Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Δεν είναι ακόμη "επίσημο", αλλά - είναι αλήθεια ότι η Αυστραλία έχει επίσης μια δημόσια και ιδιωτική βάση δεδομένων ανεπιθύμητων ενεργειών; Αντί για περίπου 1.000 θανάτους και 160.000 γεγονότα, υπάρχουν στην πραγματικότητα 10.000 θάνατοι και 500.000 γεγονότα;





Ο Julian Gillespie μιλώντας εδώ, μόλις είπε:

Ακρόαση εμπειρογνωμόνων για το Plasmidgate: Νομικές επιπτώσεις του DNA στα εμβόλια mRNA (worldcouncilforhealth.org)

Χωρίς απομαγνητοφώνηση, απλώς έπιασε τις παρατηρήσεις και τις μετέδωσε.


Ο λόγος για τη «διστακτικότητα απέναντι στα εμβόλια» που χρησιμοποιείται ως δικαιολογία από τις κυβερνήσεις για την καταστολή πληροφοριών – και την λεγόμενη συναίνεση κατόπιν ενημέρωσης.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΤ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ MRNA C19 ΜΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Η μη ενημέρωση αυτών που κάνουν ένεση είναι εγκληματική πράξη.

"Ορίστε πάρτε αυτό το εμβόλιο" - "Είναι ριψοκίνδυνο;" - "Δεν χρειάζεται να ξέρετε!"

Τα πρότυπα για την κήρυξη έκτακτης ανάγκης δεν τηρήθηκαν ποτέ, ούτε στη Νότια Αφρική ούτε αλλού.



Ποιες είναι οι νομικές συνέπειες του Plasmidgate για τη δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Τον Οκτώβριο του 2023, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας οργάνωσε μια ομάδα έκτακτης ανάγκης εννέα διεθνών εμπειρογνωμόνων για να εξετάσει αναφορές μόλυνσης DNA σε εμβόλια mRNA και να εξετάσει τις επιπτώσεις για όλους τους ανθρώπους του κόσμου. Αυτή είναι η συνέχεια της ακρόασης αυτού του γεγονότος.

Γίνετε μέλος της ομάδας νομικών εμπειρογνωμόνων μας καθώς αντιμετωπίζουμε παραβιάσεις συναίνεσης κατόπιν ενημέρωσης και οδούς για δικαιοσύνη σε όλο τον κόσμο. Η WCH, σε συνεργασία με ειδικούς συμβούλους, είναι αφοσιωμένη στην παροχή στο κοινό ακριβών και αξιόπιστων πληροφοριών για την προώθηση της υγείας και της ευημερίας.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε δυσκολία πρόσβασης στον ιστότοπό μας λόγω μεγάλου όγκου επισκεψιμότητας, θα μπορείτε επίσης να βρείτε αυτήν την εκδήλωση στις ακόλουθες πλατφόρμες: RumbleFacebookTwitterGettr και LinkedIn.


Αυτή η ακρόαση εμπειρογνωμόνων συγκεντρώνει δικηγόρους, εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, επιστήμονες, μέσα ενημέρωσης και κοινωνικοπολιτικούς ηγέτες για μια ανοιχτή και ενημερωτική συζήτηση σχετικά με το Plasmidgate. Παρέχει επίσης την ευκαιρία να αντιμετωπιστούν οι ανησυχίες σχετικά με την εν επιγνώσει συναίνεση και να διασφαλιστεί η ενδυνάμωση του κοινού.

Επιστημονικός Ομιλητής:

  • Fahrie Hassan (Νότια Αφρική)

Ομιλητές Διεθνούς Δικαίου:

  • Willem van Aardt (ΗΠΑ)
  • Katie Ashby-Koppens (Αυστραλία)
  • Julian Gillespie (Αυστραλία)
  • Wendy Low (Σιγκαπούρη)
  • Sue Grey (Νέα Ζηλανδία)
  • Peter Fam (Αυστραλία)

Συντονιστές WCH:

  • Shabnam Palesa Mohamed (Νότια Αφρική)
  • Dr Mark Trozzi (Καναδάς)

Εκδηλώσεις όπως αυτή δεν είναι δυνατές χωρίς υποστήριξη από ανθρώπους σαν εσάς. Σκεφτείτε να υποστηρίξετε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας συνεισφέροντας μια δωρεά £ 5 σε αντάλλαγμα για την παρακολούθηση αυτού του σημαντικού ζωντανού γεγονότος.

Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ από την Δρ Tess Lawrie (ακούστε εντός του συνδέσμου)



Πιστεύουμε ότι θα βρείτε αξία σε αυτή τη σημαντική συζήτηση σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει και τι μπορούμε να κάνουμε γι 'αυτό.

Η WCH θα φιλοξενήσει ακρόαση εμπειρογνωμόνων σχετικά με τη μόλυνση DNA σε εμβόλια mRNA



Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το δελτίο τύπου μας.

Μάθετε περισσότερα για τους νομικούς εμπειρογνώμονες μας:

  • Ο Δρ Willem van Aardt είναι έκτακτος ερευνητής που ειδικεύεται στα διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα και το συνταγματικό δίκαιο και ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Finbond Group Limited. Απέκτησε πτυχία B.Proc. (Cum Laude) και LL. M. από το Πανεπιστήμιο της Πρετόρια (Νότια Αφρική) το 1994 και το 1996 και ολοκλήρωσε το πτυχίο Doctor Legum στο Δημόσιο Δίκαιο μέσω του North-West University (Νότια Αφρική) το 2005. Το επίκεντρο της διδακτορικής του έρευνας ήταν «Κρατική ευθύνη για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που διαπράττονται από μη κρατικούς φορείς σύμφωνα με το Σύνταγμα». Αφού ολοκλήρωσε τα νομικά του άρθρα και έγινε δεκτός ως Δικηγόρος του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νότιας Αφρικής το 1996, ίδρυσε τον Όμιλο Thuthukani το 1998, ίδρυσε τον Όμιλο Finbond το 2003 και έγινε δεκτός ως Δικηγόρος του Ανώτατου Δικαστηρίου της Αγγλίας και της Ουαλίας το 2005. Τα τελευταία 20 χρόνια, η Finbond έχει εξελιχθεί από μια μικρή εταιρεία με έδρα την Πρετόρια της Νότιας Αφρικής σε έναν παγκόσμιο όμιλο χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών με περισσότερα από 590 καταστήματα στη Νότια Αφρική, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής - η Finbond επικεντρώνεται κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, στην παροχή μη εξασφαλισμένων δανείων στους προηγουμένως μειονεκτούντες και περιθωριοποιημένους. Το 2017 ο Willem μετεγκαταστάθηκε από τη Νότια Αφρική στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Το 2020 διορίστηκε ως Έκτακτος Ερευνητής στο North-West University, Research Unit: Law, Justice, and Sustainability. Ο Willem είναι συγγραφέας του βιβλίου COVID-19 LAWLESSNESS και πολυάριθμων νομικών άρθρων που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους σχετικά με την παραβίαση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Έξι από τα άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στο έγκριτο νομικό περιοδικό της Νομικής Εταιρείας της Νότιας Αφρικής, De Rebus (www.derebus.org) κατά τη διάρκεια των ετών 2020, 2021 και 2022. Τα τελευταία τρία χρόνια, τα νομικά άρθρα του Willem έχουν ληφθεί και διαβαστεί από χιλιάδες ερευνητές σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως σε academia.edu.

  • Η Katie Ashby-Koppens είναι αστική δικηγόρος με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και στις δύο πλευρές του Tasman στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Το σύνολο δεξιοτήτων της Katie εκτελεί μεγάλες ενέργειες. Από τότε που βρίσκεται στην Αυστραλία, η Katie έχει εμπλακεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες συλλογικές αγωγές που σχετίζονται με τις πυρκαγιές του Μαύρου Σαββάτου του 2009 και την ομαδική αγωγή για την ηπατίτιδα C. Τον τελευταίο χρόνο, η Katie ήταν η καθοδηγούσα δικηγόρος στην έφεση της υπόθεσης AVN και διεξήγαγε παρόμοιες ενέργειες στη Νέα Ζηλανδία, συμπεριλαμβανομένων υποθέσεων για τις μαίες και κατά της φαρμακευτικής ρυθμιστικής αρχής για τη χορήγηση προσωρινής συγκατάθεσης για το 5-11 ετών Pfizer Comirnaty. Πιο πρόσφατα, η Katie's κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Pfizer και της Moderna ισχυριζόμενη ότι τα προϊόντα τους Covid-19 πληρούν τον ορισμό των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών. Η Katie είναι επίσης επικεφαλής του νομικού τμήματος για τις ομάδες υπεράσπισης της Νέας Ζηλανδίας, Voices For Freedom και ήταν η κύρια υπεύθυνη υποθέσεων για το The 'Hood.

  • Ο Julian Gillespie είναι συνταξιούχος δικηγόρος και πρώην δικηγόρος από την Αυστραλία. Υπηρετεί ως διευθυντής στο Children's Health Defense Australia. Ο Julian ερευνά εκτενώς όλα τα θέματα που συνδέονται με την απάντηση της Αυστραλίας στον SARS-CoV-2, μοιράζοντας δημόσια τα ευρήματά του σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο για το πώς οι κυβερνήσεις της Κοινοπολιτείας και των Πολιτειών και Εδαφών οργάνωσαν κεντρικά την απάντηση στον SARS-CoV-2 από την Καμπέρα, εφιστώντας την προσοχή στο γεγονός ότι οι αυστραλιανές κυβερνήσεις συλλογικά εγκατέλειψαν χρόνια επιστημονικής έρευνας που συσσωρεύτηκαν για τη σωστή αντιμετώπιση μιας πανδημίας, αντ' αυτού να ακολουθήσουν τις αντιεπιστημονικές συστάσεις του ΠΟΥ που ευνοούσαν τα μεγάλα φαρμακευτικά συμφέροντα.

  • Η Wendy Low είναι δικηγόρος πνευματικής ιδιοκτησίας που κάποτε εργαζόταν σε μία από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες στη Σιγκαπούρη και τη Νοτιοανατολική Ασία. Χαρακτηρίστηκε ως μία από τους «50 δικηγόρους IP που πρέπει να γνωρίζετε» στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και ειδικεύεται σε διαφορές που καλύπτουν την πνευματική ιδιοκτησία, την τεχνολογία, την απασχόληση και τις επιστήμες υγείας.

  • Η Sue Grey είναι δικηγόρος με έδρα τη Νέα Ζηλανδία, η οποία ειδικεύεται σε σύνθετα αναδυόμενα ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ιατρονομικά, περιβαλλοντικά και κατανομής κινδύνου. Η Sue έχει ηγηθεί πολλών σημαντικών υποθέσεων σε όλα τα επίπεδα των δικαστηρίων της Νέας Ζηλανδίας, συμπεριλαμβανομένης μιας επιτυχημένης πρόκλησης εμβολίου Covid τον Μάιο του 2021, η οποία είχε ως αποτέλεσμα η κυβέρνηση να αλλάξει τον νόμο εν μία νυκτί για να επικυρώσει αναδρομικά την κυκλοφορία ενός νέου φαρμάκου που είχε μόνο προσωρινή έγκριση. Η Sue είναι επίσης συναρχηγός του NZ Outdoors &; Freedom Party και ήταν συν-ηγέτης της ομπρέλας Freedoms NZ, κατά τις πρόσφατες γενικές εκλογές της Νέας Ζηλανδίας το 2023.

  • Η Fahrie Hassan είναι Μοριακή Βιολόγος και MSc στη Χημική Παθολογία, με ειδίκευση στη Μοριακή Γενετική, την Ενζυμολογία, την Ανοσολογία και τη Βιοχημεία. Είναι διευθυντής του The Alliance Global Group και ιδρυτικό μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Υγεία της Νότιας Αφρικής.
  • Ο Peter Fam είναι ειδικός δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κύριος δικηγόρος στο Maat's Method, το μόνο δικηγορικό γραφείο ανθρωπίνων δικαιωμάτων που δεν χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση στην Αυστραλία. Ο Peter έχει υπόβαθρο στις αστικές διαφορές που επικεντρώνονται στα ανθρώπινα δικαιώματα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον κυβερνητικό τομέα, έχοντας εργαστεί σε υποθέσεις μεγάλης κλίμακας στα ανώτατα δικαστήρια της Αυστραλίας και στις περισσότερες δικαιοδοσίες. Ο Peter επικεντρώνεται κυρίως στο δίκαιο των αδικοπραξιών, το διοικητικό δίκαιο, το δίκαιο της ιδιωτικής ζωής, το δίκαιο των διακρίσεων και άλλους τομείς αστικών διαφορών με επίκεντρο τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο Peter έχει επίσης ιδιαίτερη εμπειρία σχετικά με το διεθνές πλαίσιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχει υπογράψει η Αυστραλία. Ο στόχος του Peter είναι να υπερασπιστεί και να υποστηρίξει την εγγενή αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα που κάθε άνδρας και γυναίκα κατέχουν λόγω της ανθρωπιάς τους.


ΠΗΓΕΣ: 


https://peterhalligan.substack.com/p/not-yet-official-but-australia-also?publication_id=1032096&post_id=139214497&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!