Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Συγκλονιστικοί 17 εκατομμύρια θάνατοι μετά την κυκλοφορία του εμβολίου Covid, με τον Δρ. Denis Rancourt, την Δρ. Marine Baudin & τον Δρ. Jérémie Mercier.

(19 Νοεμβρίου 2023) Μια πρωτοποριακή μελέτη από τους Δρ Denis RancourtMarine Baudin και Jérémie Mercier διαπίστωσε ότι 17 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν παγκοσμίως μετά την κυκλοφορία του «εμβολίου» Covid.

«Υπολογίζουμε την τοξικότητα του εμβολίου για όλες τις ηλικίες», εξήγησε ο Δρ Rancourt, «δεδομένου του αριθμού των δόσεων που δόθηκαν παγκοσμίως για να συμπεράνουμε ότι 17 εκατομμύρια άνθρωποι θα είχαν σκοτωθεί από αυτό το εμβόλιο».

Η συγκλονιστική μελέτη, Θνησιμότητα που σχετίζεται με το εμβόλιο COVID-19 στο Νότιο Ημισφαίριο, δημοσιεύθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2023 και, αντί να συγκεντρώσει παγκόσμια προσοχή, αντιμετώπισε μόνο λογοκρισία και αφηγηματικούς «ελέγχους γεγονότων» σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των «εμβολίων» Covid-19 που δεν έχουν ακόμη δοκιμαστεί.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξή μας από τη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής για την Κρίση 4 στο Ρουμανικό Κοινοβούλιο.

https://rumble.com/v3zh3fh-staggering-17m-deaths-after-covid-jab-rollout-drs.-denis-rancourt-marine-ba.html

Βοηθήστε το Bright Light News να συνεχίσει να σας φέρνει ειδικούς αιχμής. Είμαι αυτοχρηματοδοτούμενος και βασίζομαι στη γενναιοδωρία των θεατών, όπως εσείς. Παρακαλώ δωρίστε εδώ σήμερα ή με etransfer στο gord@brightlightnews.com.

Μελέτη των Δρ Denis Rancourt, Marine Baudin, Jérémie Mercier και Joseph Hickey καταλήγει στο συμπέρασμα 17 εκατομμύρια θάνατοι μετά την κυκλοφορία του «εμβολίου» Covid.

Εικόνα 2. Εκτιμώμενη ποσοστιαία μεταβολή της θνησιμότητας από τον μέσο όρο στο Γκουτζαράτ της Ινδίας από τον Μάρτιο του 2020 έως τον Απρίλιο του 2021.

Οι Rancourt et al. μελετούν το "fact-check" του Agence France Presse.

Ολόκληρη η συνέντευξη στο Bright Light News είναι ΕΔΩ. Σε αυτό, αντιμετωπίζουμε την πιο κοινή κριτική που σχετίζεται με τη «συννοσηρότητα».

Αυτή είναι η επιστημονική έκθεση: LINK..

Αυτή είναι η παρουσίασή μου ICS4LINK.

Περισσότερα βίντεο ΕΔΩ.

Περισσότερες ερευνητικές εκθέσεις ΕΔΩ.




ΠΗΓΗ: https://brightlightnews.com/staggering-17-million-deaths-after-covid-vaccine-rollout-drs-denis-rancourt-marine-baudin-jeremie-mercier/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ποτέ πριν οι εργαζόμενοι δεν ήταν τόσο συχνά άρρωστοι.

Η κεντρική οργάνωση των ταμείων ασφάλισης υγείας των επιχειρήσεων (BKK) αναφέρει σημαντική αύξηση του αριθμού των ημερών ασθενείας μεταξύ των εργαζομένων. Για πρώτη φορά, οι αναπνευστικές ασθένειες ευθύνονται για περισσότερες από μία στις πέντε ημέρες απουσίας.

https://www.welt.de/wissenschaft/article248932266/Rekord-beim-gelben-Zettel-Noch-nie-waren-Arbeitnehmer-so-oft-krank.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!