Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

'ΣΟΚ' ! ΑΣΧΗΜΟ! ΞΕΧΑΣΤΕ τό Αιγαίο που ξέρατε.... Μετά τόν 25ο παράλληλο, θά θέλετε ....διαβατήριο!


7 σχόλια:

  1. ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ!
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα τό κατάλαβες?
    Αυτός ό τόπος πάει συνεχώς καί ακαταπαύστως, κατά....
    διαόλου...καί τά χειρότερα έρχονται.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πόσα πήρε θά μάθουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φόρεσαν τουρκικό φέσι στην Αν. Μεσόγειο και μπλόκαραν το Αιγαίο – Έβγαλαν τον στόλο αλλά τον κάναμε γαργάρα (ΧΑΡΤΕΣ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
    https://infognomonpolitics.gr/2023/11/foresan-tourkiko-fesi-stin-an-mesogeio-kai-blokaran-to-aigaio-evgalan-ton-stolo-alla-ton-kaname-gargara-chartes-kai-fotografies/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://twitter.com/PGPavlos/status/1729471964777996740

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παριστάνει ότι δέν ακούει, παριστάνει ότι "τακτοποιεί" τά χαρτιά του, παριστάνει ότι δέν τόν αφορούν όλα όσα εκθέτει ο αγορητής, ο οποίος όμως απευθύνεται σέ αυτόν! Γενικώς ....παριστάνει......

      Διαγραφή
  6. AKOΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ @@@@@ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ? ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΑΒΟΥΡΗΔΕΣ (ΔΗΘΕΝ σιμήτης), ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΠΑΠΑΝΤΡΕΗΔΕΣ, ΜΕ ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΔΕΣ. ΒΡΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!