Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

ΤΙ ΝΑ ΚAΝΕΤΕ ΑΝ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤHΣ ΣΦΑΓΙAΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓEΝΕΙΑ;

Είναι η δολοφονία αθώων και ανυπεράσπιστων θυμάτων μια ισλαμική υποχρεωτική άσκηση; (Φωτογραφία: Jouwatch/ScreenshotTwitter)

Από τον Thomas Böhm
-
26 Νοεμβρίου 2023

Φανταστείτε αν μια ωραία μέρα βγαίνατε από την εκκλησία μαζί με την έγκυο κόρη σας, τον γαμπρό σας και όλους τους καλεσμένους του γάμου με την ουράνια υπόκρουση των καμπάνων και τα λουλούδια που σας ραίνουν - και ξαφνικά μια ορδή μασκοφόρων ανδρών εμφανιστεί από το πουθενά, αρχίζοντας να σφαγιάζουν τους δικούς σας κάτω από την ιαχή "Allahu Akbar!" και πυρπολώντας ζωντανή μπροστά στα πόδια σας την σκυλίτσα σας. 
Θα αισθανόσασταν θλίψη, ίσως ακόμη και θυμό; Θα μπορούσε κάτι σαν μίσος να αγγίξει την καρδιά σας που αιμορραγεί και μια επιθυμία για εκδίκηση να αγγίξει τη βασανισμένη ψυχή σας; Αν ναι, είστε ένα απολύτως φυσιολογικό άτομο με συναισθήματα και ενσυναίσθηση. Ο Θεός να σας ευλογεί.


Ή μήπως ανήκετε σε αυτούς που θα αποδίδατε την ευθύνη για αυτήν και όλες τις άλλες σφαγές στις οποίες πολλοί από τους φίλους σας και μαζί και εσείς έπεσαν θύματα,  στον εαυτό σας, την κυβέρνησή σας ή την αμερικανική κυβέρνηση; Ίσως, άρα γε, ακόμη και να κατηγορούσατε τον προπάππου σας για τις ισλαμικές μαζικές δολοφονίες; Θα δείχνατε σοβαρά συμπάθεια προς αυτούς τους θρησκευτικά μολυσμένους δολοφόνους, επειδή μπορεί να μην ήταν σε θέση να πάνε διακοπές σκι πέρυσι και επειδή δεν τους αφήσατε να τσιμπήσουν λιγάκι από  την γαμήλια τούρτα;


Το χακαρισμένο από ειδικούς προπαγάνδας της Χαμάς Meta-επίπεδο

Ακριβώς για να αποτρέψετε τον γαμήλιο μπουφέ σας από το να καταστραφεί στην επόμενη επίθεση, θα κάνατε τους καλούς στους τρομοκράτες σε σημείο να γλείφετε και τις μπότες τους; 

Αντί να ανησυχείτε και να προστατεύετε άλλους ευάλωτους συγγενείς, θα προτιμούσατε να περιπλανηθείτε στον σκοτεινό ιστό, μόνο για να χαθείτε απεγνωσμένα σε κάποιο Meta-επίπεδο που χάκαραν οι ειδικοί προπαγάνδας της Χαμάς και να κατασκευάσετε κάποιες γελοίες συνδέσεις στη διαδικασία - επειδή δεν τολμάτε να αντιμετωπίσετε την ισλαμική αλήθεια;

Θα προσπαθούσατε να σχετικοποιήσετε αυτήν την τρομοκρατία και να ισχυριστείτε ότι οι Ούννοι, οι Ρωμαίοι και οι Ρώσοι ήταν επίσης κακοί, μόνο και μόνο για να μην φαίνεται πολύ κακή αυτή η θηριωδία σε σύγκριση με προηγούμενα παραπτώματα; 

Ή μήπως θα φθάνατε στο σημείο να πείτε ακόμη ότι απλά τα φανταζόσασταν όλα αυτά και ότι οι τρομοκράτες με έναν δικό τους πολιτιστικό τρόπο ήρθαν απλά να συγχαρούν εσάς και την οικογένειά σας για το ευχάριστο γεγονός;

Εάν ναι, ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας, διότι πιθανώς σας πέτυχαν το μέτωπο κι είστε ...πυροβολημένος. Ή ίσως ενδέχεται να είστε απλώς ένας ξεμωραμένος δραπέτης της πραγματικότητας.


(Με τις υγείες σας!)


ΠΗΓΗ: ansage.org


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ναι φίλε μου, μακριά από εμάς και από όλους, αλλά μέσα από αυτά τα τρία δυνατά άρθρα για την Crépοl θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ο κίνδυνος είναι άμεσος.
      Μέσα από το πικρό χιούμορ αυτής της ανάρτησης βλέπεις πόσο συνειδητά ηλίθιοι παραμένουν πολλοί "γιατί δεν τολμούν να αντιμετωπίσουν την ισλαμική αλήθεια", όπως λέει το άρθρο.
      Να ξέρουμε ότι με τον στρουθοκαμηλισμό δεν θα σώσουμε το κεφαλάκι μας. Θα μας το ξετρυπώσουν και ... Είμαστε έτοιμοι για αυτό;

      Δεν είναι τυχαίες αυτές οι επιθέσεις. Είναι επίδειξη δυνάμεων. Παίρνουν εντολές από τζάμια και θρησκευτικούς ηγέτες να τα κάνουν. Κάνουν μια προθέρμανση ώστε να είναι έτοιμοι και σε εγρήγορση για το τελικό κάλεσμα.

      Διαγραφή
  2. Αυτά νά τά πείτε στήν κυβέρνηση πού είναι υπεύθυνη γιά τήν σημερινή τραγικά εγκληματική κατάσταση τής κοινωνίας καί πού είναι υπέρ τών λαθροπιθήκων...!
    Τά υπόλοιπα είναι φύκια γιά μεταξωτές κορδέλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε/α μεταξωτή κορδέλλα να σε δω τι θα κάνεις άμα σου 'ρθουν.
    Εσύ τα παράπονά σου στην κυβέρνηση. Θα σε ακούσουν σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναί...όσο σέ άκουσαν καί'σένα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!