Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η κρυφή ατζέντα πίσω από τις πολύ πραγματικές επιχειρήσεις χημικών αεροψεκασμών της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου.



«Οι χημικοί αεροψεκασμοί δεν είναι κάτι καινούργιο. Μόλις αρχίζουμε να τα παρατηρούμε, αυτό είναι σοκ για εμάς», δήλωσε ένας πιλότος εμπορικής αεροπορικής εταιρείας κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης.

«Το κάνουν εδώ και χρόνια. Πρωτοεμφανίστηκε στις [Ηνωμένες Πολιτείες]. Είναι κάτι με το οποίο οι Ροκφέλερ ασχολήθηκαν με χορηγία. Πολλά από αυτά γίνονται από το πίσω μέρος των στρατιωτικών αεροσκαφών, ιδιαίτερα των στρατιωτικών μεταγωγικών αεροσκαφών».

Ο πιλότος της αεροπορικής εταιρείας είπε τα παραπάνω κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον οικοδεσπότη του Drake Michigan, Ant Critchley. Για να προστατεύσει την ανωνυμία του πιλότου, για τους σκοπούς της συνέντευξης του δόθηκε το όνομα Mark.

Ο Mark είναι πιλότος για 34 χρόνια και σε αυτό το διάστημα έχει πετάξει περισσότερους από 26 διαφορετικούς τύπους αεροσκαφών. Η εμπειρία του κυμαίνεται από δοκιμές πτήσης έως ιπτάμενα εξειδικευμένα φορτία και έχει επίσης πετάξει αεροσκάφη για στρατιωτικές καθώς και εμπορικές αεροπορικές εταιρείες.

«Οι δύο στόχοι του chemtrailing είναι πολύ, πολύ σαφείς», είπε στον Critchley. Είναι για να μας δηλητηριάσουν και να μπλοκάρουν τον ήλιο. Τα φυτά χρειάζονται ηλιακό φως για φωτοσύνθεση και το σώμα μας, για παράδειγμα, χρειάζεται ηλιακό φως για να παράγει βιταμίνη D. Έτσι, ο αποκλεισμός του ήλιου θα έχει επιζήμιες επιπτώσεις και θα απειλήσει την επιβίωση όλης της ζωής στη Γη.

ΒΙΝΤΕΟ (εντός συνδέσμου) Drake Michigan: Don't Look Up! – Πιλότος αεροπορικής εταιρείας εκθέτει την αλήθεια για τους χημικούς αεροψεκασμούς, 16 Αυγούστου 2023 (110 λεπτά)

Στο παραπάνω βίντεο, ο Mark εξήγησε ότι πριν από πολλά χρόνια, είχε έναν πρώτο αξιωματικό που του μίλησε για τους χημικούς αεροψεκασμούς. Εκείνη την εποχή, ο Mark το απέρριψε εντελώς λέγοντας ότι ήταν «απόλυτη ανοησία, δεν θα το έκαναν ποτέ αυτό». Και ποτέ δεν το ξανασκέφτηκε μέχρι πριν από περίπου τρία χρόνια.

Πριν από περίπου τρία χρόνια, συναντούσε φίλους σε ένα καφέ έξω στην ύπαιθρο, όταν είδε μια γραμμή στον ουρανό που έτρεχε από βορρά προς νότο, η οποία υπολόγισε ότι είχε μήκος 10 μίλια, με 13 μικρότερες γραμμές μήκους δύο ή τριών μιλίων να τη διασχίζουν. «Το περίεργο είναι ότι έμειναν εκεί για 40 λεπτά», είπε ο Mark.

Επικοινώνησε με έναν συνάδελφό του στο τοπικό αεροδρόμιο που είχε μια αυτόματη εξαρτώμενη επιτήρηση-εκπομπή ("ADS-B"). Το ADS-B είναι ένα λογισμικό επιτήρησης ή παρακολούθησης που βασίζεται σε αεροσκάφη ή οχήματα αεροδρομίου που μεταδίδουν την ταυτότητα, τη θέση τους και άλλες πληροφορίες που προέρχονται από ένα σύστημα επί του αεροσκάφους.

Ο Μark ρώτησε τον συνάδελφό του αν υπήρχε ένα αεροπλάνο πάνω από το αεροδρόμιο που πετούσε στα 12.000-13.000 πόδια «κάνοντας κυματιστές γραμμές». Ο συνάδελφος του Mark απάντησε: «Όχι, αλλά υπάρχει ένα στα 10 [χιλιάδες πόδια.]» Ο Mark θυμήθηκε τότε τη συνομιλία με τον πρώτο αξιωματικό χρόνια πριν και συνειδητοποίησε ότι οι γραμμές που είχε δει ήταν χημικοί αεροψεκασμοί.

Τι είναι τα Contrails;

Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ ενός contrail, ενός ίχνους συμπύκνωσης και ενός chemtrail, χημικού ίχνους. Για να κατανοήσουμε τη διαφορά, πρέπει να καταλάβουμε πώς σχηματίζονται τα contrails, δήλωσε ο Mark.

«Καθώς ανεβαίνουμε ψηλότερα, περίπου κάθε χίλια πόδια η θερμοκρασία πέφτει περίπου 2 βαθμούς Κελσίου. Και κατεβαίνει σε περίπου μείον 63 βαθμούς Κελσίου, μερικές φορές 65. Αυτές οι θερμοκρασίες βρίσκονται περίπου στα 37.000 / 38.000 πόδια. Τα Contrails μπορούν να ξεκινήσουν φυσικά μόνο στα 28.000 πόδια, που είναι περίπου μείον 40 βαθμούς Κελσίου. Ένα contrail είναι υδρατμοί. Στην πραγματικότητα, είναι τρισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια κρύσταλλοι πάγου», εξήγησε ο Mark.

Ο λόγος που δεν βλέπουμε σταθερά τον ίδιο αριθμό contrails σε διάφορες ημέρες, υποθέτοντας ότι τα προγράμματα πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών παραμένουν συνεπή, είναι ότι η υγρασία του αέρα στον οποίο πετάει το αεροσκάφος παίζει επίσης ρόλο. "Καθώς η θερμοκρασία μειώνεται, το δέμα του αέρα είναι λιγότερο ικανό να συγκρατήσει υδρατμούς [ή] υγρασία νερού", δήλωσε ο Mark.

Το σημείο δρόσου είναι η θερμοκρασία στην οποία πρέπει να ψυχθεί ο αέρας (σε σταθερή πίεση) προκειμένου να επιτευχθεί σχετική υγρασία (RH) 100%. Σε αυτό το σημείο, ο αέρας δεν μπορεί να κρατήσει περισσότερο νερό στη μορφή αερίου. Εάν ο αέρας επρόκειτο να ψυχθεί ακόμη περισσότερο, οι υδρατμοί θα έπρεπε να βγουν από την ατμόσφαιρα σε υγρή μορφή, συνήθως ως ομίχλη ή βροχόπτωση.

Στα 30.000 πόδια και πετώντας σε ένα στεγνό δέμα αέρα, «μπορώ να κοιτάξω στην κάμερα οπισθοπορείας μου και δεν βλέπω απολύτως τίποτε να βγαίνει από το πίσω μέρος των κινητήρων μου», είπε ο Mark. «Αλλά τότε μπορώ να πετάξω μαζί ... και να πάρει λίγο αναταράξεις, μόνο για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, και κοιτάζω μετρητή θερμοκρασίας μου και ήταν μείον 63 και τώρα είναι μείον 64 ... Τώρα κοιτάζω πίσω στην κάμερά μου και βλέπω ότι ακολουθώ».

Από την άλλη, οι χημικοί αεροψεκασμοί εφαρμόζονται οπουδήποτε μεταξύ 10.000 και 12.000 ποδιών.

Γιατί τα αεροπλάνα δεν εμφανίζονται στα ραντάρ πτήσης;

Όλα τα αεροσκάφη διαθέτουν αναμεταδότες. «Δεν μπορείς να πετάξεις χωρίς αναμεταδότη, είναι ο νόμος», είπε ο Mark. Τα σήματα αναμεταδότη λαμβάνονται από ραντάρ πτήσης εναέριας κυκλοφορίας, έτσι ώστε κάθε συγκεκριμένο αεροσκάφος να μπορεί να αναγνωριστεί με βεβαιότητα. Πριν από την απογείωση ενός αεροπλάνου, ο πιλότος λαμβάνει έναν τετραψήφιο κωδικό. Όταν ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας βλέπει τον κωδικό στο ραντάρ του, γνωρίζει τι αεροπλάνο είναι, σε ποιον είναι νηολογημένο το αεροπλάνο, το σχέδιο πτήσης και επίσης άλλες πληροφορίες, όπως μια ανάγνωση του υψομέτρου του κυβερνήτη.

«Αλλά αυτό που μπερδεύει τους ανθρώπους είναι ότι όταν ενεργοποιούν το Flightradar24 ή την εφαρμογή ASD-B στο τηλέφωνο ή την έξυπνη συσκευή τους, δεν μπορούν να δουν αυτά τα αεροπλάνα [που είναι για chemtrailing] ... Αυτό συμβαίνει επειδή υπήρξε μια επιδιόρθωση λογισμικού [στον αναμεταδότη], έτσι ώστε κάθε φορά που υπάρχει μια τράπεζα αυτών των κωδικών αναμεταδότη και έχουν εκχωρηθεί, δεν μπορούμε να τους δούμε», εξήγησε ο Mark. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δυσκολευόμαστε να εντοπίσουμε αυτά τα αεροπλάνα».

Η CAA ξέρει τι κάνουν

Την ημέρα που είδε το μακρύ μονοπάτι βορρά-νότου να διασχίζεται από 13 άλλους, ο Mark μπόρεσε να λάβει εγγραφή για το αεροσκάφος από τον συνάδελφό του στο τοπικό αεροδρόμιο. Χρησιμοποιώντας την εγγραφή, η έρευνα του Mark οδήγησε στη βρετανική εταιρεία 2Excel Aviation Broadsword.

Το 2Excel ξεκίνησε από δύο πρώην πιλότους της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας και ο διευθύνων σύμβουλός του είναι ο Andy Offer. Η προσφορά είχε προηγουμένως έναν επιχειρηματικό εταίρο που έχει «ξεφύγει», είπε ο Mark. Προσθέτοντας ότι ο πρώην επιχειρηματικός εταίρος έχει έκτοτε καταστραφεί εντελώς η φήμη του με παραπλανητικούς ισχυρισμούς.

Το 2Excel διαθέτει δύο Boeing 727 που μεταφέρθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες. "Ήταν ήδη αεροπλάνα φορτίου, οπότε προσφέρονται όμορφα για μετατροπή", δήλωσε ο Mark. «Αυτά τα αεροπλάνα έχουν επτά πλευρικές δεξαμενές κατά μήκος του αεροσκάφους από μπροστά προς τα πίσω... και υπάρχει ένας σταθερός βραχίονας στο πίσω μέρος του αεροσκάφους που πηγαίνει κάτω από δύο κινητήρες ", δήλωσε ο Mark.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του 2Excel, η εταιρεία ανταποκρίνεται στις πετρελαιοκηλίδες, ψεκάζοντας απορρυπαντικά σε λάδι. Αλλά ο Mark δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί η εταιρεία χρειαζόταν δύο αεροπλάνα για πετρελαιοκηλίδες. «Πόσες πετρελαιοκηλίδες είχαμε γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία 20 χρόνια; Γιατί χρειάζονται δύο;» αναρωτήθηκε ο Mark. Είναι ακριβό να συντηρείς και να πετάς αυτά τα αεροπλάνα, και υποτίθεται ότι δεν υπήρχε εισόδημα. «Έτσι, αυτό με έκανε αμέσως καχύποπτο», είπε.

2Το Excel διαθέτει δύο πιστοποιητικά αερομεταφορέα («AOC») που χορηγούνται από την αρχή πολιτικής αεροπορίας («CAA»). Το ένα είναι να πετάξουν χαμηλά πάνω από τη θάλασσα, καθώς αναμένεται να τους επιτρέψει να ψεκάζουν απορρυπαντικά πάνω από πετρελαιοκηλίδες. Αλλά το άλλο είναι να πετάξετε πάνω από δασικές περιοχές. Αλλά δεν πετούσαν πάνω από δασικές περιοχές, το 2Excel πετούσε πάνω από το Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ, τη Γλασκώβη ή το Μάντσεστερ. "Έτσι, αυτό αποτελεί κατάφωρη παραβίαση [του AOC]", δήλωσε ο Mark.

Οι άνθρωποι έχουν παραπονεθεί στην CAA ότι το 2Excel παραβιάζει τα AOC του, αλλά η απάντηση ήταν οι συνήθεις κατηγορίες περί «θεωριών συνωμοσίας». «... για μένα εκθέτει την CAA ... Τα καλά νέα είναι ότι αν κοιτάξουμε την θετική πλευρά, και υπάρχει μια θετική πλευρά σε αυτό, εκθέτει όλους τους ανθρώπους που πιθανώς δεν γνωρίζαμε προηγουμένως ότι συμμετείχαν στην αφήγηση», είπε.

Στη συνέχεια, ο Mark εξήγησε λεπτομερέστερα τη διαδικασία στην CAA για την απόκτηση διαφόρων αδειών και τις επιθεωρήσεις CAA που θα έπρεπε να περάσει το 2Excel για να μπορέσει να λειτουργήσει. Χάριν συντομίας, δεν έχουμε περιγράψει αυτές τις διαδικασίες εδώ.

"Η 2Excel Aviation είναι πολύ καλά οργανωμένη. Ήταν στο Doncaster, το οποίο ήταν η κύρια βάση τους για τα 727. Και έχουν ένα στόλο άλλων μικρότερων αεροσκαφών που ασχολούνται με το έργο της ακτοφυλακής - παρακολούθηση, επιτήρηση. Τι κοιτάζουν; Δεν ξέρουμε».

Το 2Excel διαθέτει επίσης ένα υπόστεγο αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Lasam, δυτικά του Λονδίνου, το οποίο είναι ένας κορυφαίος χώρος για ανεμοπορία. Άλλα αεροδρόμια όπου υπήρξε «κάποια δράση από» είναι το Newquay, το Bournemouth και το Prestwick. "Αυτά είναι ιδανικά μέρη από τα οποία μπορείτε να επιχειρήσετε, σχεδόν κρυφά, επειδή δεν έχετε παρατηρητές [αεροπλάνων] εκεί", εξήγησε ο Mark.

Υπάρχει μια άλλη εταιρεία που ονομάζεται RVL Aviation με έδρα το αεροδρόμιο East Midlands. Είναι μια εταιρεία εγγεγραμμένη στη Δανία που διαθέτει δικινητήρια ελαφρά αεροσκάφη. Η εταιρεία ασχολείται με την επιτήρηση, την ακτοφυλακή, την παρακολούθηση και την εναέρια δειγματοληψία. "Αυτά [τα αεροσκάφη] δεν κάνουν τον ψεκασμό, αλλά αυτά είναι τα αεροσκάφη που μπορείτε περιστασιακά να δείτε στα ραντάρ πτήσης που κάνουν αυτά τα μοτίβα είτε αγωνιστικής πίστας - όλα αυτά τα μοτίβα όπου ανεβαίνουν και κατεβαίνουν, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω και τελικά καλύπτουν μια μεγάλη περιοχή. Τι κοιτάζουν, τι ερευνούν, δεν έχω ιδέα», δήλωσε ο Mark. Η δραστηριότητά τους έχει αυξηθεί, ιδιαίτερα τους τελευταίους 18 μήνες.

Το RVL είναι μικρότερη λειτουργία από το 2 Excel. Η RVL αγόρασε τουλάχιστον δύο Boeing 737 από την εταιρεία μεταφοράς φορτίου Western Atlantic. Αυτά τα 737 είναι μέρος μιας ομάδας αεροπλάνων που είναι βαμμένα όλα λευκά και έτσι αναφέρονται ως "whitetails" και έχουν εντοπιστεί να ψεκάζουν chemtrails πάνω από την Κορνουάλη. Τα αεροσκάφη της RVL λειτουργούν από τα αεροδρόμια Newquay, Southampton, Stansted, Teesside, Prestwick και Liverpool.

Υπάρχουν και άλλες εταιρείες - όπως η Delta Airlines εγγεγραμμένη στην Ατλάντα της Τζώρτζια - αλλά η 2Excel και η RVL κάνουν το μεγαλύτερο μέρος του chemtrailing στους ουρανούς του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι πιλότοι ξέρουν τι κάνουν

Μόλις αρχίσετε να κάνετε μια ερώτηση, ανοίγει την πόρτα σε άλλες ερωτήσεις. Το αεροπλάνο απογειώνεται από το Teesside, πού πηγαίνει; Ποιος είπε στον πιλότο πού να πάει;

Ο Mark έχει δει έως και πέντε αεροπλάνα κάθε φορά στον ουρανό που πετούν παράλληλα μεταξύ τους, στη συνέχεια «πηγαίνουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, αναμορφώνονται και επιστρέφουν». Έτσι, κάποιος συντονίζει τις πτήσεις. Το σχέδιο πτήσης του αεροπλάνου θα βρίσκεται στον υπολογιστή του αεροσκάφους, αλλά θα εξαρτάται από τους πιλότους πότε αρχίζει ή σταματά ο ψεκασμός χημικών.

«Αυτό που κάνουν είναι πολύ σκηνοθετημένο, είναι πολύ εσκεμμένο και οι άνθρωποι λένε: "Λοιπόν, δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι πιλότοι ξέρουν ότι το κάνουν". Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω – το ξέρουν», είπε ο Mark.

Το πλήρωμα πρέπει να έχει άδεια από την ΥΠΑ για να πετάξει το συγκεκριμένο αεροσκάφος. Σχεδόν όλοι αυτοί οι πιλότοι είναι πρώην της RAF, δήλωσε ο Mark. «Αυτό είναι το κλειδί επειδή τα παιδιά της RAF έχουν συνηθίσει να κάνουν, ας πούμε, μυστικές επιχειρήσεις – ασυνήθιστες επιχειρήσεις... και επίσης, κρίσιμα, υπέγραψαν τον νόμο περί επίσημων μυστικών που σημαίνει ότι δεν μιλούν ... Είναι αρκετά ενδιαφέρον, σχεδόν αποκλειστικά, ότι οι μηχανικοί που συντηρούν τα δύο 2 της [727Excel] είναι επίσης πρώην μηχανικοί της RAF.

Εάν οι πιλότοι μεταφέρουν επικίνδυνα εμπορεύματα στο αεροπλάνο, είτε πρόκειται για υγρά είτε για ραδιοϊσότοπα για μηχανήματα ακτίνων Χ, ο κυβερνήτης πρέπει να έχει ένα έγγραφο που ονομάζεται ειδοποίηση προς τον κυβερνήτη ("NOTOC"). Το NOTOC περιγράφει λεπτομερώς όλα τα επικίνδυνα εμπορεύματα στο αεροσκάφος και πού βρίσκονται. Αυτό είναι για ασφάλεια σε περίπτωση προσγείωσης έκτακτης ανάγκης.

Ο Μαρκ Mark: «Έχοντας μιλήσει με τους αρχηγούς της πυροσβεστικής σε διάφορα αεροδρόμια, εκφράζουν ανησυχίες σε περίπτωση που τα δύο αεροπλάνα που  είναι στρατιωτικά αεροσκάφη εκπέμψουν 'mayday" - επειδή δεν ξέρουν αν οι πύραυλοι κάτω από τα φτερά είναι ενεργοί ή με τι έχουν οπλιστεί - [και] το άλλο είναι ένα φορτηγό αεροσκάφος επειδή δεν έχουν ιδέα τι έχει στο αεροσκάφος ... Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ένας κυβερνήτης καθώς εξαντλείται το αεροσκάφος είναι να αρπάξει το βιβλίο πτήσης του και το NOTOC του, γιατί τότε μπορεί να το παραδώσει στον αρχηγό της πυροσβεστικής... Συνεπώς, αυτοί οι κυβερνήτες λαμβάνουν με βεβαιότητα [NOTOC], ή αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει».

"Δυστυχώς, όταν σας λέω τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των πιλότων [μη chemtrail] που γνωρίζουν πραγματικά για τα τρέχοντα γεγονότα [είναι χαμηλό], πιστεύω ότι τώρα είναι πολύ περισσότεροι που γνωρίζουν. Το ίδιο επίσης συμβαίνει και με τους μηχανικούς. Ξέρω μερικούς πολύ καλούς μηχανικούς που έχουν αφυπνιστεί σχετικά με αυτό, αλλά είναι μειοψηφία. Και όταν πηγαίνουν στη δουλειά, λένε «Ω, καλά, υπάρχει πάλι αυτή δουλειά», ξέρετε, και δέχονται επίθεση. Και αυτοί είναι οι μηχανικοί που επισκευάζουν τα αεροπλάνα. Οι [μηχανικοί] που που ασχολούνται με τα αεροσκάφη που είναι συντονισμένα να ψεκάζουν, έχουν προφανώς συμφωνίες μη αποκάλυψης, πιθανότατα έχουν υπογράψει τον νόμο περί επίσημων μυστικών, ποιος ξέρει».

Γιατί το κάνουν;

Είναι πραγματικά δύσκολο να κατανοήσουμε τη νοοτροπία των ανθρώπων που εμπλέκονται στο chemtrailing. «Ονομάζεται κανονικοποίηση της απόκλισης», δήλωσε ο Mark.

Η έννοια της κανονικοποίησης της απόκλισης προσδιορίστηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Εθνικής Υπηρεσίας Αεροναυτικής και Διαστήματος ("NASA"). Η Αμερικανίδα κοινωνιολόγος Diane Vaughan ορίζει την «κανονικοποίηση της απόκλισης» ως «τη σταδιακή διαδικασία μέσω της οποίας απαράδεκτες πρακτικές ή πρότυπα γίνονται αποδεκτά. Καθώς η αποκλίνουσα συμπεριφορά επαναλαμβάνεται χωρίς καταστροφικά αποτελέσματα, γίνεται ο κοινωνικός κανόνας για τον οργανισμό.

Ο Mark εξήγησε επίσης ότι όσον αφορά τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε προγράμματα χημικών αεροψεκασμών, υπάρχει «πνευματική ανεντιμότητα». Η διανοητική ανεντιμότητα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει σκόπιμα διαπραχθείσες πλάνες σε συζητήσεις και συλλογισμούς. Αναφέρεται στην υπεράσπιση μιας θέσης που είναι γνωστό ότι είναι ψευδής, η οποία χρησιμοποιείται καταχρηστικά για την προώθηση μιας ατζέντας ή την ενίσχυση των βαθιά ριζωμένων πεποιθήσεων κάποιου ενόψει συντριπτικών αποδείξεων αντίθετων.

Πνευματική ανεντιμότητα είναι, για παράδειγμα, ένας βουλευτής που σας γράφει λέγοντας: «Είστε ανόητος, κάνετε λάθος. Αυτοί οι χημικοί αεροψεκασμοί δεν είναι χημικοί αεροψεκασμοί, είναι contrails».

Ο Mark πιστεύει ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί πρωτοεμφανίστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. «[Το Ηνωμένο Βασίλειο] ανακατεύεται με αυτό με διαφορετικές μορφές, όχι τόσο αερομεταφερόμενα, αλλά το έχουμε μπερδέψει εδώ και πολύ καιρό... Πολλά από τα πειράματα που έκανε η βρετανική κυβέρνηση, πριν από πολύ καιρό, [ήταν] μόνο στο έδαφος. Έτσι, συνήθως, θα ψέκαζαν χημικά σε ένα διερχόμενο τραίνο που θα πήγαινε σε μια σήραγγα ... Συνεπώς, δυστυχώς δεν είναι κάτι καινούργιο», είπε.

Οι δύο κύριοι στόχοι του chemtrailing είναι σαφείς, είπε. «Είναι για να μας δηλητηριάσουν και να μπλοκάρουν τον ήλιο».

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι άνθρωποι κατάφεραν να λάβουν δείγματα χημικών αεροψεκασμών και χρησιμοποίησαν ένα φασματόμετρο μάζας για να προσδιορίσουν το περιεχόμενο. «Αν κοιτάξετε το περιεχόμενο των χημικών αεροψεκασμών... Τα τρία κύρια συστατικά τείνουν να είναι το βάριο, το στρόντιο και το οξείδιο του αργιλίου – τα οποία είναι όλα καρκινογόνα. Και το αλουμίνιο προκαλεί αυτισμό και Αλτσχάϊμερ», δήλωσε ο Mark.

Ο Mark δεν έχει οικονομικά στοιχεία για το RVL, αλλά πέρυσι το 2Excel είχε έσοδα 41 εκατομμυρίων λιρών. «25 εκατομμύρια λίρες από αυτά ήταν κέρδος», είπε. «Και τα μερίσματα, τα κέρδη των μετόχων, ήταν 10,9 εκατομμύρια λίρες». Όλα αυτά τα χρήματα προέρχονται από τα χρήματα που πληρώνουν οι Βρετανοί κάτοικοι σε φόρους. «Συνεπώς, πληρώνουμε για να δηλητηριαστούμε».

Ο οικονομικός διευθυντής της 2Excel, Harant Singh, ιδρύει εικονικές εταιρείες κάθε εβδομάδα. Σύμφωνα με τον Mark, το 2Excel έχει χιλιάδες εταιρείες κελύφους. «Ορισμένες από αυτές κλείνουν αρκετά γρήγορα. Έτσι, η κυβέρνηση, από όποιες υπηρεσίες πληρώνουν, πληρώνει την εταιρεία-κέλυφος [και στη συνέχεια] η εικονική εταιρεία κλείνει. Μπορώ μόνο να υποθέσω ότι η RVL κάνει κάτι παρόμοιο», είπε.

Υποστηρίζεται ότι το chemtrailing γίνεται για να μπλοκάρει τον ήλιο για να διατηρήσει τις παγκόσμιες θερμοκρασίες εντός των ορίων που υπαγορεύονται από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα. Εάν ήταν, τότε οι πληρωμές θα ήταν υπερβολικές και δεν θα επινοούνταν περίτεχνα σχέδια για να κρύψουν τις πληρωμές προς τις εταιρείες που ασχολούνται με το chemtrailing.

Chemtrails και HAARP

Ο Critchley ανέφερε ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί μπορούν να πάρουν ασυνήθιστες εμφανίσεις, όπως γραμμές που κόβουν ή περίεργα σχήματα. Όλα έχουν μια συχνότητα και ανάλογα με το πόσα σωματίδια μετάλλων ψεκάζονται και τις δραστηριότητες του Ερευνητικού Προγράμματος Ενεργού Σέλαος Υψηλής Συχνότητας ("HAARP") εκείνη τη στιγμή, αυτά τα κύματα και οι γραμμές θα εμφανιστούν στους χημικούς αεροψεκασμούς, εξήγησε ο Mark.

Είπε ότι υπάρχει μια εγκατάσταση HAARP στο Ηνωμένο Βασίλειο, βρίσκεται στα μισά της ακτής της Ουαλίας. Τα έγγραφα για την πολεοδομική άδεια αναφέρουν ότι ο σκοπός της εγκατάστασης είναι για επικοινωνίες. «Αλλά ήμασταν εκεί κάτω, έχουμε φωτογραφίες του... Οι κεραίες είναι σε κάτι που ονομάζεται phased array ... και παράγει κάτι που ονομάζεται πλευρικοί λοβοί. Έτσι, εκτός από τη δέσμη ενέργειας που πηγαίνει κατευθείαν μπροστά και πάνω, οι πλευρικοί λοβοί βγαίνουν από το πλάι και θα ακτινοβολήσουν ό, τι υπάρχει εκεί.

Σχετικά: Το HAARP προκαλεί παγκόσμια ανησυχία λόγω του εκτεταμένου αντικτύπου του

Εξήγησε πώς λειτουργεί το HAARP και στη συνέχεια είπε: «Μπορούν να αλλάξουν με ακρίβεια τον καιρό. Το κάνουν αυτό εδώ και πολύ καιρό». Χρησιμοποίησε τον σεισμό στην Ιαπωνία πριν από μερικά χρόνια ως παράδειγμα για το πώς το HAARP χρησιμοποιείται ως όπλο για να κάνει τις κυβερνήσεις να υπακούσουν στις απαιτήσεις της παγκόσμιας κλίκας – το HAARP χρησιμοποιήθηκε για να κάνει την Ιαπωνία «να υποκύψει στο τραπεζικό σύστημα Rothschild», δήλωσε ο Mark.

Πριν από πολλά χρόνια, η συγγραφέας Elana Freeland και ο πρώην μηχανικός του HAARP Billy Hayes άρχισαν να συζητούν τις σχέσεις συχνότητας μεταξύ CERN, HAARP, Chemtrails, Fracking και ακόμη και ανεμογεννητριών. Για να ξεκινήσετε την έρευνά σας, μπορείτε να βρείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την έρευνά τους ΕΔΩΕΔΩ ή στην ιστοσελίδα της Freeland ΕΔΩ.

Περαιτέρω ανάγνωση:

Τι μπορούμε να κάνουμε;

Αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, πρέπει να αντεπιτεθούμε, είπε ο Mark. «Ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που του αναλογεί».

Οι άνθρωποι που παρακολουθούν το podcast του Drake Michigan θα πουν: «Λοιπόν, δεν είμαι άνθρωπος της αεροπορίας, οπότε τι μπορώ να κάνω;». Σπείρετε τον σπόρο, είπε. «Αρχίστε να μιλάτε στους ανθρώπους, κάντε τους πιο ενήμερους, εκφράστε τις ανησυχίες σας», είπε.

"Μάθετε αν κάποιος ζει κοντά στο αεροδρόμιο ή έχετε έναν φίλο που ζει κοντά στο αεροδρόμιο και βλέπει ο,τιδήποτε. Λέσχες παρατηρητών, παρατηρητές αεροπλάνων, όλοι αυτοί οι άνθρωποι, θα παρατηρήσουν πράγματα».

«Θα εκλιπαρούσα οποιονδήποτε εργάζεται σε αεροδρόμιο ή ζει κοντά σε αεροδρόμιο να είναι πιο προσεκτικός», δήλωσε ο Mark. «Συνεχίστε να κάνετε ερωτήσεις».

Αυτή τη στιγμή όλα δέχονται επίθεση, για παράδειγμα, τρόφιμα, βοοειδή και ψάρια. 

Ένα από τα ψυχολογικά κόλπα που χρησιμοποιούνται είναι ότι επιταχύνουν την ατζέντα τους, όλοι το νοιώθουμε και στη συνέχεια υποχωρούν και εμείς αναπνέουμε με ανακούφιση. Στη συνέχεια, όμως, επιταχύνουν ξανά την ατζέντα, είπε ο Mark. Έτσι, όταν έχουμε αυτή τη στιγμή ανακούφισης, μην σταματάτε, αλλά συνεχίστε να πιέζετε.

Στον ιστότοπο Do Not Consent υπάρχει ένα πρότυπο επιστολής που οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και να στείλουν στον βουλευτή τους ("MP") και ένα δεύτερο πρότυπο επιστολής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή επιστολής στον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτή τη στιγμή οι βουλευτές βρίσκονται σε διακοπές, οπότε θα πρέπει είτε να παραδώσετε με το χέρι την επιστολή είτε να την στείλετε ηχογραφημένη αλληλογραφία. Υπάρχει επίσης μια κίτρινη καμπάνια αυτοκόλλητων που έχει ξεκινήσει για χρήση σε προφίλ κοινωνικών μέσων που δηλώνει ότι δεν συναινούμε να κυβερνηθούμε από ένα τυραννικό καθεστώς.



ΠΗΓΗ: https://expose-news.com/2023/11/24/hidden-agenda-behind-uk-gov-chemtrail-operations/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!