Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Είναι το σπέρμα των ανεμβολίαστων το «νέο Bitcoin»;

Οι γνώσεις σχετικά με την ποιότητα του σπέρματος των ανδρών που εμβολιάζονται κατά του COVID είναι περιορισμένες. Φωτογραφία: iStock
Εν μέσω των συζητήσεων γύρω από τα εμβόλια COVID-19, το ερώτημα εάν το σπέρμα των μη εμβολιασμένων ανδρών είναι πιο επιθυμητό και καλύτερο από αυτό των εμβολιασμένων ανδρών συνεχίζει να κυριαρχεί.
Από την Susanne Ausic

6 Δεκεμβρίου 2023

Το σπέρμα από τους ανεμβολίαστους είναι το «νέο Bitcoin». Αυτή η έκθεση, η οποία εξαπλώθηκε στα μέσα ενημέρωσης το καλοκαίρι του 2021, εξακολουθεί να απασχολεί ορισμένα μέσα ενημέρωσης αυτή τη στιγμή. Οι Epoch Times ερεύνησαν το ζήτημα. 
- Είναι το σπέρμα των ανδρών που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19 πραγματικά σε μεγάλη ζήτηση; 
- Υπάρχουν διαφορές τιμών μεταξύ «εμβολιασμένου» και «μη εμβολιασμένου» σπέρματος ή διαφοροποιήσεις στη βάση δεδομένων; 

- Και πώς αξιολογούν οι τράπεζες σπέρματος την ποιότητα του σπέρματος; 

- Ποια εμπειρία υπάρχει όσον αφορά πιθανά προβλήματα στην εγκυμοσύνη μετά τη σύλληψη με εμβολιασμένο σπέρμα;

Οι τράπεζες σπέρματος στο Erlangen και το Βερολίνο, καθώς και η TFP Sperm Bank Germany GmbH και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Σπέρματος με έδρα τη Δανία θα πρέπει να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με αυτά τα ερωτήματα.

Ο ιατρικός διευθυντής της τράπεζας σπέρματος του Erlangen αντέδρασε αγανακτισμένος στην έρευνα των Epoch Times:

Δεν βλέπουμε ότι η γη είναι επίπεδη, ούτε βλέπουμε ότι το σπέρμα των ανεμβολίαστων ανδρών διαφέρει με οποιονδήποτε τρόπο από αυτό των εμβολιασμένων ανδρών», τόνισε ο Δρ Andreas Hammel.

Εμπειρικά, δεν υπάρχουν καθόλου διαφορές μεταξύ των δειγμάτων σπέρματος από εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους δότες και δεν υπάρχουν διαφορές τιμών ούτε στην τράπεζα σπέρματος Erlangen.

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Σπέρματος επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ζήτηση για μη εμβολιασμένο σπέρμα. Ωστόσο, αυτό είναι πολύ χαμηλό. Η ίδια η βάση δεδομένων δεν κάνει διάκριση μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων δοτών. Επιπλέον, η απάντηση αναφέρει: «Δεν έχουμε στοιχεία ότι το εμβόλιο επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος».

Οι εταιρείες δεν απάντησαν στις άλλες ερωτήσεις. Οι άλλες δύο τράπεζες σπέρματος δεν απάντησαν καθόλου στο αίτημα.


Αναζητούνται δωρητές μέσω ιδιωτικών πλατφορμών

Ωστόσο, εκτός από τις συνήθεις τράπεζες σπέρματος, υπάρχουν διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες όπως το spendesperma.com ή το samenspender-gesucht.de, όπου υπάρχει αναμφίβολα τόσο ζήτηση όσο και προσφορά όσον αφορά την «ιδιωτική δωρεά σπέρματος» από μη εμβολιασμένους άνδρες. Σε αντίθεση με τις τράπεζες σπέρματος, δεν υπάρχει διατεταγμένη εξέταση υγείας του άνδρα και του σπέρματος του. Είναι ευθύνη των συμβαλλομένων μερών να το διευκρινίσουν αυτό.

Τον Ιανουάριο του 2023, ένα ζευγάρι λεσβιών από την Θουριγγία εμφανίστηκε για να εξασφαλίσει τους απογόνους τους. Τον Ιούνιο του 2023, μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες σύλληψης, ένα ετερογενές ζευγάρι δημοσιοποίησε επίσης την επιθυμία του για ιδιωτική δωρεά σπέρματος. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς ο δότης να είναι ανεμβολίαστος», αναφέρει η αγγελία.

Αναφέρεται επίσης από άλλες χώρες ότι το σπέρμα των ανεμβολίαστων ανδρών είναι πολυπόθητο. Ο γνωστός «σπερματολόγος» Jonathan Rinaldi ίδρυσε τη δική του ομάδα στο Facebook για να καλύψει το υπάρχον κενό στην αγορά, όπως ανέφερε η «dailymail». Η ομάδα, η οποία έχει περίπου 250 μέλη, έχει ήδη βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να ξεκινήσουν με επιτυχία μια οικογένεια.

Δεν εμπιστεύομαι την κυβέρνηση ή τη φαρμακευτική βιομηχανία και δεν χρειάζεται να κάνω ενέσεις που δεν ξέρω καν τι είναι», δήλωσε ο Rinaldi.

Σύμφωνα με την Cryos, μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες σπέρματος της Αμερικής, υπήρξαν πολύ λίγοι πελάτες που ζήτησαν πληροφορίες σχετικά με μη εμβολιασμένους δότες.

Οι αρχές αρνούνται τα μειονεκτήματα του εμβολιασμού κατά του COVID

Στην πραγματικότητα, οι αξιωματούχοι αρνούνται τη σχέση μεταξύ υπογονιμότητας και εμβολίων COVID. «Στις εκτεταμένες δοκιμές που διεξήχθησαν πριν από την έγκριση των εμβολίων, δεν υπήρχαν ενδείξεις εμφάνισης γυναικείας ή ανδρικής υπογονιμότητας. Ο ισχυρισμός ότι ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού προκαλεί στειρότητα είναι ψευδής», αναφέρει ο ιστότοπος infektionsschutz.de, ο οποίος χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Κέντρο Εκπαίδευσης Υγείας (BZgA), το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) και το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αρχές παραπέμπουν σε αποτελέσματα μελετών από τις ΗΠΑ, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Μαϊάμι στα τέλη Δεκεμβρίου 2020/αρχές Ιανουαρίου 2021. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια COVID με βάση το mRNA δεν είχαν καμμία απολύτως επίδραση στη γονιμότητα των ανδρών.

Ωστόσο, η έρευνα εξέτασε μόνο δείγματα σπέρματος από 45 υγιείς άνδρες ηλικίας 18 έως 50 ετών. Τα δείγματα σπέρματος περιελάμβαναν ένα δείγμα πριν από τον εμβολιασμό και 70 ημέρες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό. Οι ίδιοι οι ερευνητές δήλωσαν ότι τα αποτελέσματα της μελέτης δεν μπορούν να γενικευτούν. Αφενός, λόγω του μικρού αριθμού συμμετεχόντων, ιδιαίτερα νέων, υγιών ανδρών, και αφετέρου, λόγω της σύντομης περιόδου παρακολούθησης και της έλλειψης ομάδας ελέγχου.

Το Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI), το οποίο είναι υπεύθυνο για την ασφάλεια των εμβολίων, και έχει επανειλημμένα επικριθεί στο παρελθόν, απαντά στην ερώτηση "Μπορούν τα εμβόλια mRNA COVID-19 να επηρεάσουν τη γονιμότητα;" στον ιστότοπό του ως εξής:

Δεν υπάρχουν στοιχεία από τις μη κλινικές μελέτες των εγκεκριμένων εμβολίων mRNA COVID-19 ότι ο εμβολιασμός θα μπορούσε να οδηγήσει σε εξασθένιση της γυναικείας ή ανδρικής γονιμότητας».

Αναφορά στις δοκιμές σε ζώα

Το Ινστιτούτο PEI αναφέρεται σε διάφορες μελέτες που δείχνουν ότι τα εμβόλια πραγματοποιήθηκαν σε αρουραίους πριν από τη χρήση τους στον άνθρωπο για πιθανή τοξικότητα. «Αυτές οι μελέτες δεν δείχνουν καμμία ένδειξη εξασθένισης της γυναικείας γονιμότητας από τα εμβόλια». Οι ερευνητές δεν παρατήρησαν επίσης αλλαγές που σχετίζονται με το εμβόλιο στα γυναικεία ή αρσενικά αναπαραγωγικά όργανα (ωοθήκες ή όρχεις).

Για το PEI, αυτό καθιστά προφανές: «Με αυτή την κατάσταση δεδομένων, διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή βεβαιότητα για τον αποκλεισμό βλάβης στα αναπαραγωγικά όργανα και βλάβης της αναπαραγωγής στον άνθρωπο στο πλαίσιο έγκρισης φαρμάκων».


Δεν υπάρχουν μελέτες -  συνεπώς κανένας λόγω να ανησυχείτε;

Στις μελέτες κλινικής έγκρισης των εμβολίων COVID, δεν εξετάστηκε το ζήτημα των πιθανών επιδράσεων των εμβολίων COVID στην αναπαραγωγική ικανότητα. Τέτοιες μελέτες δεν βρίσκονται σε επιστημονικές δημοσιεύσεις, ακόμη και τρία χρόνια μετά την έναρξη του εμβολιασμού.

Ωστόσο, η έλλειψη μελετών σημαίνει απλώς ότι υπάρχει ανεπαρκής έρευνα σχετικά με την αναπαραγωγική ικανότητα που σχετίζεται με τον εμβολιασμό κατά του COVID, όχι ότι δεν υπάρχει τίποτε ανησυχητικό.

Εν τω μεταξύ, κορυφαίοι επιστήμονες έχουν παράσχει στοιχεία ότι οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν να εξαπλωθούν σε όλο το σώμα μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID, συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών οργάνων. Ο διάσημος παθολόγος καθηγητής Arne Burkhardt, ο οποίος έκτοτε πέθανε, βρήκε τις πρωτεΐνες επίσης στους όρχεις νεκρών ανδρών και εξέφρασε έντονη ανησυχία για τα ευρήματα.

Ωστόσο, είναι επίσης γνωστό ότι η ποιότητα του σπέρματος μειώνεται ως αποτέλεσμα μιας λοίμωξης από κορωνοϊό. Ερευνητές από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας δήλωσαν στη μελέτη τους τον Ιούνιο του 2023 ότι περισσότερο από τρεις μήνες και ακόμη και μετά από μια ήπια πορεία της νόσου COVID, μπορεί να εμφανιστεί χαμηλότερη συγκέντρωση σπέρματος και ανιχνεύσιμο λιγότερο ζωάριο.

«Πιστεύουμε ότι οι γιατροί πρέπει να γνωρίζουν τις επιβλαβείς επιπτώσεις του ιού SARS-CoV-2 στην ανδρική γονιμότητα», δήλωσε η καθηγήτρια Rocio Núñez-Calonge, επιστημονική σύμβουλος της Διεθνούς Ομάδας UR στη Μονάδα Επιστημονικής Αναπαραγωγής στη Μαδρίτη.


Ανοσολόγος: Δεν αποκλείεται η επίδραση του εμβολιασμού COVID στο σπέρμα

Προκειμένου να ταξινομηθούν τα τρέχοντα ευρήματα γύρω από την ποιότητα του σπέρματος - είτε από μη εμβολιασμένους είτε από μη εμβολιασμένους άνδρες - οι Epoch Times ρώτησαν τον ανοσολόγο Δρ Kay Klapproth. Είπε: «Όπως φαίνεται σε διάφορες επιστημονικές μελέτες, η μόλυνση με SARS-CoV-2 μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή στα αρσενικά γεννητικά όργανα και έτσι να βλάψει την ποιότητα του σπέρματος».

Από την άλλη, πολλές παρενέργειες του εμβολίου θα έμοιαζαν με συμπτώματα που εμφανίζονται επίσης μετά από λοίμωξη από κορωνοϊό. «Ως εκ τούτου, μια πιθανή επίδραση των εμβολιασμών στην ποιότητα του σπέρματος και την ανδρική γονιμότητα θα ήταν αρκετά πιθανή», δήλωσε ο Δρ Klapproth. Και περαιτέρω:

Ωστόσο, ο βαθμός στον οποίο τα γονιδιακά εμβόλια COVID παράγουν τέτοια αποτελέσματα έχει μελετηθεί ελάχιστα».

Μετά τους εμβολιασμούς, φλεγμονώδεις αντιδράσεις, δηλαδή φλεγμονή, μπορεί να εμφανιστούν σε διάφορους ιστούς. Επομένως, θα ήταν εύλογο να υποθέσουμε ότι η σπερματογένεση, δηλαδή ο σχηματισμός σπερματοζωαρίων, θα μπορούσε επίσης να επηρεαστεί από τον εμβολιασμό κατά του COVID, σύμφωνα με τον ανοσολόγο.

«Από την αρχή της εκστρατείας εμβολιασμού, έχει αποκλειστεί η εξασθένιση της γονιμότητας με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτό. Ωστόσο, δεν υπάρχει επίσης ενεργή αναζήτηση για τέτοιες ενδείξεις και όταν εμφανίζονται προβλήματα γονιμότητας, η κατάσταση εμβολιασμού συνήθως δεν καταγράφεται», επικρίνει ο Δρ Klapproth. Ωστόσο, αυτό θα ήταν απαραίτητο εάν κάποιος ήθελε να προσδιορίσει εμπειρικά εάν υπάρχει σχέση μεταξύ υπογονιμότητας και εμβολιασμών COVID.

Συνολικά, μπορεί να συναχθεί από αυτό: Το ερώτημα εάν το σπέρμα των μη εμβολιασμένων ατόμων είναι στην πραγματικότητα το «νέο Bitcoin» δεν μπορεί να υποστηριχθεί σε όλους τους τομείς. Εάν θέλετε να μάθετε ακριβώς, εξετάστε το δείγμα σπέρματος σας στο εργαστήριο.


ΠΗΓΗ: https://www.epochtimes.de/gesundheit/ist-sperma-von-ungeimpften-der-neue-bitcoin-a4504271.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-12-07&src_cmp=nl-morning_2023-12-07&utm_medium=email&est=zZOdG6hum7k7wf%2FBch0KdA3Ozpxv%2FLQiq%2BsPg8qh7Zaf%2BiLMO8wSqhFDs5w%3D



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο γυναικολόγος Dr. Weikl για τα εμβόλια mRNA: «Είναι μια ρωσική ρουλέτα»
https://www.epochtimes.de/gesundheit/frauenarzt-ueber-schaedigungen-durch-mrna-impfstoffe-es-ist-ein-russisch-roulette-a4479162.html?ea_src=article&ea_pos=col-middle&ea_elmt=related-articles&ea_cnt=1



Το εμβόλιο της Pfizer μειώνει τη συγκέντρωση σπέρματος στους άνδρες
https://www.epochtimes.de/gesundheit/pfilzer-impfstoff-senkt-konzentration-von-spermien-a3875844.html?ea_src=article&ea_pos=col-middle&ea_elmt=related-articles&ea_cnt=2



Παρενέργειες και καρκίνος turbo: Η έλλειψη μελετών δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα
https://www.epochtimes.de/gesundheit/nebenwirkungen-und-turbokrebs-fehlende-studien-koennen-nichts-beweisen-a4183842.html?ea_src=article&ea_pos=col-middle&ea_elmt=related-articles&ea_cnt=3



Υπογονιμότητα μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού; – Αποτελέσματα μελέτης το νωρίτερο το 2022
https://www.epochtimes.de/gesundheit/unfruchtbarkeit-nach-corona-impfung-studien-ergebnisse-erst-2022-a3487363.html?ea_src=article&ea_pos=col-middle&ea_elmt=related-articles&ea_cnt=4



Οι ανωμαλίες της εμμήνου ρύσεως μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού «εύλογες και πρέπει να διερευνηθούν»
https://www.epochtimes.de/gesundheit/menstruationsstoerungen-nach-corona-impfung-plausibel-a3604541.html?ea_src=article&ea_pos=col-middle&ea_elmt=related-articles&ea_cnt=5



Ιαπωνικός Οργανισμός Φαρμάκων: Νανοσωματίδια από εμβολιασμό mRNA ανιχνεύθηκαν σε (σχεδόν) όλα τα όργανα
https://www.epochtimes.de/gesundheit/japan-arzneimittelbehoerde-gibt-versuchsdaten-frei-mrna-nanopartikel-in-fast-allen-organen-a3527789.html?ea_src=article&ea_pos=col-middle&ea_elmt=related-articles&ea_cnt=6



Προειδοποίηση για τα κινητά τηλέφωνα: Απώλεια σπέρματος λόγω ακτινοβολίας smartphone;
https://www.epochtimes.de/gesundheit/handy-alarm-spermienschwund-durch-smartphone-strahlung-a4479522.html?ea_src=article&ea_pos=col-middle&ea_elmt=related-articles&ea_cnt=7



Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο: Το ποσοστό γεννήσεων έχει μειωθεί «λόγω κορωνοϊού» - μελέτη εγείρει αμφιβολίες
Το ποσοστό γεννήσεων μειώθηκε κατά 10% κατά τη διάρκεια της πανδημίας κορωνοϊού.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/geburtenziffer-anfang-2022-in-deutschland-gesunken-a3971212.html?ea_src=article&ea_pos=col-middle&ea_elmt=related-articles&ea_cnt=8



Αύξηση των θνησιγένειων που σχετίζονται με εμβολιασμούς Covid-19
https://www.epochtimes.de/gesundheit/anstieg-bei-totgeburten-covid-19-impfungen-im-zusammenhang-mit-schwangerschaft-a3821414.html?ea_src=article&ea_pos=col-middle&ea_elmt=related-articles&ea_cnt=9

3 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙ`ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ 23 ΧΡΟΝΩΝ.
    ΣΗΜΕΙΟΤΕΟΝ...Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.
    ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ,ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ
    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ.
    ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ,ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ
    ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2021.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΥΜΑΣΘΕ ΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΤΙ ΤΑΜΠΕΛΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΦΟΥΡΝΩΝ;
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΤΙΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΣΑΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΝΑΒΙΚΑ.
    'ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΙΝ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ'!
    ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΒΙΑΣΥΝΗ Ή ΑΠΟ ΕΥΠΙΣΤΙΑ Ή ΑΠΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ Ή ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ BΓΕΙ ΟFF.....
    EΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ,ΜΙΑ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.....ΕΙΠΕ Ο ΜΟΝΤΑΝΑΡΙ

    ΕΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΤΑΛΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ (MONTANARI) ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ 3Η ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΥΣΗΣ!
    https://www.bitchute.com/video/tulJ3wWnDoM2/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!