Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Βουλή των Αντιπροσώπων των Φιλιππίνων ξεκινά επίσημη έρευνα για τους υπερβολικούς θανάτους! (ΒΙΝΤΕΟ)


https://twitter.com/NakedXplorer

Είμαστε σοκαρισμένοι με την ανακάλυψη ότι υπήρξαν 262.000 επιπλέον θάνατοι μόνο το 2021.

AUSSIE17

25 Νοεμβρίου 2023

Σε μια κίνηση έκπληξη, η Βουλή των Αντιπροσώπων των Φιλιππίνων ξεκίνησε επίσημη έρευνα για έναν συγκλονιστικό αριθμό ανεξήγητων υπερβολικών θανάτων. Επικαλούμενος επίσημα στατιστικά στοιχεία, ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Dan Fernandez, εξέφρασε τις ανησυχίες που οδήγησαν σε αυτή την έρευνα:

«Στο αντίγραφο του εν λόγω ψηφίσματος, πρόκειται για περίπου 260.000 επιπλέον θανάτους που βιώσαμε σε αυτή τη χώρα. Θα δείξουμε ένα γράφημα που προέρχεται από τη Στατιστική Αρχή των Φιλιππίνων. Στο DOH (Υπουργείο Υγείας), έχουν επίσης αντίγραφα που έχουν υποβληθεί. Είμαστε σοκαρισμένοι στην ανακάλυψη ότι υπήρξαν 262.000 επιπλέον θάνατοι μόνο το 2021».


Πρόσθεσε επίσης ότι η ανησυχητική τάση συνεχίστηκε και το επόμενο έτος: «Μετά από αυτό, το 2022, είχε ακόμα 67.000 επιπλέον θανάτους. Όλοι αυτοί είναι ανεξήγητοι θάνατοι (χωρίς COVID)».


Συγκριτικά, από το 2020 έως τον Νοέμβριο του 2023, ο COVID-19 έχει στοιχίσει 67.000 ζωές. [ΠΗΓΗ]


Η απόφαση της κυβέρνησης να ξεκινήσει έρευνα υπογραμμίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης και την πιεστική ανάγκη για εξηγήσεις αυτών των υπερβολικών θανάτων. Με τον COVID-19 να αποκλείεται ως αιτία για αυτούς τους υπερβολικούς θανάτους, οι αρχές αναγκάζονται να κοιτάξουν αλλού για να κατανοήσουν την προέλευση αυτού του ανησυχητικού ποσοστού θνησιμότητας.


Καθώς η έρευνα εξελίσσεται, οι οικογένειες των νεκρών θα παρακολουθούν τις διαδικασίες στενά, ελπίζοντας για σαφήνεια και κλείσιμο ενόψει αυτής της συντριπτικής θλίψης. 


Το έθνος των Φιλιππίνων και ολόκληρος ο κόσμος περιμένει απαντήσεις που θα ρίξουν φως σε αυτό το σκοτεινό κεφάλαιο των ανεξήγητων υπερβολικών θανάτων.



Υπογραφή προς το παρόν,
A17


ΠΗΓΗ: https://www.aussie17.com/p/breaking-philippines-house-of-representative?publication_id=1242457&post_id=139141546&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επαναστατική ανακάλυψη: Νευροχειρουργός αποκαλύπτει συγκλονιστική σχέση μεταξύ εμβολίου COVID και εγκεφαλικής βλάβης και κινδύνου καρκίνου

Ο συνταξιούχος Αμερικανός νευροχειρουργός Russell Blaylock έδωσε πρόσφατα μια εις βάθος παρουσίαση σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις που έχουν στο σώμα οι πρωτεΐνες ακίδας, που προκαλούνται από τον εμβολιασμό κατά του Covid-19.

Ο γιατρός μοιράστηκε συγκλονιστικές ανακαλύψεις σχετικά με νευρολογικές βλάβες, ποσοστά καρκίνου, καρδιακή ανακοπή και άλλα επιδεινούμενα προβλήματα υγείας, καθώς και τη σύνδεσή τους με την τεχνολογία mRNA.

«Αυτή η ένεση [Covid] είναι μια ένεση τεχνητών εξωσωμάτων... Ο εγκέφαλος είναι ένα από τα πιο περίπλοκα πράγματα σε ολόκληρο το σύμπαν ... [Το ιατρικό επάγγελμα] πραγματικά δεν καταλαβαίνει αυτή την ένεση. Δεν καταλαβαίνουν τι κάνει στη νευρολογική συσκευή του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού».
https://expose-news.com/2023/11/23/neurosurgeon-brain-cancer-covid-vaccine/




Ειδικός ογκολόγος συνδέει την ταχεία ανάπτυξη καρκίνου με τον εμβολιασμό μετά τον COVID-19 - δηλώνει ότι «δεν είναι σύμπτωση»
https://expose-news.com/2023/11/23/cancer-post-covid-vaccination-oncologist/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!