Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Επιστολή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) καταργεί τη βάση για οποιαδήποτε υποχρέωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Από τον Δρ. Peter Mayer

22 Νοεμβρίου 2023
Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ορισμένοι ευρωβουλευτές ζήτησαν από τον EMA να αποσαφηνίσει ορισμένες πτυχές της έγκρισης των εμβολίων κατά του κορωνοϊού. Εκτός από τις σελίδες των δικαιολογιών, ωστόσο, υπάρχει μια σαφής δήλωση που καθιστά άκυρο οποιοδήποτε επιχείρημα για μια γενική υποχρέωση εμβολιασμού ή μια υποχρέωση εμβολιασμού που σχετίζεται με την εργασία.

Οι ευρωβουλευτές Marcel de Graaff, Gilbert Collard, Francesca Donato, Joachim Kuhs, Mislav Kolakušić, Virginie Joron, Ivan Vilibor Sinčić και Bernhard Zimniok ήταν αυτοί που παρήγγειλαν απαντήσεις σε μια σειρά ερωτήσεων. Σε επιστολή με ημερομηνία 18 Οκτωβρίου 2023, υπογεγραμμένη από τη Γενική Διευθύντρια του EMA, Emer Cooke, υπάρχει τουλάχιστον μία σημαντική διευκρίνιση.

Ακολουθεί η μετάφραση της απάντησης στο πρώτο ερώτημα:

Εγκεκριμένες ενδείξεις

Σημειώνουν ότι λόγω των εγκεκριμένων ενδείξεων, τα εμβόλια «θα πρέπει να χορηγούνται μόνο σε άτομα που αναζητούν προσωπική προστασία και ότι δεν έχουν εγκριθεί για τη μείωση των ποσοστών μετάδοσης ή μόλυνσης (έλεγχος μετάδοσης)». Σημειώνουν επίσης ότι η εγκεκριμένη ένδειξη δεν ευθυγραμμίζεται με τις χρήσεις που διαδίδονται από «φαρμακευτικές εταιρείες, πολιτικούς και επαγγελματίες υγείας».

Έχετε πράγματι δίκιο να επισημαίνετε ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν έχουν εγκριθεί για την πρόληψη της μετάδοσης από το ένα άτομο στο άλλο. Οι ενδείξεις αφορούν μόνο την προστασία των εμβολιασμένων.

Οι πληροφορίες προϊόντος για τα εμβόλια COVID-19 δηλώνουν σαφώς ότι τα εμβόλια προορίζονται για ενεργητική ανοσοποίηση για την πρόληψη του COVID-19. Επιπλέον, από τις εκθέσεις αξιολόγησης του EMA σχετικά με την έγκριση των εμβολίων προκύπτει ότι δεν υπάρχουν δεδομένα σχετικά με τη μεταδοτικότητα.

Ο EMA θα συνεχίσει να είναι διαφανής σχετικά με τις εγκεκριμένες χρήσεις των εμβολίων κατά της COVID-19 και να εντοπίζει τομείς στους οποίους πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τις παρεξηγήσεις.

Είναι σαν κοροϊδία το γεγονός ότι τώρα, αφού εκατομμύρια ληγμένες δόσεις εμβολίων πετιούνται και απορρίπτονται, ο EMA παραδέχεται αυτό που σοβαροί επιστήμονες έχουν ήδη δηλώσει σαφώς το 2020: η ένεση στο άνω μέρος του βραχίονα δεν μπορεί ποτέ να οδηγήσει σε στείρα ανοσία που μπορεί να αποτρέψει τη μόλυνση και τη μετάδοση σε άλλους ανθρώπους.

Ωστόσο, ακριβώς ο ισχυρισμός της προστασίας από τη μόλυνση και τη μετάδοση ήταν η μόνη αποδεκτή δικαιολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην Αυστρία και για τις υποχρεώσεις επαγγελματικού εμβολιασμού σε πολλές χώρες – στον τομέα της υγείας, στον στρατό, στις εγκαταστάσεις περίθαλψης και τα παρόμοια. Εάν ο EMA είχε πράγματι καταστήσει «διαφανείς τις εγκεκριμένες χρήσεις των εμβολίων Covid-19» και είχε ξεκαθαρίσει τις «παρεξηγήσεις», τότε δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει οποιαδήποτε μορφή υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Λανθασμένες ή αόριστες απαντήσεις

Τα άλλα σημεία της επιστολής είτε εξακολουθούν να είναι λανθασμένα είτε πολύ αόριστα.

Πρώτον, τα συντομευμένα και "σπασμένα" κομμάτια mRNA. Η απάντηση του EMA:

«Παρόλο που στο εμβόλιο βρέθηκαν ορισμένα κολοβωμένα κομμάτια mRNA, η CHMP κατέληξε το 2020 στο συμπέρασμα ότι «οι προτεινόμενες προδιαγραφές για την ακεραιότητα του RNA και το ανώτατο όριο των 5′ θεωρούνται επιστημονικά δικαιολογημένες και αποδεκτές. Ωστόσο, πρόσθετα δεδομένα για την ολοκλήρωση του χαρακτηρισμού της δραστικής ουσίας και του τελικού φαρμακευτικού προϊόντος και λαμβανομένης υπόψη της κλινικής εμπειρίας θεωρούνται σημαντικά για την επιβεβαίωση της επάρκειας αυτών των προδιαγραφών και τα δεδομένα αυτά θα πρέπει να υποβάλλονται ως ειδικοί όροι για τη χορήγηση άδειας κυκλοφορίας μετά τη χορήγηση της άδειας.»·

Στην πραγματικότητα, αναλογίες έως και 50% τέτοιων θραυσμάτων mRNA καθώς και άλλες ακαθαρσίες, μερικές από αυτές μαζικές, έχουν ανιχνευθεί στα παραδοθέντα παρασκευάσματα. Ο ισχυρισμός «μερικά» είναι απλά ψευδής. Οι επιπτώσεις αυτών των θραυσμάτων στο εμβολιασμένο άτομο δεν έχουν διερευνηθεί ποτέ, επομένως δεν αποκλείστηκε ποτέ μαζική βλάβη στην υγεία.

Διάταγμα Γενετικής Μηχανικής

Το TKP είχε αναφέρει την τροποποίηση του κανονισμού γενετικής μηχανικής της ΕΕ στις 5 Αυγούστου 2020. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε τον νέο κανονισμό στις 10 Ιουλίου και το Συμβούλιο (Συμβούλιο Υπουργών) στις 14 Ιουλίου. Η νέα οδηγία θα τεθεί σε ισχύ στις 17 Ιουλίου. Ο κάπως δυσκίνητος τίτλος είναι:

«ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σχετικά με τη διεξαγωγή κλινικών δοκιμών φαρμάκων για ανθρώπινη χρήση που περιέχουν ή αποτελούνται από γενετικώς τροποποιημένους οργανισμούς για τη θεραπεία ή την πρόληψη της νόσου από κορωνοϊό (COVID-19) και τη διάθεσή τους»

Ο κανονισμός συνεχίζει λέγοντας:

«Υπό το πρίσμα της άνευ προηγουμένου κατάστασης έκτακτης ανάγκης στον τομέα της δημόσιας υγείας λόγω της πανδημίας COVID-19, πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην προστασία της δημόσιας υγείας. Ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 ή για όσο διάστημα η COVID-19 συνιστά κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον τομέα της δημόσιας υγείας, είναι αναγκαίο να προβλεφθεί προσωρινή εξαίρεση από τις απαιτήσεις για προηγούμενη εκτίμηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων ... προς χορήγηση. Η εξαίρεση θα πρέπει να περιορίζεται στις κλινικές δοκιμές δοκιμαζόμενων φαρμάκων που περιέχουν ή αποτελούνται από ΓΤΟ για τη θεραπεία ή την πρόληψη της COVID-19. Όσο ισχύει η προσωρινή παρέκκλιση, η εκτίμηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων ... δεν αποτελούν προϋπόθεση για τη διεξαγωγή αυτών των κλινικών δοκιμών.»

Ο EMA ισχυρίζεται τώρα, σε αντίθεση με όλα όσα κοινοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 2020, στην απάντησή του:

«Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε διευκρινίζοντας ότι τα εμβόλια mRNA δεν θεωρούνται γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί. Υποθέτουμε ότι ο κανονισμός προοριζόταν για άλλα εμβόλια, όπως εμβόλια που περιέχουν «εξασθενημένους ιούς ή ζωντανούς φορείς που μπορεί να εμπίπτουν στον ορισμό ενός ΓΤΟ».

Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Φυσικά, οι πρωτεΐνες ακίδες έχουν τροποποιηθεί γενετικά για να τους δώσουν τις επιθυμητές ιδιότητες. Τα μέρη αποκόπτονται γενετικά και εισάγεται ψευδο-ουριδίνη, για παράδειγμα.

Σε αυτό το κλειδί συνεχίζεται η γραφή. Η ασφάλεια δίνεται, η αποτελεσματικότητα μειώνεται, αλλά γι 'αυτό υπάρχουν ενισχυτές και προσαρμοσμένα παρασκευάσματα. Η παρενέργεια δεν μπορούσε να αποδοθεί αμέσως στον εμβολιασμό, αλλά έπρεπε να εξεταστεί προσεκτικά και είχε γίνει πραγματικά πολύς εμβολιασμός. Η γενική διευθύντρια  του EMA Emer Cooke ήταν διευθύνων σύμβουλος του φαρμακευτικού λόμπυ της ΕΕ σε προηγούμενη δουλειά, οπότε οι απαντήσεις δεν προκαλούν έκπληξη.

Κάντε κλικ εδώ για το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Letter_to_MEP_Marcel_de_Graaff_et al

Εικόνα από τον Jeyaratnam Caniceus από το Pixabay



ΠΗΓΗ: https://tkp.at/2023/11/22/brief-der-europaeischen-zulassungsbehoerde-ema-entzieht-jeglicher-corona-impfpflicht-die-grundlage/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το 94% των «θανάτων από Covid-19» στην Αγγλία ήταν τετραπλά εμβολιασμένοι

Αυτό προκύπτει από στοιχεία που δημοσίευσε πρόσφατα η βρετανική κυβερνητική υπηρεσία Office for National Statistics (ONS), όπως αναφέρει η "The Exposé".

https://transition-news.org/94-prozent-der-covid-19-toten-in-england-waren-vierfach-geimpft



Ως ογκολόγος βλέπω άτομα με σταθερό καρκίνο να εξελίσσονται γρήγορα αφού αναγκάστηκαν να κάνουν αναμνηστική δόση

https://dailysceptic.org/2022/11/26/as-an-oncologist-i-am-seeing-people-with-stable-cancer-rapidly-progress-after-being-forced-to-have-a-booster/



Τα εμβόλια mRNA πρέπει να απαγορευτούν μια για πάντα

https://dailysceptic.org/2023/10/01/mrna-vaccines-must-be-banned-once-and-for-all/



Επιπλοκές του ουροποιητικού και του προστάτη εμφανίζονται μετά τον COVID και τα εμβόλιά του: μελέτες

Έχουν αναφερθεί συμπτώματα ακράτειας ούρων, παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος, διστακτικότητα ούρησης και συχνή ούρηση.

https://www.theepochtimes.com/health/urinary-and-prostatic-complications-occur-after-covid-and-its-vaccines-studies-5535355?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-11-26&src_cmp=gv-2023-11-26&utm_medium=email&est=GMaADeCqFpo3Qu%2FIEYK0d0TWEZ8nKLJhQEEwcH0vxMWNWN3FzRGXJKTm1Pk%3D



Μελέτη: Η φυσική ανοσία ξεπερνά την προστασία του εμβολίου COVID-19

Με στόχο την κάλυψη των ερευνητικών κενών: Επιστήμονες από την Εσθονία δημοσίευσαν μια ολοκληρωμένη μελέτη σχετικά με την ανοσία COVID-19 στο περιοδικό "Nature Scientific".

https://www.epochtimes.de/gesundheit/studie-natuerliche-immunitaet-uebertrifft-impfschutz-bei-covid-19-a4493689.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-11-27&src_cmp=nl-morning_2023-11-27&utm_medium=email&est=lVGCsEBmO3FSsxrxgXh164XMzE9YZbhbzDk6Ms%2FNHOStwrcYM71EzUZtse0%3D&utm_term=newstop&utm_content=1



Οι δικηγόροι αποκαλύπτουν τις 45 πιο επικίνδυνες παρτίδες εμβολίων mRNA - Καθηγητής Kämmerer: Τι πρέπει να εξετάσουν οι εμβολιασμένοι

Οι δικηγόροι Rogert και Ulbrich εκπροσωπούν χιλιάδες θύματα εμβολίων. Το δικηγορικό γραφείο δημοσίευσε τους αριθμούς παρτίδας των συριγγών mRNA, με ανησυχητικό αποτέλεσμα. Η Epoch Times μιλά με την καθηγήτρια Ulrike Kämmerer για την ανακάλυψη των δικηγόρων.

https://www.epochtimes.de/gesellschaft/anwaelte-enthuellen-die-45-gefaehrlichsten-mrna-impfstoffchargen-prof-kaemmerer-was-geimpfte-beachten-sollten-a4496179.html?utm_medium=email&utm_source=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-11-28&utm_content=1

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!