Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Η υποχρέωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού ως «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας»; Δικηγόροι ασκούν ποινική δίωξη εναντίον 599 Γερμανών πολιτικών και δικαστών.



της Simon Schamann
05.12.2023 - Ώρα: 07:03


Karl Lauterbach, Frank-Walter Steinmeier, Annegret Kramp-Karrenbauer, Robert Habeck (από αριστερά) και Stephan Harbarth (σε πρώτο πλάνο): Έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις εναντίον τους και εναντίον 594 άλλων προσωπικοτήτων της γερμανικής πολιτικής και δικαστικής εξουσίας, οι οποίες πρόκειται να σταλούν στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Ελβετίας στις 10 Δεκεμβρίου.

Ψήφισαν υπέρ της απαίτησης εμβολιασμού που σχετίζεται με εγκαταστάσεις, ανάγκασαν τους στρατιώτες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού και απέρριψαν επείγουσες προτάσεις κατά των εξαιρετικά αμφιλεγόμενων μέτρων. Ήταν, άρα γε, οι ενέργειες της πολιτικής και της δικαιοσύνης κατά τη διάρκεια της εποχής του κορωνοϊού αντίθετες με τον Βασικό Νόμο, (συνιστούν) ίσως ακόμη και ένα «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας»;

Η κατηγορία ακούγεται θεαματική: ο ομοσπονδιακός πρόεδρος Frank-Walter Steinmeier, ο ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομικών Robert Habeck (Πράσινοι), ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Karl Lauterbach (SPD), ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Friedrich Merz (CDU) και ο πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου Stephan Harbarth πρόκειται να αναφερθούν και να λογοδοτήσουν για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το Κοινοβούλιο στην Bundestag τον Δεκέμβριο του 2021

Ψήφισαν, διέταξαν ή νομιμοποίησαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό
Πολλοί άλλοι βουλευτές, πρώην βουλευτές και δικηγόροι πρόκειται να λάβουν ποινικές κατηγορίες. Οι εμπνευστές της δράσης είναι δικηγόροι που είχαν ήδη κινήσει πολλές διαδικασίες κατά του κράτους κατά τη διάρκεια της εποχής του κορωνοϊού (λόγω υποχρεωτικών μασκών, απαγορεύσεων διαδηλώσεων κ.λπ.). Οι καταγγελίες πρόκειται να υποβληθούν στον Ομοσπονδιακό Γενικό Εισαγγελέα στις 10 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια δημόσιας συγκέντρωσης στην Καρλσρούη στην πλατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Συνολικά 599 πολιτικοί και δικαστές βρίσκονται στο επίκεντρο της εκστρατείας. Μια ποινική καταγγελία περίπου 20 σελίδων διατυπώθηκε εναντίον κάθε θιασώτη.

Η κατηγορία: Όλοι ψήφισαν, διέταξαν ή νομιμοποίησαν την απαίτηση εμβολιασμού που σχετίζεται με τις εγκαταστάσεις στη Γερμανία (https://www.bundestag.de/parlament/plenum/abstimmung/abstimmung?id=759), παρόλο που ήταν ήδη γνωστό ότι το ιατρικό μέτρο θα μπορούσε να οδηγήσει σε θάνατο σε σπάνιες περιπτώσεις.


Ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Karl Lauterbach (SPD) έκανε επίσης ο ίδιος το εμβόλιο, για παράδειγμα εμβολιάζοντας ένα κορίτσι στις 17 Δεκεμβρίου 2021.

Αυτοί οι φορείς πρόκειται να λάβουν ποινικές κατηγορίες:

– 568 μέλη της Bundestag* που ψήφισαν «ναι» στην απαίτηση εμβολιασμού βάσει εγκαταστάσεων στις 10 Δεκεμβρίου 2021 – 16 μέλη του Bundesrat που ψήφισαν τον νόμο 

– Ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Frank-Walter Steinmeier που υπέγραψε τον νόμο

– Ο Stephan Harbarth, Πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου και 7 άλλοι δικαστές της Πρώτης Γερουσίας, οι οποίοι τον Απρίλιο του 2022 απέρριψαν
επείγουσες αιτήσεις κατά της απαίτησης εμβολιασμού που σχετίζεται με την εγκατάσταση 

– Η πρώην ομοσπονδιακή υπουργός Άμυνας Annegret Kramp-Karrenbauer (CDU), η οποία τον Νοέμβριο του 2021 διέταξε
την απαίτηση εμβολιασμού για τους στρατιώτες που εξακολουθεί να ισχύει σήμερα 

– 5 δικαστές στο Ομοσπονδιακό Διοικητικό Δικαστήριο που έκριναν ότι αυτή η εντολή είναι νόμιμη.


* Αρχικά υπήρχαν 570, δύο έχουν πεθάνει στο μεταξύ


Ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Karl Lauterbach (SPD) πρόκειται επίσης να λάβει ποινική καταγγελία για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» επειδή ψήφισε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε ιατρικές εγκαταστάσεις. Ο προκάτοχός του Jens Spahn (CDU) δεν ψήφισε.


Το κράτος δεν πρέπει να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή προκειμένου να προστατεύσει άλλες ζωές
Τα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» ενδεχομένως να ακούγονται εντελώς μεγαλομανή στα αυτιά ορισμένων επικριτών. Δεν θα ήταν δυνατό να πάμε ένα μέγεθος μικρότερο;

Ο δικηγόρος Ralf Ludwig, ένας από τους εμπνευστές, δήλωσε στο NIUS: «Κανένα ανθρώπινο ον δεν πρέπει να γίνει αντικείμενο κρατικής δράσης. Εάν το κράτος καθιστά σκόπιμα ένα μέρος του άμαχου πληθυσμού αντικείμενο των ενεργειών του και ακόμη και ένα άτομο σκοτώνεται ως αποτέλεσμα, τότε αυτό είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας σύμφωνα με τον Διεθνή Ποινικό Κώδικα. Αυτό είναι ένα νηφάλιο νομικό επιχείρημα».


Τον Νοέμβριο του 2021, η τότε ομοσπονδιακή υπουργός Άμυνας Annegret Kramp-Karrenbauer (CDU) διέταξε υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους στρατιώτες. Υπάρχει ακόμα και σήμερα.

Η αγωγή δεν αφορά μόνο την επιδίωξη και την εκτέλεση νομικών αξιώσεων, σύμφωνα με τον Ludwig. Η εκστρατεία με το σύνθημα «Όποιος παραβιάζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια πρέπει να τιμωρείται!» έχει ως στόχο να συμβάλει στην επανεκτίμηση της περιόδου του κορωνοϊού και να ξεκινήσει μια ευρεία συζήτηση στα μέσα ενημέρωσης και στο κοινό.

Το κεντρικό επιχείρημα των δικηγόρων που συνέταξαν τις ποινικές κατηγορίες είναι η αρχή που κατοχυρώνεται στον Βασικό Νόμο ότι το κράτος δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ούτε μία ανθρώπινη ζωή προκειμένου να προστατεύσει άλλες ζωές.


Ο Stephan Harbarth, Πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου, στην κεντρική τελετή μνήμης για όσους έχασαν τη ζωή τους στην πανδημία του κορωνοϊού τον Απρίλιο του 2021

Το Paul-Ehrlich-Institut είχε επισημάνει θανάτους

«Εκείνοι εναντίον των οποίων στρέφονται οι καταγγελίες γνώριζαν κατά τη στιγμή της ψηφοφορίας στην Bundestag ότι οι άνθρωποι θα ζημιώνονταν», δήλωσε ο δικηγόρος Ludwig στο NIUS. «Δεν θα έπρεπε να έχουν εξετάσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό – είτε σχετίζεται με εγκαταστάσεις είτε όχι – και σίγουρα δεν θα έπρεπε να τον έχουν υιοθετήσει».

Διαβάστε περισσότερα: Ήταν ο Michael Ballweg πολιτικός κρατούμενος; (https://www.nius.de/Analyse/kein-hinreichender-tatverdacht-nach-9-monaten-u-haft-war-michael-ballweg-ein-politischer-gefangener/45efe711-3de7-49c6-9c75-454a41975cd1)

Ο δικηγόρος Ralf Ludwig

Στην πραγματικότητα, το Ινστιτούτο Paul Ehrlich είχε ήδη επισημάνει ρητά τον κίνδυνο θανατηφόρων παρενεργειών του εμβολιασμού στην εβδομαδιαία έκθεσή του της 26ης Οκτωβρίου 2021 (https://www.pei.de/SharedDocs/Downloads/DE/newsroom/dossiers/sicherheitsberichte/sicherheitsbericht-27-12-20-bis-30-09-21.pdf?__blob=publicationFile). Η έκθεση αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη σελίδα 6: «Ένα νέο σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από φλεβική ή/και αρτηριακή θρόμβωση σε συνδυασμό με θρομβοπενία έχει πολύ σπάνια αναφερθεί ως σοβαρή, σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφόρα ανεπιθύμητη ενέργεια των εμβολίων φορέα Vaxzevria και COVID-19 Vaccine Janssen».

Στη σελίδα 15 αναφέρει: «Σε 1.802 αναφορές ύποπτων κρουσμάτων, αναφέρθηκε θανατηφόρα έκβαση σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα μετά τον εμβολιασμό».

Στη σελίδα 18 αναφέρεται: «Πέντε από τις 1.809 αναφορές ύποπτων κρουσμάτων αναφέρονται σε θανατηφόρο έκβαση σε διάστημα δύο έως 24 ημερών μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Comirnaty. Ένας θάνατος αφορά μια 16χρονη έφηβη που πέθανε σε σχέση με αρρυθμία».

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρωτότυπο ντοκυμανταίρ του NIUS "Just a prick": 

(βίντεο εντός του συνδέσμου: γλώσσα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, διάρκεια 1:39:05)


Θάνατοι από εμβόλια Cormirnaty, AstraZeneca, Moderna και Janssen
Σε γράφημα της ίδιας εβδομαδιαίας έκθεσης, εμφανίζεται ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ 19,0 και 2,1% για τα εμβόλια Cormirnaty από Biontech/Pfizer, Vaxzevria (πρώην AstraZeneca), Spikevax από Moderna και COVID-3 Vaccine Janssen:

«Αλλά τόσες πολλές ζωές έχουν σωθεί από τον εμβολιασμό...»
Το συχνά ακουσμένο επιχείρημα ότι εκατομμύρια ζωές έχουν σωθεί και ως εκ τούτου ένας πολύ μικρός αριθμός θανάτων από εμβόλια έπρεπε να γίνει αποδεκτός ως παράπλευρη απώλεια είναι νομικά αβάσιμο, σύμφωνα με τον Ludwig. 
Ωστόσο, εξηγεί επίσης τι θα μπορούσε να μιλήσει ΚΑΤΑ της επιτυχίας των ποινικών κατηγοριών: «Σύμφωνα με το άρθρο 46 παράγραφος 1 του Βασικού Νόμου, οι βουλευτές δεν μπορούν να τιμωρηθούν λόγω της εκλογικής τους συμπεριφοράς. Επιπλέον, οι πολιτικοί θα μπορούσαν να αρνηθούν ότι ενήργησαν σκόπιμα».

Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης
Εάν το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα δεν ανοίξει τις έρευνες εναντίον των 599 αναφερόμενων πολιτικών και δικαστών για αυτούς ή άλλους λόγους, οι δικηγόροι θέλουν να προσφύγουν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. «Εάν οι γερμανικές αρχές δεν αναλάβουν δράση, ο δρόμος προς τη Χάγη είναι ανοιχτός», δήλωσε ο Ludwig. «Ανεξάρτητα από το πώς θα αποδειχθεί, θα είμαστε επίμονοι».



ΠΗΓΗ: https://www.nius.de/News/corona-impfpflicht-als-verbrechen-gegen-die-menschlichkeit-juristen-stellen-strafanzeigen-gegen-599-deutsche-politiker-und-richter/d5432736-b7c8-4f83-8d28-d84b6c667694



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΒΟΜΒΑ - Ιταλία: Πρώην υπουργός Υγείας ύποπτος για φόνο.

https://odysseiatv.blogspot.com/2023/11/blog-post_930.html


Διαβάστε περισσότερα: Ο οργανισμός φαρμάκων της ΕΕ επιβεβαιώνει: Ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού δεν προστατεύει από τη μετάδοση 
https://www.nius.de/News/eu-arzneimittelbehoerde-bestaetigt-corona-impfung-schuetzt-nicht-vor-uebertragung/184197aa-3403-41f5-b0b3-d722fc79d0b0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!