Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Οι άνθρωποι μετατρέπονται σε cyborgs: Επιστημονικό άρθρο με θέμα "Ανίχνευση διαφόρων μικροπλαστικών σε ασθενείς που υποβάλλονται σε καρδιοχειρουργική επέμβαση".



ANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD
28 ΝΟΕ 2023

Αυτό το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο American Chemical Journal επιβεβαιώνει τα ευρήματα της ανάλυσης ζωντανού αίματος. Αυτοί οι ερευνητές αποκαλούν τη νανοτεχνολογία υδρογέλης μικροπλαστικά. Φυσικά δεν αναφέρουν αν οι άνθρωποι εγχύθηκαν με το βιολογικό όπλο C19, παρόλο που βρέθηκε πολυαιθυλένιο.

Οι γιατροί και οι επιστήμονες μας λένε, ότι η πρωτεΐνη ακίδα προκαλεί καρδιακή τοξικότητα και μυοκαρδίτιδα. Αλλά εμείς και άλλοι ερευνητές έχουμε δείξει σε λεπτομερή ανάλυση ότι τα φιαλίδια C19 που εξετάστηκαν δεν περιέχουν mRNA, αλλά τοξικά μέταλλα.

Έχω δείξει εκτεταμένη μόλυνση με υδρογέλη, συνθετική βιολογία και νανοτεχνολογία του ανθρώπινου ζωντανού αίματος σε μη εμβολιασμένα άτομα C19 λόγω αποβολής και περιβαλλοντικής έκθεσης.

Νέα ευρήματα σε μη εμβολιασμένο ζωντανό αίμα δείχνουν τις ίδιες σφαίρες υδρογέλης αυτοσυναρμολόγησης όπως και σε ταριχευμένο αίμα νεκρό με τεράστιους ελαστικούς θρόμβους. Συγκλονιστική επαλήθευση έρευνας: Δεν υπάρχουν πλέον καθαρά αίματα!

Επιπλέον, έχω δείξει εκτεταμένη ανάπτυξη θρόμβων με λαστιχένια υφή υδρογέλης σε δείγματα αίματος.

Παρατηρήσεις ανάπτυξης θρόμβων σαν καουτσούκ στο μη εμβολιασμένο αίμα C19 με διαφορετικές αντιοξειδωτικές ενώσεις - Σύγκριση με το έργο ιστορικού πολιτισμού Clifford Carnicoms CDB / Morgellons

Είναι προφανές, ότι αυτή η υδρογέλη θα βρισκόταν σε κάθε όργανο του σώματος. Εδώ έχουμε ανάλυση ασθενών που είχαν χειρουργική επέμβαση καρδιάς. Τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά, θλιβερά και ανησυχητικά υπό το πρίσμα της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας που αγνοεί την ανάλυση του εμβολίου C19 που δείχνει νανοτεχνολογία χωρίς mRNA και ζωντανό αίμα σε όλους τους ανθρώπους που δείχνει μολυσμένο αίμα. Οι επιστήμονες σημειώνουν ότι βρίσκουν πολυαιθυλένιο και πολυουρεθάνη. Το πολυαιθυλένιο βρίσκεται στα φιαλίδια C19 σε μορφή πολυαιθυλενογλυκόλης. Ο Clifford Carnicom και εγώ βρήκαμε σε C19 εμβολιασμένο και μη εμβολιασμένο αίμα κοντά σε υπέρυθρες ισοτοπικές υπογραφές πολυβινυλικής αλκοόλης, πολυενίων ( πολυαιθυλενίου), πολυαμιδίων. Η ίδια χημική σύνθεση βρίσκεται σε αυτή τη μελέτη όπως φαίνεται παρακάτω: πολυαμίδια πολυαιθυλένιο, πολυβινύλιο. Οι επιστήμονες βρήκαν επίσης τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο. Αυτά τα πλαστικά έχουν βρεθεί στην ανάλυση νήματος πολυμερούς περιβάλλοντος. Αυτά ψεκάζονται στους ανθρώπους μέσω εργασιών γεωμηχανικής.


Αφηρημένο:

Μικροπλαστικά έχουν ανιχνευθεί σε ανθρώπινα κόπρανα, πνεύμονες και πλακούντες, οι οποίοι έχουν άμεση έκθεση στο εξωτερικό περιβάλλον μέσω διαφόρων κοιλοτήτων του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της στοματικής / πρωκτικής κοιλότητας και της μήτρας / κολπικής κοιλότητας. Εξακολουθούν να λείπουν κρίσιμα δεδομένα σχετικά με την έκθεση σε μικροπλαστικά σε εντελώς κλειστά ανθρώπινα όργανα. Εδώ, χρησιμοποιήσαμε ένα σύστημα άμεσης υπέρυθρης χημικής απεικόνισης με λέιζερ και ηλεκτρονική μικροσκοπία σάρωσης για να διερευνήσουμε εάν υπάρχουν μικροπλαστικά στην ανθρώπινη καρδιά και στους περιβάλλοντες ιστούς της. Μικροπλαστικά δείγματα συλλέχθηκαν από 15 καρδιοχειρουργικούς ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων 6 περικαρδίων, 6 επικαρδιακών λιπωδών ιστών, 11 περικαρδιακών λιπωδών ιστών, 3 μυοκαρδίων, 5 αριστερών κολπικών προσαρτημάτων και 7 ζευγών προεγχειρητικών και μετεγχειρητικών δειγμάτων φλεβικού αίματος. Τα μικροπλαστικά δεν ήταν καθολικά παρόντα σε όλα τα δείγματα ιστών, αλλά εννέα τύποι βρέθηκαν σε πέντε τύπους ιστών με το μεγαλύτερο να έχει διάμετρο 469 μm. Εννέα τύποι μικροπλαστικών ανιχνεύθηκαν επίσης σε προεγχειρητικά και μετεγχειρητικά δείγματα αίματος με μέγιστη διάμετρο 184 μm και η κατανομή του τύπου και της διαμέτρου των μικροπλαστικών στο αίμα έδειξε αλλοιώσεις μετά τη χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον, η παρουσία πολυ(μεθακρυλικού μεθυλίου) στο αριστερό κολπικό απόθεμα, στον λιπώδη ιστό του επικαρδίου και στον λιπώδη ιστό του περικαρδίου δεν μπορεί να αποδοθεί σε τυχαία έκθεση κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, παρέχοντας άμεσες ενδείξεις μικροπλαστικών σε ασθενείς που υποβάλλονται σε καρδιοχειρουργική επέμβαση. Απαιτείται περαιτέρω έρευνα για να εξεταστεί ο αντίκτυπος της χειρουργικής επέμβασης στην εισαγωγή μικροπλαστικών και οι πιθανές επιπτώσεις των μικροπλαστικών στα εσωτερικά όργανα στην ανθρώπινη υγεία.



Οι ασθενείς ήταν μέσης ηλικίας:



Συζήτηση:

Μικροπλαστικά σωματίδια μπορεί να παραμείνουν σε διάφορες περιοχές του ανθρώπινου σώματος. Όπως φαίνεται στο Σχήμα 3, τα δείγματα ιστών περιείχαν σημαντικά υψηλότερο αριθμό MP από τα αντίστοιχα δείγματα αίματος από το ίδιο άτομο, εγείροντας ανησυχίες για πιθανή βιοσυσσώρευση. Τα αποτελέσματά μας υποδηλώνουν επίσης ότι τα σωματίδια MP είναι πολύ πιθανό να διανεμηθούν σε διάφορα όργανα σε όλο το σώμα: Εάν το ξενοβιοτικό δεν αποβληθεί και εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος, είναι διαθέσιμο για μεταφορά σε κάθε ιστό που λαμβάνει ροή αίματος. Εκτός από αυτά, η ποικιλομορφία των μετρήσεων MP σε διαφορετικά δείγματα ιστών υποδηλώνει ότι τα MP ενδέχεται να ασκούν διαφορετικές επιδράσεις σε ποικίλους ιστούς

Περίληψη:

Αυτά είναι καταστροφικά ευρήματα για την ανθρώπινη φυλή. Αυτά τα πλαστικά υδρογέλης βιοσυσσωρεύονται. Βομβαρδιζόμαστε με αυτό το υλικό όλη την ώρα και τα βιολογικά όπλα και φάρμακα C19 κάνουν τα πράγματα πολύ χειρότερα. Η ανάλυση ζωντανού αίματος δείχνει ακραία μόλυνση και έχουμε αποδείξεις τώρα ότι επηρεάζονται όλα τα όργανα. Πόσο μπορεί να αντέξει ένα σώμα; Προφανώς αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονταν εγχείρηση καρδιάς.


Μου τελειώνουν τα λόγια...

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.




ΠΗΓΗ: https://anamihalceamdphd.substack.com/p/humans-turning-into-cyborgs-scientific


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!