Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! Αυτές οι 7 διασημότητες αγωνίζονται για την προστασία των ζώων, αλλά όχι της ανθρώπινης ζωής. (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΚΥΡΙΕΣ & ΜΗΤΕΡΕΣ,

 ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 

ΚΑ-ΤΑ-ΜΑ-ΤΑ. 

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ 

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ. 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ 

ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ,

 'Η ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ - ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!



Ναι, σκληρές οι φωτογραφίες, όμως, δεν συγκρίνονται με τα μαρτύρια και την κτηνώδη βαναυσότητα που υφίστανται αυτά τα παιδιά με την συνέργια ιατρών, κυοφορούντων γυναικών, συζύγων, συντρόφων και στενού οικογενειακού κύκλου. 

Αυτά τα τμήματα ανθρώπινου σώματος που παρουσιάζονται παρακάτω, αυτά τα διαμελισμένα παιδάκια που σας κάνουν να στρέφετε το βλέμμα μακρυά γιατί ταράζουν την προσποιητή ευαισθησία μας είναι ίδια με τα 350.000 αθώα έμβρυα που δολοφονούνται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ στην Πατρίδα μας. 


Κοιτάξτε, επιτέλους, το έγκλημα ... (βάλτε την κτητική αντωνυμία που θέλετε ανάλογα με την περίπτωση) κατάματα και ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ το! 

Η έκτρωση δεν είναι μέθοδος αντισυλλήψεως, αλλά χαρακτηρίζει μία κτηνώδη και άξεστη ύπαρξη, που δεν είναι καθόλου στην ανθρώπινη φύση.

Τα παιδιά αυτά είχαν δικαίωμα στην ζωή. 

Αμφιβάλλω αν θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς το ίδιο και για όσους συνήργησαν για να τα οδηγήσουν στον θάνατο.

(Μαριγώ Ζαραφοπούλα)
  | 6  12:37μ.μ.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στην υπεράσπιση 

των δικαιωμάτων των ζώων. 

Ως ανθρώπινα όντα, είναι δουλειά μας να είμαστε διαχειριστές αυτού του πλανήτη, και αυτό περιλαμβάνει την προστασία των πλασμάτων του. 

Η προστασία των δικαιωμάτων των ζώων είναι επίσης ένας δημοφιλής σκοπός μεταξύ των διασημοτήτων, με πολλούς στο Χόλλυγουντ να χρησιμοποιούν τη δύναμη και τη φήμη τους για να ζητήσουν τον τερματισμό της σκληρότητας κατά των ζώων. 

Ωστόσο, πολλοί από αυτούς είναι επίσης 

ένθερμοι υποστηρικτές της άμβλωσης, η 

οποία είναι η ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 

ανυπεράσπιστων αγέννητων ανθρώπων - σίγουρα, μια αντιφατική θέση.

Αυτές οι διασημότητες αγωνίζονται για τις ζωές των ζώων, ενώ ταυτόχρονα αγωνίζονται για να σκοτωθούν ανθρώπινες ζωές. Πού είναι η συμπόνια για τα αγέννητα παιδιά, τα πιο ευάλωτα ανθρώπινα όντα στον πλανήτη; 

Η λανθασμένη φιλανθρωπία αυτών των διασημοτήτων μπορεί να προέρχεται από καλές προθέσεις, αλλά είναι μια λογική πλάνη να αγωνιζόμαστε για να σωθούν τα ζώα, ενώ οι άνθρωποι σκοτώνονται - βάναυσα.


πονόψυχη 1# MILEY CYRUS


ΔΥΤΙΚΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ – 09 ΜΑΡΤΙΟΥ: Η Miley Cyrus παρευρίσκεται στο Versace FW23 Show στο Pacific Design Center στις 09 Μαρτίου 2023 στο Δυτικό Χόλλυγουντ της Καλιφόρνια. (Φωτογραφία: Arturo Holmes/Getty Images)

Η τραγουδίστρια Miley Cyrus έχει μιλήσει ανοιχτά για την ανάγκη προστασίας των ζώων, έχοντας λάβει το βραβείο PETA Best Voice 4 Animals. Επίσης, ακολούθησε έναν πλήρως vegan τρόπο ζωής για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι μεγάλη υποστηρικτής των κατοικίδιων ζώων διάσωσης.

Ωστόσο, η Cyrus έχει επίσης συνεργαστεί με την Planned Parenthood σε πολλές περιπτώσεις. Όταν ένας ακόλουθος υπέρ της ζωής απάντησε στην ανάρτησή της στο Instagram, όπου η Cyrus είχε ανεβάσει μια τούρτα που έγραφε «η άμβλωση είναι υγειονομική περίθαλψη», η Cyrus ξέσπασε με θυμό.

«Τόσο εγωϊστικό! 

Η δολοφονία ανθρώπων είναι

 υγειονομική περίθαλψη; 

Ίσως για εσάς τα θηλυκά, αλλά το να σκίζετε τα χέρια και τα πόδια από ένα αγέννητο μωρό δεν είναι πραγματικά υγειονομική περίθαλψη για ένα μωρό. 

Αρχίστε να είστε υπεύθυνοι για άλλους ανθρώπους», έγραψε ο pro-lifer.

Η Cyrus απάντησε, «μην βάζετε το ***... σας στο *** μας χωρίς συναίνεση με βίαιους τρόπους και τότε θα μπορούμε να παράγουμε ζωή όταν το θέλουμε».

Η ίδια η άμβλωση είναι βίαιη:


Το πόδι ενός αποβληθέντος μωρού με το μηριαίο οστό να προεξέχει. 8 εβδομάδες κύησης. Η φωτογραφία είναι ευγενική προσφορά των prolifesociety.com και imagesofabortion.com.


πονόψυχη #2 ELLEN DeGENERES


Η Gillian Anderson, η Ellen DeGeneres και η Anne Heche κατά τη διάρκεια του PETA Honors The Animal Rights Movement στα Paramount Studios στο Χόλλυγουντ, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες. (Φωτογραφία από τον Ron Galella/Ron Galella Collection μέσω Getty Images)


Η κωμικός Ellen DeGeneres είναι γνωστή για την υπεράσπιση των ζώων και πρόσφατα επέκτεινε το Ellen Fund της για να βοηθήσει στην προστασία απειλούμενων ειδών. 

«Αγαπώ τα ζώα και θέλω να τα προστατεύσω, ειδικά όταν κινδυνεύουν», ανέφερε σε δήλωσή της. 

«Χρειαζόμαστε αυτά τα απίστευτα πλάσματα και χρειάζονται την αγάπη και τη συμπόνια μας για να τα σώσουμε».

Υπήρξε επίσης ένθερμος υποστηρικτής της άμβλωσης· Το 2019, έγραψε στο Twitter: «Στέκομαι δίπλα στις γυναίκες της Αλαμπάμα, της Τζώρτζια, του Κεντάκυ, του Μισσισσιπή, του Οχάϊο, του Μιζούρι και παντού, που έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν τι συμβαίνει στο σώμα τους, όπως κάνουμε όλοι».

Επίσης, φόρεσε και προώθησε ένα μπλουζάκι που δημιουργήθηκε από τη Miley Cyrus και τον σχεδιαστή Marc Jacobs, του οποίου το 100% των εσόδων πήγε στην Planned Parenthood. Ήταν μέλος του March for Women's Lives Celebrity Coalition, το οποίο καθοδηγήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από ομάδες όπως η Planned Parenthood και η Εθνική Οργάνωση για τις Γυναίκες υπέρ των αμβλώσεων. Καταδίκασε επίσης την ανατροπή της απόφασης Roe v. Wade πέρυσι.

«Σε όλη την ιστορία, οι γυναίκες δεν ήταν αξιόπιστες. Δεν ψήφιζαν ή δεν αποφάσιζαν ποιον θα παντρευτούν και τώρα να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις για το σώμα τους», έγραψε στο Twitter. 

«Δεν θα αφήσουμε αυτό να περάσει, θα ακουστούμε και θα πάρουμε τα δικαιώματα που μας αξίζουν».

Και η αξία αυτού του παιδιού;


Το μωράκι αυτό αποβλήθηκε στους έξι μήνες


πονόψυχη 3# NATALIE PORTMAN


ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ – 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Η Natalie Portman παρευρίσκεται στο 3ο Ετήσιο Γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας στο Academy Museum of Motion Pictures στις 03 Δεκεμβρίου 2023 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. (Φωτογραφία: Frazer Harrison/Getty Images)


Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Natalie Portman έγινε το επίκεντρο της φεμινιστικής οργής όταν κέρδισε το Όσκαρ της ενώ ήταν εμφανώς έγκυος. Είπε ότι η μητρότητα ήταν ο «πιο σημαντικός ρόλος» της και οι υποστηρικτές των αμβλώσεων ήταν εξοργισμένοι. 

Η Portman είναι επίσης vegan και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων. Όταν ρωτήθηκε για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, είπε: «Είμαι μία από τις πολλές φωνές που νοιάζονται βαθιά για τα ζώα. Έχει να κάνει και με τους ανθρώπους. 

Επειδή όλοι θέλουμε να αντιμετωπίζουμε άλλα έμβια όντα με τη μέγιστη καλοσύνη και σεβασμό. Ελπίζω να συνεχίσω να είμαι μια φωνή και να βοηθήσω στη διάδοση του λόγου - και επίσης να κάνω πράξη αυτό που κηρύττω, να ζήσω μια ζωή ευθυγραμμισμένη με τα ιδανικά μου».

Ωστόσο, προφανώς δεν θέλει να 

αντιμετωπίζει όλα τα έμβια όντα με 

απόλυτη καλοσύνη και σεβασμό, καθώς 

υπήρξε αξιοσημείωτη ακτιβίστρια κατά 

των αμβλώσεων.

Μετά την ανατροπή της Roeέγραψε στο Instagram: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω την εκπαίδευση που είχα, την καρριέρα που είχα, τη συναισθηματική, πνευματική και σωματική ζωή που έχω απολαύσει ή θα μπορούσα να γίνω μητέρα με τον τρόπο που κάνω, αν δεν ήταν στην ικανότητά μου να επιλέξω πότε και πώς θέλω να κάνω παιδιά. 

Το δικαίωμα στην άμβλωση επιτρέπει σε ένα άτομο να καθορίσει την πορεία της ζωής του και δεν πρέπει καν να υπάγεται στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων. Είμαι συντετριμμένη. 

Είμαι αηδιασμένη. 

Και είμαι έτοιμη για τον αγώνα». Είπε επίσης ότι είχε κηρυχθεί ένας «πόλεμος» στις γυναίκες.

Αυτό είναι το θύμα ενός πολέμου - αλλά 

δεν αφορά τις γυναίκες...:


ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ αποβληθέντος μωρού στις 

21 εβδομάδες (διαδικασία D&E).


πονόψυχη 4# CHELSEA HANDLER

MORRISON, COLORADO – 10 ΜΑΪ́ΟΥ: Η Chelsea Handler εμφανίζεται στο SeriesFest: Season 9 closing night στο Red Rocks Amphitheatre στις 10 Μαΐου 2023 στο Morrison του Κολοράντο. (Φωτογραφία από τον Tom Cooper/Getty Images για το SeriesFest)


Η κωμικός Chelsea Handler επαινέθηκε από την PETA επειδή μίλησε κατά της χρήσης γούνας και υπέρ της υιοθεσίας ζώων από οργανώσεις διάσωσης. 

«Πήρα και τα δύο σκυλιά μου από το άσυλο. 

Τον Chunk από το Λος Άντζελες και την Tammy από το Λονγκ Μπιτς», είπε, προτρέποντας άλλους να σώσουν ζώα. Και κατέληξε:

«Αγαπώ τον σκύλο μου και ποτέ δεν θα μπορέσω να πω πόση αξία φέρνουν τα σκυλιά στη ζωή σας».

Ωστόσο, η Handler είναι διαβόητη ακτιβίστρια 

υπέρ των αμβλώσεων. 

Συνεργάστηκε με την Αναπαραγωγική Ελευθερία για Όλους (πρώην NARAL) σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να κρατήσει τον δικαστή Brett Kavanaugh μακριά από το Ανώτατο Δικαστήριο. 

«Ο Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε επανειλημμένα να διορίσει μόνο δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου που θα ανατρέψουν την απόφαση Roe v. Wade, ποινικοποιήστε την άμβλωση και τιμωρήστε τις γυναίκες. Βρήκε τον άνθρωπό του στο πρόσωπο του Brett Kavanaugh», είπε. 

«Ας είμαστε ξεκάθαροι: το δικαίωμα στην άμβλωση, και μέσω πληρεξουσίου, η ικανότητα των γυναικών να είναι ισότιμοι εταίροι στην κοινωνία, διακυβεύεται σε αυτόν τον αγώνα. 

Ο Brett Kavanaugh θα γυρίσει πίσω το ρολόι σε δεκαετίες προόδου για τις γυναίκες».

Έγραψε επίσης για το Playboy για το 

πώς έχει κάνει δύο αμβλώσεις. Εκτός του 

ότι είναι «χωρίς παιδιά», είναι μητέρα 

δύο νεκρών παιδιών (από αμβλώσεις).


πονόψυχη 5# PINK


PHOENIX, ARIZONA – October 09: Η P!nk εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής καρναβαλικής περιοδείας της στο Chase Field στις 09 Οκτωβρίου 2023 στο Φοίνιξ της Αριζόνα. (Φωτογραφία: Christian Petersen/Getty Images)

Η Alecia Hart, τραγουδίστρια περισσότερο γνωστή ως P!nk, έχει επίσης επαινεθεί από την PETA για την υπεράσπιση των ζώων. 

Έχει συμμετάσχει σε εκστρατείες της PETA, επέκρινε το Sea World για τη διατήρηση «έξυπνων, ευαίσθητων όντων σε εντατικό περιορισμό» και συμμετείχε σε διαμαρτυρία της PETA για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης λόγω της χρήσης γούνας.

Είναι επίσης ένθερμη υποστηρίκτρια της άμβλωσης. Μετά την ανατροπή της Roe πέρυσι, επέκρινε τις ομάδες υπέρ της ζωής ως απάντηση.

«Ας είμαστε ξεκάθαροι», έγραψε στο Twitter. 

«Αν πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ανήκει στη μήτρα μιας γυναίκας, σε μια επιχείρηση ομοφυλοφίλων ή σε γάμο ή ότι ο ρατσισμός είναι εντάξει – ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΣ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ Γ********." (σσ. άλλη μία εξαιρετική κυρία επιπέδου)

Η Pink κυκλοφόρησε επίσης τον λεγόμενο «ύμνο διαμαρτυρίας» που ονομάζεται «Irrelevant».

Κάποτε, αυτό το παιδί ανήκε στη μήτρα μιας γυναίκας - της μητέρας (;;;) του:


Φωτογραφία του αποβληθέντος μωρού που ΑΦΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, από τη συλλογή Grantham


πονόψυχη 6# LIZZO

ΜΠΕΒΕΡΛΥ ΧΙΛΛΣ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ – 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Η Lizzo παρευρίσκεται στο Femme It Forward Give Her FlowHERS Gala 2023 στο The Beverly Hilton στις 10 Νοεμβρίου 2023 στο Μπέβερλυ Χιλλς της Καλιφόρνια. (Φωτογραφία από τον Robin L Marshall/WireImage)


Μια άλλη τραγουδίστρια που συνεργάζεται με την PETA, η Lizzo είναι μια vegan (😱😱😱!!!!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;) ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων που ονομάστηκε μία από τις «Όμορφες (!😱;;;;)Vegans» της PETA. Έδωσε επίσης άδεια για το τραγούδι της "Good As Hell" να χρησιμοποιηθεί σε μια καμπάνια της PETA.

Έχει επίσης προωθήσει επανειλημμένα την άμβλωση. Στα People's Choice Awards 2022, ανακηρύχθηκε νικήτρια του βραβείου People's Champion και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να αναδείξει πολλούς ακτιβιστές υπέρ των αμβλώσεων - συμπεριλαμβανομένης της Amelia Bonow, συνιδρύτριας του "Shout Your Abortion", η οποία είπε ότι "εργάζεται για την ομαλοποίηση της άμβλωσης, την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τα χάπια άμβλωσης και την παρακίνηση των ανθρώπων να εργαστούν και να υποστηρίξουν την πρόσβαση στην άμβλωση στις κοινότητές τους". 

Τίμησε επίσης την Emiliana Guereca, πρόεδρο και ιδρύτρια του Women's March Foundation, το οποίο ήταν εχθρικό και αφιλόξενο προς τις γυναίκες υπέρ της ζωής, λέγοντας ακόμη και σε μια έγκυο υπέρμαχο της ζωής ότι θα «ήθελαν να αυτοκτονήσουν» αν ήταν το παιδί της.

Βοήθησε να συγκεντρωθούν χρήματα για την Planned Parenthood - τον νούμερο ένα δολοφόνο των αγέννητων ανθρώπων - και προώθησε την άμβλωση όταν παρουσίασε μια νέα σειρά shapewear.


πονόψυχη 7# BILLIE EILISH


ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ – 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Η Billie Eilish παρευρίσκεται στο Brunch Variety Hitmakers 2023 στο NYA WEST στις 02 Δεκεμβρίου 2023 στο Χόλλυγουντ της Καλιφόρνια. 

(Φωτογραφία: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)


Η τραγουδίστρια Billie Eilish υπήρξε αξιοσημείωτη ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων. θα συνεργαζόταν με τον Oscar de la Renta για το Met Gala του 2021 μόνο εάν ο σχεδιαστής σταματούσε να χρησιμοποιεί γούνα. 

Επέκρινε σκληρά το εμπόριο βιζόν και έχει μιλήσει εναντίον των βιομηχανιών κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της κοινοποίησης ανησυχητικών τηλεοπτικών πλάνων από μια γαλακτοκομική φάρμα της Ιντιάνα.

"αν μπορείς να παρακολουθήσεις τα βίντεο που μόλις δημοσιεύτηκαν και να πεις χ****** τότε ΕΣΥ ο ίδιος συμβάλλεις κυριολεκτικά τρώγοντας τα πλάσματα που βασανίζονται μόνο για την ευχαρίστησή σου. Σε λυπάμαι», έγραψε στο Instagram.

Αλλά κατά τη διάρκεια πολλών συναυλιών, έχει επίσης προωθήσει την άμβλωση. 

Σε μια συναυλία στο Ώστιν, κατήγγειλε το Texas Heartbeat Act. «Όταν το έκαναν νόμο, σχεδόν δεν ήθελα να κάνω αυτό το σώου, γιατί ήθελα να τιμωρήσω αυτό το γ*** μέρος που επέτρεψε να συμβεί αυτό εδώ», είπε. 

«Αλλά μετά θυμήθηκα ότι εσείς είστε τα θύματα και αξίζετε τα πάντα στον κόσμο». 

Καθώς μιλούσε, μια μεγάλη προβολή εμφανίστηκε πίσω της που έγραφε «Κάτω οι απαγορεύσεις από τα σώματά μας».

«Πρέπει να τους πούμε να βουλώσουν το

 γ******* στόμα τους!» συνέχισε, λέγοντας

 στο πλήθος να σηκώσει ένα μεσαίο

 δάχτυλο στον αέρα μαζί της. 

«Το σώμα

 μου, η επιλογή μου!» 

Η Eilish έχει επίσης δωρίσει τα έσοδα

 από μερικές από τις εμφανίσεις της σε

 συναυλίες στο Planned Parenthood.

Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Eilish καταδίκασε περαιτέρω την πτώση του Roe. «Σήμερα είναι μια πραγματικά, πολύ σκοτεινή μέρα για τις γυναίκες στις ΗΠΑ», είπε. «Θα το πω αυτό γιατί δεν αντέχω άλλο να το σκέφτομαι». 

Επιπλέον, ....καταράστηκε (!😅) τους

 δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου

 «που προσπαθούν να μας πουν τι να

 κάνουμε με το σώμα μας».


Αυτό είναι το σώμα ενός ξεχωριστού, 

κάποτε ζωντανού ανθρώπινου όντος:


Φωτογραφία: Χρήστης του Reddit θρασύς 177, ΑΜΒΛΩΣΗ ΜΕ ΧΑΠΙ στις 10 εβδομάδες

Η έκτρωση, φυσικά, καταστρέφει ένα σώμα που δεν ανήκει στην γυναίκα. 

Κάθε κοινωνία έχει νόμους που περιορίζουν «τι κάνουμε με το σώμα μας» - απαιτώντας ακόμη και πράγματα όπως οι ζώνες ασφαλείας για τη διατήρηση της ανθρώπινης ζωής και ασφάλειας. 

Η δολοφονία αθώων ανθρώπων που υπάρχουν χωρίς να φταίνε ή χωρίς δική τους επιλογή είναι αναμφίβολα λάθος, και εκείνοι που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των αθώων ζώων καλά θα κάνουν να ενδιαφέρονται εξίσου για τη σφαγή περισσότερων από 2.500 ανυπεράσπιστων αγέννητων παιδιών μόνο στην Αμερική κάθε μέρα.






ΠΗΓΗ: https://www.liveaction.org/news/7-celebrities-fight-protect-animals-not-human/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - Ελλάδα. Εθνική γενοκτονία: 350.000 εκτρώσεις κάθε χρόνο
https://www.isarkadias.gr/28073/articles/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-350-000-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!