Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Η επιστροφή της Karen Kingston - Σταματήστε να βάζετε κρυφά ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ CV19 mRNA σε ΟΛΑ.


Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Big Pharma λένε, στην πραγματικότητα, ότι είναι μια ηλεκτρομαγνητική συσκευή που τώρα είναι κρυφά προγραμματισμένη να βρίσκεται σε όλα τα εμβόλια. Η «συνθετική βιολογία» του mRNA εμφανίζεται ήδη στα τρόφιμα, το νερό και τα φάρμακά μας.

Από τον Greg Hunter
21 Νοεμβρίου 2023


Η Karen Kingston είναι αναλύτρια βιοτεχνολογίας και πρώην υπάλληλος της Pfizer, η οποία έχει προειδοποιήσει από την αρχή για τους κινδύνους των λεγόμενων «εμβολίων» CV19. Η Kingston έδειξε επανειλημμένα τους κινδύνους της νανοτεχνολογίας που ονομάζεται mRNA.

Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Big Pharma λένε, στην πραγματικότητα, ότι είναι μια ηλεκτρομαγνητική συσκευή που τώρα είναι κρυφά προγραμματισμένη να βρίσκεται σε όλα τα εμβόλια. Η «συνθετική βιολογία» mRNA εμφανίζεται ήδη στα τρόφιμά μας, στο νερό και σε πολλά φάρμακα.

Η Big Tech δεν θα είναι ευτυχισμένη μέχρι να μπει κυριολεκτικά σε όλα. Εν τω μεταξύ, το κοινό ξυπνά στην καταστροφή του βιολογικού όπλου εμβολίου mRNA CV19.

Η Kingston εξηγεί: «Οι άνθρωποι ξυπνούν στο γεγονός ότι οι ενέσεις Covid 19 περιέχουν mRNA και το mRNA ήταν μια επική αποτυχία. Απ' ό,τι καταλαβαίνω, λιγότερο από το 2% των Αμερικανών πήρε αυτόν τον τελευταίο γύρο των ενισχυτών. . . .

Αν και οι άνθρωποι ξυπνούν στο γεγονός ότι οι ενέσεις Covid ή οι ενέσεις mRNA προκαλούν ασθένειες, αναπηρίες και θάνατο, δεν εμποδίζουν τίποτε.

Νομίζω ότι οι άνθρωποι ξυπνούν επίσης στο γεγονός ότι το mRNA χρησιμοποιείται σε όλα τα εμβόλια. Αυτό περιλαμβάνει τα συνήθη παιδικά εμβόλια και το ετήσιο εμβόλιο της γρίπης. Αυτό δεν τους αποκαλύπτεται. Ο Δρ Peter McCullough είπε, και είπα πέρυσι, όχι άλλες βολές – καθόλου. . . .

Το έκαναν αυτό μια άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης και αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν θα τους το αποκαλύψει. Νομίζω ότι οποιοδήποτε από τα εμβόλια είναι ένας άλλος μεγάλος κίνδυνος αυτή τη στιγμή - και εννοώ οποιοδήποτε από αυτά τα εμβόλια».

Η Big Pharma έχει μεγάλα σχέδια να βάλει mRNA σε όλα: φάρμακα, τρόφιμα, νερό. Αυτό είναι κάτι στο οποίο οι άνθρωποι θα πρέπει να εργαστούν για να αποφύγουν.

Η Kingston λέει: «Δεν θέλω πλέον το σώμα μου ή το σώμα του παιδιού μου να εκτίθενται σε μη ανθρώπινο DNA ή βιο-ψηφιακή τεχνολογία. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σταματήσω να εμβολιάζομαι με αυτά τα πράγματα.

Θα απαιτήσει από τους ανθρώπους να βρουν τοπικούς αγρότες. Θα απαιτήσει από τους ανθρώπους να πατήσουν  πόδι και να μην πάρουν παραδοσιακά φάρμακα. Βάζουν το mRNA σε χάπια. Η Δρ Ana Mihalcea (γνωστή και ως Δρ Ana) το έχει βρει σε οδοντιατρικές προμήθειες όπως το Novocain. Η Δρ Ana το έχει βρει και στην ινσουλίνη. Για να μπορέσει ο διάβολος να καταστρέψει, πρέπει να εξαπατήσει.

Έχουν αυτή την εωσφορική ατζέντα. Δεν θέλουν να υποστούν την οργή του Θεού. Επομένως, χρειάζονται να συμφωνήσουμε σε αυτόν τον απάνθρωπο εγκληματικό πειραματισμό. Αν πεις ότι δεν συμφωνείς με αυτό, τότε η οργή του Θεού πέφτει πίσω πάνω τους. Αυτός είναι επίσης ένας πνευματικός πόλεμος. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στοχοποιήθηκα.

Το τραίνο έχει φύγει από το σταθμό και δεν μπορείτε να το γυρίσετε πίσω. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Xi Jinping ήρθε πρόσφατα στην Καλιφόρνια. Συναντήθηκε με τραπεζίτες και μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας και είπε ότι έτσι φιμώνουμε τους ανθρώπους στην Κίνα. Αυτό είναι βασικά το Εκτελεστικό Διάταγμα που έγραψε ο Μπάιντεν, το οποίο νομίζω ότι γράφτηκε από το ΚΚΚ, σχετικά με τον τρόπο ελέγχου της αφήγησης στην Αμερική. Αυτό το Eκτελεστικό Διάταγμα θα ανεβάσει τη θερμοκρασία και θα κάνει τη ζωή σας μια ζωντανή κόλαση αν βγείτε έξω από αυτή την αφήγηση. . . . Αυτό θα τεθεί σε εφαρμογή από τις 17 Ιανουαρίου 2024».

Η Kingston υποστηρίζει ότι η συνθετική βιολογία και οι νέες δημιουργίες mRNA από την Big Pharma είχαν προβλεφθεί στη Βίβλο. Η Kingston επισημαίνει: «Το ίδιο είδος χάους και θλίψης που πρόκειται να περάσει ο πλανήτης είναι το ίδιο όταν ο Θεός δημιούργησε αρχικά όλες τις μορφές ζωής.

Η Αγία Γραφή λέει: "Δεν έχει υπάρξει τέτοια θλίψη από τις ημέρες της δημιουργίας που δημιούργησε ο Θεός μέχρι τώρα". Λέει ότι μια άλλη οντότητα άρχισε να δημιουργεί ζωή. Το εδάφιο 20 (Μάρκος) λέει . . .

«καί εἰ μή ἐκολόβωσε Κύριος τάς ἡμέρας, οὐκ ἂν ἐσώθη πᾶσα σάρξ· ἀλλά διά τούς ἐκλεκτούς οὓς ἐξελέξατο ἐκολόβωσε τάς ἡμέρας» (Μαρκ. 13,20). Εκτός αν ο Θεός στείλει την οργή του, δεν βλέπω πώς θα σταματήσει αυτό».

Υπάρχουν πολλά περισσότερα στην 54λεπτη συνέντευξη. (εντός του συνδέσμου)



ΠΗΓΗ: https://usawatchdog.com/stop-secretly-putting-deadly-cv19-mrna-in-everything-karen-kingston/





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.

    Η ΣΎΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΙΑΛΙΔΊΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΊΩΝ ΕΊΝΑΙ ΙΣΟΔΎΝΑΜΗ ΜΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΆΖΟΥΝ ΜΕ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΉ.

    https://www.bitchute.com/video/hT1oSHy5kWlh/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να λέμε το "Πάτερ Ημών " και να σταυρώνουμε ό,τι τρώμε και πίνουμε κι ό,τι φάρμακα παίρνουμε. Η Δύναμη του σημείου του Σταυρού όλα τα ακυρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκοιο Άννα Μαρία καί έπραξες άριστα που τό έθεσες!
      Άς τό ενστερνισθούν ΟΛΟΙ οι Έλληνες ως απαραίτητη προϋπόθεση!
      Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε !

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!