Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Crépol, Γαλλία «Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια βία».

 

https://beischneider.net/2023/11/23/crepol-eine-solche-gewalt-haben-wir-noch-nie-erlebt/



Crépol, «Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια βία».
της Δρ. Christina Baum (*)

Όλα εξελίσσονται ακριβώς όπως τα φοβόμουν και τα είχα προβλέψει – χωρίς κρυστάλλινη σφαίρα, απλά αναλύοντας την πραγματικότητα.

Αν αφήσεις εκατομμύρια ανθρώπους να μπουν στη χώρα που περιφρονούν τον πολιτισμό μας, τη νοοτροπία μας, τον τρόπο ζωής μας, αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Για χρόνια, αυτή η βία και η περιφρόνηση, που έφεραν προς τις ευρωπαϊκές χώρες πολλοί μετανάστες, απλά αγνοήθηκε από μεγάλα τμήματα του πληθυσμού επειδή δεν ήθελαν να το παραδεχτούν ή επειδή δεν ταίριαζαν στην ιδεολογικά χρωματισμένη κοσμοθεωρία τους – ακόμη χειρότερα: οι ξένοι και οι πολιτισμοί τους ήταν όμορφα ζωγραφισμένοι στα πιο πολύχρωμα χρώματα. Ήταν και είναι «πολυτιμότεροι από τον χρυσό» γι' αυτούς, πολυτιμότεροι από τους συμπατριώτες τους.

Παρά την αδιανόητη βία στο μικρό γαλλικό χωριό, γίνεται για άλλη μια φορά προσπάθεια απόκρυψης των πάντων, ή τουλάχιστον ευτελισμού τους· κλείνουν για άλλη μια φορά τα μάτια τους σε μια βία που γίνεται όλο και πιο φρικτή κατά του ίδιου του λαού τους.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τους βαρβάρους που πλησίαζαν, τις φωνές τους και τον σκληρό στόχο τους αρκετά καθαρά: «Θέλουμε να μαχαιρώσουμε λευκούς».

Όποιος εδώ γυρίζει το βλέμμα του αλλού, όποιος δεν κατονομάζει σαφώς τον κίνδυνο εδώ, όποιος δεν συμπάσχει με το νεκρό αγόρι και τους 16 σοβαρά τραυματισμένους νέους, πρέπει να ανέχεται ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, διότι με αυτόν τον τρόπο παραδίδει τον ίδιο του τον λαό στην καταστροφή.

Ασφαλώς, η Γαλλία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας με τη λανθασμένη μεταναστευτική πολιτική της. Οι υπερβολές της βίας στα προάστια είναι γνωστές εδώ και χρόνια, χωρίς οι πολιτικοί να κάνουν τίποτα ουσιαστικό γι' αυτό.

Ελπίζω ότι η Crépol θα αποτελέσει σημείο καμπής, ότι οι άνθρωποι θα αναγνωρίσουν επιτέλους τους πραγματικούς αντιπάλους τους και θα τους στείλουν στην έρημο.

Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στα μέλη της οικογένειας, για τα οποία τίποτα δεν είναι το ίδιο τώρα.

Βάλτε τέλος σε αυτό το έγκλημα της μετανάστευσης, διαφορετικά η παλιά και υπέροχη Ευρώπη μας θα πεθάνει για πάντα.

Ωστόσο, δεν πεθαίνει από τα γηρατειά και την κούραση της ζωής, ούτε από τα δημογραφικά στοιχεία – αλλά εγκαταλείπεται στην καταστροφή.


(*) Η Δρ Christina Baum είναι μέλος της Bundestag και μέλος του AfD. Είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Υγείας της γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής Η κ. Baum μεγάλωσε στη ΛΔΓ και ως εκ τούτου, όπως πολλοί πολίτες της ΛΔΓ, έχει ιδιαίτερα λεπτές κεραίες στην καταπίεση και την προπαγάνδα.



ΠΗΓΗ: https://beischneider.net/2023/11/23/crepol-eine-solche-gewalt-haben-wir-noch-nie-erlebt/




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!