Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Η Pfizer μηνύει την Πολωνία, απαιτώντας χρήματα για μη παραδοθέντα και ανεπιθύμητα εμβόλια COVID. Μήπως η Πολωνία θα πρέπει να μηνύσει την PFIZER;


Αφού πέτυχαν ένα μέτριο ποσοστό εμβολιασμού COVID 57% και είδαν τα εμβόλια να μην ανταποκρίνονται στην υπόσχεση, οι Πολωνοί αρνήθηκαν πρόσθετες δόσεις εμβολίου COVID της Pfizer γύρω στον Απρίλιο του 2022.

«Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, χρησιμοποιήσαμε τη ρήτρα ανωτέρας βίας και ενημερώσαμε τόσο την Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και τον κύριο παραγωγό εμβολίων ότι αρνούμαστε να λάβουμε αυτά τα εμβόλια αυτή τη στιγμή και αρνούμαστε επίσης να πληρώσουμε», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Adam Niedzielski στον ιδιωτικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα TVN24.

«Πράγματι, η συνέπεια αυτού θα είναι μια νομική σύγκρουση, η οποία ήδη λαμβάνει χώρα», είπε.

Η Πολωνία δεν μπορεί να καταγγείλει άμεσα τη σύμβαση για την προμήθεια εμβολίων, καθώς τα συμβαλλόμενα μέρη στις συμβάσεις είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι παρασκευαστές, είπε.

Η αξία της σύμβασης για προμήθειες εμβολίων στην Πολωνία έως το τέλος του 2023 με έναν μόνο παραγωγό άξιζε πάνω από 6 δισεκατομμύρια ζλότι (1,4 δισεκατομμύρια δολλάρια), με πάνω από 2 δισεκατομμύρια ζλότι από αυτά για προμήθεια το 2022.

Η Pfizer δήλωσε ότι η συμφωνία της για την προμήθεια του εμβολίου της κατά της COVID-19 στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

"Οι συζητήσεις μας με τις Κυβερνήσεις και οι λεπτομέρειες για τις παραδόσεις εμβολίων είναι εμπιστευτικές" πρόσθεσε.

Κατά κάποιο τρόπο, η Πολωνία είναι συμβαλλόμενο μέρος στη σύμβαση ΕΕ / Pfizer που κρατήθηκε εμπιστευτική από τη χώρα, αλλά εξακολουθεί να την υποχρεώνει να πληρώσει.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά και η Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν της ΕΕ διαπραγματεύτηκαν μυστικά τη σύμβαση. (δείτε την παρακάτω εικόνα)



Εν πάση περιπτώσει, τώρα το 2023, η Pfizer κατέθεσε μήνυση, μηνύοντας την Πολωνία για τα χρήματα που οφείλονται βάσει της σύμβασης, η οποία ήταν εμπιστευτική και δεν ήταν διαθέσιμη για να εξετάσει καν η Πολωνία.




Το πώς ένα μέρος μπορεί να υποχρεωθεί να πληρώσει βάσει μιας σύμβασης για την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ να συναινέσει λόγω μυστικότητας είναι ένα μυστήριο για μένα, αλλά υποθέτω ότι οι νομικές διάνοιες στην Ευρώπη το βλέπουν διαφορετικά.

Η Pfizer μηνύει στις Βρυξέλλες επειδή τα πολωνικά δικαστήρια δεν μπορούν να δουν τη σύμβαση και είναι απίθανο να είναι πολύ δεκτικά στην επιβολή μιας σύμβασης που το δικαστήριο δεν μπορεί να εξετάσει.

Σύμφωνα με την πολωνική εφημερίδα Gazeta Prawaη Pfizer προσέφυγε σε δικαστήριο των Βρυξελλών επειδή οι δόσεις αγοράστηκαν μέσω συμβάσεων κοινής προμήθειας της ΕΕ, που καταρτίστηκαν σύμφωνα με το βελγικό δίκαιο.

Μπορεί η Πολωνία, ίσως, να φέρει στο προσκήνιο κάποιες νέες άμυνες;


Υπογονιμότητα στην Πολωνία

Ίσως η Πολωνία θα μπορούσε να ζητήσει από την Pfizer να σχολιάσει τη δραματική πτώση της γονιμότητας που βιώνει η Πολωνία.



Πολωνοί θύματα εμβολίου COVID

Η Πολωνία μπορεί να ζητήσει από τα τοπικά δικαστήριά της να υποχρεώσουν την Pfizer να αποζημιώσει τα θύματα του πολωνικού εμβολίου COVID. (Ευτυχώς, υπάρχουν λιγότεροι από αυτούς σε σύγκριση με τις χώρες που υπερεμβολιάστηκαν).

Εικόνες μερικών Πολωνών θυμάτων των εμβολίων Covid, εικόνες όμορφων υγιών ανθρώπων που δεν χρειάστηκαν ποτέ το «εμβόλιο» και όμως πέθαναν από αυτό, εμφανίζονται από τους πενθούντες συγγενείς τους:


ht tps://twitter.com/DominateREALITY/ κατάσταση/1488214087259459584/φωτογραφία/3

Μπορεί η Pfizer να εξηγήσει, για 

παράδειγμα, γιατί οι θάνατοι στην Σουηδία 

συνέχισαν να αυξάνονται καθώς η χώρα 

εμβολιάστηκε, ενώ οι θάνατοι 

στην  Πολωνία μειώθηκαν αφότου η 

Πολωνία αρνήθηκε τα εμβόλια COVID;



Δεν είμαι δικηγόρος διεθνούς δικαίου και δεν ειδικεύομαι στην εκτελεστότητα μυστικών συμβάσεων που δεν μπορούν καν να τις δουν τα μέρη που υποχρεώνουν.

Αλλά περιμένω ότι η Pfizer θα χάσει.

Συμφωνείτε μαζί μου;






ΠΗΓΗ: https://www.igor-chudov.com/p/pfizer-sues-poland-demanding-money?publication_id=441185&post_id=139134202&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ:

Τα κρούσματα πνευμονίας στην Κίνα προκαλούν φόβους για COVID-19
Ένα σύμπλεγμα περιπτώσεων πνευμονίας που στοιχειώνουν την πανδημία του 2019 είναι μια ανησυχητική κατάσταση που εκτυλίσσεται τώρα στην Κίνα, συνδεδεμένη με άρρωστα παιδιά και λογοκρισία.

https://www.theepochtimes.com/epochtv/pneumonia-outbreaks-in-china-spark-covid-19-fears-5535054?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-11-24&src_cmp=gv-2023-11-24&utm_medium=email&est=sSPylhbmlacyah58wSJKwDb%2B1im2stwnZ%2FBGhEYanTsXUvErN5fzfSQCmjo%3D




Κίνα: Μυστηριώδες νέο κύμα αναπνευστικών ασθενειών – πολλές κλινικές υπερπλήρεις
Το βόρειο τμήμα της Κίνας, ειδικότερα, πλήττεται από ένα κύμα αναπνευστικών ασθενειών εδώ και αρκετές εβδομάδες. Επηρεάζουν κυρίως τα παιδιά – και προκαλούν υπερπλήρεις κλινικές και υψηλούς λογαριασμούς. Ο ΠΟΥ ανησυχεί επίσης.
https://www.epochtimes.de/china/china-mysterioese-neue-welle-von-atemwegserkrankungen-zahlreiche-kliniken-ueberfuellt-a4492498.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-11-24&src_cmp=nl-morning_2023-11-24&utm_medium=email&est=4s%2BEvB6N3YVdxKVN4yi5PY%2B4cPK4cpuUFdhQu2cubGb34bJMS0dDDTWRby4%3D




Οι νέοι πεθαίνουν από καρκίνο με «εκρηκτικούς» ρυθμούς, σύμφωνα με στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Μελέτη
https://www.globalresearch.ca/new-report-young-people-dying-cancer-explosive-rates-uk-government-data-show/5840985




Η Pfizer απέτυχε να αποκαλύψει τους κινδύνους πρόωρου τοκετού και νεογνικού θανάτου σε έγκυες γυναίκες σε δοκιμή εμβολίου RSV
Μια έρευνα του BMJ αποκάλυψε ότι η Pfizer μελετούσε τους πρόωρους τοκετούς ως «ανεπιθύμητη ενέργεια ειδικού ενδιαφέροντος» στη δοκιμή RSV, αλλά δεν ενημέρωσε τις έγκυες συμμετέχουσες.
https://www.theepochtimes.com/health/pfizer-failed-to-disclose-risks-of-preterm-birth-and-neonatal-death-to-pregnant-women-in-rsv-vaccine-trial-5534185?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-11-23&src_cmp=mb-2023-11-23&utm_medium=email&est=xrGVlV5Y%2BsGRSkwaRi2FIpP1G17JYA9Bi6mqkD%2F%2BlJaRR0Iqim5HQzRCUVw%3D




Η σύφιλη και η συγγενής σύφιλη αυξάνονται απότομα στις ΗΠΑ, και οι αιτίες
Η σύφιλη έρχεται σε πολλές διαφορετικές μορφές, και παρά την εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία, η ασθένεια εξακολουθεί να αυξάνεται - για διάφορους λόγους.
https://www.theepochtimes.com/health/syphilis-and-congenital-syphilis-rise-sharply-causes-explained-5532750?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-11-25&src_cmp=mb-2023-11-25&utm_medium=email&est=7sqt8l8vIdjsV2Lf4CryQ8wY1dyvx1pERCZIbfy%2B3Ei2fEfw2UxDBnKzRjM%3D




Έρχεται το εγκεφαλικό εμφύτευμα του Elon Musk: Ποιοι είναι οι κίνδυνοι;
Το εγκεφαλικό εμφύτευμα του Elon Musk υπόσχεται να είναι διαθέσιμο στον μέσο άνθρωπο και να εξαλείψει μια σειρά από ασθένειες. Μάθετε περί τίνος πρόκειται.
https://www.theepochtimes.com/health/elon-musks-brain-implant-coming-what-are-the-risks-5528212?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-11-24&src_cmp=gv-2023-11-24&utm_medium=email&est=wX5qX8liqI4wI4win6nJibjB%2Bmn1974laBREyk8gWNOZ%2BtaCZpU4tQjK2Tg%3D




Ο ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ
Αξιωματούχος του CDC λέει ότι οι Αμερικανοί δεν πρέπει να πλένουν τις γαλοπούλες τους για την Ημέρα των Ευχαριστιών
Συμβουλεύουν επίσης να μην ξεπαγώνουν ωμά πουλιά στις επιφάνειες της κουζίνας λόγω του κινδύνου εξάπλωσης σαλμονέλας ή άλλων βακτηρίων.
https://www.theepochtimes.com/us/dont-wash-thanksgiving-turkeys-health-officials-warn-5534362?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-11-23&src_cmp=mb-2023-11-23&utm_medium=email&est=Ng6%2BfraytwYBDV6QeNGoJCbhYEtHFnEu31Lee1V13SS%2FuMi3BtAjOz0LJuE%3D




Γλυκιά παγίδα: Πώς τα γλυκά αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου
Τα επεξεργασμένα σάκχαρα είναι μια ισχυρή πηγή ενέργειας – ειδικά για τα καρκινικά κύτταρα.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/zuckerfalle-wie-suesses-das-krebsrisiko-steigert-a4487171.html?utm_medium=email&utm_source=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-11-24&utm_content=9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!