Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

ΣΕΙΣΜΟΣ- Σκάνδαλο εμβολιασμού στην ΕΕ (Διαδώστε!)

 

(εικ. Ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Marcel de Graaf https://www.tiktok.com/find/marcel-de-graaff-ema,ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ) 

Ολλανδός ευρωβουλευτής - Η κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα που το υποστήριξαν πρέπει να λογοδοτήσουν για τα ψέμματα και την απάτη τους.


«Είναι μια απόλυτη παραδοχή προσθήκης δόλιων ενέσιμων στην ευρωπαϊκή αγορά... Παρακαλώ διαδώστε το πολύ μακριά... " - Δρ Mike Yeadon

Δρ. Mike Yeadon: Αυτό φαίνεται πολύ σημαντικό, και αυτή είναι μια νέα ομάδα ομιλητών εκτός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Παρακαλώ διαδώστε το πολύ μακριά.

Είναι μια πλήρης παραδοχή των δόλιων προσθηκών ενέσιμων στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ο εξοργισμένος Ολλανδός ευρωβουλευτής δεν γνωρίζει ακόμη ότι αυτοί οι παράγοντες σχεδιάστηκαν σκόπιμα για να είναι επιβλαβείς.

Με τις καλύτερες ευχές,

Mike


Απομαγνητοφώνηση βίντεο από Coronavirus Plushie

Ο Marcel de Graaff, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μιλά για τα συγκλονιστικά γεγονότα σχετικά με τα εμβόλια Covid19 που βρέθηκαν σε απάντηση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων.

Ο Marcel μιλάει εδώ για την ολλανδική κυβέρνηση, αλλά επεξεργάστηκα το αρχικό βίντεο για να το κάνω ακόμα πιο σχετικό με τη Νέα Ζηλανδία.

Παρακολουθήστε και θα δείτε. Υπάρχουν αγγλικοί υπότιτλοι, αλλά εδώ είναι τα περισσότερα από αυτά που λέγονται. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μια μακρά ανάγνωση, αλλά παρακαλώ να το διαβάσετε.

Ο EMA δηλώνει ρητά ότι έχει επιτρέψει τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού στην αγορά αποκλειστικά για ατομικούς εμβολιασμούς (* βλ. σχετική ανάρτηση στην Οδύσσεια, Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2023). Και απολύτως όχι για τον έλεγχο της λοίμωξης και απολύτως όχι για την πρόληψη ή τη μείωση των λοιμώξεων.

Και αυτό είναι καταστροφικό για τις κυβερνήσεις που έχουν κάνει προπαγάνδα με το μήνυμα ότι το εμβολιάζεστε για να προστατεύσετε κάποιον άλλο. Όχι μόνο ο EMA δεν επέτρεψε καθόλου στα εμβόλια να κυκλοφορήσουν ενάντια στις λοιμώξεις, αλλά ο EMA προχωρά ακόμη περισσότερο. Εξηγεί στην απάντησή του, και παραθέτω "Οι εκθέσεις αξιολόγησης του EMA σχετικά με την εισαγωγή εμβολίων τονίζουν την έλλειψη δεδομένων σχετικά με τη μεταδοτικότητα". Με άλλα λόγια, τα εμβόλια δεν προορίζονταν για την πρόληψη λοιμώξεων και δεν υπάρχουν καθόλου δεδομένα που να τεκμηριώνουν ότι τα εμβόλια βοηθούν κατά των λοιμώξεων.

Στην πραγματικότητα, ο EMA δηλώνει ότι η έκθεση στον ιό αυξάνει την πιθανότητα λοιμώξεων ακόμη και σε εμβολιασμένους. Οι μαζικές κυβερνητικές εκστρατείες για να εμβολιάσετε τον εαυτό σας, να προστατεύσετε τους γονείς σας, τους γείτονές σας, τους ασθενέστερους στην κοινωνία, δεν ήταν μόνο μη εξουσιοδοτημένες, αλλά και εντελώς ανοησίες και δεν βασίζονταν σε γεγονότα.

Ο EMA λέει ότι τα εμβόλια είναι μόνο για την προστασία του εμβολιασμένου ατόμου. Και πριν εμβολιαστεί το άτομο, ο ασθενής, όλες οι πληροφορίες ασφαλείας θα πρέπει, και παραθέτω ξανά τον EMA, "Να λαμβάνονται υπόψη κατά τη χορήγηση ή τη σύσταση εμβολιασμού".

Έτσι, σας επιτράπηκε να κάνετε μια σύσταση για εμβολιασμό μόνο αφού ένας γιατρός είχε διαπιστώσει ότι αυτό ήταν λογικό στην περίπτωσή σας. Και επειδή σχεδόν κανείς κάτω των 60 ετών δεν είχε πιθανότητα σοβαρών επιπλοκών λόγω του κορωνοϊού, κανείς, αλλά και κανείς κάτω των 60 ετών δεν πρέπει να εμβολιαστεί μετά από μία μόνο εξαίρεση. Έτσι, οι αθλητικές αίθουσες γεμάτες εμβολιαστές ήταν εντελώς σε σύγκρουση με τη χρήση των εμβολίων που είχαν χορηγηθεί από τον EMA.

Για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων, ήταν σημαντικό για τον EMA οι ανεπιθύμητες ενέργειες να καταγράφονται σωστά. Και ο EMA λέει γι' αυτό, αναμένουμε πολλές αναφορές παρενεργειών που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια ή λίγο μετά τον εμβολιασμό. Και αυτό σημαίνει ότι οι καταγγελίες πρέπει να αναφέρονται ειδικά κατά την πρώτη περίοδο αμέσως μετά τον εμβολιασμό.

Η κυβέρνηση υποστήριξε μια πολιτική σύμφωνα με την οποία αυτές οι καταγγελίες δεν αναφέρθηκαν τις πρώτες 14 ημέρες μετά τον εμβολιασμό, επειδή το εμβόλιο θα χρειαζόταν 10 έως 14 ημέρες για να τεθεί σε ισχύ.

Όλες οι καταγγελίες εκείνη την περίοδο 

αποδόθηκαν στον κορωνοϊό, και αυτό δεν είναι 

μόνο δόλιο, αλλά θέτει σκόπιμα σε κίνδυνο τη 

ζωή των ανθρώπων. Και σας υπενθυμίζω για 

άλλη μια φορά ότι εξακολουθούμε να παλεύουμε 

με μια γιγαντιαία λεγόμενη ανεξήγητη 

υπερβολική θνησιμότητα.

Η κυβέρνηση γνώριζε ότι τα εμβόλια δεν θα 

προστάτευαν από την εξάπλωση του ιού, αλλά 

δεν μοιράστηκε αυτές τις πληροφορίες με τους 

πολίτες. Αντίθετα, επέβαλε τα εμβόλια στους 

πολίτες μας με ψέμματα, συγκάλυψε τις 

παρενέργειες και έτσι έθεσε σε κίνδυνο την 

υγεία όλων όσων είχαν κάνει ένα τέτοιο εμβόλιο.


Οι εκστρατείες εμβολιασμού πρέπει να σταματήσουν το συντομότερο δυνατόν και απλά δεν είναι ασφαλές. Και δεν πληροί τις απαιτήσεις που ορίζει ο EMA.

Και η κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα που το υποστήριξαν θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τα ψέμματα και τις απάτες τους.



Περαιτέρω απόδειξη ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου λένε σκόπιμα ψέμματα στο κοινό, ενώ κρύβουν την αλήθεια σε κοινή θέα





(*) Επιστολή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) καταργεί τη βάση για οποιαδήποτε υποχρέωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

https://odysseiatv.blogspot.com/2023/11/ema.html



ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/eu-vaccination-scandal-the-government?publication_id=581065&post_id=139068957&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. "Οι κυβερνήσεις του κόσμου λένε σκόπιμα ψέμματα στο κοινό, ενώ κρύβουν την αλήθεια σε κοινή θέα"!!!!
    Ξαναγράφουμε μία ξεχωριστή φράση από τήν ανωτέρω ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΗ ανάρτηση!
    Γιά νά τά εντυπωθούμε ακόμα καλύτερα!
    Η απάτη, της απάτης, ....ώ απατεώνες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!