρχαία ιρλανδικά, και στο οποίο φοιτούν σχεδόν μόνο λευκοί και ντόπιοι.

Στην καλύτερη περίπτωση, «διακρίσεις»...
Η γλώσσα δημιουργεί πραγματικότητα: Όχι μόνο ο ρατσισμός δεν εμφανίζεται στον στενά καθορισμένο διαθεματικό ορισμό του, αλλά και η σαρωτική μισανθρωπία κατά των λευκών και τα αποτελέσματά της εξαφανίζονται από τη συνείδηση: Δεν είναι ρατσισμός, αλλά πρόκειται μόνο για «διάκριση». 

Σκέφτομαι το κείμενο ενός «ειδικού στον ρατσισμό» που έγραψε: «Δεν είναι ωραίο να σε αποκαλούν πατάτα, αλλά δεν είναι ρατσισμός». Αυτό δείχνει πολύ καλά τι είδους ιδέα έχουν αυτοί οι ειδικοί για τον ρατσισμό κατά των λευκών: μερικές ακίνδυνες προσβολές, τίποτε άλλο.

Ότι στη συνέχεια οδηγεί σε πράξεις βίας όπως αυτές που περιγράφονται παραπάνω. ότι υπάρχει συστηματική σεξουαλική εκμετάλλευση, όπως στην περίπτωση του σκανδάλου "Rotherham Grooming" στην Αγγλία (όπου η αστυνομία ενήργησε πολύ διστακτικά λόγω των αποκλειστικά μεταναστών δραστών)· (https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal) ότι υπάρχει μαζικός εκφοβισμός λευκών παιδιών σε σχολεία κυρίως από μετανάστες· ότι τα εγκλήματα κατά των λευκών δεν λαμβάνουν σχεδόν την ίδια προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης και τη δημόσια κατακραυγή· ότι με μια ευρύτερη έννοια υπάρχει επίσης κατά των λευκών, δηλαδή κατά της πλειοψηφίας, τρομοκρατία και ισλαμισμός: αυτό δεν περνάει καθόλου σε αυτή τη σκέψη. Είναι απλά όπως το παράδειγμα με την ... πατάτα.



ΠΗΓΗ: ansage.org



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μαζική αύξηση των βίαιων εγκλημάτων
Μια άλλη θεωρία συνωμοσίας γίνεται πραγματικότητα
reitschuster.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!