Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Ο πρώην διευθυντής της CIA Michael Hayden συκοφαντεί τους πατριώτες Αμερικανούς Χριστιανούς: «Δεν διαφέρουν από τους τρομοκράτες της Χαμάς»!!!!!



Από David Ng
23 Νοεμβρίου 2023


Ο πρώην επικεφαλής της NSA και της CIA Michael Hayden, ο οποίος έχει διαμορφώσει μια μετακυβερνητική καρριέρα επιτιθέμενος και λογοκρίνοντας συντηρητικούς, περνά την εβδομάδα των Ευχαριστιών σπιλώνοντας πατριώτες Αμερικανούς Χριστιανούς που κατέχουν πυροβόλα όπλα, ισχυριζόμενος ότι «δεν διαφέρουν» από τους τρομοκράτες της Χαμάς.

Την Τετάρτη, ο Michael Hayden απάντησε σε μια ανάρτηση στο 'X' που αντιπαραθέτει δύο φωτογραφίες: μία μιας γυναίκας που κρατά μια αμερικανική σημαία, τη Βίβλο και ένα περίστροφο και η άλλη της Παλαιστίνιας τρομοκράτισσας Reem Riyashi, η οποία αυτοκτόνησε μαζί με τέσσερεις Ισραηλινούς σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας το 2004, την ευθύνη για την οποία ανέλαβαν η Χαμάς και η Ταξιαρχία των Μαρτύρων του Al-Aqsa.

«Καθόλου διαφορετικό», είπε ο Hayden.

Ο εξωφρενικός ισχυρισμός του Hayden έρχεται λιγότερο από δύο μήνες αφότου οι τρομοκράτες της Χαμάς ξεκίνησαν τη σφαγή περίπου 7.1 Ισραηλινών στις 200 Οκτωβρίου, τη χειρότερη επίθεση εναντίον Εβραίων από το Ολοκαύτωμα.

Η ανησυχητική ρητορική του αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης εκστρατείας δυσφήμισης εναντίον των συντηρητικών, ιδιαίτερα των υποστηρικτών του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα, ο πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας κατασκοπείας ζήτησε την απομάκρυνση του Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Tommy Tuberville από την «ανθρώπινη φυλή».(!!!!!!!!)

Πέρυσι, ισχυρίστηκε ότι το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα ήταν πιο επικίνδυνο από την Αλ Κάϊντα και το ISIS.

Εκτός από το να υπηρετεί ως ομιλούσα κεφαλή του CNN, ο Hayden εργάζεται ως σύμβουλος για το NewsGuard - τον οργανισμό που ισχυρίζεται ότι είναι ένας ουδέτερος πόρος για τους καταναλωτές να βρουν αξιόπιστα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Στην πραγματικότητα, η ομάδα του NewsGuard κατευθύνει τους ανθρώπους προς τα αριστερά, εταιρικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν δημοσιεύσει επαληθεύσιμη παραπληροφόρηση χωρίς διορθώσεις.

Το Newsguard στοχεύει επίσης δεξιούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους σε αυτό που ισοδυναμεί με προσπάθειες λογοκρισίας και καταχώρησης στη μαύρη λίστα τους.

Ο Hayden ήταν μεταξύ των πρώην αξιωματούχων του βαθέος κράτους που είπαν ψέμματα στους Αμερικανούς ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι ο φορητός υπολογιστής του Χάντερ Μπάιντεν ήταν «ρωσική παραπληροφόρηση».


ΠΗΓΗ: https://media.breitbart.com/media/2023/10/michael-hayden-black-and-white-640-480-getty-640x480.jpg


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!