Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Η στατιστική της φρίκης: Από τότε που ο EMA ενέκρινε το εμβόλιο COVID για παιδιά, δεν υπήρξε τέλος στην έκρηξη της παιδικής θνησιμότητας. (ΑΚΟΥΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ;;;;;)


23 Νοεμβρίου 2023


Οι μη φυσιολογικοί θάνατοι παιδιών σε ολόκληρη την Ευρώπη ήταν αρνητικοί το 2020 και το 2021 σε σύγκριση με τον προηγούμενο μέσο όρο έως ότου ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) επέκτεινε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) του εμβολίου COVID-19 στα παιδιά.

Περιέργως, από εκείνο το σημείο και μετά, οι υπερβολικοί θάνατοι παιδιών σε ολόκληρη την Ευρώπη άρχισαν να αυξάνονται σημαντικά μέχρι το τέλος του 2021 και συνέχισαν να αυξάνονται το 2022 και το 2023.

Τόσο πολύ που χιλιάδες παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από τότε που τους χορηγήθηκε το εμβόλιο Covid-19 από το συνηθισμένο.

Το 2020, το πρώτο έτος της εικαζόμενης πανδημίας, ο αριθμός των μη φυσιολογικών θανάτων μεταξύ παιδιών ηλικίας 0-14 ετών σε ολόκληρη την Ευρώπη ήταν -511, σύμφωνα με την EuroMOMO, την επίσημη βάση δεδομένων θανάτων της ΕΕ. Αυτό σημαίνει ότι 511 λιγότερα παιδιά πέθαναν από το συνηθισμένο.

Πηγή

Αυτή η τάση συνεχίστηκε το 2021 μέχρι την εβδομάδα 21 με -330 μη φυσιολογικούς θανάτους. Αυτό σημαίνει ότι 330 λιγότερα παιδιά πέθαναν από το συνηθισμένο.

Πηγή

Ωστόσο, αυτή η τάση σταμάτησε όταν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων επέκτεινε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για το εμβόλιο COVID-19 σε παιδιά.


Πηγή

Ο EMA το έκανε αυτό στις 28 Μαΐου 2021, που έτυχε να είναι η 21η εβδομάδα του 2021, και αυτό που συνέβη μετά από αυτό είναι αυτό-

Πηγή

Ο αριθμός των μη φυσιολογικών θανάτων σε παιδιά έχει αυξηθεί σημαντικά: μέχρι το τέλος του 2021 είχαν καταγραφεί 685 επιπλέον θάνατοι. Αυτό σημαίνει ότι 685 περισσότερα παιδιά πέθαναν από το συνηθισμένο.

Πηγή

Δυστυχώς, ο EMA επέκτεινε επίσης την EUA για το εμβόλιο COVID-19 την 47η εβδομάδα του 2021 σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών .


Πηγή

Αυτή η νέα τάση συνεχίστηκε στη συνέχεια το 2022 με έναν συγκλονιστικό αριθμό 1.385 επιπλέον θανάτων. Αυτό σημαίνει ότι 1.385 περισσότερα παιδιά πέθαναν από το συνηθισμένο.

Πηγή

Και δυστυχώς, αυτή η τάση συνεχίστηκε το 2023, καθώς μέχρι την εβδομάδα 45, 753 περισσότερα παιδιά πέθαναν από το συνηθισμένο.

Πηγή

Αυτό σημαίνει ότι 2.823 περισσότερα παιδιά έχουν πεθάνει σε όλη την Ευρώπη από ό,τι συνήθως από τότε που ο EMA επέκτεινε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για το εμβόλιο COVID-19 σε παιδιά.

Ωστόσο, καθ' όλη τη διάρκεια της υποτιθέμενης πανδημίας μέχρι τη στιγμή που ο EMA επέκτεινε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για το εμβόλιο COVID-19 σε παιδιά, 841 λιγότερα παιδιά πέθαναν από το συνηθισμένο, πράγμα που σημαίνει ότι καταγράφηκαν λιγότεροι από 841 επιπλέον θάνατοι.


Είναι προφανές ότι η χορήγηση της ένεσης Covid-19 σε παιδιά έχει προκαλέσει χιλιάδες περισσότερα παιδιά από το συνηθισμένο να χάσουν τη ζωή τους. Αλλά το κατεστημένο και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης θα σας πουν ότι αυτό είναι απλώς άλλη μια σύμπτωση σε μια μακρά σειρά «συμπτώσεων» που έχουν συμβεί από την έναρξη της υποτιθέμενης πανδημίας το 2020.

Πηγή: The Expose



ΠΗΓΗ: https://legitim.ch/die-statistik-des-grauens-seitdem-die-ema-die-covid-spritze-fuer-kinder-zugelassen-hat-findet-die-explosion-der-kindersterblichkeit-kein-ende/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξαφνικά και απροσδόκητα: επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Γ' κατηγορίας πεθαίνει σε ηλικία 25 ετών
Η παράξενη σειρά φρίκης δεν σταματά
https://reitschuster.de/post/ploetzlich-und-unerwartet-drittliga-profi-stirbt-mit-25-jahren/




Νέα απόφαση επιτρέπει την επ' αόριστον κράτηση ανεμβολίαστων σύμφωνα με την ιδιοτροπία του κυβερνήτη | Από Facts Matter
Λόγω μιας νέας δικαστικής απόφασης που μόλις ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, η πολιτεία της Νέας Υόρκης μόλις έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη της απόλυτης πανδημικής δύναμης - να είναι σε θέση να ορίσει ορισμένες κατηγορίες ατόμων ως απειλή για την υγεία, μεταφέροντας βίαια αυτά τα άτομα σε ειδικά καθορισμένες «εγκαταστάσεις στέγασης» και κρατώντας τα εκεί για όσο διάστημα θέλει η κυβέρνηση. Θα έχουν επίσης τη δύναμη να ελέγχουν τι κάνει ή δεν κάνει αυτό το άτομο.
Ωστόσο, αν αυτές οι νέες κυβερνητικές εξουσίες ακούγονται σαν τον ίδιο τον ορισμό του «στρατοπέδου καραντίνας», σύμφωνα με τους ελεγκτές γεγονότων του AP, κάνετε λάθος.
https://www.theepochtimes.com/epochtv/new-ruling-allows-for-indefinite-detention-of-unvaccinated-at-governors-whim-facts-matter-5536821?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-11-28&src_cmp=gv-2023-11-28&utm_medium=email&est=HiMlHgcveaKT%2FA5kHwzKgcsNJ2eaL18y7eDC%2FRzfNCrSXskh9jhOm%2B6n4CM%3D




Νέοι άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο με «εκρηκτικούς» ρυθμούς από τότε που ξεκίνησαν τα εμβόλια στο Ηνωμένο Βασίλειο
https://www.conservativewoman.co.uk/new-report-young-people-dying-of-cancer-at-explosive-rates-uk-government-data-show/?utm_source=substack&utm_medium=email




Νέα παραλλαγή COVID εξαπλώνεται στις ΗΠΑ, αλλά ο κίνδυνος είναι χαμηλός: Ειδικοί
Σε σύγκριση με την Eris, η BA.2.86 έχει σημαντικά χαμηλότερη αποτελεσματικότητα ανάπτυξης, πράγμα που σημαίνει ότι είναι λιγότερο ικανή να αναπαραχθεί στο ανθρώπινο σώμα.
https://www.theepochtimes.com/health/new-covid-variant-spreading-in-us-but-risk-is-low-experts-5537404?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-11-29&src_cmp=mb-2023-11-29&utm_medium=email&est=UKgIkjAQ4c8IJtLBFDdokyCmzWFzXqPaa1u1R7O5bPvHQv9en1Yb3Yqudjg%3D




Μαλαισία: «Σχεδόν 250.000 έχουν πεθάνει, αλλά οι θάνατοι διαψεύδονται». Η αγωγή κατατέθηκε εναντίον της κυβέρνησης, του υπουργείου Υγείας, της Pfizer, της AstraZeneca και της Pharmaniaga
Η αγωγή κατατέθηκε εναντίον της κυβέρνησης, του υπουργείου Υγείας, του πρώην υπουργού Υγείας Khairy Jamaluddin, του πρώην γενικού διευθυντή υγείας και τριών παραγωγών εμβολίων Covid-19
https://twitter.com/_aussie17




Γαλλία: 12χρονος πέθανε μετά τον εμβολιασμό κατά του HPV
Λίγα λεπτά μετά τη λήψη του εμβολίου Gardasil HPV, ο Elouan κατέρρευσε και τραυμάτισε το κεφάλι του. Η υγειονομική αρχή αρνείται οποιαδήποτε σχέση μεταξύ του θανάτου του αγοριού και του εμβολίου. Η εισαγγελία της Νάντης διεξάγει έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.
https://transition-news.org/frankreich-12-jahriger-stirbt-nach-hpv-impfung




Αμύγδαλα, φιστίκια, καρύδια: οι καλύτεροι ξηροί καρποί για μια υγιή καρδιά
Μια καθημερινή μερίδα ξηρών καρπών θα μπορούσε να έχει θετική επίδραση στην υγεία της καρδιάς. Αυτό ανακάλυψαν Σκανδιναβοί ερευνητές.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/mandeln-pistazien-walnuesse-die-besten-nusssorten-fuer-ein-gesundes-herz-a4493827.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-11-29&src_cmp=nl-morning_2023-11-29&utm_medium=email&est=W8uuNqkfTycSneBaAHtD2F76uQjwrtkOkFJYDSkKZga3Gy2qG1844JNXKRc%3D

2 σχόλια:

  1. "Είναι προφανές ότι η χορήγηση της ένεσης Covid-19 σε παιδιά έχει προκαλέσει χιλιάδες περισσότερα παιδιά από το συνηθισμένο να χάσουν τη ζωή τους.
    Αλλά το κατεστημένο και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης θα σας πουν, ότι αυτό είναι απλώς άλλη μια ...σύμπτωση (!) σε μια μακρά σειρά «συμπτώσεων», που έχουν συμβεί από την έναρξη της υποτιθέμενης πανδημίας το 2020".
    Δέν ντρέπονται καθόλου.
    Όλοι εκείνοι που συμμετείχαν στό ΕΓΚΛΗΜΑ.
    Επειδή είναι "σίγουροι" ότι δέν θά έχουν συνέπειες!
    Κάνουν μεγάλο ΛΑΘΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΧΩΡΕΣ.
      ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
      ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΦΟΡΑ ΤΥΦΛΟΠΑΝΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ...

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!