Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Η συγκλονιστική αλήθεια για τη «νόσο των λευκών πνευμόνων»: Δικηγόρος Tom Renz.

Φαίνεται να υπάρχει αιτιώδης σχέση μεταξύ των εμβολίων mRNA (στην πραγματικότητα modRNA) και της πνευμονίας από μυκόπλασμα.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στο tomrenz.substack.com και αναδημοσιεύθηκε με άδεια.

Δημοσίευση επισκεπτών από τον Tom Renz

Αυτό θα είναι ένα πολύ σύντομο άρθρο, επειδή δεν χρειάζομαι πολύ χώρο για να δείξω ότι αυτή η ανοησία της λευκής πνευμονικής νόσου δεν είναι τίποτα περισσότερο από φόβο και απάτη. Θυμηθείτε, αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σας είπαν ότι ο COVID θα σκοτώσει όλους, οι μάσκες βοηθούν, η κοινωνική απόσταση είναι επιστήμη και τα εμβόλια ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά. Κυριολεκτικά όλα όσα έχουν πει τα τελευταία 4 χρόνια είναι ψέμματα, οπότε πότε εμπιστεύεστε έναν ψεύτη;

Πρώτα απ' όλα, η πνευμονία είναι μια ασθένεια που σημαίνει ότι είναι μια συλλογή συμπτωμάτων. Τα συμπτώματα προκαλούνται από κάποιο υποκείμενο παράγοντα. Ξέρω ότι σε μερικούς από τους αναγνώστες μου δεν αρέσει η θεωρία των μικροβίων, αλλά επιμένω σε αυτήν επειδή είναι ένας περιττός αγώνας για την άποψή μου. Η συναινετική άποψη είναι ότι οι ιοί, τα βακτήρια και μερικές φορές οι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν πνευμονία, των οποίων τα συμπτώματα προκύπτουν γενικά από υγρό στους πνεύμονες που προέρχεται από αυτά τα υποκείμενα ζητήματα. Όλα αυτά είναι αρκετά απλά και δεν απαιτούν επιστημονική κατανόηση. Το CDC το καθορίζει παρακάτω:


Θέλω να επισημάνω την πνευμονία που σχετίζεται με τον αναπνευστήρα, η οποία είναι κρίσιμη για την κατανόηση των πρωτοκόλλων δολοφονίας στο νοσοκομείο, αλλά για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, η πιο σχετική υποκείμενη αιτία είναι στην πρόταση που ακολουθεί τα σημεία - Mycoplasma pneumoniae.


Αυτό το στιγμιότυπο οθόνης CDC παραπάνω μιλά για άλλες λοιμώξεις που προκαλούν πνευμονία και είναι σχετικό επειδή υπάρχουν πολλές αιτίες και δεν είναι ασυνήθιστο η πνευμονία να επικρατεί κατά τη διάρκεια της εποχής του κρυολογήματος και της γρίπης. Αυτό που είναι σημαντικό είναι παρακάτω:


Η άτυπη πνευμονία έχει κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά από τις «τυπικές πνευμονίες», όπως μπορεί να φαίνεται διαφορετική σε μια ακτινογραφία θώρακος από την τυπική πνευμονία. Αν και δεν αναφέρεται εδώ, η κατανόησή μου είναι ότι η εμφάνιση σε μια ακτινογραφία θώρακος είναι πιο λευκή στους πνεύμονες ...δηλ. ασθένεια των λευκών πνευμόνων (που είναι ένας νέος και κατασκευασμένος όρος για να τρομάξει τους ανθρώπους). Το στιγμιότυπο οθόνης από το παρακάτω CDC είναι επίσης σημαντικό:

Εδώ βλέπουμε ότι η πνευμονία από μυκόπλασμα είναι ένας από αυτούς τους άτυπους τύπους πνευμονίας που προκαλεί τις ακτίνες Χ της «λευκής πνευμονοπάθειας». Βλέπουμε επίσης ότι είναι συνήθως «ήπια» και επίσης γνωστή ως περιπατητική πνευμονία (η οποία ακούγεται ουσιαστικά λιγότερο τρομακτική από τη νόσο των λευκών πνευμόνων). Τώρα ας το επαναφέρουμε στο πρόβλημα για το οποίο κανείς δεν θέλει να μιλήσει.



Η παραπάνω εικόνα είναι από τις αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών της Pfizer. Φαίνεται να υπάρχει αιτιώδης σχέση μεταξύ των εμβολίων mRNA (στην πραγματικότητα modRNA) και της πνευμονίας από μυκόπλασμα. Η καλύτερη εικασία μου είναι ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι πρωτεΐνες ακίδας που παράγει το σώμα σας μετά την ένεση με τα τρυπήματα COVID επιτίθενται στους πνεύμονές σας με τον ίδιο τρόπο που κάνει ο COVID... Η ακίδα είναι το ίδιο παθογόνο και στα δύο. Θα παραδεχτώ ότι δεν είμαι επιστήμονας, αλλά θα ήθελα κάποιος να μου δώσει μια πραγματική εξήγηση ως προς το γιατί η ακίδα είναι επικίνδυνη στον COVID και όχι στα εμβόλια (η πραγματικότητα είναι ότι είναι θανατηφόρα και στα δύο). Δεδομένου ότι δεν περιμένω να συμβεί αυτό, στέκομαι πίσω από αυτό το συμπέρασμα.

Η αύξηση της περιπατητικής πνευμονίας (η σούπερ τρομακτική ασθένεια των λευκών πνευμόνων) οφείλεται στα τρυπήματα COVID. Εάν έχετε το τρύπημα ή τα εμβόλια γρίπης που έχουν τα τρυπήματα COVID αναμεμειγμένα, τότε πιθανότατα διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο αναπνευστικής νόσου από ό, τι θα είχατε διαφορετικά. Λέω από το καλοκαίρι του 2021 - παίρνετε το τρύπημα παίρνετε COVID και συνεχίζετε να παίρνετε COVID. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεν είναι απροσδόκητο, και το γεγονός ότι το ρίχνουν στον τοίχο εγκαίρως για τις εκλογές του 2024 θα πρέπει να είναι αρκετό για να σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό. Το μόνο πραγματικό ερώτημα είναι αν είμαστε αρκετά ηλίθιοι για να πέσουμε ξανά σε αυτήν την παγίδα... Προτείνω να κάνουμε ξανά μία #HellNo τάση στο Twitter.

Εγγραφείτε στο Substack του Tom Renz

Αρχικά δημοσιευμένο άρθρο



ΠΗΓΗ: https://vigilantnews.com/post/the-shocking-truth-about-white-lung-disease-attorney-tom-renz?omnisendContactID=64f0f8cb693d3a5b6ad22a22&utm_campaign=campaign%3A+Vigilant+Fox+Daily+Digest+%5B12%2F04%2F23%5D+%28656e28930b5790e08f4a5047%29&utm_medium=email&utm_source=omnisend



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!