Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Οι εμβολιασμένοι «ζωντανοί νεκροί» που πέφτουν σαν μύγες εξασφαλίζουν το 2024 την εγκαθίδρυση μίας ιατρικής τυραννίας - Οι παγκοσμιοποιητές δημιουργούν το «πρόβλημα», «το κοινό» φωνάζει για «μια λύση»: Αναγκαστικά εμβόλια & στρατόπεδα θανάτου.

 


Σύμφωνα με αυτό το νέο άρθρο του Ethan Huff στο Natural News, ο πλήρης ιατρικός στρατιωτικός νόμος θα έρθει στην Αμερική το 2024 με αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ να έχουν ήδη υπογράψει εντολές νόμου για να «βάλουν τους Αμερικανούς σε στρατόπεδα καραντίνας» εάν το επιθυμούν οι πολιτικοί ή το «αστυνομικό κράτος» σε αυτές τις πολιτείες, παραμερίζοντας εντελώς το Σύνταγμα των ΗΠΑ και τα «Δικαιώματα» που απολαμβάνουν εδώ και καιρό αυτοί οι Αμερικανοί προς το συμφέρον της «δημόσιας υγείας»'. Αλλά όπως είδαμε κατά τη διάρκεια της τελευταίας «απάτης», οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας και οι πολιτικοί της Αμερικής απέτυχαν εντελώς στην Αμερική όσον αφορά τη «δημόσια υγεία», αλλά ΟΛΟΙ προώθησαν την ιατρική τυραννία.

 

Με τον Huff να προειδοποιεί μέσα στην ιστορία του ότι, καθώς όλο και περισσότεροι πρώην «υγιείς», αλλά τώρα εμβολιασμένοι, οι Αμερικανοί αρρωσταίνουν και πεθαίνουν, και καθώς περνάει ο καιρός και τα σώματα των πλήρως εμβολιασμένων υποβαθμίζονται ακόμη περισσότερο, πιθανότατα θα έρθει ένα σημείο όπου μια κρίσιμη μάζα ασθενών θα δημιουργήσει αρκετό φόβο για τη δημόσια υγεία ώστε τα διαβόητα «στρατόπεδα καραντίνας» να ανοίξουν και να γεμίσουν με τους «άρρωστους». «Μπορούμε να δούμε ότι ΑΥΤΟ είναι το πόσο κοντά είμαστε τώρα στην πλήρη ιατρική τυραννία. Απέχουμε μόνο έναν κακό χειμώνα.

Επειδή, όπως ανέφερε πρόσφατα ο Δρ Peter McCullough, κάθε άτομο που έκανε έστω και ένα τρύπημα COVID αντιμετωπίζει τώρα κάποιο πρόβλημα ή σειρά προβλημάτων που σχετίζονται με την καρδιά, είτε το συνειδητοποιούν είτε όχι. Και όπως αναφέρει το Zero Hedge σε αυτή την ιστορία που πρέπει να διαβάσετεη γενοκτονία που λαμβάνει χώρα σε όλη την Αμερική και τον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι μόνο ένα μέρος του συνολικού πολέμου των παγκοσμιοποιητών κατά της ανθρωπότητας, με τέσσερεις διαφορετικούς «πυλώνες πολιτισμού» να δέχονται τώρα επίθεση από μια αντι-ανθρώπινη λατρεία θανάτου πολύ πραγματικών ευγονιστών που τυχαίνει να ελέγχουν τις περισσότερες κυβερνήσεις σε όλο τον πλανήτη. συμπεριλαμβανομένης της δικής μας εδώ στις ΗΠΑ.

Με τον Δρ McCullough να μας προειδοποιεί ότι οι «ζωντανοί νεκροί» συχνά δεν συνειδητοποιούν καν ότι τώρα έχουν καρδιακά προβλήματα λόγω των εμβολίων που τους πιέζουν άνθρωποι όπως ο Δρ Anthony Fauci, ο Bill Gates και ο Joe Biden, και όταν τελικά το συνειδητοποιούν, είναι συχνά πολύ αργά, καθώς τις περισσότερες φορές το ανακαλύπτουν από έκπληξη όταν υποφέρουν από μια εντελώς απροσδόκητη καρδιακή ανακοπή ή χειρότερα. Μπορείτε να φανταστείτε πώς μπορεί να μοιάζει η Αμερική τις επόμενες ημέρες, όταν όλο και περισσότεροι από αυτούς αρχίζουν να πέφτουν νεκροί;

Και ενώ μπορεί να νομίζετε ότι πράγματα όπως «εξαναγκασμός ανθρώπων σε στρατόπεδα» ή «αναγκαστικές ενέσεις» δεν θα μπορούσαν ποτέ να συμβούν εδώ στην Αμερική, ας ρίξουμε μια σημαντική ματιά πίσω στο έτος 2020, όταν όλη αυτή η τρέλλα του «ιατρικού στρατιωτικού νόμου» εξαπολύθηκε για πρώτη φορά εναντίον μας και μπορούμε εύκολα να δούμε γιατί οι Αμερικανοί πρέπει να συνεχίσουν να αγοράζουν όλο και περισσότερα όπλα και πυρομαχικά καθώς προχωράμε στο 2024 και πλησιάζουμε στην ερήμωση της έκθεσης Deagel ημερομηνία-στόχος» του έτους 2025.


Σύμφωνα με τον δικηγόρο Alan Dershowitz όπως ακούγεται στο βίντεο 30 δευτερολέπτων που πρέπει να παρακολουθήσετε από το 2020 που έχουμε ενσωματώσει ακριβώς παρακάτω, οι Αμερικανοί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ εάν το διατάξει «η κυβέρνηση», ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μην φορούν μάσκα εάν διαταχθεί να το πράξουν από «το κράτος» και ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας ανοιχτές εάν μας διαταχθεί να τις κλείσουμε, Και αν αρνηθούμε, μπορούν να μας εξαναγκασουν να κάνουμε ό,τι θέλει αυτή η «κυβέρνηση». 

Αυτό σημαίνει ότι αν η «κυβέρνηση» δημιουργήσει ένα βιολογικό όπλο σε μια προσπάθεια να δολοφονήσει «κρυφά» 100 εκατομμύρια Αμερικανούς πριν αυτοί οι Αμερικανοί καταλάβουν ότι έχουν «θυσιαστεί» στη «λατρεία της υπερθέρμανσης του πλανήτη» που τρελά πιστεύει ότι πρέπει να «εξοντώσει» 7 δισεκατομμύρια από εμάς για να «σώσει τον πλανήτη», τότε δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αρνηθούμε αυτή τη «δολοφονική βολή» και μπορεί να μας εγχυθεί βίαια. Αυτή θα ήταν η «γραμμή στην άμμο» στην οποία θα αντιστέκονταν 100 εκατομμύρια Αμερικανοί.

Επειδή τέτοιες ενέργειες, από μια τρομοκρατική κυβέρνηση αποφασισμένη να διαπράξει γενοκτονία, θα αποδείκνυαν ότι ζούμε σε μια πολύ πραγματική τυραννία, και όπως οι Ιδρυτές Πατέρες της Αμερικής σαφώς κατάλαβαν, δεν πρέπει ΠΟΤΕ να υπάρχει ένας «ασφαλής χώρος» για τυραννία εδώ στην Αμερική. Επομένως, προτού συνεχίσουμε, ακούστε τον Alan και πείτε μας τη γνώμη σας για αυτήν την ερώτηση στην παρακάτω ενότητα σχολίων:

Εάν μια κυβέρνηση αποδεδειγμένων πλέον μανιακών γενοκτονίας προσπαθούσε να κάνει ένεση σε εσάς και την οικογένειά σας με κάτι που θα σκότωνε εσάς και αυτούς, δεν θα αντιστεκόσασταν σε αυτές τις γενοκτονικές κινήσεις; 

Με τον στρατό των ΗΠΑ να αναθεωρεί τώρα τα στατιστικά στοιχεία για τη μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ, ενώ ο FDA έχει κλείσει όλες τις έρευνες σχετικά με τη μόλυνση του DNA στα εμβόλια, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ότι είμαστε ακόμα μάρτυρες μιας μαζικής συγκάλυψης που συμβαίνει στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης σε μια προσπάθεια να τους βγάλουμε από το δολοφονικό χάος που έχουν δημιουργήσει για τον εαυτό τους, όπου όλοι πρέπει να δικαστούν, καταδικάζοντας και εκτελώντας τους για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, σημειώστε ότι στην Κίνα, το Κ.Κ.Κ. εμπλέκεται επίσης σε μια γιγαντιαία συγκάλυψη της «μυστηριώδους επιδημίας πνευμονίας» που πλήττει τα παιδιά εκεί.

Φαινομενικά δείχνοντας την κυβέρνηση των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του στρατού των ΗΠΑ, και τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας μας, να εργάζονται χέρι-χέρι με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας, μέχρι αυτή η «αντι-ανθρώπινη λατρεία θανάτου» που επιτίθεται στην ανθρώπινη φυλή να «σβήσει» ΟΡΙΣΤΙΚΑ, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τέτοια τρέλλα να εκτυλίσσεται καθώς αυτοί οι ψυχοπαθείς / ευγονιστές αγωνίζονται να μειώσουν τον πληθυσμό του πλανήτη Γη σε περίπου 1 δισεκατομμύριο.

Στο πρώτο βίντεο στο κάτω μέρος αυτής της ιστορίας, ο Tucker Carlson συζητά αυτή τη «λατρεία θανάτου» που κυβερνά την ανθρωπότητα με τον Michael Shellenberger, τον συγγραφέα του βιβλίου «Αποκάλυψη Ποτέ», σχετικά με την προφανή αποσύνδεση μεταξύ των παγκόσμιων ελίτ και του ευρέος κοινού, ειδικά σχετικά με τις περιβαλλοντικές πολιτικές, με τον Shellenberger να μας προειδοποιεί ότι «Η υποκρισία των παγκοσμιοποιητών είναι απλά οργουελική». Από την ιστορία του Zero Hedges.:

Όπως έγραψε πρόσφατα ο Shellenberger στο Public substack του, η πτήση με ιδιωτικά τζετ σε μια διάσκεψη για το κλίμα για να ανακοινώσει σχέδια για να κάνει την ενέργεια ακόμη πιο ακριβή για τους εργαζόμενους είναι ψωμί και τσίρκο, μόνο που δεν υπάρχει ψωμί και το τσίρκο αποτελείται από πλούσιους ανθρώπους που γιορτάζουν τον πλούτο, την ηθική και την ανωτερότητά τους.

«Οι παγκόσμιες ελίτ συνήθιζαν να προσποιούνται ότι νοιάζονται για τους ανθρώπους, αλλά δεν προσποιούνται πια...»

Και ενώ η συζήτησή τους επικεντρώνεται κυρίως στην «ατζέντα για το κλίμα» των παγκοσμιοποιητών, όπως μπορούμε να δούμε αν κοιτάξουμε αρκετά προσεκτικά, αυτή η «ατζέντα για το κλίμα» συνδέεται άμεσα με την ατζέντα τους «scamdemic/vax everything/genocide», με αυτούς τους παγκοσμιοποιητές να πιστεύουν τρελλά ότι πρέπει να «εξαλείψουν» ένα τεράστιο μέρος του πληθυσμού, έτσι ώστε να υπάρχουν αρκετά τρόφιμα και άλλοι πόροι για αυτούς και ανάθεμα τους υπόλοιπους από εμάς.

Με απλά λόγια, το σημερινό περιβαλλοντικό κίνημα έχει γίνει μηδενιστικό και αντι-ανθρώπινο.

«Έτσι», συνεχίζει ο δημοσιογράφος, «η επίθεση στη φθηνή ενέργεια είναι πραγματικά μια επίθεση στον σύγχρονο πολιτισμό και θα πρέπει να μας τρομάξει και θα πρέπει να το γνωρίζουμε και να το ζούμε».

Ο Shellenberger καταλήγει με ίσως την πιο οδυνηρή σκέψη της όλης συζήτησης:

«Αυτό που μου δίνει ελπίδα είναι ότι νομίζω ότι επιτέλους γίνεται προφανές στους ανθρώπους ότι πρόκειται για απάτη...

... Και ότι οι άνθρωποι που προωθούν αυτό πραγματικά μισούν τον πολιτισμό, ή τουλάχιστον μισούν τον πολιτισμό για τους άλλους.

Το θέλουν μόνο για τον εαυτό τους και ότι βρίσκονται στο έλεος μιας πραγματικά δογματικής λατρευτικής φιλοσοφίας.

Θέλω να πω, νομίζω ότι είναι δίκαιο να το ονομάσουμε λατρεία θανάτου σε αυτό το σημείοόταν καταπνίγετε τα ενεργειακά αποθέματα που είναι απαραίτητα για να κρατήσουν τους ανθρώπους ζωντανούς ...

Δεν ξέρω τι άλλο να το ονομάσω εκτός από μια αντι-ανθρώπινη λατρεία θανάτου». 

Ο Carlson απαντά:

«Σωστά. Δεν είναι περιβαλλοντισμός. Είναι το γκρινιάρικο πρόσωπο της τυραννίας».


Με κυβερνήσεις όλων των ειδών σχημάτων και μεγεθών και χρωμάτων και διαφορετικών πολιτικών απόψεων να είναι οι μεγαλύτεροι μαζικοί δολοφόνοι στην ιστορία, όπως αναφέρεται σε αυτήν την ιστορία της 21ης Μαΐου 2020 στο Medium, όπως προειδοποιούμε μέσα σε αυτήν την ιστορία, η κυβέρνηση σκότωσε 262 εκατομμύρια ανθρώπους μόνο τον 20ό αιώνα.

Δείχνοντάς μας ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνεχίσουν αυτή την τάση μέχρι σήμερα με το βιολογικό όπλο COVID που εξαπέλυσαν στον πλανήτη, αναγκάζοντας το κοινό να «απαιτήσει» μια «λύση» που είχε εξαρχής, τα επόμενα «βιολογικά όπλα» με τη μορφή «εμβολίων» mRNA, είδαμε ότι η «λύση» δημιούργησε επίσης ένα νέο «πρόβλημα», τους ξαφνικούς και απροσδόκητους θανάτους που παρατηρούνται σε νέους και υγιείς ανθρώπους παγκοσμίως.

Αυτό θα οδηγήσει το κοινό για άλλη μια φορά να απαιτήσει μια «λύση» μόλις φτάσουμε σε αυτή την «κρίσιμη μάζα» όπου αμέτρητοι αριθμοί αρρωσταίνουν και πεθαίνουν, εντελώς ανίκανοι να αντιληφθούν ότι τα εμβόλια είχαν δημιουργήσει αυτό το «κύμα θανάτου», ευτυχείς να το αποδώσουν σε κάποιον «νέο» ιό ή «σύνδρομο λευκού πνεύμονα», όπως επισημαίνει αυτή η ιστορία του Medium, το έχουμε δει αυτό ξανά και ξανά και ξανά μέσα από την ιστορία. Από αυτή την ιστορία.:

Η δημοκτονία είναι θάνατος από την κυβέρνηση και ήταν η νούμερο ένα αιτία θανάτου παγκοσμίως τον 20ο αιώνα. Ο πολιτικός επιστήμονας R.J. Rummel αναβίωσε και επαναπροσδιόρισε τον όρο δημοκτονία ως:

Η δολοφονία οποιουδήποτε ατόμου ή λαού από μια κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένης της γενοκτονίας, της πολιτικοποίησης και της μαζικής δολοφονίας.

Ο Rummel αποκλείει ρητά τους θανάτους μάχης στον ορισμό του. Η έρευνά του κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο αριθμός των νεκρών από τη δημοκτονία είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αριθμό των νεκρών από τον πόλεμο. Έξι φορές περισσότεροι άνθρωποι έχουν πεθάνει στα χέρια ανθρώπων που εργάζονται για κυβερνήσεις από ό, τι έχουν πεθάνει στη μάχη. Υποστήριξε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ πολιτικής εξουσίας και δημοκτονίας. Οι πολιτικές μαζικές δολοφονίες γίνονται όλο και πιο συχνές, καθώς η πολιτική εξουσία γίνεται απεριόριστη. Στο άλλο άκρο της κλίμακας, όπου η εξουσία είναι διάχυτη, ελεγχόμενη και ισορροπημένη, η πολιτική βία είναι σπάνια.

Όσο περισσότερη δύναμη έχει ένα καθεστώς, τόσο πιο πιθανό είναι να σκοτωθούν άνθρωποι. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για την προώθηση της ελευθερίας. Η συγκεντρωμένη πολιτική εξουσία είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα στη γη. Η εξουσία σκοτώνει, η απόλυτη εξουσία σκοτώνει απόλυτα.

Η δημοκτονία ήταν υπεύθυνη για το θάνατο 262.000.000 ανθρώπων παγκοσμίως κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα. Κατά μέσο όρο, οι κυβερνήσεις σκότωναν 2.620.000 ανθρώπους ετησίως, 218.333 το μήνα ή 7.178 την ημέρα.

Ακριβώς για να δώσουμε προοπτική σε αυτή την απίστευτη δολοφονία από την κυβέρνηση, αν όλα αυτά τα σώματα ήταν τοποθετημένα από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, με το μέσο ύψος να είναι 5', τότε θα έκαναν τον γύρο της γης δέκα φορές. Επίσης, αυτή η δημοκτονία δολοφόνησε 6 φορές περισσότερους ανθρώπους από ό, τι πέθαναν στη μάχη σε όλους τους ξένους και εσωτερικούς πολέμους του αιώνα. Τέλος, δεδομένων των δημοφιλών εκτιμήσεων για τους νεκρούς σε έναν μεγάλο πυρηνικό πόλεμο, αυτή η συνολική δημοκτονία είναι σαν να συνέβη ένας τέτοιος πόλεμος, αλλά με τους νεκρούς του να εξαπλώνονται σε έναν αιώνα.

Το 2ο βίντεο παρακάτω ρίχνει μια ματιά σε αυτούς τους απολύτως εκπληκτικούς αριθμούς. Έτσι, με την κυβέρνηση να είναι οι μεγαλύτεροι μαζικοί δολοφόνοι στην παγκόσμια ιστορία, θα την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν και τις ΗΠΑ να διαπράττουν τέτοιες φρικαλεότητες; Όπως επισημαίνει σαφώς το τελευταίο βίντεο που παρουσιάζει τον Mike Adams να παίρνει συνέντευξη από τους παραγωγούς της ταινίας "Shot Dead", μία πολύ πραγματική γενοκτονία στην Αμερική πραγματοποιείται ήδη στον αμερικανικό λαό αυτή τη στιγμή, και ήταν τα τελευταία χρόνια. Και τώρα ετοιμάζονται να το κάνουν ξανά.




ΠΗΓΗ: https://allnewspipeline.com/The_Vaxxed_Walking_Dead_Dropping_Like_Flies_In_2024_Ensures_Medical_Tyranny.php



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!